brate mislim da je ovo suprotno od onoga sto si ustvari htio reciBosco je napisao/la:Koscielny se odlično pokazao (osim kad ne igra u paru sa Squillacijem).

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
brate mislim da je ovo suprotno od onoga sto si ustvari htio reciBosco je napisao/la:Koscielny se odlično pokazao (osim kad ne igra u paru sa Squillacijem).
Upravu si. Greška u pisanju, hvala na ispravci.Donnie Darko je napisao/la:brate mislim da je ovo suprotno od onoga sto si ustvari htio reciBosco je napisao/la:Koscielny se odlično pokazao (osim kad ne igra u paru sa Squillacijem).
Chelsea se ne moze zamisliti bez tih igraca, a i onako da njih nema, bili bi neki drugi igraci...AllGunsBlazing je napisao/la: a sad zamisli da u Cska-u nema Cecha,Terrya,Essiena,Lamparda i Drogbe, sta mislis koliko bi bila crna situacija????
Ko bi bio ?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Chelsea se ne moze zamisliti bez tih igraca, a i onako da njih nema, bili bi neki drugi igraci...AllGunsBlazing je napisao/la: a sad zamisli da u Cska-u nema Cecha,Terrya,Essiena,Lamparda i Drogbe, sta mislis koliko bi bila crna situacija????
Prije pokazne zamjenice "takav" ide zarez , čisto informativno . I nisam iz Hrvatske , Sicilija je moj dom , pokrajina Sirakuza .Pajaaa je napisao/la:priznaj da si iz Hrvatske takav ocajan smisao za humor poput tvog vidjam samo u njihovim oronulim humoristickim serijama siguran sam da si od tamo.
Fail na fail , fakat si lol od djeteta . Pa pogledaj ti šta piše , ne možeš vjerovat da te neko na to tjera .Pajaaa je napisao/la:Zasto uvijek pamecu limitirani se prave pametni meni nikad nece biti jasno?
Da mi je znati kako bi u pola sezone doveli igrace, ustvari nakon zavrsenog prelaznog roka, da je Wenger pogrijesio za TV-a jeste, ali ostala 4 igraca uopste nije mogao nadoknaditi..QUARESMA 18<<< je napisao/la:Chelsea se ne moze zamisliti bez tih igraca, a i onako da njih nema, bili bi neki drugi igraci...AllGunsBlazing je napisao/la: a sad zamisli da u Cska-u nema Cecha,Terrya,Essiena,Lamparda i Drogbe, sta mislis koliko bi bila crna situacija????
Druze, povrede su sastavni dio fudbala i svaka se ekipa sa njima susrece tokom sezone, istina vi ste imali dosta pehova na toj golmanskoj poziciji ali sta je sa ostatkom tima? Kako objasnjavas cinjenicu da United igra dobar dio sezone bez Ferdinanda, da je igrao skoro cijelu sezonu bez Valensije, pa skoro trecinu sezone bez Rooneya, ima tu jos igraca koji su van terena prilican dio sezone ali ovi navedeni su standardni prvotimici. Problem Arsenala je nedostatak sirine na klupi, igraci koji je cine, odnosno dobar dio njih, nisu kvalitet kakav vam treba da bi dostojno zamijenili van Persija, Fabregasa, Vermalena.. u slucaju izostanaka. Kod Uniteda je suprotna situacija, mnogo sira i kvalitetnija klupa sto bi se i ove sezone moglo pokazati presudnim. Politika koju vodi Wenger vam se obija o glavu, nesumnjivo da je on jedan od najvecih strucnjaka na svijetu, da je od Arsenala nacinio svjetsku instituciju ali ocigledno da je pretjerao sa tom stednjom, odnosno minimalnim investicijama zadnjih godina, to je u ovako jakom Premiershipu nedovoljno za vase apetite. Morat cete se prije ili kasnije pomiriti sa tom cinjenicom jer bilo kakvi drugi izgovori su neozbiljni da bi opravadali vase visegodisnje neuspjehe..AllGunsBlazing je napisao/la:Rizo mozes ti imati 15 engleza u timu, cinjenica je da je Arsenal tim koji je treci po primljenim golovima 29, i tu svaka prica prestaje, svi su mislili da mogu dati gola sceznom pa su samo rijetki u tome i uspjeli![]()
Nasa jedina greska je sto imamo 5 povrijedjenih igraca, iz prvog tima, a ko bude igrao sa englezim nece dobro proci, nisu oni neka kvaliteta(osim izuzetaka)
Ide zarez? steta sto ga nisam stavio ipak doktorat pisem takve greske su nedopustive. Iz Hrvatske si priznaj to ce opravdati los smisao za humor.Sir Matt je napisao/la:Prije pokazne zamjenice "takav" ide zarez , čisto informativno . I nisam iz Hrvatske , Sicilija je moj dom , pokrajina Sirakuza .Pajaaa je napisao/la:priznaj da si iz Hrvatske takav ocajan smisao za humor poput tvog vidjam samo u njihovim oronulim humoristickim serijama siguran sam da si od tamo.Fail na fail , fakat si lol od djeteta . Pa pogledaj ti šta piše , ne možeš vjerovat da te neko na to tjera .Pajaaa je napisao/la:Zasto uvijek pamecu limitirani se prave pametni meni nikad nece biti jasno?
Manchesteru u prošloj utakmici nije sviran čist penal. Taj isti Manchester cijele sezone ne može da skrpi najjači prvi tim a opet su prvi. Nije manchester dao 29 golova vašim golmanima. A što se tiče povreda: Činjenica je da se vaši igrači najviše povrijeđuju. Znači da očigledno nešto ne štima u njihovoj pripremi.Pajaaa je napisao/la:Sir Matt je napisao/la:Pajaaa je napisao/la:p
Vidim ponovo se izjednacavaju ozlijede Arsenala i drugih ekipa pa taj smijesni United da mu fali Van Der Sar bi se borio za 4. mjesto a kamoli da mu fali pola tima ko Arsenalu. Bolje imati visegodisnje neuspjehe nego uspjehe gdje sudci donose bodove, jos ove periferce nije stid zaliti se na sudjenje pa sam vidio jednog kako pise da nije bilo sudijskih odluka protiv njih sad bi oni slavili tituluda da istina a da nije bilo sudijskih odluka u njihovu korist sad bi se borili sa Liverpoolom za Europsku ligu.
Pa Ronaldo je fudbalske korake ucio u Brazilskim favelama gdje ako izadjes ranije iz kuce nego uobicajeno gubis glavu Zidane po nekakvom krsto ima veze isto koliko ona da je Felainiju otac vozac tramvaja. To su sve dobri igraci ali nijednog od njih ne bi zelio da vidim u timu pogotove ne antitalentovanog i limitiranog Younga koji ipak vise odgovara stilu ekipa Totenhema, Liverpoola, Uniteda koji igraju klasicni Engleski fudbal bez ikakve kreativnosti, pa taj Young u zivotnoj formi nije ni do koljena Arshavinu koji je u veoma losoj formi ali klasa je tu i ona je trajna a Arshavin je klasam ispred Younga.Rizah je napisao/la:Možeš ti Paja braniti čovjeka koji je svoje prve trenerske korake naučio u kafani u Parisu radeći kao konobar.
Ali Seamen, Adams, Parlour, Wright, kasnije Ashley young, to je ono što vama nedostaje.
Ako je tebi drago da klub svako 8 godina osvoji neki trofej, onda nemam ništa protiv.
Svako ima svojih problema i sa povredama i sa trenerima, finansijama itd.
Ali dosta je izgovora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.