Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Donnie Darko » 21 mar 2011, 00:59

Bosco je napisao/la:Koscielny se odlično pokazao (osim kad ne igra u paru sa Squillacijem).
brate mislim da je ovo suprotno od onoga sto si ustvari htio reci :)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 mar 2011, 01:00

Donnie Darko je napisao/la:
Bosco je napisao/la:Koscielny se odlično pokazao (osim kad ne igra u paru sa Squillacijem).
brate mislim da je ovo suprotno od onoga sto si ustvari htio reci :)
Upravu si. Greška u pisanju, hvala na ispravci. :)

Osim kad igra u paru sa retardom.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 21 mar 2011, 10:44

[quote="Bosco"]Rizo ti baš gore pogodi u sve dobre igrače osim Squillacija. Koscielny se odlično pokazao (osim kad ne igra u paru sa Squillacijem), Djourou bio najveće iznenađenje ove godine uz Wilsherea, Szczesny još nije klasa Llorisa ali na dobrom je putu. Igrači koji su problem u Arsenalu:
- Denilson
- Diaby
- Almunia
- Squillaci
- Chamakh (ali dao bi mu još jednu šansu)

Ovdje pričamo od početka sezone Bosco.
Hajd sad zamisli napadača kad krene na Koscelnija, nema pojma ko je toi misli da ga može proći. A hajd sad zamisli da ste doveli na početku sezone Luisa, odmah se stvara strah u napadaču, jer ga zna, čuo je za njega, zna njegove kvalitete.
Tako je i sa golmanom, svi misle da mu mogu dati pogodak jer nisu čuli za njega. Nema straha, nema panike, niko vas više ozbiljno ne shvata.
Koscelny, Szcezny su vas već koštali trofeja. Ali hajd nema veze. A koliko je crvenih kartona dobio ovaj štoper?
Squilacci je tu samo krivicom Wengera, dugo je odugovlačio sa transferom štopera, pa je na kraju uzeo što mu je bilo prvo tu, nekoga ko je bio najjeftiniji ...
Sjećaš se kad sam te pitao kako je moguće da golman slomi obje ruke na treningu. Sada mu je slomljen prst od strane Alvesa. To je to, kako započneš karijeru tako ćeš je i završiti.
United ima Fedinanda, Smallinga, Brown je uvijek bio tu.
Chelsea ima Terryija, Cola ...
Liverpool Carru, Glena ...
Tottneham Dawsona, Kinga, Huttona ...
Sunderland Feddinanda ...
Everton Bainesa, Distina ...
City Lescotta, Micaha ...
U EPL, moraš imati engleza ili engleze u odbrani da bi uspio.
Od odlaska Adamsa, Cola, vama je i krenulo niz brdo.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2011, 12:28

Rizo mozes ti imati 15 engleza u timu, cinjenica je da je Arsenal tim koji je treci po primljenim golovima 29, i tu svaka prica prestaje, svi su mislili da mogu dati gola sceznom pa su samo rijetki u tome i uspjeli :lol: :lol: Nasa jedina greska je sto imamo 5 povrijedjenih igraca, iz prvog tima, a ko bude igrao sa englezim nece dobro proci, nisu oni neka kvaliteta(osim izuzetaka)
Celik!3,2,2.

Pajaaa
Kontakt:

Post Postao/la Pajaaa » 21 mar 2011, 12:54

Nisam se mislio javljati i malo bezveze dodjem da procitam sta se pise o nasem divnom klubu i ostanem sokiran i zatecen i naravno kao moralna vertikala i veliki postovalac naseg divnog kluba i jos divnijeg Vodje morao sam da udjem i da argumentovano kao i uvijek pobijem gnusne tvrdnje uglavnom navijaca "drugih" klubova o odlasku i kritici Wengera sto je nedopustivo i neprihvatljivo.

Kao prvo vidim pokusavaju da izjednace ozlijede u drugim klubovima i nase sto je smijesno mi smo najpogodjeniji ozlijedama a strucnjaci koji smatraju da je to do Wengera neka komentarisu sah i ostale slicne sportove cuj ti molim te kondicioni treninzi :lol: pa u svim ekipama u Premiershipu treninzi su sto se tice fizicke pripremljenosti uglavnom isti to nema nikakve veze jedno sa drugim. Mi imamo daleko najvise ozlijeda zato sto se tolerise gruba igra protiv nas a mi kad vratimo za manje dobijamo crvene a i manjak srece je tu bitan faktor mada ovo prvo je presudno. Vidim ovdje nas kritikuju neki navijaci Chelsea, Liverpoola, Totenhema itd itd. i govore treba otjerati Wengera zaniljivo navijaci klubova koji su skrsili stotine miliona funti u par mjeseci misle da treba otjerati Wengera ciji je Arsenal u zadnje vrijeme los a interesantno i takav los Arsenal skrhan povredama, sudijskim odlukama na njihovu stetu, koji nije nista ulozio novca za razliku od njih je jos uvijek ispred "sjajnog" Chelsija 4 boda ispred "odlicnih" Spudsa koji imaju najbolju sezonu u zadnjih 50 godina 9 ili 10 bodova, ispred "preporodjenog" Liverpoola (prestao sam da brojim bodovnu razliku). Takav los Arsenal je igrao na 4 fronta, igrao finale kupa u svim takmicenjima je isao dalje od ovih klubova a u onom jednom svi znamo na koji nacin su nas sudije izbacile prema tome cudno je to sto oni kao kritikuju Wengera, pa ako on treba da ode sta onda trebaju ovi sto mu gledaju sezonu u ledja a ulozili su zajedno brat bratu milijardu funti u tim. I takav los Arsenal da nije bilo sudijskih odluka na nasu stetu a korist onih sa periferije bi bio ubjedljivo prvi.

Pricaju navijaci Chelskog kako ce stici Arsenal, vi cete nas stici samo ako mi ranije ispadnemo iz trke za titulu jer nama realno nije bitno hocemo li biti drugi ili treci mi smo veliki klub koji se ne zadovoljava drugim mjestom a ono ima istu tezinu kao i trece dok vi mali u nedostatku znacajnijeg broja trofeja cete se ponositi da budete drugi jer je malim klubovima i to uspjeh. Sto se tice trke za titulu mi necemo odustati od naseg prvog cilja, imamo dobre sanse moramo pokazati karakter unatoc teskoj situaciji i klaunom na golu kojeg sam spomenuo kao jedinu prepreku na nasem sampionskom putu.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 21 mar 2011, 13:00

AllGunsBlazing je napisao/la: a sad zamisli da u Cska-u nema Cecha,Terrya,Essiena,Lamparda i Drogbe, sta mislis koliko bi bila crna situacija????
Chelsea se ne moze zamisliti bez tih igraca, a i onako da njih nema, bili bi neki drugi igraci...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 mar 2011, 13:04

Jbg Rizo nek misle oni šta hoće, pa je li se neki golman bojao Anrija kad je ovaj tek došao u Arsenal, je li se neko bojao Ljungberga koji je došao iz Halmstada itd. Ako je dobar igrač ja ga želim makar igrao za zenički Rudar. A Koscielny i Szczesny jesu dobri igrači i to vrlo dobri.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: a sad zamisli da u Cska-u nema Cecha,Terrya,Essiena,Lamparda i Drogbe, sta mislis koliko bi bila crna situacija????
Chelsea se ne moze zamisliti bez tih igraca, a i onako da njih nema, bili bi neki drugi igraci...
Ko bi bio ?
Bio bi Mceachran, Bruma, van Aanholt, Cliford i slični anonimusi. Nemoj bogati.

Pajaaa
Kontakt:

Post Postao/la Pajaaa » 21 mar 2011, 13:07

Cuj cude se kako je szchezcny slomio obje ruke to nije za cudjenje jer on je golman, za cudjenje je kako Rio Ferdinand ozlijedi ligamente ili tetive nisam siguran protezuci noge dok je gledao televiziju. Uglavnom Szchechny se vratio jos bolji i sa 19 20 godina je postao prvi golman ekipe kakva je Arsenal i sigurno je da je on najbolji mladi golman na svijetu.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 21 mar 2011, 14:16

E , evo ustavit ću knjigu pa ću tražit proljev od postova da vidim šta se zapravo desilo . Ma hajde . :lol: Bit svega je da te nema , bio baniran ili sam otišao svakako jedno balavče manje . Sad ostajemo na 96% članova foruma ispod 11 godina . Pa to je superiška jebote .

Da ne bude off topic , The-Saturday-Interview-Robin-Van-Persie--artist-draws-best-Arsena
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Pajaaa
Kontakt:

Post Postao/la Pajaaa » 21 mar 2011, 14:21

Kad si vec ostavio knjigu (pretpostavljam Harry Potter) da ostavis duhoviti komentar mogao si malo i pogledati, priznaj da si iz Hrvatske takav ocajan smisao za humor poput tvog vidjam samo u njihovim oronulim humoristickim serijama siguran sam da si od tamo.

Zasto uvijek pamecu limitirani se prave pametni meni nikad nece biti jasno?

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 21 mar 2011, 14:53

Pajaaa je napisao/la:priznaj da si iz Hrvatske takav ocajan smisao za humor poput tvog vidjam samo u njihovim oronulim humoristickim serijama siguran sam da si od tamo.
Prije pokazne zamjenice "takav" ide zarez , čisto informativno . I nisam iz Hrvatske , Sicilija je moj dom , pokrajina Sirakuza .
Pajaaa je napisao/la:Zasto uvijek pamecu limitirani se prave pametni meni nikad nece biti jasno?
Fail na fail , fakat si lol od djeteta . Pa pogledaj ti šta piše , ne možeš vjerovat da te neko na to tjera .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2011, 16:00

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Da mi je znati kako bi u pola sezone doveli igrace, ustvari nakon zavrsenog prelaznog roka, da je Wenger pogrijesio za TV-a jeste, ali ostala 4 igraca uopste nije mogao nadoknaditi..
Celik!3,2,2.

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 21 mar 2011, 16:31

AllGunsBlazing je napisao/la:Rizo mozes ti imati 15 engleza u timu, cinjenica je da je Arsenal tim koji je treci po primljenim golovima 29, i tu svaka prica prestaje, svi su mislili da mogu dati gola sceznom pa su samo rijetki u tome i uspjeli :lol: :lol: Nasa jedina greska je sto imamo 5 povrijedjenih igraca, iz prvog tima, a ko bude igrao sa englezim nece dobro proci, nisu oni neka kvaliteta(osim izuzetaka)
Druze, povrede su sastavni dio fudbala i svaka se ekipa sa njima susrece tokom sezone, istina vi ste imali dosta pehova na toj golmanskoj poziciji ali sta je sa ostatkom tima? Kako objasnjavas cinjenicu da United igra dobar dio sezone bez Ferdinanda, da je igrao skoro cijelu sezonu bez Valensije, pa skoro trecinu sezone bez Rooneya, ima tu jos igraca koji su van terena prilican dio sezone ali ovi navedeni su standardni prvotimici. Problem Arsenala je nedostatak sirine na klupi, igraci koji je cine, odnosno dobar dio njih, nisu kvalitet kakav vam treba da bi dostojno zamijenili van Persija, Fabregasa, Vermalena.. u slucaju izostanaka. Kod Uniteda je suprotna situacija, mnogo sira i kvalitetnija klupa sto bi se i ove sezone moglo pokazati presudnim. Politika koju vodi Wenger vam se obija o glavu, nesumnjivo da je on jedan od najvecih strucnjaka na svijetu, da je od Arsenala nacinio svjetsku instituciju ali ocigledno da je pretjerao sa tom stednjom, odnosno minimalnim investicijama zadnjih godina, to je u ovako jakom Premiershipu nedovoljno za vase apetite. Morat cete se prije ili kasnije pomiriti sa tom cinjenicom jer bilo kakvi drugi izgovori su neozbiljni da bi opravadali vase visegodisnje neuspjehe..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

Pajaaa
Kontakt:

Post Postao/la Pajaaa » 21 mar 2011, 17:13

Sir Matt je napisao/la:
Pajaaa je napisao/la:priznaj da si iz Hrvatske takav ocajan smisao za humor poput tvog vidjam samo u njihovim oronulim humoristickim serijama siguran sam da si od tamo.
Prije pokazne zamjenice "takav" ide zarez , čisto informativno . I nisam iz Hrvatske , Sicilija je moj dom , pokrajina Sirakuza .
Pajaaa je napisao/la:Zasto uvijek pamecu limitirani se prave pametni meni nikad nece biti jasno?
Fail na fail , fakat si lol od djeteta . Pa pogledaj ti šta piše , ne možeš vjerovat da te neko na to tjera .
Ide zarez? steta sto ga nisam stavio ipak doktorat pisem takve greske su nedopustive. Iz Hrvatske si priznaj to ce opravdati los smisao za humor.

Vidim ponovo se izjednacavaju ozlijede Arsenala i drugih ekipa pa taj smijesni United da mu fali Van Der Sar bi se borio za 4. mjesto a kamoli da mu fali pola tima ko Arsenalu. Bolje imati visegodisnje neuspjehe nego uspjehe gdje sudci donose bodove, jos ove periferce nije stid zaliti se na sudjenje pa sam vidio jednog kako pise da nije bilo sudijskih odluka protiv njih sad bi oni slavili titulu :lol: da da istina a da nije bilo sudijskih odluka u njihovu korist sad bi se borili sa Liverpoolom za Europsku ligu.

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 21 mar 2011, 17:31

Pajaaa je napisao/la:
Sir Matt je napisao/la:
Pajaaa je napisao/la:p

Vidim ponovo se izjednacavaju ozlijede Arsenala i drugih ekipa pa taj smijesni United da mu fali Van Der Sar bi se borio za 4. mjesto a kamoli da mu fali pola tima ko Arsenalu. Bolje imati visegodisnje neuspjehe nego uspjehe gdje sudci donose bodove, jos ove periferce nije stid zaliti se na sudjenje pa sam vidio jednog kako pise da nije bilo sudijskih odluka protiv njih sad bi oni slavili titulu :lol: da da istina a da nije bilo sudijskih odluka u njihovu korist sad bi se borili sa Liverpoolom za Europsku ligu.
Manchesteru u prošloj utakmici nije sviran čist penal. Taj isti Manchester cijele sezone ne može da skrpi najjači prvi tim a opet su prvi. Nije manchester dao 29 golova vašim golmanima. A što se tiče povreda: Činjenica je da se vaši igrači najviše povrijeđuju. Znači da očigledno nešto ne štima u njihovoj pripremi.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 mar 2011, 17:43

Ah @Pajo, Pajo, ne osporavam ja kvalitete Vodje nego kazem da pod hitno mora promijeniti transfer politiku. Svaka njemu cast na cupanju igraca, ali mislim da ozbiljno mora razmisliti o kupovini igraca kojima nije potrebno dokazivanje. :)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 21 mar 2011, 17:59

Možeš ti Paja braniti čovjeka koji je svoje prve trenerske korake naučio u kafani u Parisu radeći kao konobar.
Ali Seamen, Adams, Parlour, Wright, kasnije Ashley young, to je ono što vama nedostaje.
Ako je tebi drago da klub svako 8 godina osvoji neki trofej, onda nemam ništa protiv.
Svako ima svojih problema i sa povredama i sa trenerima, finansijama itd.
Ali dosta je izgovora.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 mar 2011, 18:39

Hajmo pametnjakovici, evo onaj sad govori kako nije bilo ferdinanda rooneya bla bla bal, ok nije bilo, ali u razlicitim periodima, u Arsenalu nema 5 igraca iz prve postave u isto vrijeme!!! Jel to ti hoces reci kako je Evans bolji od Djurua??? :lol: :lol: Ko je zamjena u Manchesteru na beku??? on bolji od Ebouea??? Hoces reci da je Gibbson bolji od Diabya???? :lol: :lol: :lol: :lol: Cuj Manchester ima sirinu, e pa da mi je jednom vidjeti njih bez pet glavnih igraca bar na mjesec dana, iako to u Arsenalu bude duze..
Nego Liverpool mi je drag klub, ali serete, prvo mjesec dana niej bilo Gerrarda pa su uspjeli ispasti iz Europa lige..
Svi imaju povreda, ali Arsenal ih ima najvise.. I pusti se ti Engleza, neka oni svi slobodno u Liverpool idu pa da vidis dokle ce dogurati, pa cak jedni od najboljih igraca svih vremena u Liverpoolu,Arsenalu i Manchesteru nisu englezi, Kenny,Henry, i sad Giggs ili Cantona ili ko vec..
Celik!3,2,2.

Pajaaa
Kontakt:

Post Postao/la Pajaaa » 21 mar 2011, 20:57

Drinaman

Po kojim kriterijima penal za Periferija United? Da nije mozda po kriteriju Howarda Weba? Vidi strucnjak ako bi ti mogao pripremiti igrace tako da se ne ozlijedjuju ovoliko rado bi te vidio u Arsenalu

Pajaaa
Kontakt:

Post Postao/la Pajaaa » 21 mar 2011, 21:07

Rizah je napisao/la:Možeš ti Paja braniti čovjeka koji je svoje prve trenerske korake naučio u kafani u Parisu radeći kao konobar.
Ali Seamen, Adams, Parlour, Wright, kasnije Ashley young, to je ono što vama nedostaje.
Ako je tebi drago da klub svako 8 godina osvoji neki trofej, onda nemam ništa protiv.
Svako ima svojih problema i sa povredama i sa trenerima, finansijama itd.
Ali dosta je izgovora.
Pa Ronaldo je fudbalske korake ucio u Brazilskim favelama gdje ako izadjes ranije iz kuce nego uobicajeno gubis glavu Zidane po nekakvom krsto ima veze isto koliko ona da je Felainiju otac vozac tramvaja. To su sve dobri igraci ali nijednog od njih ne bi zelio da vidim u timu pogotove ne antitalentovanog i limitiranog Younga koji ipak vise odgovara stilu ekipa Totenhema, Liverpoola, Uniteda koji igraju klasicni Engleski fudbal bez ikakve kreativnosti, pa taj Young u zivotnoj formi nije ni do koljena Arshavinu koji je u veoma losoj formi ali klasa je tu i ona je trajna a Arshavin je klasam ispred Younga.

Topnici ja vam kazem nista se ne sekirajte idemo po trofej a sta god da se desi bice svjeze krvi na ljeto jer "Oni dolaze"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.