Bili u svlacionici i otisli.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 mar 2024, 14:26Ima li koga sad na treningu da nam kaže ko prisustvuje
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
Video analiza bila...
Nismo mi ispali iz lige još Al s ovom upravom i trenerom izgleda spremaju put ka tome. Skupi se probaj se izvuci iz gov.ana a ne praviti sam sebi septicku jamu. Pola ovih nehljeba ovdje niti ide na utakmice a daju neke podrške. Niko normalan.
Zamislit ti glupana da pises da se otjera Coca i Stila. Kakvi su to mozgovi samo u pitanju?
Zamislit ti glupana da pises da se otjera Coca i Stila. Kakvi su to mozgovi samo u pitanju?
Evo opet ovog uhljupa, gdje admin?BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:03Nismo mi ispali iz lige još Al s ovom upravom i trenerom izgleda spremaju put ka tome. Skupi se probaj se izvuci iz gov.ana a ne praviti sam sebi septicku jamu. Pola ovih nehljeba ovdje niti ide na utakmice a daju neke podrške. Niko normalan.
Fk Željezničar.
Šta ti je glupko. Admin da postoji davno bi ti složio ban za tvoje retardirane postove.Pablo11 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:08Evo opet ovog uhljupa, gdje admin?BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:03Nismo mi ispali iz lige još Al s ovom upravom i trenerom izgleda spremaju put ka tome. Skupi se probaj se izvuci iz gov.ana a ne praviti sam sebi septicku jamu. Pola ovih nehljeba ovdje niti ide na utakmice a daju neke podrške. Niko normalan.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Jučer sam čitav dan do te mjere bio nervozan da bih familiju prvoj jedanaestorici spominjao konstantno. Malo hladnije glave, 2 amaterske greške, 2 gola, sam Bruno reče, gospoda bira kad će igrat, pa se nadam da će biti najavljenih sankcija. Davno su zaslužili bar po 1 vaspitnu od svakog navijača koji je bio na stadionu.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Ja nisam rekao da se otjeraju,već da je vrijeme da se zahvalimo njima ili da ih preseli na klupu i oni su svjesni da više ne mogu dati kao prije,ne znam zašto vrijeđaš,mora da si to od kuće odgoj ponio.Ti ćeš govoriti ne dolazi niko,ja sam iz drugog grada i opet dolazim u skladu sa obavezama kad god mogu.Sve frajeri preko tastature...BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:03Nismo mi ispali iz lige još Al s ovom upravom i trenerom izgleda spremaju put ka tome. Skupi se probaj se izvuci iz gov.ana a ne praviti sam sebi septicku jamu. Pola ovih nehljeba ovdje niti ide na utakmice a daju neke podrške. Niko normalan.
- mamonelafo
- Kontakt:
Vahid pozvan da igra u baražu za Lux.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
80% vas ne dolazi al redovno piskarate gluposti. Danas svaka budala bi tjerala dovodila uvodila neki red. Coca i Stila da igraju u Zrinjskom sad bi bili najbolji. A kod nas samo neko tjeranje pljuvanje.
Mi imamo problem jer nemam klub. Vode nas stranacki uhljebi s svoji dizacima ruku. Nemamo nikakav sistem za bilo sta. Umjesto da se probamo izvuci iz septicke jame Mi je sami sebi kopamo. Cuj da tjeras igraca koji iole nesto zna i pogotovo da mislis ako ga otjeras da si dobio nesto.
Mi imamo problem jer nemam klub. Vode nas stranacki uhljebi s svoji dizacima ruku. Nemamo nikakav sistem za bilo sta. Umjesto da se probamo izvuci iz septicke jame Mi je sami sebi kopamo. Cuj da tjeras igraca koji iole nesto zna i pogotovo da mislis ako ga otjeras da si dobio nesto.
Ma hulahopka debilcina, opet hoces slike da ti ovdje postavljaju.BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:0080% vas ne dolazi al redovno piskarate gluposti. Danas svaka budala bi tjerala dovodila uvodila neki red. Coca i Stila da igraju u Zrinjskom sad bi bili najbolji. A kod nas samo neko tjeranje pljuvanje.
Fk Željezničar.
Šta ti je krembilu **** te hulahopka u supak. Ti da odredjujes ko će pisati a ko neće balavac mali.Pablo11 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:10Ma hulahopka debilcina, opet hoces slike da ti ovdje postavljaju.BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:0080% vas ne dolazi al redovno piskarate gluposti. Danas svaka budala bi tjerala dovodila uvodila neki red. Coca i Stila da igraju u Zrinjskom sad bi bili najbolji. A kod nas samo neko tjeranje pljuvanje.
Sad je i dobar prije se skontalo do 2 3 posta da je Hulahopka, a sad 18 dobar je popravlja se.Pablo11 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:10Ma hulahopka debilcina, opet hoces slike da ti ovdje postavljaju.BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:0080% vas ne dolazi al redovno piskarate gluposti. Danas svaka budala bi tjerala dovodila uvodila neki red. Coca i Stila da igraju u Zrinjskom sad bi bili najbolji. A kod nas samo neko tjeranje pljuvanje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
To ste vi skontali nakon 18, ja sam nakon drugog pisao
Ekonome, sto nisi bio u Ugljeviku jucer?

Ekonome, sto nisi bio u Ugljeviku jucer?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ako zavrsimo 11 paklen nam je raspored prvih 5 kola
-
- Kontakt:
Imas najposjeceniji stadion.
Imas najvise clanova.
Imas najvise prihoda od Fan shopa.
Imas solidan igracki kadar.
Kako smo se doveli u situaciju da su ispred nas Posusje, Velez, Sloga, Siroki.
Sve njih kad zajedno uzmes nemaju ovo sto mi imamo.
KAKO JE OVO MOGUCE?
Imas najvise clanova.
Imas najvise prihoda od Fan shopa.
Imas solidan igracki kadar.
Kako smo se doveli u situaciju da su ispred nas Posusje, Velez, Sloga, Siroki.
Sve njih kad zajedno uzmes nemaju ovo sto mi imamo.
KAKO JE OVO MOGUCE?
Vidio selektor Luxa kako Vaha glavom neodbranjivo zakucava loptu u gol, samo mu nisu objasnili da je to bilo na svoj gol.
BIZMARK66 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:0080% vas ne dolazi al redovno piskarate gluposti. Danas svaka budala bi tjerala dovodila uvodila neki red. Coca i Stila da igraju u Zrinjskom sad bi bili najbolji. A kod nas samo neko tjeranje pljuvanje.
Kazes da je kod nas samo tjeranje, a u postu iznad tjeras trenera koji je jedini pokazao muda i nasu podrsku ce imati do kraja, pa ako treba i u federalnoj ligi.
Otjerat nego sta, ako je istina sto se pise.
Nece da trenira, a trebao bi bit primjer svim ostalim igracima. Umjesto da oni traze izlaz iz krize, razgovaraju, tjeraju - gospoda odbija treninge. Kapiteni i djeca Zeljina.
Bas su mi dragi obojica, Stilic pogotovo ali Zeljo iznad svega.
Nece da trenira, a trebao bi bit primjer svim ostalim igracima. Umjesto da oni traze izlaz iz krize, razgovaraju, tjeraju - gospoda odbija treninge. Kapiteni i djeca Zeljina.
Bas su mi dragi obojica, Stilic pogotovo ali Zeljo iznad svega.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Največi i jedini krivci su Bašić, arap i sad Akrapović. Kakva je to neka igra sa 2 vezna. Ko to još tako igra. Ne mogu da vjerujem da podržavate suspenziju Cocalića koji gine svaku utakmicu i naše je djete. Jel vam to Radinović ili Selimović bolji.
- MocMahale444
Kako igrace nije sramota da se nazivaju igracima a u gostima gube ko neke tetkice.
Kako ne kazu sami sebi hej dosta je vise daj da pobjedimo makar slucajno.
Ogadili su nam hloptanje.
Kako ne kazu sami sebi hej dosta je vise daj da pobjedimo makar slucajno.
Ogadili su nam hloptanje.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.