English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Tema se u baš teško smeće pretvorila.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Ubjedljivo najgora tema na forumu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vjerujem da se mnogi kece slozit al meni ono nije za penala. Mozda jest po pravilima, nemam pojma al mi je skroz tanko da se onim potezom odluci tekma
Ruku dajem da ce Oliveru dati da sudi City-Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa u pravu si ne treba suditi po pravilima nego samo jel tanko ili debelo da se tako odluci utakmica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kamo sreće da je jedini, imali bi ga svi na ignoreu i svi problemi bi bili rješeni.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gospodo i zivotinje citaj pod Brokula i baboedindzeko nadam se da su obaveze usklađene i da cete od 21 cas pogledati nastup bivseg evropskog i bivseg svjetskog klupskog prvaka.
#bitiblaginecemo

#bitiblaginecemo

Stone hands👊
Vecu ti volju imas ovo non stop pisat nego ja pit pivu..a volim pivu
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ramadan je, haram ti je to gluho bilo

Stone hands👊
Posto si ga citirao pa vidim sta pise jer mi je na ignor listi, fakat ne znam gdje mene nadje, ne znam da sam sa tim likom ikad dvije rijeci razmijenio

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Rahljo Dzekson uskoro prestize urugvajski grab.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- Pensioner26
- Kontakt:
Mi nismo blagi zadnje 2 sezone, mi smo preblagi.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 1 gost.