ma to je sve stvar psihe ,ali ovo za kafu u 3 ujutro ne znam koliko je to stvar psihe

meni evo glava vec puca jer je nisam jutros oko 8 popio(inace sto radim godinnu cijelu)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ma to je sve stvar psihe ,ali ovo za kafu u 3 ujutro ne znam koliko je to stvar psihe
sekta
Probaj bijelu kafu, ili onu iz trgovina. Inače skroz sam smanjio kafu na jednu dnevno zadnjih par mjeseci tako da mi ne smeta, pod uslovom da se ono može nazvati kafa što pijem.
Par puta danas ulazim na temu i smijesno je kao i prvi put. Kakav lik
Ta diskusija od 17 minuta koliko je vec (obojice) je cijela srz sukoba. A Alija je odrzao vrlo dobar govor, i objasnio detaljno/delekatno zasto drugi narodi ne zele vise Yugu. Mos se smijati na taj dio ali cijelokupan govor mu je vrhunski i moze se steci utisak da je jako inteligentan bio.
Naravno da je bio inteligentan, gledao je sebe, prodao je drzavu za svoju korist i korist svoje porodice. Sjeme mu se zatrlo.alemsa je napisao/la: ↑11 mar 2024, 16:50Ta diskusija od 17 minuta koliko je vec (obojice) je cijela srz sukoba. A Alija je odrzao vrlo dobar govor, i objasnio detaljno/delekatno zasto drugi narodi ne zele vise Yugu. Mos se smijati na taj dio ali cijelokupan govor mu je vrhunski i moze se steci utisak da je jako inteligentan bio.
Ocigledno da obojica nisu bili dobri sa prognozama, ovaj da nece biti rata, onaj da ce Muslimani nestatinumanumaye22 je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:00Lazov mu ko i sin.![]()
Karadzic je bar tu posten bio, upozorio da ce bit ako se ne zaustavi i bilo je.
Najbolje je kad izadjes napolje ili u drugu prostoriju, pa se vratis u tu, svatis da koliko god da si ga platio da je prejeftino tj. da vise nego vrijedischolsey je napisao/la: ↑11 mar 2024, 17:15@Tekashi drug, ako ikad budem u prilici, računaj da imaš piće. I ti i Alem.. što ste spomenuli ovaj prečišćivač zraka.![]()
Fakat sam ranije kontao da je ubleha, ali definitivno nije. Jutros uzeo Xiaomi da probam - evo radi satima, i već osjetim haos razliku u zraku.
Odsad ovo ide u apsolutno sve prostorije u kojima boravim. Pa da brate ko gospodin teško dišem od cigara (ipak za to plaćam), a ne od nekih gej prašina.![]()
![]()
Baš top stvar, nema šta.
Husino je geografski Tuzla, ali mentalno pripada ŽivinicamaMortemHz je napisao/la: ↑11 mar 2024, 11:35Nova pucnjava dogodila se sinoć u Tuzli, a kako saznaje Crna-Hronika ranjena je jedna muška osoba a dvije osobe su lišene slobode. Nemili događaj se dogodio u tuzlanskom naselju Husino ispred ugostiteljskog objekta Gagi-a Kafana kod Boze.
Kako saznaje portal Crna-Hronika jedan od uhapšenih je osoba poznata od ranije poznata policijskim službenicima Adnan Baraković zvani “Barki” a glavni akter je Edis Serhatlić.
Prema našim saznanjima Samir Dedić ranjen je u predjelu ruke i koljena. Razlog pucnjave je i više nego bizaran. Opasni dvojac imao je zabranu ulaska u navedeni objekat ali su pod prisilom pokušali ući.
Nakon što im Samir to nije dozvolio, Edis ga je izvukao ispred ulaza, i u njegovom pravcu opalio 6 do 7 metaka - tvrdi izvor portala Crna-Hronika.
Ma top stvar kaem ti, ako ces upgrade gledaj da je HEPA filter (zaboravih spomenuti juce). Mada je kod vas (u BiH) opet skupo poredeci sa USA, dobro onaj moj alen je top of the line $300+, ali eo ovih do 30 kvadrata po $37-40, sa HEPA filterom:scholsey je napisao/la: ↑11 mar 2024, 18:19
Baš top stvar, nema šta.![]()
Imao sam nekad davno onaj staromodni što voda ide u njega.. a i inače slabo furam te gadgete, pa sam zato bio skeptičan. Al ovo je totalno drugi par opanaka.
Uzeo ovaj manji (do 27m2) samo da probam.. sad ću se zadati da vidim kakvih još opcija ima. Uglavnom, živi bili!![]()
Ljubi te brat!alemsa je napisao/la: ↑11 mar 2024, 18:34Ma top stvar kaem ti, ako ces upgrade gledaj da je HEPA filter (zaboravih spomenuti juce). Mada je kod vas (u BiH) opet skupo poredeci sa USA, dobro onaj moj alen je top of the line $300+, ali eo ovih do 30 kvadrata po $37-40, sa HEPA filterom:
A ovaj 190 kvadrata pokriva na snizenju za $100:
Isto HEPA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.