i Zrinjski je BH klub pa su vas zapalili ko šibicu onako rad reda , kad sve ovo pročitam dođemi da kažem da više volim Svinjski nego slobodu .izzo je napisao/la:Neka ti oni sami to potvrde da li se smatraju srpskim ili BH klubomProbisvjet je napisao/la:izzo Borac je BiH klub! Kontas!kad bude umjesto trobojke neki drugi simbol u njihovom grbu onda možemo pricati o "BH" klubu
Evo pitaj ovog Srdjana dali svoj Borac doživljava kao BH klubnek ti odgovori ako je imalo iskren.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jer si JEDAN JEDINI...........
Ne pravi se lud i ne stavljaj mi rijeci koji nisam ni napisao ni pomislio...eto ti sad pametan što si otrkio toplu vodu kad pišeš da i u Londonu ima klubova...šta si se toliko zalijepio za grad Sarajevo višeProbisvjet je napisao/la:Nije zabranjeno da bude klub srpski u BiH, niti hrvatski, niti muslimanski, niti ciganski, niti jevrejski.izzo je napisao/la:Neka ti oni sami to potvrde da li se smatraju srpskim ili BH klubomProbisvjet je napisao/la:izzo Borac je BiH klub! Kontas!kad bude umesto trobojke neki drugi simbol u njihovom grbu onda možemo pricati o "BH" klubu
Evo pitaj ovog Srdjana dali svoj Borac doživljava kao BH klubnek ti odgovori ako je imalo iskren.
Najveci problem je sto smo kriticni, onako kao ljudi. Dokle god mislimo da je MOJE NAJBOLJE, A TUDJE NAJGORE, nema dobra!
izzo ti mislis da nista ne valja izvan Sarajeva. Jesi li kada bio u Londonu? E da si bio znao bi da ima vecih klubova od sarajevskih, vecih mostova, vecih zgrada, boljih navijaca...

Pišeš kako je Borac BH klub, ma nemoj mi reci ?? reci iskreno dali smatraš BH kubom onog ciji navijaci pjevaju redovno "titula nam ne treba jer Bosna nije naša država"...dakle, sami ti oni govore da nisu BH klub niti sebe tako doživljavaju, ali ti uporan ko mazga i sam sebe lažeš...i onda na okreneš pricu na grad Sarajevo...nidje veze.
Dajte ljudi, dozovite se više pameti...ovako ovo više ne ide definitivno.
edinedin je napisao/la:i Zrinjski je BH klub pa su vas zapalili ko šibicu onako rad reda , kad sve ovo pročitam dođemi da kažem da više volim Svinjski nego slobodu .izzo je napisao/la:Neka ti oni sami to potvrde da li se smatraju srpskim ili BH klubomProbisvjet je napisao/la:izzo Borac je BiH klub! Kontas!kad bude umjesto trobojke neki drugi simbol u njihovom grbu onda možemo pricati o "BH" klubu
Sta nas boli ona stvar koga ti volis

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Ne znam zašto ljudi ne mogu shvatiti da je nekome Borac draži nego Željo ili Sarajevo :roll a spominju neke komplekse i liječenje pa to je veći problem jer pokazuje nedostatak jednog od najvažnijih organa u tijelu

I kadeti i juniori slavili ovo kolo i to na još jednom gostovanju u Travniku kadeti sa 2-0 juniori 2-1 Crveno crni vikend

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
- Kontakt:
pa normalno kad smo kilometrima u svemu ispred njih mora se negdje ta frustracija ispoljiti! P.S Lesinaru jel znas kakva ce sudbina da vas zadesi hehe! PS. fukarice pocnite da navijate haha grupa koja preko 3 godine ne navija RESPECT[/quote]
e drug moj ovo je problem, to je ono sto ti kazem pa niste vi "Bogom dati" a to vi necete/nemozete shvatit, niste bolan ni vi niti iko u ovoj ligi kilometrima ispred nikog, pa zar je bitno vise ko je prvak kad se taj isti propisno obruka u evropi, zasto treba zeljo/sarajevo bit prvak ako to ne zasluzuje i ne samo oni nego bilo ko, zasto mora Beslija skakat na glavu svakom sudiji na grbavici koji nece da odsvira nepostojeci penal, jer željo mora bit prvak jer željo ima Osima
....samo malo da ste realniji nebi ljudi tako mislili o vama(sarajlijama)
e drug moj ovo je problem, to je ono sto ti kazem pa niste vi "Bogom dati" a to vi necete/nemozete shvatit, niste bolan ni vi niti iko u ovoj ligi kilometrima ispred nikog, pa zar je bitno vise ko je prvak kad se taj isti propisno obruka u evropi, zasto treba zeljo/sarajevo bit prvak ako to ne zasluzuje i ne samo oni nego bilo ko, zasto mora Beslija skakat na glavu svakom sudiji na grbavici koji nece da odsvira nepostojeci penal, jer željo mora bit prvak jer željo ima Osima

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- Probisvjet
- Kontakt:
Neka cjelim svijetom ljubav vlada i i vječiti mir neka nijedno dijete i stariji čovjek ne osjete nemir.TZ_BoY je napisao/la:Daj bha skulirajte se svi postignite unutrasnji mir zivimo u ljubavi i harmoniji a ne u svadjama .... neka samo dobro prevlada svijetom vidite sta se dogada na zemlji zemljotresi ratovi i mnoge druge katastrofe to sve bog/alah kaznjava i zato volimo bliznjeg svog i nedozvolimo nikome da nas izbaci iz ravnoteze ..... ljudi zivite volite se stvarajte nove potomke zivite i uzivajte do 2012![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek se ljubav vrati medju navijace!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pricaju ljudi da je ovako i 92.bilo , oni sto su im puna usta Bosne najprije se podruma docepali, pa sad opet ispuzali, a Tuzlaci su i tad bili nepozeljni, komunisti, jugosloveni itd itd pa znamo kako je ko reagovao kad se zakuhalo,al eto sad smo opet cetinici i sta sve ne, uvijek je to bilo zanimljivo kako historija ima tendenciju da se ponavlja
ima ona nasa "samo Tuzla je, samo Tuzla je pjesme pjevala....zna se nastavak" jbg zato smo svima trn u oku, pogotov ovim podrumasima koje vazda valja branit
nego fkt tema, steta sto nas kaca reprezentativna pauza sad kad smo uhvatili ritam, ali eto kako god Zrinjskog bi trebali dobit.

ima ona nasa "samo Tuzla je, samo Tuzla je pjesme pjevala....zna se nastavak" jbg zato smo svima trn u oku, pogotov ovim podrumasima koje vazda valja branit

nego fkt tema, steta sto nas kaca reprezentativna pauza sad kad smo uhvatili ritam, ali eto kako god Zrinjskog bi trebali dobit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
peace&love
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pobjedjivali smo mi i evropskog pravaka u gostima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sad sam pregledao video snimak, i mogu reći da sam jako zadovoljan, momci su pokazali šta znaju, svaka čast za njih. Disciplinovana igra u odbrani, sjajni kontranapadi po desnoj strani, plus, da nam je gol priznat (a trebao je), te da smo poslije Zoletićevog gola postigli još jedan, moglo je biti i 0:3. 

FsV Mainz '05
JbgunLz je napisao/la:Sad sam pregledao video snimak, i mogu reći da sam jako zadovoljan, momci su pokazali šta znaju, svaka čast za njih. Disciplinovana igra u odbrani, sjajni kontranapadi po desnoj strani, plus, da nam je gol priznat (a trebao je), te da smo poslije Zoletićevog gola postigli još jedan, moglo je biti i 0:3.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Upravo tako, ha pobjeda od 1:0 ili 2:0, mogli su i oni nama zabiti par komada.guber90 je napisao/la:JbgunLz je napisao/la:Sad sam pregledao video snimak, i mogu reći da sam jako zadovoljan, momci su pokazali šta znaju, svaka čast za njih. Disciplinovana igra u odbrani, sjajni kontranapadi po desnoj strani, plus, da nam je gol priznat (a trebao je), te da smo poslije Zoletićevog gola postigli još jedan, moglo je biti i 0:3., to je vec sta bi bilo, kad bi bilo. Nije ni zeljo bio bez prilika, treba biti covjek sretan i sa ovim
![]()
.

Uglavnom, idemo kući pjevajući i dočekujemo Zrinjski kako bi potvrdili pobjedu na Grbavici.
FsV Mainz '05
- pintol_TM87
- Kontakt:
cestitam na pobjedi..nek vam je sretno u daljnem nastavku lige...da odete u europu
pozz

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Hvala punoo . kad nam naprave stadion onda mozemo razmisljati o Evropipintol_TM87 je napisao/la:cestitam na pobjedi..nek vam je sretno u daljnem nastavku lige...da odete u europupozz

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hvala, korektno od tebe.pintol_TM87 je napisao/la:cestitam na pobjedi..nek vam je sretno u daljnem nastavku lige...da odete u europupozz

A što se tiče Europe, to teško jarane, prvo moramo imati uslove za to, te da Savez ne bude suspendovan.

FsV Mainz '05
- pintol_TM87
- Kontakt:
ma vrati se malo u proslost pa ces vidjet kakvi su sve timovi igrali europu vi ste mila majka kakvih je bilo...a to za savez volio bih da budemo suspendovani jer je FIFA vec spremila novi sa ljudima koji imaju neke veze o fudbalo a mislim da ove sada sto su na vlasti u savezu samo ovo moze otjerat...jos jednom nek je sa srecomunLz je napisao/la:Hvala, korektno od tebe.pintol_TM87 je napisao/la:cestitam na pobjedi..nek vam je sretno u daljnem nastavku lige...da odete u europupozz
![]()
A što se tiče Europe, to teško jarane, prvo moramo imati uslove za to, te da Savez ne bude suspendovan.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Stadion nije problem kada bi se Sloboda plasirala u europu, a savez nebi bio suspendovan pozurilo bi se sa radovima sjeverne tribine i ona bi bila gotova do pocetka europskih utakmica ..... a da bi se jedan stadion mogao licencirati po europskim standardima mora imati infrastrukturu tj svlacionice full opremu ( sto nije tesko nabaviti msm to vec imamo ) i mora imati jednu tribinu natkrivenu a mi cemo imati sjever i zapad top tribine ..... Kada se napravi sjever stadion tusanj ce biti jedan od najboljih u BIH .....fukara87 je napisao/la:Hvala punoo . kad nam naprave stadion onda mozemo razmisljati o Evropipintol_TM87 je napisao/la:cestitam na pobjedi..nek vam je sretno u daljnem nastavku lige...da odete u europupozz

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- Probisvjet
- Kontakt:
Samo sa sjeverom nece biti uslovan!TZ_BoY je napisao/la:Stadion nije problem kada bi se Sloboda plasirala u europu, a savez nebi bio suspendovan pozurilo bi se sa radovima sjeverne tribine i ona bi bila gotova do pocetka europskih utakmica ..... a da bi se jedan stadion mogao licencirati po europskim standardima mora imati infrastrukturu tj svlacionice full opremu ( sto nije tesko nabaviti msm to vec imamo ) i mora imati jednu tribinu natkrivenu a mi cemo imati sjever i zapad top tribine ..... Kada se napravi sjever stadion tusanj ce biti jedan od najboljih u BIH .....fukara87 je napisao/la:Hvala punoo . kad nam naprave stadion onda mozemo razmisljati o Evropipintol_TM87 je napisao/la:cestitam na pobjedi..nek vam je sretno u daljnem nastavku lige...da odete u europupozz
Potrebno je izgraditi Istok. Ali nema veze ima Bilino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.