Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Svaki faul koji je svirao danas, bio je faul. Sudjenje skroz korektno, sto je cudno za ovu ligu, jer su u 99% slučajeva sudije naklonjene domacinu.sviunapad1010 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 21:45Eto sad ciganluk, to se naši igrači nikad nisu valjali i igrali tako?
Ne mogu manekeni meda još sudija svira za nas par nepostojećih faula posebno pred kraj utakmice jedan faul gdje nas igrač gubi loptu pored aut linije i imao bi Rudar izglednu priliku da daju gol.
Bod danas je puna šaka brade kako smo igrali.
Ciganluk i to kakav ciganluk. Igraj fudbala, pa ako si bolji, dobit ces na kraju.
U drugom poluvremenu nije bilo 10 minuta aktivne igre.
Al opet nista od ovog ne opravdava nasu losu igru danas.
Volim tebe, više od sebe
Ovo je kamilica danas koliko se Radnik valjao na Bilinom. Ništa bolji teren u Bihaću vas čeka, plus Jedinstvo mora uzeti bodove jer idu u goste naredne dvije, plus zeničanin u vrhu napada Jedinstva 
Zaboravi sam Rahić koji je cijelo poluvrijeme ukrao

Zaboravi sam Rahić koji je cijelo poluvrijeme ukrao

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma gore je teren gori nego i ovaj u Kaknju, ovo Jedinstvo nema kvaliteta igra na borbenost a kuci moraju napasti mozda Sloboda nesto i uradi iz kakvih kontri ako se Nalic bude znao prilagoditi protivniku.Ne znam sta je s njihovom ekipom al oni cim izadu iz kantona zaborave igratii.
Nego dovodis li Robiju za 15 dana ABD, da sta zaradimo od karti hahaha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tacno.Jedinstvo mora dobit, igrat na pobjedu.Nasi su se totalno pogubili gore, jos vjetar puho, nisu se nikako mogli orjentisat sa loptom.Jedinstvo zasluzeno dobilo uz odlican docek.Mada je bilo valjanja, al ocekivano.Nema sta, bolji su bili.Samo steta pa nije ljetni period bio.legenda reala je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:17
Ma gore je teren gori nego i ovaj u Kaknju, ovo Jedinstvo nema kvaliteta igra na borbenost a kuci moraju napasti mozda Sloboda nesto i uradi iz kakvih kontri ako se Nalic bude znao prilagoditi protivniku.Ne znam sta je s njihovom ekipom al oni cim izadu iz kantona zaborave igratii.
Nego dovodis li Robiju za 15 dana ABD, da sta zaradimo od karti hahaha
Hocel bit kakvog rostilja.Stalno dolazimo, nikad nista.

Iftarski.
!
-
- Kontakt:
Ko o čemu **** o poštenju, tako ispade nakon ovog odigranog kola...
Jučer dvije stranice kako ćemo pustiti Stupčanicu, kako smo loš klub, kako je Sloboda najjača, kad DNS bumerang...
Neko polahko Slobodaši, duga je sezona/polusezone ima još da se igra...
I samo još da dodam nemojte više o poštenju, o tome kako vas svi mrze, a današnja tekma naštimana, da su sudije kupljene...
Sportski pozdrav!!!
Jučer dvije stranice kako ćemo pustiti Stupčanicu, kako smo loš klub, kako je Sloboda najjača, kad DNS bumerang...
Neko polahko Slobodaši, duga je sezona/polusezone ima još da se igra...
I samo još da dodam nemojte više o poštenju, o tome kako vas svi mrze, a današnja tekma naštimana, da su sudije kupljene...
Sportski pozdrav!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Reci cu ovima iz Islamske Zajednice haha
Ma suplja da je sudija Efendic kupljen, on ne smije pomoci nikome na svoju ruku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Opusteno, i mislim da ste dobri domacini a i kao navijace (kao i klub)vas gotovim, jos od ranije.Domacinski rezultat plus sendvici, ako se sjecas.Steta pa nije zazivio socius model, steta pa niste zivnuli i malo se digli.Bihac to zasluzuje.
Govorim o terenu i ono sta ce se gledat na njemu.
Ma ja, nek nesto organizuju.Ili makar ti, ****.legenda reala je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:35Reci cu ovima iz Islamske Zajednice haha
Ma suplja da je sudija Efendic kupljen, on ne smije pomoci nikome na svoju ruku

Pratit cemo utakmicu.Dolazis ? Steta je propustit jos jedan antifudbal.

!
Nece Jedinstvo napasti sigurno, i kod kuce se igra tvrdo kako je Zeric preuzeo ekipu, svjestan limita i prednosti/mana ekipe. Bit ce pravi derbi, los teren sigurno ali nije jedini los u ovoj ligi. Vidjet cemo kakvo ce vrijeme biti
Ekipu ce sigurno dodatno umoriti i kup utakmica sa Zrinjskim, treba putovati i odigrati mec.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Rudar je jos igrao bez kapitena i najboljeg igraca Kobilice, koji je odmarao zbog crvenog kartona .. Bgm Sloboda 2 glupa gola primila, i iskreno ne znam sta su ocekivali od cigana s Varde?
da posteno igraju
dobro neko napisa, zadnjih 15-20 minuta jedna lopta na stadionu, svaki kontakt neko lezi... Teren katastrofa... Jos na kraju fukare seru nesto igracima, bas zalosno ... Jedina lijepa stvar za vidjeti danas je bila Erna 

-
- Kontakt:
Sve se slazem, a i mi smo se skroz lose postavili za ovu utakmicu.linethreader je napisao/la: ↑11 mar 2024, 03:07Rudar je jos igrao bez kapitena i najboljeg igraca Kobilice, koji je odmarao zbog crvenog kartona .. Bgm Sloboda 2 glupa gola primila, i iskreno ne znam sta su ocekivali od cigana s Varde?da posteno igraju
dobro neko napisa, zadnjih 15-20 minuta jedna lopta na stadionu, svaki kontakt neko lezi... Teren katastrofa... Jos na kraju fukare seru nesto igracima, bas zalosno ... Jedina lijepa stvar za vidjeti danas je bila Erna
![]()
Nego, Erna je? Da nije ona plavusa sto na kraju izadje, pa se smjeska Tuzlacima

Volim tebe, više od sebe
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovdje standardno. Zenička seljadija u nedostatku svojih uspjeha slave naše loše utakmice.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 9 gostiju.