Nemamo taj alen u BiH. Xiaomi, Rowenta, Philips...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ovaj pokrije 30 m2. Uzeo dva za spavacu i dnevni boravak
Odlicna stvar. Kupi dim, prasinu, dlake, vlagu... Filter traje godinu, a novi negdje 90 maraka.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakvi su ovi Levoit? Imaju nenormalno dobre ocjene pri enormnom broju recenzija. Nikad cuo za marku.
Nes pogrijesiti ni s jednim, nekad nisi mogo naci dobar bez 2-3 stoje dollara, sad ih ima bruku. Gledaj koliko pokriva (kvadrata) i koliko kostaju filteri. Sto vise pokriva bolje radi, kupi ti sve zivo, vidjet ces nakon dan, da nes ni eura zazaliti. Udjes u prostoriju nerealno svjez zrak a i miriseAshburtonG je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:43Kakvi su ovi Levoit? Imaju nenormalno dobre ocjene pri enormnom broju recenzija. Nikad cuo za marku.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma brate jedno 3-4x sam htio kupit jer imam bas problema s prasinom tj. uticajem iste na disanje. Konstantno mi je nos zacepljen, a brijem da je zbog prasine. Zivim blizu ceste i ne mozes ti ocistit koliko svako otvaranje prozora nanese.alemsa je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:50Nes pogrijesiti ni s jednim, nekad nisi mogo naci dobar bez 2-3 stoje dollara, sad ih ima bruku. Gledaj koliko pokriva (kvadrata) i koliko kostaju filteri. Sto vise pokriva bolje radi, kupi ti sve zivo, vidjet ces nakon dan, da nes ni eura zazalitiAshburtonG je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:43Kakvi su ovi Levoit? Imaju nenormalno dobre ocjene pri enormnom broju recenzija. Nikad cuo za marku.
Evo ovaj npr. oko 130€ a zamjena filtera je 40€.
Šta je najbolje za sehura, uvijek se zeznem sa gaziranim.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ne mogu otvoriti, trazi mi da promijenim drzavu, no ako je preko $100 zlatan, nes pogrijesiti. I oni od $50 sad rade k'o doxe. Uzmi ne cekaj slobodno, vidjet ces razlikuAshburtonG je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:55Ma brate jedno 3-4x sam htio kupit jer imam bas problema s prasinom tj. uticajem iste na disanje. Konstantno mi je nos zacepljen, a brijem da je zbog prasine. Zivim blizu ceste i ne mozes ti ocistit koliko svako otvaranje prozora nanese.alemsa je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:50Nes pogrijesiti ni s jednim, nekad nisi mogo naci dobar bez 2-3 stoje dollara, sad ih ima bruku. Gledaj koliko pokriva (kvadrata) i koliko kostaju filteri. Sto vise pokriva bolje radi, kupi ti sve zivo, vidjet ces nakon dan, da nes ni eura zazalitiAshburtonG je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:43Kakvi su ovi Levoit? Imaju nenormalno dobre ocjene pri enormnom broju recenzija. Nikad cuo za marku.
@tekashi
Ne tjeraj ga na godinu sa mjenjanjem filtera, nakon 4-6 mjeseci opada rad, mjenjaj tad, jedino da nisi nikad kuci pa ono i nea sta kupiti. To je kao sinteticko ulje na autu sto ti pise do 10k milja, ali ne tjeraj na 10 mjenjaj nakon 5-6

Nesto jako. Meso (teletina) i dosta vode
Nemoj slatko ili previse slano!
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 10 mar 2024, 23:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovdje pise 6-12 mjeseci promjena filtera.alemsa je napisao/la: ↑10 mar 2024, 23:32Ne mogu otvoriti, trazi mi da promijenim drzavu, no ako je preko $100 zlatan, nes pogrijesiti. I oni od $50 sad rade k'o doxe. Uzmi ne cekaj slobodno, vidjet ces razlikuAshburtonG je napisao/la: ↑10 mar 2024, 22:55Ma brate jedno 3-4x sam htio kupit jer imam bas problema s prasinom tj. uticajem iste na disanje. Konstantno mi je nos zacepljen, a brijem da je zbog prasine. Zivim blizu ceste i ne mozes ti ocistit koliko svako otvaranje prozora nanese.
@tekashi
Ne tjeraj ga na godinu sa mjenjanjem filtera, nakon 4-6 mjeseci opada rad, mjenjaj tad, jedino da nisi nikad kuci pa ono i nea sta kupiti. To je kao sinteticko ulje na autu sto ti pise do 10k milja, ali ne tjeraj na 10 mjenjaj nakon 5-6![]()

Dobro. Sve zavisi koliko je aparat ukljucen.
Ako hos da ti je kvalitet zraka na najboljem nivou i da ti mashina fukcionise uredno, mjenjaj cesto filter 6 mjeseci max, osjetit ces da treba promjeniti filter kad bude slabije radio (a hoce ako ne zamjenis filter).

Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 10 mar 2024, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Probaj ovo nakon sehura popiti
-5 hurmi
-mlijeka po zelji
-banana
-zobene pahuljice
-malo cimeta
-chia sjemenke
Fino izmiksaš i gotovo, nemoj slano, slatko (previše). Od tečnosti vodu, mlijeko, biljni čaj. Ako imaš za salatu paradajz, krastavicu.
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 10 mar 2024, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Ima % filtera i saso mange
Mnogo dobra podrska. Zato sam uzeo Xiaomi, a ne Rowentu.
Ko ovdje posti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.