English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovaj Rodriev handball je na kraju bio i razlika na koju je titula i osvojena.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- VivaLaStella
- Kontakt:
smor goretzka
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- Pensioner26
- Kontakt:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
City je bio donekle bolja ekipa do gola, posle toga sve je na strani Liverpoola. Puno bolja ekipa na kraju generalno. City se provukao i igrom i na kraju sa ovim čistim penalom na MacAllisteru.
Na našu žalost (ovih koji ne vole Liverpool), Van Dijk je ponovo onaj stari. Igrač koji ti tjera strah u kosti kad je na terenu. Nevjerovatan.
Na našu žalost (ovih koji ne vole Liverpool), Van Dijk je ponovo onaj stari. Igrač koji ti tjera strah u kosti kad je na terenu. Nevjerovatan.

- JayCatwright
- Kontakt:
Darwin danas ipak pokazao da je najbolji spic lige, Haaland sve vise podsjeca na Lewandovskog. 

Druze, imas bolan usporeni snimak gdje se vidi da Alexis prsima prvi dolazi do lopte.
Znam da je fazon bit drugačiji, al' ne moraš bit imbecil.
Haaland nije postojao danas.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- JayCatwright
- Kontakt:
United-Arsenal predzadnje kolo. Ako imo ima historiju pustanja utakmica rivalima to je United. No, s druge strane, Arsenalu tu ionako nece biti potrebni bodovi jer ce biti -7 za Liverpoolom.
Nije ni mogao pisnuti od Virgila. Ovaj ga uhapsio i strpao u zatvor

Lazem, imao je norvezanin jedan bijeg u prvom poluvremenu, zapravo pokusaj da pobjegne, sutnuo pravo u golmana i to je to od njega za 90 minuta.
Al Pep je krvav. Citavu tekmu gleda kako Erling ne moze meda i ne pomislja da ga vaditi iz igre, da bar proba sa Alvarezom u spicu, a Dokua lijevo ili Grealisha da ubaci, da promjeni napade. Ma kakvi.
Ocekuje od Haalanda nesto, bilo sta i na kraju dobi qrcinu od njega

- JayCatwright
- Kontakt:
https://twitter.com/SamueILFC/status/17 ... 0EDGA&s=19
Nije pobjegao, nego je otjeran od Van Dijka. Isto je uradio Sissoku protiv Tottenhama. Ovo neces vidjeti od Vidica, Terrya ili Maldinia. Najbolji na svojoj poziciji ikad.
Nije pobjegao, nego je otjeran od Van Dijka. Isto je uradio Sissoku protiv Tottenhama. Ovo neces vidjeti od Vidica, Terrya ili Maldinia. Najbolji na svojoj poziciji ikad.

Još između ovoga ubaci ždrijeb LP i utakmice FA Cupa i bit će potpuna ludnica do kraja.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Koji si ti kmečavi glupko, to nisu istine. A čak se i ne trudiš.
'Ima usporeni snimak'. A izvini Bgti, oni u VAR sobi su gledali ubrzani a ne usporeni snimak jer imaju nešto protiv Liverpula.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno bi liga danas bila riješena, što im nije u planu očito
Kako znaš da bi dali penal
- JayCatwright
- Kontakt:
Postavio si video gdje se vidi da prvo dodje do lopte

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.