Prije se nije pricalo, sad ko mahaluse javno pricate o tome.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Pa bolan, logicno da ce svi reci kad ne mogu dobiti nasteljenu utakmicu. To samo govori koliki su amateri nasi (cast izuzecima). Mislis da se dobilo danas, da bi iko ista rekao za to?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dugo nisam gledao veci krkanluk i sabanluk od ovog u Kaknju.
Ljudi su sakrili lopte, sa jednom loptom se igralo 20 minuta, po 2 min cekas da vrate loptu u igru. Ispali oni aBd, jer za seoske lige i jesu.
Ljudi su sakrili lopte, sa jednom loptom se igralo 20 minuta, po 2 min cekas da vrate loptu u igru. Ispali oni aBd, jer za seoske lige i jesu.
Volim tebe, više od sebe
Ne znam da tog ima i u nasim nizim ligama od oveantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:18Dugo nisam gledao veci krkanluk i sabanluk od ovog u Kaknju.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I prije kraja utakmice ste pisali da je namjesteno, dakle pada ti u vodu to sto pises sta bi bilo kad bi bilo.
A znamo i ti i ja kako se stimaju utakmice i kako one zavrse.
A kako zavrse utakmice sa “pripazi nas” jer ste u glavama vec imali sigurnu pobjedu.
!
Haj dobro eto...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Eto velike štete što je Damir na forumu rekao stanje 
Pa ljudi u savez su još prije mjesec i više stigle prijave za to

Pa ljudi u savez su još prije mjesec i više stigle prijave za to

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- BatistutA19
- Kontakt:
Gledo danas poluvrijeme Zelju ocajan pa gledo malo.pocetak Slobodu pa opet posle Zelju kraj i drugo poluvrijeme Slobodu.
Ja sam reko Slobodu ceka horuk Rudar i ocajan teren i na kraju po bod realno.
Ne kupuju se utakmice ko sto se prica a ti ak ces na kupovini gradit klub yebo te taj klub .Sloboda bgm morat ce dobro zapet ako hoce u PL isto ih ceka ovo u Bihacu kao danas.
I ako udje sa ovakvim radom nema salameta ,ide novi dug jos veci i teska borba za opstanak i najvjerovatnije opet ispadanje ali et njima je bitna samo PL i stvarno ne znam sta ces u PL ako ces ovakav bit i sa puno jacim ekipama.
Stupcanica nije za podcijenit ali et vidjet cemo.
Ja sam reko Slobodu ceka horuk Rudar i ocajan teren i na kraju po bod realno.
Ne kupuju se utakmice ko sto se prica a ti ak ces na kupovini gradit klub yebo te taj klub .Sloboda bgm morat ce dobro zapet ako hoce u PL isto ih ceka ovo u Bihacu kao danas.
I ako udje sa ovakvim radom nema salameta ,ide novi dug jos veci i teska borba za opstanak i najvjerovatnije opet ispadanje ali et njima je bitna samo PL i stvarno ne znam sta ces u PL ako ces ovakav bit i sa puno jacim ekipama.
Stupcanica nije za podcijenit ali et vidjet cemo.
- legenda reala
- Kontakt:
U Kaknju je tako godinama nego sad imaju mreze iza golova pa malo manje idu lopte prije kad nije bilo mreze nabiju je negdje i ide igrac sam sebi da donese a sudije im puste da to radeeDamirT je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:20Ne znam da tog ima i u nasim nizim ligama od oveantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:18Dugo nisam gledao veci krkanluk i sabanluk od ovog u Kaknju.
Ljudi su sakrili lopte, sa jednom loptom se igralo 20 minuta, po 2 min cekas da vrate loptu u igru. Ispali oni aBd, jer za seoske lige i jesu.![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
simonknows je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:57Eto velike štete što je Damir na forumu rekao stanje
Pa ljudi u savez su još prije mjesec i više stigle prijave za to![]()
Stigle prijave da je namjestena utakmica ili ? Na sta ciljas ?
!
Evo hipoteticki, probije se lopta, sta ce onda? Je li kraj utakmice ili sta?legenda reala je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:01U Kaknju je tako godinama nego sad imaju mreze iza golova pa malo manje idu lopte prije kad nije bilo mreze nabiju je negdje i ide igrac sam sebi da donese a sudije im puste da to radeeDamirT je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:20Ne znam da tog ima i u nasim nizim ligama od oveantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:18Dugo nisam gledao veci krkanluk i sabanluk od ovog u Kaknju.
Ljudi su sakrili lopte, sa jednom loptom se igralo 20 minuta, po 2 min cekas da vrate loptu u igru. Ispali oni aBd, jer za seoske lige i jesu.![]()
![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sine utakmica da je kupljena okliznuo bi se golman i sam sebi je ubacio u gol. Milion je nacina da prodas utakmicu a da ne bude bas ni ofirno.
Kada je kupis ne idu ljudi da ti zabiju sto vise golova, i ne bacaju se glavom na krampon.
Ne znam sto potezete te teme i pricate gluposti jbt.
Jedva smo izvukli bod ubili nas ljudi. Nego kod nas je to postalo fakt, samo lupi kupljeno-prodano i rokaj.
Kada je kupis ne idu ljudi da ti zabiju sto vise golova, i ne bacaju se glavom na krampon.
Ne znam sto potezete te teme i pricate gluposti jbt.
Jedva smo izvukli bod ubili nas ljudi. Nego kod nas je to postalo fakt, samo lupi kupljeno-prodano i rokaj.
Pa nema veze Rudar sa tim. Kupljen sudija bio. Kad nismo ni imali nekih prilika, nece ti ni svirati penal ili nesto. Logicno. Pitaj Simona slobodno ako meni ne vjerujes.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad kupis utakmicu, ti je i dobijes.Rezultat 2:2, ni blizu kupovine.Ko vam je to rekao, laze vas, a vjerujem da vam je to ovi momcici iz uprave govore.
Penal,crveni, sjeckanje igre, prekidanje akcija, ponistavanje golova,sviranje faulova.Sve se to moglo odradit na ova dva gola Rudara ili vama dodat, da je namjesteno
Isli ste na sudije da vas pripaze.I to su i odradili, a namjestili niste.
Penal,crveni, sjeckanje igre, prekidanje akcija, ponistavanje golova,sviranje faulova.Sve se to moglo odradit na ova dva gola Rudara ili vama dodat, da je namjesteno
!
- prisonbreak
- Kontakt:
Zadnjih 20 min su ih dobro pripazili.bambus je napisao/la: ↑10 mar 2024, 20:41Kad kupis utakmicu, ti je i dobijes.Rezultat 2:2, ni blizu kupovine.Ko vam je to rekao, laze vas, a vjerujem da vam je to ovi momcici iz uprave govore.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa sta je to da te neko pripazi nego neka vrsta namjestanja? Ti kad igras posteno, ne pitas ni sudiju, ni delegata za pomoc tokom utakmice, nego igras, pa sta bude.
Eto ovi pokusali, nisu uspjeli...
Eto ovi pokusali, nisu uspjeli...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma sve razumijem da se ljudi protiv nas nabriju i da igraju sa 120%, al ovo danas je ciganluk.DamirT je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:20Ne znam da tog ima i u nasim nizim ligama od oveantisisoja1919 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:18Dugo nisam gledao veci krkanluk i sabanluk od ovog u Kaknju.
![]()
Bukvalno se bilo zaredalo u nekih 15-20 minuta da svaki njihov posjed oni leze na terenu.
Da je sudija 20 minuta danas nadoknadio, ne bi pogrijesio.
Volim tebe, više od sebe
Baš ciganluk..
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Razlika je druze.Kad namjestis utakmicu, ti se iskesas sudijama ili igracima, odvedes sudije na rucak i neki malo moderniji lanch paket u svlacionicu.I to otplatis preko kladionice i upotpunis zadovoljstvom navijaca.
A kad kazes da te pripaze onda ih posaljes na rucak i ubacis pola kile banana, cokoladicu i sokic u svlacionicu.
Razlika je, **** ga.Samo sto to skoro pa svi rade, nemoj me osakatit, sudi ono sto vidis na terenu i progledaj kroz prste neke duele.Nista penali, nista kartoni.Ja ako sam kvalitetniji pobijedit cu, ako nisam necu.A to se radi jer je nazalost vise onih koji plate sudije, pa kako te potkaci.
!
-
- Kontakt:
Eto sad ciganluk, to se naši igrači nikad nisu valjali i igrali tako?
Ne mogu manekeni meda još sudija svira za nas par nepostojećih faula posebno pred kraj utakmice jedan faul gdje nas igrač gubi loptu pored aut linije i imao bi Rudar izglednu priliku da daju gol.
Bod danas je puna šaka brade kako smo igrali.
Ne mogu manekeni meda još sudija svira za nas par nepostojećih faula posebno pred kraj utakmice jedan faul gdje nas igrač gubi loptu pored aut linije i imao bi Rudar izglednu priliku da daju gol.
Bod danas je puna šaka brade kako smo igrali.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, BLN030, EDL, InatSilniBosanski i 37 gostiju.