Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fanatik19
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la fanatik19 » 10 mar 2024, 18:56

Uvali ga Šakota Dinamu, jel dovoljan povod za kockice kao bivši mu suigrač iz Zrinjskog ?

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 10 mar 2024, 19:13

h1a2s3o4 je napisao/la:
10 mar 2024, 16:28

Treba ukinuti zakone o dvojnim drzavljanstvima sa komšijama i neka se naši sunarodnjaci odluče gdje hoće da glasaju i koje drzavljanstvo da imaju.
Kmeče o ugroženosti, a doslovno glasaju u 2 države i značajno utiču na ishode izbora.
I tu imaš beskonačnu petlju gdje će se susjedni ražimi uvijek htjeti mješati jer imaju interesa (tu su im glasači).
Hahah, baš bi volio da to pokušate pa da vidimo kako bi prošlo. :lol:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 mar 2024, 19:16

Druze, znas li ti doci, pa sta normalno pisati? Kod tebe samo nesto na nacionalnoj osnovi i politici. Ako nemas sta pisati, nemoj ni dolaziti na temu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 10 mar 2024, 19:19

Ja ne znam nikog lično u okruženju da ima BH pasoš,nama treba kao i svakom strancu nekoliko godina života u Bosni za drzavljanstvo dok Srbi i Hrvati mogu biti automatski drzavljani tih zemalja samo ako podnesu zahtjev

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 mar 2024, 19:21

pazzarac je napisao/la:
10 mar 2024, 19:19
Ja ne znam nikog lično u okruženju da ima BH pasoš,nama treba kao i svakom strancu nekoliko godina života u Bosni za drzavljanstvo dok Srbi i Hrvati mogu biti automatski drzavljani tih zemalja samo ako podnesu zahtjev
Da, to je istina. Jesi ti ikad bio ovdje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 10 mar 2024, 19:38

pazzarac je napisao/la:
Puno je veća povezanost pogotovo uz granicu Hrvatske sa Hercegovinom i Livnom. Ljudi iz Metkovića, Opuzena se liječe u bolnici u Mostaru, masa je studenata iz Dalmacije na Sveučilištu u Mostaru, u suprotnom smjeru se ide iz Hercegovine na sveučilišta u Splitu i Dubrovniku. Mnoge žene iz Livna, Tomislavgrada se porađaju u bolnici u Splitu što je u normalno, ide se gdje su ti uvjeti bolji. I tako dosta njih praktički ima 2 adrese...

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 mar 2024, 19:55

Jasic asistencija
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 mar 2024, 20:06

jozinho je napisao/la:
10 mar 2024, 18:21
Horoz je napisao/la:
10 mar 2024, 16:30
forgempp je napisao/la:
10 mar 2024, 16:24
Ima li Veldin Hodza ikakve veze s nama?
Hattrick danas na Rujevici, fenomenalan.
To je dobro pitanje i postavljeno je nekada. Nažalost bez odgovora.
Jer ovdje se više voli diskutovati onekom petnaestogodišnjem Edvard Ibrović-Flečeru i njegovom izboru :crazy:
On je već imao ponudu da igra za Kosovo, jer od tamo porijeklom.
Za sada je ponudu odbio i igra za Hrvatsku U21 reprezentaciju.
Sad ne znam je li on ima ikakve veze s BiH.
Moguće je da mu se i prezime ispravno piše Hoxha, a ne Hodža.
Kao i onom iz Dinama.
Ja sam nešto istraživao i došao do informacije da je on porijeklom Goranac. Eh, negdje se pripadnici te etničke grupe izjašnjavaju kao Bošnjaci, negdje kao zasebna zajednica i slično.

Kako se Veldin izjašnjava, to samo on zna. Sve i da se smatra Bošnjakom, pitanje je da li ima mogućnost da dobije naše papire.
Uglavnom, mislim da je to piši propalo.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 10 mar 2024, 20:07

DamirT je napisao/la:
10 mar 2024, 19:16
Druze, znas li ti doci, pa sta normalno pisati? Kod tebe samo nesto na nacionalnoj osnovi i politici. Ako nemas sta pisati, nemoj ni dolaziti na temu...
Zato mu treba **** mater odmah...

Ovdje moderacija sere kada se svezu 2-3 posta u formi odgovora na provikacije, a kada ovi supci i levati dodju iskljucivo da provociraju - onda se suti...ja trebam da tolerisem ovdje proljeve skutorije i vlahadije...

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 mar 2024, 20:09

Vjeverica777 je napisao/la:
10 mar 2024, 19:38
pazzarac je napisao/la:
Puno je veća povezanost pogotovo uz granicu Hrvatske sa Hercegovinom i Livnom. Ljudi iz Metkovića, Opuzena se liječe u bolnici u Mostaru, masa je studenata iz Dalmacije na Sveučilištu u Mostaru, u suprotnom smjeru se ide iz Hercegovine na sveučilišta u Splitu i Dubrovniku. Mnoge žene iz Livna, Tomislavgrada se porađaju u bolnici u Splitu što je u normalno, ide se gdje su ti uvjeti bolji. I tako dosta njih praktički ima 2 adrese...
Bravo. Al dzaba kad raja ni ne zna kojem kantonu pripada Livno a ne kako se zivi u tom dijelu BiH a i juznije. A mi ne povezujemo Sarajevo sa Tuzlom a kamoli sa tim dijelom BiH, manjim entitetom ili Sandzakom.

Mislim da je nase da sa svakim stupimo u kontakt i damo sve od sebe da igra za nas, a hoce li igrati za nas ili nekoga drugog to je svacija pojedinacna odluka. Kako nama neko "ukrade" igraca, tako i mi nekome ukrademo. Dokle god sve od sebe damo sa neko igra za nas to je sve 5 i idemo dalje a svakome sretno u karijeri.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 10 mar 2024, 20:12

Vaya je napisao/la:
10 mar 2024, 20:07
DamirT je napisao/la:

Ovdje moderacija sere kada se svezu 2-3 posta u formi odgovora na provikacije, a kada ovi supci i levati dodju iskljucivo da provociraju - onda se suti...ja trebam da tolerisem ovdje proljeve skutorije i vlahadije...
Zato nam i jeste ovako stanje u drzavi sto smo 30 godina popustali i sutili, pa smo dozvolili izmedu ostalog dvojna drzavljanstva bez reciprociteta. Mi imamo samo jednu domovinu i ne borimo se dovoljno za nju, a njima je lako kad imaju dvije.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 mar 2024, 20:13

pazzarac je napisao/la:
To je za raju sa ovog foruma viša matematika, kao i postaviti bilo kakvo smisleno pitanje.
Ali kad treba pljuvati i lupati gluposti, tu su najglasniji.
Oni ne mogu shvatiti da je tvoj status u odnosu na BiH, isti kao i status prosječnog Japanca. Ukoliko nemaš bliže porijeklo iz BiH.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 10 mar 2024, 20:18

Horoz je napisao/la:
10 mar 2024, 20:13
pazzarac je napisao/la:
To je za raju sa ovog foruma viša matematika, kao i postaviti bilo kakvo smisleno pitanje.
Ali kad treba pljuvati i lupati gluposti, tu su najglasniji.
To i dalje ne mijenja cinjenicu da kao Bosnjak nastupas za drzavu koja je vise puta pocinila ozbiljne zlocine protiv istih tih Bosnjaka. Radije nemoj ni za koga. Evo Bazdar ima nas pasos pa da vidimo za koga ce nastupati. Dakle kod njega mogucnost postoji.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 mar 2024, 20:18

bavarian_bk je napisao/la:
10 mar 2024, 20:06
Ja sam nešto istraživao i došao do informacije da je on porijeklom Goranac. Eh, negdje se pripadnici te etničke grupe izjašnjavaju kao Bošnjaci, negdje kao zasebna zajednica i slično.

Kako se Veldin izjašnjava, to samo on zna. Sve i da se smatra Bošnjakom, pitanje je da li ima mogućnost da dobije naše papire.
Uglavnom, mislim da je to piši propalo.
Može se on smatrati Bošnjakom, možemo mu mi i pokloniti pasoš, ali ako ne ispunjava FIFA-ine uslove ništa od toga.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 mar 2024, 20:22

Vaya je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Stvarno mi lik poce ici na qrc. Dodje ovdje, napise par provokativnih postova o Hrvatima i politici i ode. Ocigledno te reprezentacija BiH ne zanima. Nemoj onda ni dolaziti ovdje. Ima lijepo tema Hrvatska reprezentacija pa pisi tamo sta hoces.

Ako vec @admin gleda kakvi se postovi pisu, njega je onda trebalo davnih dana banovati.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 10 mar 2024, 20:31

jozinho je napisao/la:
10 mar 2024, 18:21
Horoz je napisao/la:
10 mar 2024, 16:30
forgempp je napisao/la:
10 mar 2024, 16:24
Ima li Veldin Hodza ikakve veze s nama?
Hattrick danas na Rujevici, fenomenalan.
To je dobro pitanje i postavljeno je nekada. Nažalost bez odgovora.
Jer ovdje se više voli diskutovati onekom petnaestogodišnjem Edvard Ibrović-Flečeru i njegovom izboru :crazy:
On je već imao ponudu da igra za Kosovo, jer od tamo porijeklom.
Za sada je ponudu odbio i igra za Hrvatsku U21 reprezentaciju.
Sad ne znam je li on ima ikakve veze s BiH.
Moguće je da mu se i prezime ispravno piše Hoxha, a ne Hodža.
Kao i onom iz Dinama.
To ime Veldin je prilično karakteristično za BiH, pa možda ima veze i sa BIH. Iako mislim da bi bilo slično kao sa Sučićem, kada bi došlo do nekih opcija. Pozvala bi ga hrvatska A selekcija, mislim da je trenutno i bolj od Sučića.

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 10 mar 2024, 20:34

DamirT je napisao/la:
10 mar 2024, 20:22
Vaya je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Stvarno mi lik poce ici na qrc. Dodje ovdje, napise par provokativnih postova o Hrvatima i politici i ode. Ocigledno te reprezentacija BiH ne zanima. Nemoj onda ni dolaziti ovdje. Ima lijepo tema Hrvatska reprezentacija pa pisi tamo sta hoces.

Ako vec @admin gleda kakvi se postovi pisu, njega je onda trebalo davnih dana banovati.
Ja ne mogu da shvatim da se uopce treba i sekunde raspravljati o ovome sto si napisao...zaista ne mogu da vjerujem, ali to smo mi...

Sad ce skutor doci, da se javi opet...

Nego, koliko cemo cekati da se razocaramo u Sakotu...eno ga zabio Dinamu...da ga testiramo i zovnemo u LN, svakako nam fali krila u reprezentaciji, da vidimo hoce li i njegovi menadzeri reci da sacekamo jos malo...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 mar 2024, 20:35

Vaya je napisao/la:
10 mar 2024, 20:34
DamirT je napisao/la:
10 mar 2024, 20:22
Vaya je napisao/la:

Ja ne mogu da shvatim da se uopce treba i sekunde raspravljati o ovome sto si napisao...zaista ne mogu da vjerujem, ali to smo mi...

Sad ce skutor doci, da se javi opet...

Nego, koliko cemo cekati da se razocaramo u Sakotu...eno ga zabio Dinamu...da ga testiramo i zovnemo u LN, svakako nam fali krila u reprezentaciji, da vidimo hoce li i njegovi menadzeri reci da sacekamo jos malo...
Ako ovako nastavi, ja bi ga pozvao. Taman do septembra ima vremena. Ako odbije, ne zvati ga vise nikako, taman u PSG-u da zavrsi.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 10 mar 2024, 20:41

mostar35 je napisao/la:
10 mar 2024, 19:13
h1a2s3o4 je napisao/la:
10 mar 2024, 16:28

Treba ukinuti zakone o dvojnim drzavljanstvima sa komšijama i neka se naši sunarodnjaci odluče gdje hoće da glasaju i koje drzavljanstvo da imaju.
Kmeče o ugroženosti, a doslovno glasaju u 2 države i značajno utiču na ishode izbora.
I tu imaš beskonačnu petlju gdje će se susjedni ražimi uvijek htjeti mješati jer imaju interesa (tu su im glasači).
Hahah, baš bi volio da to pokušate pa da vidimo kako bi prošlo. :lol:
Ti to kao opasan? :urnebes:

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 10 mar 2024, 20:47

Šakota je dobar igrač. Belupo je zimus odbio ponudu Leccea od milion eura. Pronaći će njemu Ramadani dobar klub.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Beduin, bhfanatic14, Proximic, sirBobbyMoore i 24 gosta.