English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Bez krila teško do šansi.
Stativa i prečka na putu ka pobjedi. Šteta.
Stativa i prečka na putu ka pobjedi. Šteta.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 10 mar 2024, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW
U svakom slucaju zanimljivo kako je to var soba apsolvirala za cas posla. Nije bilo pet sekundi pauze za pregled situacije.
Dominacija Liverpoola.
Nek je neko i ove natjerao da se brane ko Zepa.
Nek je neko i ove natjerao da se brane ko Zepa.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Nikad im dosta bratebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:47Opet kmeka o sudijama nakon svih poguranaca ove godine![]()
Trošili vrijeme od 35. minuta. Sramota za aktuelnog prvaka.
Samo reci jel ovo penal nad macom ili nije?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:47Opet kmeka o sudijama nakon svih poguranaca ove godine![]()
CPOJ
Ubio ih Liverpool ko mraz paprike. Moze se City udarati nogom u guyicu sa ovim bodom. Na kraju jos i ovaj poguranac gdje cist penal ne svira.
⚽FK Garaže⚽
Ali strašna tekma fudbala, svaki snimak kad vrate na drugoj strani akcija 
Ortega isčupao City, iskreno -2 za obje ekipe danas, sa time da Liverpool ima najlakši raspored do kraja, ovakav rezultat najviše odgovara Arsenalu.

Ortega isčupao City, iskreno -2 za obje ekipe danas, sa time da Liverpool ima najlakši raspored do kraja, ovakav rezultat najviše odgovara Arsenalu.
Sa b ekipom protiv plasticara i opet ih vadi sudija
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Dabogda se lijecio sa svakom markom koju si zaradio u životu.
Još večeras na zračenju bio!
Još večeras na zračenju bio!
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
24, i onu na Emiratima su trebali dobit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
kakav penal debelo iza kraja sudijske nadokande , trebao je samo svirati kraj poslije prvog kontakta nakon kornera, da li si normalanqaa18 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:52Samo reci jel ovo penal nad macom ili nije?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:47Opet kmeka o sudijama nakon svih poguranaca ove godine![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kardinalne greške na štetu Liverpoola u dvobojima protiv Spursa, Arsenala a evo i sada protiv Citya, da ne govorim i u pojedinim drugim dvobojima gdje ih srećom to nije koštalo, najoštećenija ekipa u ligi a ti prolijevaš ovakve gluposti, još će neko dijete ovo pročitati i povjerovati ti.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:47Opet kmeka o sudijama nakon svih poguranaca ove godine![]()
Ovo na Mac Allisteru bi se protiv Lutona sigurno sviralo.
Zadnja izmjena: Winters, dana/u 10 mar 2024, 18:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Jbt ovi gore ne znaju koristiti VAR nego Italijani. Kako je moguće uz VAR ne dosuditi penal nakon onakvog starta.
Il Club più titolato al mondo!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Biće izvinjenje ko i za Odegaarda i Spurse.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- AshburtonG
- Kontakt:
Diaz kao nekad Gervinho. Prodje sve i onda ne moze bazen pogodit ili se sam polomi.
Ovo na kraju bih ja svirao kao penal. Ne znam sta pravila kazu, ali prvo sto je noga previsoko, a drugo prvo je udario lika, pa onda zakacio loptu. Walker vise puta udario nekoga, nego sto je dirao loptu. Ako ova partija nije zasluzila crveni, ja ne znam sta jeste.
Liverpool s ovom djecurlijom je igrao bas dobro. Imaju sad dobar raspored, dok City mora protiv Arsenala, Ville i zidova. Arsenala je Bozic kostao titule. Imamo jednostavno pretezak raspored. Jos sad pritisak prvog mjesta. Jedino ako ne mlatnemo City sad, pa da dobiju neki boost kao pocetkom godine.

Ovo na kraju bih ja svirao kao penal. Ne znam sta pravila kazu, ali prvo sto je noga previsoko, a drugo prvo je udario lika, pa onda zakacio loptu. Walker vise puta udario nekoga, nego sto je dirao loptu. Ako ova partija nije zasluzila crveni, ja ne znam sta jeste.

Liverpool s ovom djecurlijom je igrao bas dobro. Imaju sad dobar raspored, dok City mora protiv Arsenala, Ville i zidova. Arsenala je Bozic kostao titule. Imamo jednostavno pretezak raspored. Jos sad pritisak prvog mjesta. Jedino ako ne mlatnemo City sad, pa da dobiju neki boost kao pocetkom godine.
Ti pitas je li neko normalan sto te pita za situaciju koja se desila pravdajuci to sto je trebao svirati kraj?RollMan je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:55kakav penal debelo iza kraja sudijske nadokande , trebao je samo svirati kraj poslije prvog kontakta nakon kornera, da li si normalanqaa18 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:52Samo reci jel ovo penal nad macom ili nije?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 18:47Opet kmeka o sudijama nakon svih poguranaca ove godine![]()
Svega na forumu se nakotilo.
CPOJ