Vlasnik Zeljeznicara, Zula

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Vlasnik Zeljeznicara, Zula
Pa vec sam i rekao da ne mislim da ce prestati, posebno ne reketi, zato sam i rekao da ce trebati rijesit neke igrace, i da oni odu odavde, a sa drugima koji dodju treba napravit neki plan da im te osobe ne mogu doci u kontakt, ili kao sto si naveo ti drzavni organi, a to je tesko ocekivati, jer da ima drzave, te osobe ne bi bile na slobodi vec odavno, elviseee **** li ti Nadu Elviseeebordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:46Ako ima tih prijetnji, zasto misliš da ce sad prestati ??Bordo10 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:35Jbt hljeb bola jesi lud, evo ja sam igrac covjece prijete mi necu igrat, pod stresom sam, bojim se, plase me telefonom prijete otimanjem djece, halo covjece dozovi se, ne zelim da igram lopte..
Valjda ti je sad jasnije, a i to da nece jos oni sale proigrati, plus nisu toliki kvalitet, jel vise razumijes
Sad ima raznih drustveni mreza, na svakakv nacin se moze prijetiti u privatnim porukama itd. Ako su bas ozbiljne prijetnje onda sipa, policija nesto se mora rijesiti, a mozda neko i od dušmana kluba cisto da poremeti igrace napise polomit cu ti noge, mozda su pred derby zulini prijetili. Mislim ako ima onda to treba javno rijesiti sipu, eufor, nato koga god al da se rijesi. Pa ako su baš to kriminalne grupe ja bi izasao javno ne bi ni utakmice igrao dok se to ne rijesi cuj ne smiju igrati neko im prijeti pa to je samo u Kolumbiji radjeno.
Kepec
Ovo je idealno realno
Taj sto je to uradio je njihov covjek svakako i pusten je za jos vece stvari ali to nema veze sa ovim.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 17:02Ne zezaj buraz,pa kod nas iz policijskog auta pred policijom se izvlaci zavezan covijek i prebiju ga na mrtvo ime i nikom nista,tako to kod nas funkcioniseIstinasamo123 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 14:02Takve stvari se prijave mupu i sipi i budu rijesene za dan dva, ovde treba da se fino izadje i kaze taj i taj a ne ovako da ostane misterija, to ako se i ne uradi ostaju mnoge sumnje.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 13:57Al ko garantuje ako ima tih pretnji da se one nece nastaviti?? Sta ako pred borac i zelju opet neko bude pretio lupam Renanu, Rozmanu itd i mi nastavimo s lošom igrom. Kad i kako ce to prestati ako ima tih sranja.
Kad si takvu sreću htio vala nek ti je
13 bodova prospe i ocekujes aplauzbordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:01Gledam Vinko dobi aplauz od navijaca zrinjskog i 90 % igraca i trenera dobije aplauz. Kod nas je to obrnuto jedno 10% dobije aplauz a 90% dočekamo na nož. To je isto jedna stvar koja puno pokazuje, moramo svi zajedno te neke stvari popravljati.
Zbog cega je prosuo bodove ??FCUM je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:1013 bodova prospe i ocekujes aplauzbordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:01Gledam Vinko dobi aplauz od navijaca zrinjskog i 90 % igraca i trenera dobije aplauz. Kod nas je to obrnuto jedno 10% dobije aplauz a 90% dočekamo na nož. To je isto jedna stvar koja puno pokazuje, moramo svi zajedno te neke stvari popravljati.
Zato sto je sa vicom, pomocnicima, ostalom bagrom i pejovicem tu istu dobijenu titulu prodao.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:18Zbog cega je prosuo bodove ??FCUM je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:1013 bodova prospe i ocekujes aplauzbordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 19:01Gledam Vinko dobi aplauz od navijaca zrinjskog i 90 % igraca i trenera dobije aplauz. Kod nas je to obrnuto jedno 10% dobije aplauz a 90% dočekamo na nož. To je isto jedna stvar koja puno pokazuje, moramo svi zajedno te neke stvari popravljati.
Ako ne znas, mogu te podsjetiti
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Homelander, kanarinac, MaroonBjelave, N3R3D, riki46, Tuce11 i 58 gostiju.