neka ba lika, pusti ga vidis komplexa od 2005 hahahahhArsenalisation je napisao/la:Momak jel' ti imas kakve komplekse od FK Buducnost?...Od svojih 60 postova 20 si ovdje napisao i svih 20 nisu na nivou skolskog vec predskolskog uzrasta...Idi pisi po temi Borca svrsavaj po uspjesima svog kluba radi sta hoces samo nemoj smanjivat koeficijent inteligencije forumasa koji posjecuju ovu temu.Sa svojim debelim minusom bi dosta oslabio nas odlican prosjek...VAM je napisao/la:sta ti je baksuz.po klubu iz tvog grada s.e.r.e ko hoće,nabija ga ko kantu,krenes navijati za željezničar,titula ni na vidiku.![]()
![]()
![]()
dobre vam ove slike sa "stadiona"ali nema veze za 1.federalne i ne treba nista bolje
![]()
joj,jos malo pa kvalifikacije za lš![]()
SAD NAZAD U OBDANISTE !!!
FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Re: F.K.Buducnost Banovici
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
ma kompleksi su cudo jos pogotovo oni iz 2005. godineArsenalisation je napisao/la:Momak jel' ti imas kakve komplekse od FK Buducnost?...Od svojih 60 postova 20 si ovdje napisao i svih 20 nisu na nivou skolskog vec predskolskog uzrasta...Idi pisi po temi Borca svrsavaj po uspjesima svog kluba radi sta hoces samo nemoj smanjivat koeficijent inteligencije forumasa koji posjecuju ovu temu.Sa svojim debelim minusom bi dosta oslabio nas odlican prosjek...VAM je napisao/la:sta ti je baksuz.po klubu iz tvog grada s.e.r.e ko hoće,nabija ga ko kantu,krenes navijati za željezničar,titula ni na vidiku.![]()
![]()
![]()
dobre vam ove slike sa "stadiona"ali nema veze za 1.federalne i ne treba nista bolje
![]()
joj,jos malo pa kvalifikacije za lš![]()
SAD NAZAD U OBDANISTE !!!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
opet se Nadal javlja bez dozvole šampiona.još si u nokautu od sinoć? 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma i vi nikad necete prebolit 2005VAM je napisao/la:opet se Nadal javlja bez dozvole šampiona.još si u nokautu od sinoć?
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
ako nemas vise sta pisati nemoj ni lupati bezveze!cuj od sinoc?? ne znam sta je to bilo sinoc??da ti nisi pomijesao temu,ne bi me ni cudilo!VAM je napisao/la:opet se Nadal javlja bez dozvole šampiona.još si u nokautu od sinoć?
nisam se tebi ni obratio,zna Nadal o cemu govorim.a ti,treba li ti bodova,isciganili se ista?
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Arsenalisation
- Kontakt:
hahah...Djokovic je meni odma iz Nadala,no nemoj skretat' sa teme ja te napominjem da ne zakasnis u OBDANISTE...!VAM je napisao/la:opet se Nadal javlja bez dozvole šampiona.još si u nokautu od sinoć?
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
to je bilo 2005 ... a sad je druga pricaVAM je napisao/la:nisam se tebi ni obratio,zna Nadal o cemu govorim.a ti,treba li ti bodova,isciganili se ista?
1947!
- neutralan__
- Kontakt:
pa nije se ni tebi niko obratio na ovoj temi,ne znam sta ces ovdje,imas svoju temu pa tamo pisi do mile volje,a isciganili smo mi nesto slicno kao sto ste vi ciganili do prije jedno 2-3 sezoneVAM je napisao/la:nisam se tebi ni obratio,zna Nadal o cemu govorim.a ti,treba li ti bodova,isciganili se ista?
pa vi imate sve rezervno...i fk i tenisera i grad,sve...
ok neutralni,odlazim,javi se nekad na temi sampiona iz 1.federalne
- neutralan__
- Kontakt:
imamo sve za razliku od vasVAM je napisao/la:pa vi imate sve rezervno...i fk i tenisera i grad,sve...![]()
neka hvala,ne pisem ni ja svugdje jos pogotovo na temi kluba kojeg smo mi izbacili iz lige,ne zelim da im pristajem na muku
- Arsenalisation
- Kontakt:
VAM je napisao/la:pa vi imate sve rezervno...i fk i tenisera i grad,sve...![]()
IT'S KINDERGARTEN TIME !!!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
ma nista ljepse nego kad levatski klub ispada,a moj ide u lš.jos se papcima smijem u zalosnu facu-NEPROCJENJIVO
- neutralan__
- Kontakt:
ma iskustvo te naucilo necemu Bgm,vidim da znas kako je ispadati tj. taj tvoj levatski klub zna kako je ispadati a pritom da ti se neki papci smiju u facu i pritom jos nesmijes sa stadiona izac 3 sataVAM je napisao/la:ma nista ljepse nego kad levatski klub ispada,a moj ide u lš.jos se papcima smijem u zalosnu facu-NEPROCJENJIVO
ne brini se ti za nas i lš.to je dogovoreno u savezu,međutim meni je žao vas,e tu već nema dogovora.1.federalna vam ne može pobjeći 
- neutralan__
- Kontakt:
vidis i to si iz iskustva naucio kad ste ispadali da tu nema dogovora samo me cudi da vi niste uspjeli dogovoriti da ostaneteVAM je napisao/la:ne brini se ti za nas i lš.to je dogovoreno u savezu,međutim meni je žao vas,e tu već nema dogovora.1.federalna vam ne može pobjeći
nikad neces znati kako je lijepo kad te iz saveza mole da igras ls
čestitke na temi sampiona 
- neutralan__
- Kontakt:
kako dirljivoVAM je napisao/la:nikad neces znati kako je lijepo kad te iz saveza mole da igras lsčestitke na temi sampiona
vrtis isto 100 puta.
.slike koje si jutros postavio govore 1000 rijeci i tebi i o "navijacima".nego peri zube i lagano na koljena za 3 boda
- neutralan__
- Kontakt:
jao ko mi receVAM je napisao/la:vrtis isto 100 puta..slike koje si jutros postavio govore 1000 rijeci i tebi i o "navijacima".nego peri zube i lagano na koljena za 3 boda
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 11 gostiju.