Do samog kraja!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Do samog kraja!
Doveli ga na probu kao veznog i hrjeli vratitibenko21 je napisao/la: ↑10 mar 2024, 15:50a kad bi ti rekao da je svoju karijeru poceo na sredini terena nek me @pantelija ispravi ako grijesim
ali ga je Hasancic prekomandovao na desnog beka
Oni su 10 sad nisu 9
Igman ima bolji međusobni omjer, mislim da se to gleda.
Meni je dovoljno vidjeti kako se on trudi i trci da pomogne ekipi defanzivno kada ga vec naprijed ne ide, doduse imao je jednu korisnu loptu u zadnje 3 utakmice. Kriza ce proci, dobar je Renanbordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 15:01Sinoć neko napisa ne smije do frizera izaći, kuci mu dolazi.![]()
Ako velez dobije dobar raspored za nas. Kuci igramo borac, zeljo, Velez to bi bila teska gostovanja a idemo Širokom, Doboju, Tuzli City sve neutralni teren.
Oficijelne propizicije NFS.
Kup je bitan. Ovo vise i nije.bordobijeli je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:13Ako velez dobije dobar raspored za nas. Kuci igramo borac, zeljo, Velez to bi bila teska gostovanja a idemo Širokom, Doboju, Tuzli City sve neutralni teren.
Deveti su jer imaju bolju gol razliku od Igmana ali kada se prave parovi na osnovu bergerovih tablica onda prvo gledaš međusobni omjer ako klubovi imaju isto bodova. Željezničar ima lošiji međusobni omjer od Igmana i Tuzle. Ako Velež sutra dobije Tuzlu onda mi njih čekamo na Koševu, svaki ostali rezultat je suprotno, znači mi njima opet idemo tamo.skullcrusher je napisao/la: ↑10 mar 2024, 16:11Al po kojoj tabeli su oni deseti, sad su deveti msm jel pise da se gleda prvo medjusobni pa gol razlika ? Ulazim na stranicu saveza i tamo su deveti oni na njihovoj tabeli
Trenutno korisnika/ca: Bordobojausrcu, mosarajvosa83, riki46 i 39 gostiju.