FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 21 mar 2011, 14:11

Semir Štilić od ljeta seli u Stuttgart

Semir Štilić, fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine vjerovatno će na ljeto napustiti Poljsku, a kako saznaje Sport Centar nova destinacija nekadašnjeg prvotimca Željezničara bit će Njemačka.

Štilić bi od juna mogao postati igrač Stuttgarta koji će po svemu sudeći osigurati opstanak u elitnom razredu njemačkog fudbala.

Naime, popularne Švabe na kraju sezone zamijenit će trenera, a za šefa struke trebao bi biti imenovan Krassimir Balakov, Bugarin koji je svojevremeno nosio dres Stuttgarta. Balakov je od 2003. do 2005. godine bio pomoćni trener Stuttgarta, a sada bi se trebao vratiti u ulozi prvog čovjeka struke.

Saznajemo da je Štilić na listi njegovih želja, a posao bi trebao završiti Fali Ramadani, menadžer koji se «brine» o još jednom našem reprezentativcu, Zvjezdanu Misimoviću.
TM87

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 14:11

Šatro sad dobronamjerne postove piše, a do juce pljuvacina i sve najgore...kakvi licemjeri jbt :o

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 21 mar 2011, 14:13

izzo je napisao/la:Šatro sad dobronamjerne postove piše, a do juce pljuvacina i sve najgore...kakvi licemjeri jbt :o
Balavac, ne lupaj gluposti , nadji mi ijedan moj provokatorski post na forumu uopste prije nego bilos ta napises!

Oni navijaci zeljeznicara koji duze pisu ovdje znaju da je tako a njima je na kraju krajeva upucen ovaj post.

S tobom bi mogao da raspravljam samo o ben tenu, a to bas i nisam upuicen, ne gledam carton network ;)

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 mar 2011, 14:21

Ma ajde, Sta izgubili, sve je to sastavni dio igre. Samo cemo u Petak se uvjeriti koliko mi mozemo u Evropi sta napraviti. Ako Dinamo dode u najacem sastavu a hoce, mislim da ce to biti pravo mjerilo naseg sadasnjeg nogometa.
Volio bi da cujem vasa misljenja koliko ce biti gledalaca protiv DInama? Moje misljenje da ce biti negdje oko 7000 ili 8000.
:D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 21 mar 2011, 14:21

jovanbl je napisao/la:
izzo je napisao/la:Šatro sad dobronamjerne postove piše, a do juce pljuvacina i sve najgore...kakvi licemjeri jbt :o
Balavac, ne lupaj gluposti , nadji mi ijedan moj provokatorski post na forumu uopste prije nego bilos ta napises!

Oni navijaci zeljeznicara koji duze pisu ovdje znaju da je tako a njima je na kraju krajeva upucen ovaj post.

S tobom bi mogao da raspravljam samo o ben tenu, a to bas i nisam upuicen, ne gledam carton network ;)
Ne znam zbog cega se covjek napada, nije da sada branim nekoga ali svaki realan i konkretan post za mene pokazuje jedno normalno razmisljanje ljubitelja fudbala bez obzira za koga on navija. Ja kao navijač Želje se slazem sa postom od kolege @jovanabl jer je covjek zaista dao jedan objektivan komentar kako nasi timovi tj, klubovi za koje navijamo mogu doci do jos jednog veceg nivoa tj. kvaliteta. Svaka konkurencija bila da je ona društvene prirode ili sportske kao sto je doticni naveo je zdrava i mislim da nikad ne moze biti stetna vec samo kontraproduktivna jer sto je protivnik bolji to se i pred tebe postavljaju veci i zahtjeviji ciljevi a navijacka masa je ta koja zeli da se dođe do ostvarenja tih ciljeva. Naravno bez jakih klubova Želje Sarajeva, Borca, Veleža nema ni kvaliteta niti napretka kako u igračkom tako i svakom drugom smislu.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 mar 2011, 14:30

Nemate pravo prozivati OSIMA!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 14:32

Capt_Billy je napisao/la:Ma ajde, Sta izgubili, sve je to sastavni dio igre. Samo cemo u Petak se uvjeriti koliko mi mozemo u Evropi sta napraviti. Ako Dinamo dode u najacem sastavu a hoce, mislim da ce to biti pravo mjerilo naseg sadasnjeg nogometa.
Volio bi da cujem vasa misljenja koliko ce biti gledalaca protiv DInama? Moje misljenje da ce biti negdje oko 7000 ili 8000.

Da li dolazi BBB oni su meni "strasni". :mrgreen:
Al saltcityattack je moj idol.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 21 mar 2011, 14:32

U svakoj iole normalnoj drzavi, sasvim je normalno da najjaci klubovi doleze iz najvecih gradova. Svidjalo se to nekima ili ne, ali ja se nadam da ce doci vrijeme da i kod nas tu bude slucaj.
Dakle, klubovi poput Zelje,njanja, Veleza, Borca, Slobode, Celika, pa i Leotara, a ajd da dodamo tu i Zrinjski treba da cine okosnicu bh.fudbala. Takodjer, tu bi trebalo svakako ukljuciti i Jedinstvo iz Bihaca jer je porazna cinjenica da jedan Bihac nema premijerligasa. Sto zbog grada, sto zbog renomea koje Jedinstvo ipak ima iz proslih vremena.
To je otprilike sastav koji bi cinio ligu BiH u buducnosti, skraceno naravno na objektivnih 12 klubova. Tu naravno ima mjesta i za jos 3 ekipe. Ekonomska isplativost je ono zbog cega se fudbal igra, a koncentracija velikog broja publike i svega ostalog se nalazi upravo u najvecim gradovima. Moze se ljutiti bilo ko, ali nazalost kod nas vrlo znacajna mjesta u ligi igraju klubovi koji dolaze iz raznih sela, provincija, koji su postali "veliki" preko noci, ubrizgavanjem velikih novcanih sredstava od strane ratnih profitera i tajkuna koji do 92 nisu znali sabirati do 10, a pitanje je da li i danas to znaju.
I stoga, puno bolje da i Borac bude prvak i osvajac necega, nego tim ciji prosjek gledalaca na domacem terenu iznosi 200-500.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

AlcoholBoysPD
Kontakt:

Post Postao/la AlcoholBoysPD » 21 mar 2011, 14:44

scorpion je napisao/la:U svakoj iole normalnoj drzavi, sasvim je normalno da najjaci klubovi doleze iz najvecih gradova. Svidjalo se to nekima ili ne, ali ja se nadam da ce doci vrijeme da i kod nas tu bude slucaj.
Dakle, klubovi poput Zelje,njanja, Veleza, Borca, Slobode, Celika, pa i Leotara, a ajd da dodamo tu i Zrinjski treba da cine okosnicu bh.fudbala. Takodjer, tu bi trebalo svakako ukljuciti i Jedinstvo iz Bihaca jer je porazna cinjenica da jedan Bihac nema premijerligasa. Sto zbog grada, sto zbog renomea koje Jedinstvo ipak ima iz proslih vremena.
To je otprilike sastav koji bi cinio ligu BiH u buducnosti, skraceno naravno na objektivnih 12 klubova. Tu naravno ima mjesta i za jos 3 ekipe. Ekonomska isplativost je ono zbog cega se fudbal igra, a koncentracija velikog broja publike i svega ostalog se nalazi upravo u najvecim gradovima. Moze se ljutiti bilo ko, ali nazalost kod nas vrlo znacajna mjesta u ligi igraju klubovi koji dolaze iz raznih sela, provincija, koji su postali "veliki" preko noci, ubrizgavanjem velikih novcanih sredstava od strane ratnih profitera i tajkuna koji do 92 nisu znali sabirati do 10, a pitanje je da li i danas to znaju.
I stoga, puno bolje da i Borac bude prvak i osvajac necega, nego tim ciji prosjek gledalaca na domacem terenu iznosi 200-500.
Preskočio si Rudar Prijedor! :D

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 mar 2011, 14:44

Pročitah najmanje 15 postova o tome kako nije smak svijeta što smo izgubili od Slobode i da neki bezveze dižu frku. Ja se slažem sa tim, al ne pročitah ni jedan post koji bi se mogao okarakterisati kao dizanje frke, ako izuzmemo one postove do pola sata poslije utakmice. Dakle, kome replicirate?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2011, 14:48

Hawking je napisao/la:Pročitah najmanje 15 postova o tome kako nije smak svijeta što smo izgubili od Slobode i da neki bezveze dižu frku. Ja se slažem sa tim, al ne pročitah ni jedan post koji bi se mogao okarakterisati kao dizanje frke, ako izuzmemo one postove do pola sata poslije utakmice. Dakle, kome replicirate?
I ja gledam, izgleda da sami sebe tješe :mrgreen:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 mar 2011, 14:48

Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 mar 2011, 14:52

čamac je napisao/la:Evo sad gledam ovaj pregled. Bože dragi kakve šanse se kod nas fulaju. Uživo to i ne izgleda tako (nema ponovljenog snimka) pa ako si stig'o vidjeti i vidio si. Jedan prosječan strijelac bi se proslavio u ovom Želji, trp'o bi minimum 20 komada po sezoni. Da mi je neko prič'o da od Vazde (prijeratnog rezerviste) na Grbavici strijelca više neću vidjet' fakat ne bih vjerovao. Trude se ovi momci stvarno nije do toga. Prije Amara je bilo svašta, ali sad stvarno nemam zamjerki na taj segment igre. Ima povremeno propuha u glavama pojedinaca, nerezonskih poteza, ali to je nedostatak znanja i inteligencije. Kad se sjetim onog Piste što je samo smet'o (i jedan je od krivaca za onaj go što se bezveze valj'o) u onoj čuvenoj Željinoj generaciji. Frajer bi sad trp'o 25 komada po sezoni k'o halva. Ljudi ima li igdje kakvog strijelca, ščer ću mu dat :D
Ja ozbiljno razmišljam da treniram ovih par mjeseci, pa da se pojavim na pripremama za iduću sezonu.. A i mlad sam, nema u meni ni 22 pune godine :mrgreen:
A jel šćer ičemu?? :lol:

šalim se naravno
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 21 mar 2011, 15:01

Ma hajde ba (ukusi su različiti), nije to problem, vazda ima drugarica :D
Ma nije stvarno ba, realizacija nam je loša do bola. Mi smo izgubili najmanje 7-8 bodova na zicerima. Ne na šansama nego na pravim zicerima (najmanje po gola prazn'o na udaljenosti ispod 10 metara).
Eto sad bi bili egal s Borcem i pravili prostor u vitrini.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 mar 2011, 15:05

UrbanBatalion je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:Ma ajde, Sta izgubili, sve je to sastavni dio igre. Samo cemo u Petak se uvjeriti koliko mi mozemo u Evropi sta napraviti. Ako Dinamo dode u najacem sastavu a hoce, mislim da ce to biti pravo mjerilo naseg sadasnjeg nogometa.

Prica se da nece doci radi bojkota prema Mamicu. ALi mozda dodu neki momci iz Hercegovine!!! Bolje ista, nego nista!!! :D :D :D

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 21 mar 2011, 15:08

čamac je napisao/la:Ma hajde ba (ukusi su različiti), nije to problem, vazda ima drugarica :D
Ma nije stvarno ba, realizacija nam je loša do bola. Mi smo izgubili najmanje 7-8 bodova na zicerima. Ne na šansama nego na pravim zicerima (najmanje po gola prazn'o na udaljenosti ispod 10 metara).
Eto sad bi bili egal s Borcem i pravili prostor u vitrini.
Ma buraz moj!!! Kakvih 7 ili 8. Gledaj sada. Travnik vs Zeljo, tri nasa zicera na kraju 2:1 za njih, Sloboda vs Zeljo, dva nasa zicera, oni pobjede na kraju, Zeljo vs Sarajevo, Zeba 1000%, Zvijezda vs Zeljo , Jamak!!! 100%, Zeljo vs Slododa, Visca 100%!!!! TO je 15 bodova, burazeru!! Ali jbg. BICE BOLJE!!!! :D :D :D

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 21 mar 2011, 15:13

Capt_Billy je napisao/la: Ma buraz moj!!! Kakvih 7 ili 8. Gledaj sada. Travnik vs Zeljo, tri nasa zicera na kraju 2:1 za njih, Sloboda vs Zeljo, dva nasa zicera, oni pobjede na kraju, Zeljo vs Sarajevo, Zeba 1000%, Zvijezda vs Zeljo , Jamak!!! 100%, Zeljo vs Slododa, Visca 100%!!!! TO je 15 bodova, burazeru!! Ali jbg. BICE BOLJE!!!! :D :D :D
:mrgreen: :mrgreen: To bili d kid!!! :lol: BILI D KID

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 15:16

tatamata2 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la: Ma buraz moj!!! Kakvih 7 ili 8. Gledaj sada. Travnik vs Zeljo, tri nasa zicera na kraju 2:1 za njih, Sloboda vs Zeljo, dva nasa zicera, oni pobjede na kraju, Zeljo vs Sarajevo, Zeba 1000%, Zvijezda vs Zeljo , Jamak!!! 100%, Zeljo vs Slododa, Visca 100%!!!! TO je 15 bodova, burazeru!! Ali jbg. BICE BOLJE!!!! :D :D :D
:mrgreen: :mrgreen: To bili d kid!!! :lol: BILI D KID
Tatamata, hajde ti prvo popravi zube pa se onda tako smij...širiš smrad ovdje svojom pojavom ,a i loše su ti provokacije - na nivou retarda.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 15:19

Capt_Billy je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la:

Prica se da nece doci radi bojkota prema Mamicu. ALi mozda dodu neki momci iz Hercegovine!!! Bolje ista, nego nista!!! :D :D :D
Ma jbs ove iz Hercegovine oni su veci nacionalisti nego ovi iz Zagreba. :roll:
Al saltcityattack je moj idol.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 mar 2011, 15:22

Zijanili smo utakmicu i ne bilo kakvu mislim da smo zijanili i mogucnost da uzmemo titulu, sta je tu je j.e.b.i ga, da bude gore uvezali smo dvije lose utakmice i male su nam sanse u kupu.Ne treba traziti krivca u drugima nego u nama po meni je stvar jednostavna kad sve vrati Lazar imacemo i igru opet ce biti najbolji Beslija i Vica i tako redom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.