Šarić je bolji igrač od Karalića i Durmiša, uostalom u manje odigranih minuta imao je bolju statistiku nego ova dvojica zajedno. Šteta što obično kvalitetan igrač za ovu ligu je propuh u glavi pa onda moramo gledati ove amatere.NekiForumas je napisao/la: ↑09 mar 2024, 22:58U tim prelaznim rokovima su svi mislimi da su dovedeni bolji igraci od njih, a ustvari su svi bili gori. Ako su odigrali prvu utakmicu lose ne mora znacit da ce svaka bit takva. Ja se ne sjecam kad smo prvu utakmicu odigrali dobro. Gubili smo od Bosne na Bilinom s boljim sastavom.Truhlo je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:393 prijelazna roka prođoše a nismo sposobni pronaći dva bolja krila od Durmiša i Karalića. Sad je još i gore jer nema ni zamjene za njih dvojicu, oči će krvariti još 14. kola.nicazedobagro je napisao/la: ↑09 mar 2024, 21:34Ja se samo nadam da Durmis vise nikad nece zaigrat.
Momak nije los, on je ocajan.
Veceras mi je bilo draze da sam vid izgubio nego sto sam njega na lijevom krilu gledo
Ja iskreno vjerujem da ce ova ekipa mnoge iznenadit i da moze punoo puno bolje od prikazanog veceras. Kljuc tome moze biti pozitivna atmosfera koja nikad nije bila bolja i sto ovaj tim vise lici na tim nego onaj iz prosle polusezone.
Idemo dalje momci tek je pocetak, ne zivi se od jedne utakmice.![]()
Večerašnja utakmica nije ništa novo, nastavak prošle polusezone gdje ne igramo prvih 45 minuta. Pozitivno je da su fizički spremniji nego prošlu polusezonu.