FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2009, 18:00

Do sada su potrosili oko 50 miliona eura(Gomez 30;Tymo 10,4;Pranjic 10)a zaradili su 10 miliona(poldi),ja licno ocekujem i deportaciju Toni-a u italiju za 10-tak miliona(zainteresovani palermo,fiorentina,milan...) 8-)

Ja licno sam sretan zbog transfera Pranjica,ocekujem da ce zauzeti mjesti u vezi(centralno),a i da ce po potrebi igrati lijevo krilo/beka,cijena od 7-10 miliona je sasvim realna za jednog od najboljih igraca Ehredision-a a ako znamo da je L'pool također htio Pranjica jasno je zasto su KHR i UH pozurili 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 jun 2009, 19:50

Efo i mene prije svega prijavio sam se radi ovih manijaka koji pisu da mali Nauer nije dorasto zadatku ma ko to moze reci??? jesteli vi gledali neku njegovu partiju? Pa najjaci je u duelima 1-1 mozda na svijetu svaku stopostotnu skine dalje mlad je bit ce prejak et vec je njemacka jedinica ako i nije cim dodje kod nas biti ce jeli mu to dovoljno ako mislite da nije pa gledajte video ako niste utakmice sta djecak skida kaki buffon kaki cassilas ako mi nista ovo ne vjerujte pogledajte tabelu i vidite koliko je schalke primio golova...

"salihovic bolji igrac od srne i jeftiniji" --- jednostavno No comment ja ovog manijaka dje igra salihovic dje igra srna jeli salihovic bek mozda kojim slucajem??? i jeli bolji necemo o tome ccc

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 04 jun 2009, 22:00

boys_ama je napisao/la:Efo i mene prije svega prijavio sam se radi ovih manijaka koji pisu da mali Nauer nije dorasto zadatku ma ko to moze reci??? jesteli vi gledali neku njegovu partiju? Pa najjaci je u duelima 1-1 mozda na svijetu svaku stopostotnu skine dalje mlad je bit ce prejak et vec je njemacka jedinica ako i nije cim dodje kod nas biti ce jeli mu to dovoljno ako mislite da nije pa gledajte video ako niste utakmice sta djecak skida kaki buffon kaki cassilas ako mi nista ovo ne vjerujte pogledajte tabelu i vidite koliko je schalke primio golova...

"salihovic bolji igrac od srne i jeftiniji" --- jednostavno No comment ja ovog manijaka dje igra salihovic dje igra srna jeli salihovic bek mozda kojim slucajem??? i jeli bolji necemo o tome ccc
a dje si obrazovani.normala da je saliovic bolji i normala da je bek
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 jun 2009, 22:31

Dovesti beka moze i Pranjic igrati beka stim da Lahm ode na svoju desnu poziciju ali bolje Pranjic igra u vezi.

Zainteresovani za

Golman : Neuer,Handanovic,Adler,Benaiglo
Bek : Srna,Bosingwa,Emanuelson,Clerc
Sredina : Snejder,Vander Vart,Misimovic

Dovesti po jedong igraca iz ove tri pozicije :)

Rijesiti se : Butta,Oddo,Tonia

Ze Roberto se vraca u Brazil, a Borowski bi mogao otici u HSV

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 jun 2009, 23:20

Evo moram da i ja napiešem jedan post na ovoj temi.

Doveli su Pranjića da im igra u vezi. Pa on igra lijevo krilo onda i to je pozicija Bilala. Desno je Bastian. Nemam pojma što su ga doveli, nema sumnje da je dobar igrać ali za veznoga igraća u timu Bayerna....

U vezi golmana, Neuer po meni nije ništa bolji od Rensinga, mediji ga nahvalili, koliko je čovjek samo primiao smiješnih golova, koliko puta kroz noge, koliko grešaka. U Rensinga su sve oči uprte bili i podlegao je pritisku. Opet kažem Akinfeev ili neki iskusnije golman kao Frey bi riješili sve. 18 miliona eura i Rensing je zaista previše za Neuera iako ima ogroman potencijal baš kao i Rene Adler.

Dobro su počeli kupovati, lijepše je odmah vidjeti ekipu . Ima tu da se još mnogo toga radi, neki je transfer suvišan bolje da su uložili još nešto u popravak ugovora Bilala koji je među najboljim 5 igraća svijeta.

Neka prvo odbrana riješavaju, ali Rummenige se svezao Neuera i dovest će ga kao što je Uli htio Gomeza.....

Milan želi Lucu i neka ga prodaju, dosta je dao za Bayern i neka ode i zabija tamo golove. Da smo doveli još Diega harali bi Europom......

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jun 2009, 12:31

Nekom Neuer dobar, nekom manje dobar...nista cudno. Sad se trebamo vrijedjati ako neko nije tvoga misljenja, jel' tako boys_ama !? U jednom cemo se svi sloziti, da je preskup ako je tacna ona ponuda od 18,5 mio + Rensing.
Do prije godinu dana vise mi se svidjao Adler, ali je ovu sezonu pravo grohno, sto opet nije cudno s obzirom na godine, sklon je oscilacijama kao i sam Neuer. I jedan i drugi su na putu da budu izuzetni golmani, ako vec kupe njemackog golmana, samo nekog od njih dvojice.
Ja bih radije Freya ili nekog malo iskusnijeg, koji ce lakse izaci iz Kahnove sjenke.
Oglasio se i legendarni Sepp Maier, rekavsi da bi angazman Neuera bile bacene pare...
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jun 2009, 13:45

Ja mislim da Neurea Magath nece pustiti,a ako ga pusti Bayern ce morati debelo platiti za Neuera,nadam se da ga nece pustiti te da ce se odluciti za nekog iskusnijeg koji ce odbrani uliti sigurnost koju je izgubila sa Rensingom 8-)

EDIT:
Prema pisanju spanskog AS-a(zutilo sportsko)Van Gaal dozvolio odlazak bilala u real,a bayern bi dobio oko 30 miliona i Sneijdera
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 05 jun 2009, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2009, 13:55

Po meni Neuer je jedan od najboljih Njemackih golmana u ovom trenutku, ali cijena od 18 mil + Rensing je stvarno previse. Frey je sigurnija investicija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 jun 2009, 14:38

omerbavarac je napisao/la:Po meni Neuer je jedan od najboljih Njemackih golmana u ovom trenutku, ali cijena od 18 mil + Rensing je stvarno previse. Frey je sigurnija investicija.
previse, ni u kom slucaju...
**** Rensinga, on je kita, on ne vrijedi ni 2 miliona...
jos 10 miliona i to je OK....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2009, 14:48

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Po meni Neuer je jedan od najboljih Njemackih golmana u ovom trenutku, ali cijena od 18 mil + Rensing je stvarno previse. Frey je sigurnija investicija.
previse, ni u kom slucaju...
**** Rensinga, on je kita, on ne vrijedi ni 2 miliona...
jos 10 miliona i to je OK....
Tako da. Ma iskreno se nadam da nece dati tolike pare za jednog golmana.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 05 jun 2009, 15:53

Edson Braafheid(twente,lijevi bek)bi mogao biti novo pojacanje Bayerna,kosta 2 miliona(klauzula) i trebao bi biti back-up za Lahma ;) Van gall i manager Braafheid-a su potvrdili da se vode pregovori 8-) braafheid je vec upisao 1 utakmicu za A repku Holandije,prosle sezone je odigrao 33 utakmice postigavsi 1 gol a upisao je i 1 asistenciju

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 jun 2009, 16:19

bistrikboy je napisao/la:Edson Braafheid(twente,lijevi bek)bi mogao biti novo pojacanje Bayerna,kosta 2 miliona(klauzula) i trebao bi biti back-up za Lahma ;) Van gall i manager Braafheid-a su potvrdili da se vode pregovori 8-) braafheid je vec upisao 1 utakmicu za A repku Holandije,prosle sezone je odigrao 33 utakmice postigavsi 1 gol a upisao je i 1 asistenciju
strasno
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 jun 2009, 18:04

Bayern dovodi i Gorana Pandeva?

Sportski direktor minhenskog Bayerna Uli Höneß je nakon objave da se klub sve dogovorio s Danijelom Pranjićem, najavio dolazak novih pojačanja...

Mario Gomez, Alex Baumjohann, Anatolij Timoščuk, te hrvatski reprezentativci Danijel Pranjić i Ivica Olić, nova su lica u svlačionici kluba koji traži povratak starog sjaja, a pridošlim imenima pridruženo je i ono Lazijevog 25-godišnjeg napadača Gorana Pandeva. Kazuje to Makedončev agent Carlo Pallavicino.

- Mogu potvrditi da je Pandev zatražio ispisnicu iz kluba, međutim to nema veze s pričama o Juventusu - opovrgnuo je neke napise Pallavicino, a potom otkrio:

- Trenutačno je Bayern jedini klub koji je pokazao konkretan interes za mog klijenta. No, u ovome trenutku to je sve što ću reći.

Goran Pandev igra na poziciji napadača u rimskom Laziju od 2004. godine. U 134 odigrane utakmice za “nebesko plave” postigao je 51 pogodak.
Sent from my Philips Smart TV.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jun 2009, 18:25

:lol: :roll: :lol:

Dobar je Pandev, ali zar nebi bilo malo previse :?: Ili se sprema odlazak (izmedju ostalih) i Klose-a.
Ne vjerujem ja u to, ali nas ne smije nista iznenaditi. Sta me najvise brine jeste ostanak/odlazak Riberya.
Pranjic izjavio da ga Gaal zeli u vezi, gdje bi probijao sa lijeve strane, znaci i dalje se trazi desni bek, Zhirkov je jos u igri, Srna, pa evo od skora se spominje i Bosingwa-sve do jednog odlicna rjesenja.
Para imaju-pare nisu problem :D , ali zar ovo nije malo previse...
Da u ovu Shoping-turu nije uracunato i ono sto ce dobiti za Bilala... :(
Ribery ostani, vracam te na svoj avatar. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2009, 19:09

Ovo već prerasta u rekonstrukciju tima. Ako nastave ovoliko dovoditi igrače bit će i rasprodaje Bayernovih igrača. Toni ide sigurno, ako dovedu ovog Pandeva onda ide i Klose, Butt, Borowski, zE rOBERTO...Nadam se da će sljedeća sezona biti mnogo bolja i da će tim sa Alianz Arene sljedeće godine osvojiti bar dvije titule.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2009, 19:25

Vjerovatno ce Bayern napustiti i Van Buyten, jer kako sada stvari stoje on nece vise imati mjesta ni na klupi, a vrlo lako bi mogao otivi Schweinstaiger ili Sosa, Ze ce 90 % promijeniti sredinu, spominje se povratak u Brazil ili Man City. Borowsi takodje s obzirom na silna pojacanja ni on nece imati mjesta. Odlaskom ovih igraca bice prostora za dolazak novih. A sto se tice Pandeva, nije on meni za Bayern.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 06 jun 2009, 00:28

riberi ostaje 100% makar jos ovu sezonu,,a mislim da ce pranjic zauzeti lijevog bocng a da ce lham preseliti desno,mislim da ce riberi dobiti svu slobodu terena kod V Gala uz svajnija i jos ko dodje u sredini napred su utemeljene gomes i klose (olic) moje misljenje,,,volio bih da nam dodje vander vart sa bilalom strasni bi bili,,
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 jun 2009, 06:52

isakovich je napisao/la:riberi ostaje 100% makar jos ovu sezonu,,a mislim da ce pranjic zauzeti lijevog bocng a da ce lham preseliti desno,mislim da ce riberi dobiti svu slobodu terena kod V Gala uz svajnija i jos ko dodje u sredini napred su utemeljene gomes i klose (olic) moje misljenje,,,volio bih da nam dodje vander vart sa bilalom strasni bi bili,,
VOLIM BAYERN
ne bi se bas kladio da ce Ribery ostati ja mislim da su sanse otprilike 60%:40%,evo sad citam da je opet Florentino bacio oko na njega,a toplom mu je to preporucio Zizou :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 06 jun 2009, 11:56

Hihi ma svatam ja vas da Nauer nije majka ali ja rensinga ne mogu organski uuh
Sho se tice cijene cijena je bauk 18mil evra + rensing a vrijedi i on nekih 5 miliona so bi iznosilo 23 mil evra ejj 23 mil evra za te pare mosh buffona dovesti i placat mu ugovor pet godina cccc

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 jun 2009, 12:06

Dzeko 30 mil
Kaka 60 mil
Ribery neprocjenjivo, neke se stvari ne mogu kupiti novcem.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.