NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

redbull93
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la redbull93 » 09 mar 2024, 20:39

Truhlo je napisao/la:
09 mar 2024, 20:37
Convicts je napisao/la:
09 mar 2024, 20:29
Ko gura ovog Mašića više??
Ja
Gura ga nepostojanje drugog napadaca :mrgreen:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 mar 2024, 20:52

redbull93 je napisao/la:
09 mar 2024, 20:39
Truhlo je napisao/la:
09 mar 2024, 20:37
Convicts je napisao/la:
09 mar 2024, 20:29
Ko gura ovog Mašića više??
Ja
Gura ga nepostojanje drugog napadaca :mrgreen:
:mrgreen:

Isto važi i za Durmiša i Karalića :mrgreen:

Čuo sam da je Dario opet kmečao pred kamerama da nije zadovoljan prijelaznim rokom :hmmmmm:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 09 mar 2024, 20:55

Masic, Tabakovic, Karalic, Begic, Durmis spod svojih mogucnosti i daleko ispod mojih ocekivanja vecera ali opet mi je Bajramovic bio najlosiji. Momak nije pogodio svog igraca veceras. Znamo svi da ne igra dobro ofanzivno al ovo je bilo bas katastrofa, nista nije bio bolji ni Mehic.

Lovro i Hamzic prijatna iznenadjenja. Lovro spor al nadoknadjuje to borbenoscu i dobrin postavljanjem.
Hamzic mora biti prvih 11.

Drago mi je zbog Alija sto je zabio, jest da je bio ofsajd al gol je gol.
Sve u svemu realan rezultat.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 mar 2024, 21:03

Šteta što narednu domaću utakmicu nećemo moći računati na Hamzića. Isto tako je li dosta mučenja Varde na stoperu. Nikad se u glavi nije prebacio na stopera, jednom veznjak, uvijek veznjak :salut:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 09 mar 2024, 21:11

NekiForumas je napisao/la:
09 mar 2024, 20:55
Masic, Tabakovic, Karalic, Begic, Durmis spod svojih mogucnosti i daleko ispod mojih ocekivanja vecera ali opet mi je Bajramovic bio najlosiji. Momak nije pogodio svog igraca veceras. Znamo svi da ne igra dobro ofanzivno al ovo je bilo bas katastrofa, nista nije bio bolji ni Mehic.

Lovro i Hamzic prijatna iznenadjenja. Lovro spor al nadoknadjuje to borbenoscu i dobrin postavljanjem.

A samo govori nemoj meni loptu daj Isaku, Vardi, ili nekom trećem.

Utakmica nit smrdi nit miriše, dva totalno različita poluvremena.

Dario nas samo može u propast odvest, imao je da bira koga će dovest u ograničenim finansijskim limitima, tako da . . .

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 09 mar 2024, 21:20

Bandit88 je napisao/la:
09 mar 2024, 21:11

Dario nas samo može u propast odvest, imao je da bira koga će dovest u ograničenim finansijskim limitima, tako da . . .
Igrali smo protiv mozda i najbolje ekipe u ligi ne treba zaboraviti da smo 8 na tabeli i da smo danas krenuli u utakmicu sa prosjekom 22 godine ekipe. Definitivno skripalo u veznom redu 1 pol, cin je Isak usao dole, a Vardo i Hamzic u sredinu to je druga prica. Ja sam zadovoljan nije los bod ipak imamo mladu ekipu i svi ce se protiv nas dobro namuciti. Danas za nijansu bolji od ostalih Hsmzic,Vardo, Sivac
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

linethreader
Kontakt:

Post Postao/la linethreader » 09 mar 2024, 21:30

Bandit88 je napisao/la:
09 mar 2024, 21:11

Ma jok, govori sve da yebe mater nekom lazovu na forumu, ja cuo

nicazedobagro
Kontakt:

Post Postao/la nicazedobagro » 09 mar 2024, 21:34

Ja se samo nadam da Durmis vise nikad nece zaigrat.
Momak nije los, on je ocajan.
Veceras mi je bilo draze da sam vid izgubio nego sto sam njega na lijevom krilu gledo
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 mar 2024, 21:39

nicazedobagro je napisao/la:
09 mar 2024, 21:34
Veceras mi je bilo draze da sam vid izgubio nego sto sam njega na lijevom krilu gledo
3 prijelazna roka prođoše a nismo sposobni pronaći dva bolja krila od Durmiša i Karalića. Sad je još i gore jer nema ni zamjene za njih dvojicu, oči će krvariti još 14. kola.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 09 mar 2024, 21:40

Convicts je napisao/la:
22 okt 2023, 17:51
Bacite oko na napadača Batona, Jahju Bajrića (19 godina).
Bajrić je u 11 odigranih kola zabio 14 golova i prvi je na listi strijelaca Druge lige Centar.

slika
Zabi nam ga Jahja večeras ;)
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

nicazedobagro
Kontakt:

Post Postao/la nicazedobagro » 09 mar 2024, 21:42

Truhlo je napisao/la:
09 mar 2024, 21:39
3 prijelazna roka prođoše a nismo sposobni pronaći dva bolja krila od Durmiša i Karalića. Sad je još i gore jer nema ni zamjene za njih dvojicu, oči će krvariti još 14. kola.
Pa realno stanje je ocajno, ja citavu utakmicu razmisljam da hoce levat vise izac i onda se sjetim da mi na klupi od napda imamo samo Benju koji je devetka i Alija koji je ofenzivni vezni
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 09 mar 2024, 21:44

Bod OK, start preloš, završnica okej, kada zapad se digne drhte noge u gostiju. Ne želim nikoga kritikovati jer to je to što finansijski Čelik trenutno može sebi priuštiti. Najvise od svega mi smeta i frustrira to što mi Mašić i kad ofula priliku djeluje kao da mu nije dovoljno stalo. Kao da igra za Nemilu prijateljsku. Ekipa premlada, ako se ne varam 22 godine prosjek nocas. Igraju ravnopravno protiv kandidata za ulazak u PL, znaci ima nekog kvaliteta. Treba raditi samo jako i pametno. Travnjak loš, kao krava prošaran a Ukrajina za 12 dana, hoce li ga Alba srediti vidjecemo. Više nema utakmica Čelika na BP do 23.3.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 09 mar 2024, 21:45

09 mar 2024, 21:42
Truhlo je napisao/la:
Pa realno stanje je ocajno, ja citavu utakmicu razmisljam da hoce levat vise izac i onda se sjetim da mi na klupi od napda imamo samo Benju koji je devetka i Alija koji je ofenzivni vezni
Nemamo Benju jer je prioritet ulazak juniora u PL, bez napadača i krila na klupi smo bili. Mašić, Karalić i Durmiš mogu se zayebavati do kraja sezone.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 09 mar 2024, 22:26

Ne znam jeste li gledali intervju sa Kemom, ali vrijedi pogledati. Jedino sto Duvnjak yebe stvar, stalno se ubacuje, tacno bi ga mutiro da moze. Ako cita, lijepo je ovo sto imamo sansu cuti ove nase legende, ali samo nemoj im upadat toliko u rijec, pusti ih da pricaju.

Znao sam dosta stvari o Kemi, ali neke stvari sam tek sada cuo, stvarno jedna velika legenda.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 09 mar 2024, 22:43

Masic uvijek na pravom mjestu ali zavrsnica preloše,, fakat ga nije islo veceras nista. Da mi je vise znati zasto Mehic igra prvu postavu, ali kod svakog trenera je on prva postava. Ovaj mali 19ka Hamzic top igrac. Veza Hamzic Vardo Talha mi dobro izgleda, stoperi nam nisu losi, Davud predobar igrac, steta sto nema kontinuitet.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 09 mar 2024, 22:46

Zenicanin988 je napisao/la:
09 mar 2024, 22:43
Masic uvijek na pravom mjestu ali zavrsnica preloše,, fakat ga nije islo veceras nista. Da mi je vise znati zasto Mehic igra prvu postavu, ali kod svakog trenera je on prva postava. Ovaj mali 19ka Hamzic top igrac. Veza Hamzic Vardo Talha mi dobro izgleda, stoperi nam nisu losi, Davud predobar igrac, steta sto nema kontinuitet.
Ja bih prije vezni red Hamzic, Begic, Tabakovic i Davud da pocne na beku.

Puyol
Kontakt:

Post Postao/la Puyol » 09 mar 2024, 22:47

Meni ne ide nikako u glavu ovaj Durmis,pa sine dragi 20 godina imas treba da preores teren,da pucas od kondocije.Ako se sad nw prodas necws nikad,a on u 70 min napola mrtav. Ajde nisi neki dribler bog zna neki fudbaler al bar u ovoj ligi ako iole imas kondicije mozes ih pola pretrcati.Al jbg ubi ih nargila!
Čelik do groba!!!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 09 mar 2024, 22:52

Puyol je napisao/la:
09 mar 2024, 22:47
Meni ne ide nikako u glavu ovaj Durmis,pa sine dragi 20 godina imas treba da preores teren,da pucas od kondocije.Ako se sad nw prodas necws nikad,a on u 70 min napola mrtav. Ajde nisi neki dribler bog zna neki fudbaler al bar u ovoj ligi ako iole imas kondicije mozes ih pola pretrcati.Al jbg ubi ih nargila!
Majstore igrao je protiv igraca koji je trebao u Zrinjski preci sad. Trudi se Durmis aki dosta gresaka. Nemamo izbora
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 09 mar 2024, 22:58

Truhlo je napisao/la:
U tim prelaznim rokovima su svi mislimi da su dovedeni bolji igraci od njih, a ustvari su svi bili gori. Ako su odigrali prvu utakmicu lose ne mora znacit da ce svaka bit takva. Ja se ne sjecam kad smo prvu utakmicu odigrali dobro. Gubili smo od Bosne na Bilinom s boljim sastavom.

Ja iskreno vjerujem da ce ova ekipa mnoge iznenadit i da moze punoo puno bolje od prikazanog veceras. Kljuc tome moze biti pozitivna atmosfera koja nikad nije bila bolja i sto ovaj tim vise lici na tim nego onaj iz prosle polusezone.
Idemo dalje momci tek je pocetak, ne zivi se od jedne utakmice. 💪🏻

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 09 mar 2024, 23:00

Puyol je napisao/la:
09 mar 2024, 22:47
Otkud tebi to da ih ubi nargila?

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.