NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Kad ne moze Masic, moze Medzuseljac.
Ko je dao,hajmo još jedan
Hvala na odg.
Drugo pol. smo ih ubili realno
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hajde Masicu proradi
Meni masic toliko ide na q, to je nevjerovatno. Isakovica u napad stavi i nek svaka lopta ide na glavu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ma nagledao sam se i ja njegovih promašaja,valjda ce ga krenuti.
- samoposteno
- Kontakt:
Druga smo ekipa bili u drugom pol. Sta se desilo ne znam, ali smo bolji bili definitivno. Prvo pol. za povratiti, dok drugo smo bas fino igrali.
Saberi-oduzmi pola ekipe mi moramo promijeniti za sljedecu sezonu. Durmis meda ne moze, onaj crnjo ga u zubima nosao. Masic da je bolje sutao 3 gola mogao dati, nevjerovatno sta momak fula od kako je dosao. Efikasniji bi Isakovic bio na njegovom mjestu.
Hamzic mi se svidja kako igra, bas vidi se kvalitet. Steta sto nije mu neko odigrao dupli sam, sam bi bio ored golmanom, nakon sto je vec bio prosao 2-3 igraca.
Ali je nas Inzagi, mrlja mrlja, ali bude na pravom mjestu uvijek, ima osjecaj za gol.
Saberi-oduzmi pola ekipe mi moramo promijeniti za sljedecu sezonu. Durmis meda ne moze, onaj crnjo ga u zubima nosao. Masic da je bolje sutao 3 gola mogao dati, nevjerovatno sta momak fula od kako je dosao. Efikasniji bi Isakovic bio na njegovom mjestu.
Hamzic mi se svidja kako igra, bas vidi se kvalitet. Steta sto nije mu neko odigrao dupli sam, sam bi bio ored golmanom, nakon sto je vec bio prosao 2-3 igraca.
Ali je nas Inzagi, mrlja mrlja, ali bude na pravom mjestu uvijek, ima osjecaj za gol.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Masic ili je naograjisao negdje ili mu je neko sihir postavio. Hitno kod hodze ga voditi. Nestvarno je da bas sve ono profula. Mozda nisam dobro upratio ali ne vjerujem da je Durmis jednom prosao onog nigerijca. Covjek ga je ubio u pojam. Vardo solidan, previse mi je gubio lopti u drugom, a Sivac iznad svih realno.
Isakovic je unio stabilnosti u igru ali brate crko je nakon 5 minuta. Previse pokusaja petom i nekih gluposti. Musa sasvim solidan kao i ovi mladi. Ima tu hljeba samo moraju u svaku utakmicu da ulaze da ginu. Ne mozes igrat citavo poluvrijeme ko p**** i onda u drugom stizati. Tog smo se vec nagledati citavu polusezonu.
Isakovic je unio stabilnosti u igru ali brate crko je nakon 5 minuta. Previse pokusaja petom i nekih gluposti. Musa sasvim solidan kao i ovi mladi. Ima tu hljeba samo moraju u svaku utakmicu da ulaze da ginu. Ne mozes igrat citavo poluvrijeme ko p**** i onda u drugom stizati. Tog smo se vec nagledati citavu polusezonu.
da ovi veterani tipa vrsajevic,i salcinovic igraju srcem za CELIK ko isakovic i licili bi na nesto
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Hamzic je Rodri za sve nase defanzivne vezne, ne boji se momak primit i povuc loptu pod presingom, brzo i kvalitetno donosi odluke. Mehic vise ne smije prismrdit prvoj ekipi pored Hamzica. Begic isto los, igraju na pozicijama pivota a bjeze od lopte. Jbt nismo je mogli dogurat na do polovine terena u prvom poluvremenu zbog njih dvojice. Vardo odlican, Isak mora igrat. Bajramovic katastrofa. Durmis nek krivicnu prijavu podnese protiv ovog Odinake. Masica sam uvijek branio al ovo veceras je sramna utakmica i pored asistenicije.
Srce, čast i ponos!
Samo ne znam zašto je doveden i koja je uloga Vršajevića u klubu, kao igrača sigurno nije?!
Ulaskom Hamzica i prelaskom Varde u sredinu pojeli smo ih. Hamzic odlično pojačanje. Dobro je i da Ali zabija i da vraća samopouzdanje.Venom je napisao/la: ↑09 mar 2024, 20:07Hamzic je Rodri za sve nass defanzivne vezne, ne boji se momak primit i povuc loptu pod presingom, brzo i kvalitetno donosi odluke. Mehic vise ne smije prismrdit prvoj ekipi pored Hamzica. Begic isto los, igraju na pozicijama pivota a bjeze od lopte. Jbt nismo je mogli dogurat na do polovine terena u prvom poluvremenu zbog njih dvojice. Vardo odlican, Isak mora igrat. Bajramovic katastrofa. Durmis nek krivicnu prijavu podnese protiv ovog Odinake. Masica sam uvijej branio al ovo veceras je sramna utakmica i pored asistenicije.
Avdija je igrač koji je došao da završi karijeru u klubu koji je napravio igrača od njega i to je to. Ne možeš od igrača sa 38 godina očekivati nešto, Isaković je izuzetak, a ne pravilo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ne moze se utakmica dobiti sa 45 minuta dobre igre. Ono sto se odigralo u prvom poluvremenu ne bi proslo ni protiv Batona, a kamoli protiv Stupcanice.
Od Sarajeva traziti ekskluzivno pravo za 19-tku i 20-tku, a poslati im 7-icu, 11-tku i pola stadiona prepisati na dozivotno koristenje.
Svakog naseg igraca sam do sad branio kako god da je odigrao, ali Karalic je veceras bio sramotan. Nista bolji nije bio ni Mehic.
Drugo poluvrijeme i guranje Varde u vezu dosta je vise donijelo Celikovoj igri. Isto tako mali Hamzic je pokazao vise u ovo vremena sto je odigrao nego neki koji su godinama u Celiku.
Masic - sta reci (a ne zaplakati). Covjek kao da spava na mrvicama.
Durmo odlican, imao par intervencija koje su nas ostavile rezultatski u igri.
Stupcanica ekipa koja ima i glavu i rep, fizicki jaki, u duelima cvrsti. Napatice se Sloboda sa njima.
Od Sarajeva traziti ekskluzivno pravo za 19-tku i 20-tku, a poslati im 7-icu, 11-tku i pola stadiona prepisati na dozivotno koristenje.
Svakog naseg igraca sam do sad branio kako god da je odigrao, ali Karalic je veceras bio sramotan. Nista bolji nije bio ni Mehic.
Drugo poluvrijeme i guranje Varde u vezu dosta je vise donijelo Celikovoj igri. Isto tako mali Hamzic je pokazao vise u ovo vremena sto je odigrao nego neki koji su godinama u Celiku.
Masic - sta reci (a ne zaplakati). Covjek kao da spava na mrvicama.
Durmo odlican, imao par intervencija koje su nas ostavile rezultatski u igri.
Stupcanica ekipa koja ima i glavu i rep, fizicki jaki, u duelima cvrsti. Napatice se Sloboda sa njima.
Za Mehica stvarno nemam komentara za ovo veceras. Pa lik je u do desete minute mogao mirne duse crveni fasovat, ali sto je najgore bez ikakve potrebe. Moze pokupit loptu al on samo igraca gleda i leti u noge ko sivonja. Ok lafe jasno je svima da si borben al ne mozes tako. I samo time bezveze nervozu stvara, onda njihov igrac udari naseg i eto ti sranja na terenu. A o tome sto lopte ne zna je posebna prica. Vardo i Hamzic moraju igrati na DM-u. Musa i Isak stoperi.
Srce, čast i ponos!
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.