FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tm84
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tm84 » 21 mar 2011, 12:20

podataka koji ce vas vjerovatno obradovati pred naredni zvanicni mec sa nama...

u zadnjih 10 zvanicnih utakmica sa zeljom (8 prvenstvo, 2 kup) ste pobjedili 7 puta i izgubili samo 2 puta... bas nam na lezite :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 mar 2011, 12:32

tm84 je napisao/la:podataka koji ce vas vjerovatno obradovati pred naredni zvanicni mec sa nama...

u zadnjih 10 zvanicnih utakmica sa zeljom (8 prvenstvo, 2 kup) ste pobjedili 7 puta i izgubili samo 2 puta... bas nam na lezite :?
to je tako ali na osnovu igre i utakmica koje smo odigrali ne bi se dalo nešto tako naslutiti uvijek su bile tijesne utakmice a dosta njih koje sam i gledao su bile onako ''ružne'' za oko.
Pobjeda na Grbavici je plod jakog kolektiva
Nakon remija na Tušnju sa Sarajevom, Šef Stručnog štaba tuzlanske Slobode Ibrahim Crnkić i njegovi izabranici pobijedili su na Grbavici aktuelnog pravaka BiH Željezničar golom Muamera Zoletića u 94. minutu utakmice. Poslije dva derbija sa sarajevskim premijerligašima, slijedi prvenstvena pauza od četrnaest dana i mini pripreme za susret sa Zrinjskim.

- Nakon pobjede protiv Željezničara na Grbavici moram biti izuzetno zadovoljan. Odigrali smo jako kvalitetnu utakmicu i sasvim zasluženo slavili, iako je tim Amara Osima imao nekoliko izglednih prilika za postizanje gola. Mišljenja sam da je pobijedio kolektiv, igrači su ostavili srce na terenu - rekao nam je trener tuzlaka Ibrahim Crnkić koji nije želio isticati pojedince nego momčad.

- Cijela ekipa ima velike zasluge u pobjedi, ali moram reći da me itekako raduje povratak Almira Bekića od kojeg očekujem još više u nastavku prvenstva, jer poznajem njegove igračke kvalitete iz juniorskog pogona. Sada nam slijedi prvenstvena pauza od četrnaest dana koju maksimalno trebamo iskorisiti kako bi se spremili za nastavak prvenstva i utakmicu sa Zrinjskim na Tušnju.

Alen Mešanović ispraćen gromoglasnim aplauzom

Prošle sezone Alen Mešanović bio je ljubimac "Manijaka" koji očigledno nisu zaboravili njegove lucidne poteze i izuzetno važne golove u plavom dresu. Na terenu je proveo 60. minuta ponašao se kao istinski profesionalac nije štedio ni sebe ni protivnika, vodio neprekidne ratove sa štoperima Željezničara Vasilićem i Mešićem. U trenutku kada je napuštao travnjak stadiona cijela Grbavica je neprekidno pjevala njegove ime.
;) svaka čast za ovo boldirano
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 mar 2011, 12:37

UrbanBatalion je napisao/la:
mirzza je napisao/la:svaka cast tuzlaci i gradaclije, nek ste potrcali odmah na temu borcu i ulizivati se i cestitati na tituli :roll:

tako to rade bosanci, travnik ubi protiv nas a borca lagano pusti, sloboda isto, gradacac isto :roll:

ne samo nama, nego bi i pitarima isto uradili i velezu, celiku ...

da nije SLS, cijela tuzla bi se pobratimila sa BL
Ti to imas nesto protiv BL. :roll:
nemam, slobodno se ulizuj ;)
Cuva Bog Zelju svog!

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 12:41

mirzza je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la:
mirzza je napisao/la:svaka cast tuzlaci i gradaclije, nek ste potrcali odmah na temu borcu i ulizivati se i cestitati na tituli :roll:

tako to rade bosanci, travnik ubi protiv nas a borca lagano pusti, sloboda isto, gradacac isto :roll:

ne samo nama, nego bi i pitarima isto uradili i velezu, celiku ...

da nije SLS, cijela tuzla bi se pobratimila sa BL
Ti to imas nesto protiv BL. :roll:
nemam, slobodno se ulizuj ;)
Ako nemas sta se bunis. Uostalom ja sam komunista meni ste svi isti, nacionalista je nacionalista. A ako bih birao ko da osvoji Zeljo ili Borac, izabrao bih Borac. ;)
Al saltcityattack je moj idol.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 mar 2011, 13:00

pomak u igri je bio vidljiv i protiv Sarajeva gdje zaista nismo imali srece i sad nam ostaje da zalimo za ovim bodovima, sad bi bili na bod od mjesta koje vodi u evropu, Leotar i Siroki iz prvog dijela sezone da ne spominjem. A evo sad sudeci po ovom snimku i protiv Zelje smo odigrali jako dobro, Bekiceva sansa, Efendiceva na kraju, sve je to trebalo uci, jos i ponisten gol, nije Zeljo maciji kasalj za nasu ligu. Zaista ova igra ohrabruje , i velika je steta propustena prilika protiv Sarajeva te desavanja oko navijaca, bio bi pun stadion naredno kolo. Do kraja imamo gostovanja kod Drine i Sirokog gdje mozemo probati nesto izvuci, Siroki se okrece kupu, te Celik, Velez i Leotar gdje ne ocekujem nista pretjerano. Kuci Buducnost, Zrinjski, Zvijezdu, Olimpik gdje ocekujem pobjede te Rudar i Borac koji su opasniji. Samo opusteno i bez prevelikih ocekivanja pa mozda jos nekog iznenadimo kao i Zelju. Rekli smo da imamo dobro ekipu , jasno je da smo se kvalitetno pojacali , to se sad i pokazuje, jos samo malo srece i sta znas :D .Zadnjih deset utakmica omjer 6-2-2. Nadam se da cemo nastaviti ovim tempom.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 13:03

Divim se ovom sto kaze da bi vise volio da je Borac prvak haha pljujes po svojoj zemlji,mada vidim nemas obraza ni jedne sekunde,jesu li to oni isti sto su pjevali ne treba nam titula Bosna nije nasa drzava FUJJ hvala bogu pa mi je sad jasno zasto vecina TZ kantona ne navija za Slobodu tj cak sta vise mrzi je sad mi je jos jasnije!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 13:07

ultrasstyle_tz je napisao/la:pomak u igri je bio vidljiv i protiv Sarajeva gdje zaista nismo imali srece i sad nam ostaje da zalimo za ovim bodovima, sad bi bili na bod od mjesta koje vodi u evropu, Leotar i Siroki iz prvog dijela sezone da ne spominjem. A evo sad sudeci po ovom snimku i protiv Zelje smo odigrali jako dobro, Bekiceva sansa, Efendiceva na kraju, sve je to trebalo uci, jos i ponisten gol, nije Zeljo maciji kasalj za nasu ligu. Zaista ova igra ohrabruje , i velika je steta propustena prilika protiv Sarajeva te desavanja oko navijaca, bio bi pun stadion naredno kolo. Do kraja imamo gostovanja kod Drine i Sirokog gdje mozemo probati nesto izvuci, Siroki se okrece kupu, te Celik, Velez i Leotar gdje ne ocekujem nista pretjerano. Kuci Buducnost, Zrinjski, Zvijezdu, Olimpik gdje ocekujem pobjede te Rudar i Borac koji su opasniji. Samo opusteno i bez prevelikih ocekivanja pa mozda jos nekog iznenadimo kao i Zelju. Rekli smo da imamo dobro ekipu , jasno je da smo se kvalitetno pojacali , to se sad i pokazuje, jos samo malo srece i sta znas :D .Zadnjih deset utakmica omjer 6-2-2. Nadam se da cemo nastaviti ovim tempom.
Sve si dobro napisao i imamo isto misljenje... Sada idemo utakmicu po utakmicu i sa ovom ekipom mozemo svakog pobijedit na strani 8-)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 13:09

mauricius je napisao/la:Divim se ovom sto kaze da bi vise volio da je Borac prvak haha pljujes po svojoj zemlji,mada vidim nemas obraza ni jedne sekunde,jesu li to oni isti sto su pjevali ne treba nam titula Bosna nije nasa drzava FUJJ hvala bogu pa mi je sad jasno zasto vecina TZ kantona ne navija za Slobodu tj cak sta vise mrzi je sad mi je jos jasnije!
MIslim da bi ti trebao lijecit te Komplekse svojee...pozdrav

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 21 mar 2011, 13:11

UrbanBatalion je napisao/la:Ako nemas sta se bunis. Uostalom ja sam komunista meni ste svi isti, nacionalista je nacionalista. A ako bih birao ko da osvoji Zeljo ili Borac, izabrao bih Borac. ;)
Meni niste, kad bih birao ko ce prije uzeti Sloboda ili Borac, izabrao bih Slobodu, al eto, okreni se BL i uzivaj ;)
Cuva Bog Zelju svog!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 21 mar 2011, 13:17

Hahahah ako ne volis Sarajevo i SA klubove, odmah si nacionalista, izdajnik BIH, i odmah si protiv BIH kao drzave :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Smijesno zar ne? 8-)

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 mar 2011, 13:26

mirzza je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la:Ako nemas sta se bunis. Uostalom ja sam komunista meni ste svi isti, nacionalista je nacionalista. A ako bih birao ko da osvoji Zeljo ili Borac, izabrao bih Borac. ;)
Meni niste, kad bih birao ko ce prije uzeti Sloboda ili Borac, izabrao bih Slobodu, al eto, okreni se BL i uzivaj ;)
brate dragi to je svačije subjektivno mišljenje tako da nema potrebe za bilo kakvim prozivanjem i slično a isto tako još manje je potrebno dovoditi u vezu i stavljati u politički kontekst, nadam se da ti je jasno.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 13:37

Znate kako ste vi meni smijesni skroz, znaci ja sam musliman i navijam za Liverpool bez obzira sto oni nisu muslimanski klub znaci sad ja nebi trebo da navijam za njih :? :roll: :roll:

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 21 mar 2011, 13:38

Danas tmuran dan u Tuzli ali proljece je doslo .... Tusanj se zeleni sve je procvijetalo travnjak je TOP , radnici neumorno rade na izgradnji sjeverne tribine :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 mar 2011, 13:39

Tema!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 13:40

TZ_BoY je napisao/la:Danas tmuran dan u Tuzli ali proljece je doslo .... Tusanj se zeleni sve je procvijetalo travnjak je TOP , radnici neumorno rade na izgradnji sjeverne tribine :D
Imas li gdje slikee ?

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 21 mar 2011, 13:44

fukara87 je napisao/la:
TZ_BoY je napisao/la:Danas tmuran dan u Tuzli ali proljece je doslo .... Tusanj se zeleni sve je procvijetalo travnjak je TOP , radnici neumorno rade na izgradnji sjeverne tribine :D
Imas li gdje slikee ?
Nemam jbg mrsko mi sad ici slikati 8-)
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 13:50

TZ_BoY je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Imas li gdje slikee ?
Nemam jbg mrsko mi sad ici slikati 8-)
JBG idi sad slikaj! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 21 mar 2011, 13:54

SrdjanBL je napisao/la:Hahahah ako ne volis Sarajevo i SA klubove, odmah si nacionalista, izdajnik BIH, i odmah si protiv BIH kao drzave :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Smijesno zar ne? 8-)
naravno da nije kontas to samo mozes vidjeti kod nas,ti nikad nebi volio da je ta ista Sloboda prvak pored bilo kojeg srpskog tima,dok ja volim da je bilo koji nas tim ispred vaseg i uvijek ce tako biti,ovo veze nema sarajevskim timovima vec sa necim drugim tj sa onim sto vi furate,da mi bude drag klub ciji navijaci pljuju po mojoj drzavi to moze da bude drago samo bolesnim ljudima al eto skontace i oni nekad to, nedaj boze da neko iz BL kaze da bi volio ili da mu je draze Sarajevo od Zvezde i Partizana otjerali bi ga iz RS-a

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 13:58

fukara87 je napisao/la:Znate kako ste vi meni smijesni skroz, znaci ja sam musliman i navijam za Liverpool bez obzira sto oni nisu muslimanski klub znaci sad ja nebi trebo da navijam za njih :? :roll: :roll:

Ne navijas za Zelju ili Sarajevo nego za Liverpul. Izdajico Bosne i Hercegovine treba te objesit. :o :o :o

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 14:03

mauricius je napisao/la:Divim se ovom sto kaze da bi vise volio da je Borac prvak haha pljujes po svojoj zemlji,mada vidim nemas obraza ni jedne sekunde,jesu li to oni isti sto su pjevali ne treba nam titula Bosna nije nasa drzava FUJJ hvala bogu pa mi je sad jasno zasto vecina TZ kantona ne navija za Slobodu tj cak sta vise mrzi je sad mi je jos jasnije!
Ne pljujem po svojoj zemlji nego po Sarajevu i njegovim klubovima. Ima Bosne izvan Sarajeva. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: schalke i 24 gosta.