FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2011, 02:21

mangupp je napisao/la:@FKR_1987 dje si danas u Sarajevu da bodris svoje ljubimce ??

ma tek se registrovao i boga pitaj ko se nalazi ispod tog nicka, tako da i ne treba svatati te komentare ozbiljno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 21 mar 2011, 02:28

cestitke na pobjedi ;) .....poseban pozdrav za salta :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 mar 2011, 02:36

Čestitam.
Pomak u vašoj igri i pristupu je vidljiv, drago mi je što niste seljački igrali, niste se valjali, i na kraju su vaši igrači nagrađeni aplauzom. Nadam se da je ovo početak hrabrijih igara Slobode na gostovanjima, trebamo iz lige istrijebiti trenere s filozofijom "pobjeda kući imperativ, u gostima šta napravimo" ili verzija "poraz kod kuće smak svijeta, u gostima čistimo kartone", a takav je bio Glavaš. Bunker i valjanje ne želi niko gledati.

Vidim da se vodila rasprava oko poništenog gola. Bio sam na Sjeveru i nisam primijetio da je Bošnjak igrao rukom, ali ne čudi me, jer sam gledao iz lošeg ugla. Primijetit ćete da je nekoliko igrača Želje odmah signaliziralo igranje rukom, glavni sudija pokazuje na centar, pomoćni također sinalizira igranje rukom. Glavni prihvata odluku, daje karton Bošnjaku, ovaj se ne buni nego pruža ruku pomoćniku. Snimak BHT-a je bolji, čini mi se da se vidi igranje rukom. Opravdano poništen gol, definitivno.

Što se tiče pojedinačnog učinka vaših igrača, Mujkić standardno vrlo siguran, Jogunčić i Raca odlični u zračnim duelima. Bošnjak dobar igrač, pravo pojačanje za vas, zamijenio ga je vjerovatno zato što se bojao drugog kartona.
Alen kralj. Cijeli stadion je ustao na noge kad je majstor izlazio iz igre. Na početku drugog poluvremena, Jug skandira "Mešanović Alen" dok Sloboda gradi napad, ali on se okrenuo prema Jugu i uzvraća aplauzom, uopće ne prati igru. :mrgreen:

I da, moglo se s Juga čuti to, sad već famozno, "Jooogeeeeeeeeee". :D
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2011, 02:44

pane znam zasto kazu "Joge potjeraj" ili "poCeraj" kako covjek i nije rekao ako malo bolje poslusas....on jeste prozivao Jogeta, ali u trenutku kada je rekao "potjeraj" rekao je to Stani odnosno Stanisi Nikolicu..... 'Stana potjeraj to"
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 21 mar 2011, 02:49

SaltCityAttack je napisao/la:pane znam zasto kazu "Joge potjeraj" ili "poCeraj" kako covjek i nije rekao ako malo bolje poslusas....on jeste prozivao Jogeta, ali u trenutku kada je rekao "potjeraj" rekao je to Stani odnosno Stanisi Nikolicu..... 'Stana potjeraj to"
Pa, nije večeras ni bilo tako, bilo je samo "Jogeee", a to su forumaši počeli sa "Joge, potjeraj" ili Ćehaja, potjeraj". Ali dobro, nebitno. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 21 mar 2011, 08:35

OOPS !!!!! WE DID IT AGAIN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2011, 08:44

djulba je napisao/la:OOPS !!!!! WE DID IT AGAIN :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne prizivaj ih opet :lol: :lol: ...taman smo ih istovarili sa teme :D ....mada su frustracije sasvim razumljive...od zadnjih 9 tekmi citava jedna pobjeda :lol: ...i to jedna od najsladzih...devedeset i neka minuta a oni u nekim borbama za titulu :lol: .....
vidjet zaledzene face na onoj skeli od tkz. loza...N.E.N.A.D.J.E.B.I.V.O :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 21 mar 2011, 09:41

oj tuzlo, oj slobodo... da nema tebe, ne bi znali za poraz kuci :D

svaka cast! cestitke na pobjedi!

jest da boli, ali i porazi su sastavni dio fudbala!

btw... ovo je vec 7 put da uzimate obje pobjede u jednoj sezoni nad zeljom nakon
1974/1975
1985/1986
1991/1992
1995/1996
1998/1999
2008/2009
2010/2011

cestitke jos jednom!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 09:55

[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 21 mar 2011, 10:29

VAM je napisao/la:halo tuzlaci,kako mozete tako govoriti.ne mogu shvatiti da ima nekih koji ocekuju poraz svoje ekipe.vidjeli ste ih u kupu.nema tu materijala.samo hrabro i svasta moze biti.
sretno momci
kao sto rekoh.samo hrabro,poslusali ste me :D njima je voda u usima,ne znaju dati gola,a vaš gol je za sportske špice.ne mogu da shvatim da je bilo nekih koji su se prepali onako bezopasne ekipice.u svakom slučaju sve čestitke
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 10:31

Ako iko moze pobijedit Zelju kod kuce to smo mi onda :D Jer ne pamtim kad Zeljo izgubi kod kuce uvjek pobjedjuju 3+ na Grbavici ali eto mi smo im izgleda posle Sarajeva neugodan protivnik jer znamo pobijedit na Grbavici
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 mar 2011, 10:44

Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
ovi me novinari nerviraju s ovim 9 kola prije kraja kad je ostalo 11 ..

isto 9 je rekao onaj i sto sto je izvjestavao zrinjski sarajevo!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 11:47

mirzza je napisao/la:svaka cast tuzlaci i gradaclije, nek ste potrcali odmah na temu borcu i ulizivati se i cestitati na tituli :roll:

tako to rade bosanci, travnik ubi protiv nas a borca lagano pusti, sloboda isto, gradacac isto :roll:

ne samo nama, nego bi i pitarima isto uradili i velezu, celiku ...

da nije SLS, cijela tuzla bi se pobratimila sa BL
Ti to imas nesto protiv BL. :roll:
Al saltcityattack je moj idol.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 11:50

Jasmin Imamovic cestitao Slobodi na pobjedi i obecao evropski stadion na Tusnju. :o :o :o
Uskoro pomoc finansijska! :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 11:52

Probisvjet je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cehajic je gledao pored gola gdje je i opucao loptu. :lol: :lol: :lol:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 mar 2011, 11:54

Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic cestitao Slobodi na pobjedi i obecao evropski stadion na Tusnju. :o :o :o
Uskoro pomoc finansijska! :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ne misliš ozbiljno

eno opet teorije zavjere u režiji @Mirzze nevjerovatne zaključke donosiš :oops:

Konačno jedna dobra partija barem po ovom pregledu još kad bi Ibro do kraja sezone dao i priliku nekom od svojih mlađih momaka koje je vodio bilo bi to sasvim zadovoljavajuće s obzirom u kakvoj je situaciji klub. I ima li neka bolja snimka ili slika one situacije kad je svirana ruka Bošnjaka ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 11:55

mangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo
Ja nisam primjetio da je neko od cetnika visio na temi i postao: POCERAJ JOGE. :roll:

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 21 mar 2011, 11:59

UrbanBatalion je napisao/la:
mangupp je napisao/la:cestitam na zasluzenoj pobjedi danas... samo mi je krivo sto se lizete sa cetnicima, imam osjecaj da vam je draze da Borac osvoji nego Zeljo ili Sarajevo
Ja nisam primjetio da je neko od cetnika visio na temi i postao: POCERAJ JOGE. :roll:
pusti ba takve likove kad se već ne brišu takvi postovi uostalom ko kaže da su ljudi u Borcu i oko njega upravo takvi kakvim ih on naziva čak šta više radi ovakvih likova mi je i drago što je ovakva situacija na tabeli ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 21 mar 2011, 12:04

brazzo je napisao/la:
UrbanBatalion je napisao/la:
pusti ba takve likove kad se već ne brišu takvi postovi uostalom ko kaže da su ljudi u Borcu i oko njega upravo takvi kakvim ih on naziva čak šta više radi ovakvih likova mi je i drago što je ovakva situacija na tabeli ;)
Pa iskreno volim sto smo ih dobili, vise nego hljeba da jedem. :mrgreen:

Samo zbog onog provociranja i ciganluka. :roll:

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 21 mar 2011, 12:18

Sve čestitke momcima na pobjedi ,a posebno BRACI koji je sa pionirima,kadetima,juniorima bezbroj puta bio prvak države.
Uzeti ekipu u ovakvoj situaciji i pobijediti jednog Želju u Sarajevo je samo jedno veliko HVALA CRNKIĆ IBRAHIMU.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, hujdur007 i 13 gostiju.