Birao prvo drzavu gdje je rodjen i odrastao i koja mu je sve dala i izgradila ga kao igraca. Bujrum nek nam se prislepa. Nek prica sta hoce dok god daje sve od sebe u reprezentaciji.DamirT je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:10Al u qrcu. Kad je vidio ono sto smo svi mi ovdje pisali, a to je da nece vidjeti A selekciju Njemacke jer nema kvalitet nikakav za njih, prislepao se brze bolje nama. I kao sto sam rekao nedavno, pocet ce ubrzo pricati kako mu je san igrati za nasu selekciju.
Denis Huseinbašić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Denis Huseinbašić
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Jesi se to opet vratio da reklamiraš svoj kvaziportal?
Jedino ispravno razmišljanje.Madal je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:38Birao prvo drzavu gdje je rodjen i odrastao i koja mu je sve dala i izgradila ga kao igraca. Bujrum nek nam se prislepa. Nek prica sta hoce dok god daje sve od sebe u reprezentaciji.DamirT je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:10Al u qrcu. Kad je vidio ono sto smo svi mi ovdje pisali, a to je da nece vidjeti A selekciju Njemacke jer nema kvalitet nikakav za njih, prislepao se brze bolje nama. I kao sto sam rekao nedavno, pocet ce ubrzo pricati kako mu je san igrati za nasu selekciju.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Vjerovatno ovdje ima dijasporaca koji su u kontaktu s ovim dezerterom u pokušaju.
Imam jedan savjet - nabavite mu neku beretku sa ljiljanima pa nek se uslika i okači negdje na društvene mreže. To mu je beton za dokazivanje patriotizma.
Imam jedan savjet - nabavite mu neku beretku sa ljiljanima pa nek se uslika i okači negdje na društvene mreže. To mu je beton za dokazivanje patriotizma.
The saddest thing in life is wasted talent.
Nikada nije bilo pitanje za koga će Huseinbašič igrati, pitanje je bilo i ostalo - ima li uopšte kvalitet da igra za BiH?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Muka mi je kad procitam ovu famoznu rjecenicu “drzava koja mu je sve dala”Madal je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:38Birao prvo drzavu gdje je rodjen i odrastao i koja mu je sve dala i izgradila ga kao igraca. Bujrum nek nam se prislepa. Nek prica sta hoce dok god daje sve od sebe u reprezentaciji.DamirT je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:10Al u qrcu. Kad je vidio ono sto smo svi mi ovdje pisali, a to je da nece vidjeti A selekciju Njemacke jer nema kvalitet nikakav za njih, prislepao se brze bolje nama. I kao sto sam rekao nedavno, pocet ce ubrzo pricati kako mu je san igrati za nasu selekciju.
- Beduin
- Kontakt:
Samo sto je tvoj babo dobio proliku da solidno zaradi, sto je dobijao pare od drzave za tebe do skolovanja, sto tvom babi ce sam biro pronaci par solucija za posao i pozvati ga kao i tebe sutra na razgovor kod poslodavca, sto ces ti kad platis clanarinu skole fudbala imati dobre uslove za treniranje i napredak umjesto j3benih bosanskih livada na kojima samo mozes postati jos gori fudbaler i daleko od reprezentacije. A da ne govorimo o ostalom beneficijama uredjene normalne drzave gdje za taj placeno fakultet se imas cemu nadati, ako ne u Njemackoj, onda u nekoj drugoj evropskoj zemlji sa tim pasosem.D97 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 01:47Muka mi je kad procitam ovu famoznu rjecenicu “drzava koja mu je sve dala”Madal je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:38Birao prvo drzavu gdje je rodjen i odrastao i koja mu je sve dala i izgradila ga kao igraca. Bujrum nek nam se prislepa. Nek prica sta hoce dok god daje sve od sebe u reprezentaciji.DamirT je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:10Al u qrcu. Kad je vidio ono sto smo svi mi ovdje pisali, a to je da nece vidjeti A selekciju Njemacke jer nema kvalitet nikakav za njih, prislepao se brze bolje nama. I kao sto sam rekao nedavno, pocet ce ubrzo pricati kako mu je san igrati za nasu selekciju.. Evo i ja sam se rodio u dijaspori pa mi je dala “sve” ali pod uslovom da mi babo plati pa da dobijem to “sve”. Znaci clanarinu za fudbal, skolu, srednju skolu, fakultet 2000 eura za jednu godinu itd.
Tako da ti je prica bezvezna. Trebao si se i ti i babo vratiti u lijepu Bosnu, upisati preko stele na drzavni fakultet pa kad ga zavrsis onda za mjesec dana polozi certifikat za vikjuskara i zaposli se kao magaciner u Bingu, ako imadnes srede ili stele, pa se hvali kako si fakultetaki obrazovan.
Madal je u pravu, bezobrazno bi bilo od svakog dijasporca da ne cijeni drzavu u kojoj je sve ostvario i da sutra se nada igranju za tu zemlju. Ako nista, onda makar priblizan osjecaj kao i prema zemlji porojekla svojih roditelja, tako da hvala svakome ko se odluci igrato za nas ovakve kakvi jesmo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Drug mi u BiH placamo pa dobijamo qurcinu. Sta treba, da vam dzaba to sve daju?D97 je napisao/la: ↑09 mar 2024, 01:47Muka mi je kad procitam ovu famoznu rjecenicu “drzava koja mu je sve dala”Madal je napisao/la: ↑08 mar 2024, 13:38Birao prvo drzavu gdje je rodjen i odrastao i koja mu je sve dala i izgradila ga kao igraca. Bujrum nek nam se prislepa. Nek prica sta hoce dok god daje sve od sebe u reprezentaciji.DamirT je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:10Al u qrcu. Kad je vidio ono sto smo svi mi ovdje pisali, a to je da nece vidjeti A selekciju Njemacke jer nema kvalitet nikakav za njih, prislepao se brze bolje nama. I kao sto sam rekao nedavno, pocet ce ubrzo pricati kako mu je san igrati za nasu selekciju.. Evo i ja sam se rodio u dijaspori pa mi je dala “sve” ali pod uslovom da mi babo plati pa da dobijem to “sve”. Znaci clanarinu za fudbal, skolu, srednju skolu, fakultet 2000 eura za jednu godinu itd.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Igra evo vode M Gladbach Koln 0-1
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Bit će Denis bolji od onog 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Fojnička izbjeglica je bolji igrač od kamenjara iz Livna 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cim Sucic ode, Denis bolji od njega

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Denis je bio profesionalni U21 reprezentativac Švabije, ovaj nije mogao kod Hrvata u U21 da igra

Smorili ste s tim sučićem ko da je makelele
- RollingPaper
- Kontakt:
Ne vidim nacin kako ce se ovaj Keln spasit ispadanja
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imaju sreće što su Darmstadt i Mainz gori. Mogu u doigravanju ostati u ligiRollingPaper je napisao/la: ↑09 mar 2024, 17:03Ne vidim nacin kako ce se ovaj Keln spasit ispadanja
Asistencija
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Odlična asistencija 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo mali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nadam se da će dobiti priliku da igra u baražu, izgleda kao da je sposoban doprinijeti.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆