RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Kako mi ide na zivce Sikalo. Nikad da povuce loptu i proba nesto. I danas dobi loptu 30-40 metara od gola niko oko njega , odma je vraca cini mi se domicu ovaj centrira iz teze situacije.
Prima lopta njega, ne prima on loptu. Od njega i Čaića, sevap je Pucu istrpiti...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
U ponedjeljak okrecemo sve na nasu stranu. Uzimamo Tuzlu i konacno se rjesavamo psiholoskog pritiska svih njiva na kojima smo igrali zadnji mjesec dana
Termin nista drugaciji od onih koje nam je savez davao kroz citavu sezonu. Nema ne mogu ili neki izgovor svi u ponedjeljak da ponesemo ekipu do nova tri boda i ulazak u finis prvenstva sa treceg mjesta
Nakon te pobjede kada se momci napune samopouzdanjem pobit se sa Sirokim za polufinale kupa
Termin nista drugaciji od onih koje nam je savez davao kroz citavu sezonu. Nema ne mogu ili neki izgovor svi u ponedjeljak da ponesemo ekipu do nova tri boda i ulazak u finis prvenstva sa treceg mjesta
Nakon te pobjede kada se momci napune samopouzdanjem pobit se sa Sirokim za polufinale kupa

I ja mislim da su ovi slabi rezultati zbog terena, da sada ne bude izgovor jer i protivnici igraju na istom terenu. Ali nama taj teren ne valja zbog nacina na koji mi igramo, od noge od noge. I ja mislim da ce sve promjeniti ako pobjedimo TuzluCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:06U ponedjeljak okrecemo sve na nasu stranu. Uzimamo Tuzlu i konacno se rjesavamo psiholoskog pritiska svih njiva na kojima smo igrali zadnji mjesec dana
Nakon te pobjede kada se momci napune samopouzdanjem pobit se sa Sirokim za polufinale kupa![]()
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
i ja mislim, plus sto treniramo po losem terenu, neznam kad ce biti teren gotov u Blagaju?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:22I ja mislim da su ovi slabi rezultati zbog terena, da sada ne bude izgovor jer i protivnici igraju na istom terenu. Ali nama taj teren ne valja zbog nacina na koji mi igramo, od noge od noge. I ja mislim da ce sve promjeniti ako pobjedimo TuzluCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:06U ponedjeljak okrecemo sve na nasu stranu. Uzimamo Tuzlu i konacno se rjesavamo psiholoskog pritiska svih njiva na kojima smo igrali zadnji mjesec dana
Nakon te pobjede kada se momci napune samopouzdanjem pobit se sa Sirokim za polufinale kupa![]()
-
- Kontakt:
Pozdrav Rođeni iz Tuzle. Šta se danas dešavalo u Mostaru, da li je bilo nešto u vezi ultrasa i RA ili onako se djeca udarala?
-
- Kontakt:
To i tuzlac na temi TC pišeAlemC85 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 15:52Suljic je manje igrac na terenu. Sa Prsesom i Vehabovicem smo dosta opasniji. Domic je po meni sigurniji igrac od Zvone, jer su Zvonica stigle godine. Jeste problem prodaja Oliveire ali ako je ON htio da ide, tu klub nista nije mogao uciniti, jer da je zadrzan mimo svoje volje, dobili bi VELIKI problem u svlacionici. Jos bi Mlinarica forsirao vise nego Suljica kojem treba hodza zapise da sastavi jer nesto s njim nije uredu a lik zna lopte. Do njega je.
Vec slusam price danas kako cemo Tuzli dati bodove jer mozemo i preko kupa u Eveopu ali to se vrati uvijek kao bumerang. Nema nikome bodova u Mostaru. 3 boda su imperativ.

Uglavnom prošle sezone nas je Sarajevo trebalo pustiti pa nam 5 uvališe.
Mi dali Igmanu da nam daju u ovoj sezoni pa poginuli protiv nas gore,jedva se isčupali a kući nam opet bod odnesoše.
Mi dali Posušju prošle godine da nam ove vrate pa nas i oni mlatnuše.
Samo ne znam kako više te teorije ne dosade,znamo kako nastaju sjedi se na kafi i jedan je čuo za to ali ne može reći od koga ali to je sto posto dogovoreno.
Samo golemo to nikad ne bude pa da može reći e jesam vam rekao.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
ma jok nasa djeca idu u saobracajnu skolu na “njihovoj” strani vazda se udaraju djeca tu vecinom oni prave sacekusu izudaraju 1 il eventualno 2 lika nji 7 8 10 i tako..travuljasSs je napisao/la: ↑06 mar 2024, 21:11Pozdrav Rođeni iz Tuzle. Šta se danas dešavalo u Mostaru, da li je bilo nešto u vezi ultrasa i RA ili onako se djeca udarala?
-
- Kontakt:
Zašto jučer nije igrao Haskić od početka i zašto Hadžikić nije bio na golu? To su apsolutno nerezonski potezi. Također, za Guliashvillia je rečeno dan prije da nije spreman?! Jučer je nerezonski igrao skoro pa drugi tim, tj. bez 5 standardnih barem.
Ide nam jako bitan period uz tri vjerovatno užasna termina. Naredne tri utakmice kući u kojima je najbitnije dobrim pristupom napraviti dobre rezultate.
Ponedjeljak, 18:00 - Tuzla
Četvrtak, 16:00 - Široki - uzvrat Kupa
Ako pobijedimo Tuzlu, a Sarajevo dobije Igman, mi ostajemo treći, a Tuzla ostaje deseta, tako da prvo naredno kolo opet igramo protiv Tuzle kući.
Obzirom da Kup igramo u četvrtak, očekujem ligu opet u ponedjeljak 18:00, što je treći termin za redom kući radnim danom. Ako pristup bude kao jučer, ne sumnjam da ćemo sve tri utakmice dobiti i krenuti u novi niz koji će nas učvrstiti na trećem mjestu.
Ne bih da puno pametujem oko rostera, ali stvarno mislim da je vrijeme da se Suljić malo ohladi. Jednostavno je iz previše šansi uradio premalo i slobodno mogu reći da nas je više koštao nego što je uradio dobro. Umjesto njega imamo Pecu, koji jedva čeka priliku, pa možda čak i Džafića koji je jučer bio užasan kao špic, ali je iz prvog izleta na krilo imao odličan centaršut u peterac, a iz drugog je izborio korner nakon kojeg smo dobili penal.
Jednostavno imamo izbor i treba dati šansu nekome za koga trener misli da dobro radi i da je zaslužio.
Ako pobijedimo Tuzlu, a Sarajevo dobije Igman, mi ostajemo treći, a Tuzla ostaje deseta, tako da prvo naredno kolo opet igramo protiv Tuzle kući.
Obzirom da Kup igramo u četvrtak, očekujem ligu opet u ponedjeljak 18:00, što je treći termin za redom kući radnim danom. Ako pristup bude kao jučer, ne sumnjam da ćemo sve tri utakmice dobiti i krenuti u novi niz koji će nas učvrstiti na trećem mjestu.
Ne bih da puno pametujem oko rostera, ali stvarno mislim da je vrijeme da se Suljić malo ohladi. Jednostavno je iz previše šansi uradio premalo i slobodno mogu reći da nas je više koštao nego što je uradio dobro. Umjesto njega imamo Pecu, koji jedva čeka priliku, pa možda čak i Džafića koji je jučer bio užasan kao špic, ali je iz prvog izleta na krilo imao odličan centaršut u peterac, a iz drugog je izborio korner nakon kojeg smo dobili penal.
Jednostavno imamo izbor i treba dati šansu nekome za koga trener misli da dobro radi i da je zaslužio.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Potpisujem sve, ide nam vjerovatno najvažniji dio sezone. Ni ja ne volim komentarisati izbor igrača, ali i ja mislim da je Suljiću vrijeme da se malo ohladi. Također mislim da je Haskić trebao igrati špica jer su se zbog terena morale slati duge lopte prema naprijed i on se za razliku od Džafića zna izboriti u skoku sa stoperima. Dino Halilović je po meni odličan bio i mislim da nam je falio protiv Posušja. Šikalo je definitivno ispucao svoj kredit i prije bih "gurao" Pucu ili Đulimana umjesto njega, s tim da su njih dvojica dosta ofanzivniji igrači. Ipak na kraju krajeva treba vjerovati stručnom štabu ipak su oni na treninzima svaki dan i imaju bolji uvid od nas.aimar21 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 08:57Ide nam jako bitan period uz tri vjerovatno užasna termina. Naredne tri utakmice kući u kojima je najbitnije dobrim pristupom napraviti dobre rezultate.
-
- Kontakt:
Zato govorim buraz da je to taj presudni psiholoski trenutak. Citava je ekipa podlegla njemu i samopouzdanje se nakon niza dobrih igrara izgubilo. Sjecas se pocetka sezone kada su svi drvljei kamenje sasipali na Haskica pa kasnije procepi babuka. Tako ce isto biti u ponedjeljak zato nema izgovora svako na svoju tribinu da ponesemo ekipu do pobjede i da vratimo Rodjene na pobjednicki kolosijekOnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:22I ja mislim da su ovi slabi rezultati zbog terena, da sada ne bude izgovor jer i protivnici igraju na istom terenu. Ali nama taj teren ne valja zbog nacina na koji mi igramo, od noge od noge. I ja mislim da ce sve promjeniti ako pobjedimo TuzluCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:06U ponedjeljak okrecemo sve na nasu stranu. Uzimamo Tuzlu i konacno se rjesavamo psiholoskog pritiska svih njiva na kojima smo igrali zadnji mjesec dana
Dzaficu vise sansi dati ali na krilu nikako spic i ovog lohana treba vise gurati davati mu sansu priliku
Ponedjeljak, 18:00 sati, prvi dan Ramazana, iftarit se ispred stadiona
Ući ću polahko u teoriju zavjera sa ovim apsurdnim terminima našeg tima.

Ući ću polahko u teoriju zavjera sa ovim apsurdnim terminima našeg tima.
Republika Bosna i Hercegovina
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Svim drugaricama, a i drugovima koji se tako osjećaju, sretan međunarodni praznik žena. Uvijek imati u vidu da žene imaju veća kohones od muškijeh. Meni je uvijek lijepo vidjeti drugarice u gledalištu, uljepšaju sliku a i ne bacaju topovske udare. Ne zaboravite danas na njih!
-
- Kontakt:
Pridruzujem se cestitkama i poglavico ako moze malo cesce da pises posto pojedinci iz plemena nakon par losih rezultata iskacu iz sina dobro. U zadnje vrijeme te samo praznici svrate na forumSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑08 mar 2024, 11:28Svim drugaricama, a i drugovima koji se tako osjećaju, sretan međunarodni praznik žena. Uvijek imati u vidu da žene imaju veća kohones od muškijeh. Meni je uvijek lijepo vidjeti drugarice u gledalištu, uljepšaju sliku a i ne bacaju topovske udare. Ne zaboravite danas na njih!
-
- Kontakt:
Drenaza zavrsena, sada ide mljevenje postojece zemlje i sijanje trave... planirano je do kraja marta da se zavrsi, ali po trenutnoj vremenskoj prognozi to je ne moguceMostarac1922 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 19:26i ja mislim, plus sto treniramo po losem terenu, neznam kad ce biti teren gotov u Blagaju?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:22I ja mislim da su ovi slabi rezultati zbog terena, da sada ne bude izgovor jer i protivnici igraju na istom terenu. Ali nama taj teren ne valja zbog nacina na koji mi igramo, od noge od noge. I ja mislim da ce sve promjeniti ako pobjedimo TuzluCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 mar 2024, 18:06U ponedjeljak okrecemo sve na nasu stranu. Uzimamo Tuzlu i konacno se rjesavamo psiholoskog pritiska svih njiva na kojima smo igrali zadnji mjesec dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.