Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fanatik19
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la fanatik19 » 08 mar 2024, 21:22

Ma bilo proslo sve mu najgore zelim samo sto je pored barem 10 drugih momaka koji svim srcem osjecaju domovinu na spisku dobio priliku i da nosi kapitensku traku pa onda gorcina postaje jos veca pa bi vjerovatno svak sad lakse podnio da nikad nije ni obukao sveti dres. Rijetki su Srbi i Hrvati kao npr Ivan Sesar i Sergej Barbarez da imaju muda javno izac i rec kako je Bosna i Hercegovina njihova domovina i da druge nemaju al ko mu **** mater kad propadne htjet ce se opet vratit ovamo. Evo vam najsvjeziji primjer ovaj Rozic iz posusja igrao za sve mladje selekcije Hrvatsk3 i kad je propao toliko da iz dinama zavrsi u Posusju odma mu Bosna valja. Ne bih takvog pozvao taman da ih ne bude 11 ali eto to smo samo mi ipak

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 08 mar 2024, 21:23

Brate yebo ti drzavu ako neces za nju igrati srcem , nek je otisao, pisam se na ovaj Balkan raspali, hrani te jedna drzava, dadne ti sve sto ti treba, i odes igrat za nekog gdje si stranac.. yebiga odigraj jednu losu utakmicu, rece ti yebemo ti majq Bosansku sto si dosao vamo .. 1000% si stranac, otompotom

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 mar 2024, 21:24

mostar35 je napisao/la:
08 mar 2024, 21:19
TMmanija2012 je napisao/la:
08 mar 2024, 21:14
U Zagrebu na Hrvate iz BiH gledaju nesto slicno ko mi na Sandzose u Sarajevu :kafa: Ako je uspjesan dobro je dosao ,a ko je kakav jado doselio se da prezivljava jbu mu od do sto je dosao.
Primjer Marin Cilic , kada osvoji turnir , to je Hrvatina , docek sa Tompsonom, a kada izgubi u prvom kolu jbu mu svi majku hercegovacku. To se desava Srbima iz rs-a ili kninske krajine u Beogradu j jednostavno obicni dosljak nigdje nije dobrodosao, dok uspjesan dosljo moze proci.
Drug nije lijepo lagati. ovo veze s vezom nema.
Sigurno postoje takvi pojedinačni slučajevi ali nije pravilo. Uostalom Zagreb je bar 80% herceg bosanski grad.
Zar nisu purgeri smislili zezu o hercegovcima u bijelim carapama :kafa:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 mar 2024, 21:25

Horoz je napisao/la:
08 mar 2024, 21:22
Nije problem što je Sučić izabrao Hrvatsku, ti naši dvostruki aršini su inače tragikomični. Problem je što smo mu pola godine dozvolili da vaga bez ikakvih posljedica. I dozvolili bi mu još pola godine.
Ne mozes to objasnit ljudima. Svidio mi se post maloprije od nekoga, u novembru se trebao dati uslov odmah, lupiti sakom od stol i reci, za koga ti hoces igrati BiH ili Hrvatska. Nema joj evo dok odlucim, eto imao si vremena prije toga, doslo vrijeme da das odgovor. Koga ba vuces za nos? Da mu nije rijesena papirologija, jos bi igrao u ovim kvalifikacijama za nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 08 mar 2024, 21:30

Šta se palite, ovaj utstaša neće pet utakmica odigrati za šokce
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 mar 2024, 21:34

Meraak1921 je napisao/la:
08 mar 2024, 21:23
Brate yebo ti drzavu ako neces za nju igrati srcem , nek je otisao, pisam se na ovaj Balkan raspali, hrani te jedna drzava, dadne ti sve sto ti treba, i odes igrat za nekog gdje si stranac.. yebiga odigraj jednu losu utakmicu, rece ti yebemo ti majq Bosansku sto si dosao vamo .. 1000% si stranac, otompotom
Sve ok samo se do skoro diskutovalo da neki Sandžaklija treba igrat za nas i kako su izdajice jer ne igraju za nas.

Ili izdajica je i Huseinbasic - hrani ga jedna drzava, dala mu sve sto mu treba i zelio za nju da igra - izdajica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 21:37

08 mar 2024, 21:24
mostar35 je napisao/la:
08 mar 2024, 21:14
U Zagrebu na Hrvate iz BiH gledaju nesto slicno ko mi na Sandzose u Sarajevu :kafa: Ako je uspjesan dobro je dosao ,a ko je kakav jado doselio se da prezivljava jbu mu od do sto je dosao.
Primjer Marin Cilic , kada osvoji turnir , to je Hrvatina , docek sa Tompsonom, a kada izgubi u prvom kolu jbu mu svi majku hercegovacku. To se desava Srbima iz rs-a ili kninske krajine u Beogradu j jednostavno obicni dosljak nigdje nije dobrodosao, dok uspjesan dosljo moze proci.
Sigurno postoje takvi pojedinačni slučajevi ali nije pravilo. Uostalom Zagreb je bar 80% herceg bosanski grad.
U svakoj državi imaš tih međuregionalnih "zeza"....netko bi pomislio i mržnje . Što se tiče Hrvatske možeš naći i neke purgere koji mrze dalmatince ...i sve druge kombinacije. Ali kad treba svi se ujedine...bar je sa Hrvatima tako.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 08 mar 2024, 21:37

DamirT je napisao/la:
08 mar 2024, 21:25
Horoz je napisao/la:
Nije problem što je Sučić izabrao Hrvatsku, ti naši dvostruki aršini su inače tragikomični. Problem je što smo mu pola godine dozvolili da vaga bez ikakvih posljedica. I dozvolili bi mu još pola godine.
Ne mozes to objasnit ljudima. Svidio mi se post maloprije od nekoga, u novembru se trebao dati uslov odmah, lupiti sakom od stol i reci, za koga ti hoces igrati BiH ili Hrvatska. Nema joj evo dok odlucim, eto imao si vremena prije toga, doslo vrijeme da das odgovor. Koga ba vuces za nos? Da mu nije rijesena papirologija, jos bi igrao u ovim kvalifikacijama za nas.
Ja sam to napisao. Kao i obično mi se bavimo pogrešnim temama. Uvijek se diskusija i energija usmjerava u pogrešnom pravcu.
Mi pljujemo po ljudima koji su izabrali da igraju za onoga za koga žele, umjesto da pljujemo po ljudima koji vode naš fudbal i koji saučesnici su u svim našim glupim i nepotrebnim porazima. Ovo sa Sučićem se barem moglo pokušati zaustaviti. To nije isto kao Ilinković koji je jedan dan došao i rekao -od sutra igram za Hrvatsku. Sučić je otvoreno vagao od oktobra i mi smo mu to dozvolili bez da smo mu barem zaprijetili. I onda su počeli lupetati o diplomatiji i politici. Dali smo mu još pola godine :D
Još nonstop ispadamo glupi i smiješni, jer je za nas u istoj rečenici Sušić izdajnik, a neki Ahmedhodžić ili Baždar, ako nas izabere, heroj.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 08 mar 2024, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 21:39

BocaJuniors1905 je napisao/la:
08 mar 2024, 21:30
Šta se palite, ovaj utstaša neće pet utakmica odigrati za šokce
Ne budi tako siguran, mujo.

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 21:41

Horoz je napisao/la:
08 mar 2024, 21:37

Još nonstop ispadamo glupi i smiješni
Eto...a kad ja to napišem odmah svi podivljate.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 mar 2024, 21:42

Horoz je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Horoz je napisao/la:
Ja sam to napisao. Kao i obično mi se bavimo pogrešnim temama. Uvijek se diskusija i energija usmjerava u pogrešnom pravcu.
Mi pljujemo po ljudima koji su izabrali da igraju za onoga za koga žele, umjesto da pljujemo po ljudima koji vode naš fudbal i koji saučesnici su u svim našim glupim i nepotrebnim porazima. Ovo sa Sučićem se barem moglo pokušati zaustaviti. To nije isto kao Ilinković koji je jedan dan došao i rekao -od sutra igram za Hrvatsku. Sučić je otvoreno vagao od oktobra i mi smo mu to dozvolili bez da smo mu barem zaprijetili. I onda su počeli lupetati o diplomatiji i politici. :D
Još nonstop ispadamo glupi i smiješni, jer je za nas u istoj rečenici Sušić izdajnik, a neki Ahmedhodžić ili Baždar, ako nas izabere, heroj.
E ovo je sve. Pa yebo ga otac, je li tesko doci i reci odmah eto odlucio sam igram za Hrvatsku, hvala na svemu. Eto kad je Ilinkovic to rekao, nesto malo smo pisali o tome i prestali. Rekao covjek iskreno i cao. Ovo mi je 100 puta gore. Sta nas vuces toliko vremena za nos i pravis budalama? Ti ako si kvalitet, izjavis to odmah i dobio bi poziv sigurno u u21 reprezentaciju Hrvatske i ne bi se ni brinuo oko toga.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 08 mar 2024, 21:47

DamirT je napisao/la:
08 mar 2024, 21:42
E ovo je sve. Pa yebo ga otac, je li tesko doci i reci odmah eto odlucio sam igram za Hrvatsku, hvala na svemu. Eto kad je Ilinkovic to rekao, nesto malo smo pisali o tome i prestali. Rekao covjek iskreno i cao. Ovo mi je 100 puta gore. Sta nas vuces toliko vremena za nos i pravis budalama? Ti ako si kvalitet, izjavis to odmah i dobio bi poziv sigurno u u21 reprezentaciju Hrvatske i ne bi se ni brinuo oko toga.
A što bi on to rekao? On je radio potpuno logično, u sopstvenom interesu i držao otvorena vrata obje reprezentacije.
Problem je što smo mi ispali glupani i pristali na igru u kojoj smo u startu gubitnici.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 mar 2024, 21:51

Horoz je napisao/la:
08 mar 2024, 21:47
DamirT je napisao/la:
A što bi on to rekao? On je radio potpuno logično, u sopstvenom interesu i držao otvorena vrata obje reprezentacije.
Problem je što smo mi ispali glupani i pristali na igru u kojoj smo u startu gubitnici.
Pa ako je kvalitet, ne znam zasto bi se plasio da nece biti pozvan u hrvatsku reprezentaciju? Ali se slazem i sa tim da smo mi ispali glupi i naivni sto smo pristali da igramo njegovu igru. Neces da odlucis odmah, okej nema ni pozivanja za nas, pa ti odlucuj koliko hoces, taman da si Messi. To se jos u novembru trebalo uraditi, a ne da nas balonja ucjenjuje.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 08 mar 2024, 21:55

DamirT je napisao/la:
Horoz je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Mi pljujemo po ljudima koji su izabrali da igraju za onoga za koga žele, umjesto da pljujemo po ljudima koji vode naš fudbal i koji saučesnici su u svim našim glupim i nepotrebnim porazima. Ovo sa Sučićem se barem moglo pokušati zaustaviti. To nije isto kao Ilinković koji je jedan dan došao i rekao -od sutra igram za Hrvatsku. Sučić je otvoreno vagao od oktobra i mi smo mu to dozvolili bez da smo mu barem zaprijetili. I onda su počeli lupetati o diplomatiji i politici. :D
Rekao je sam Jankovic da ima igraca koji su mislima u drugim selekcijama. Svako normalan je znao da se to tice Sucica… nije on trebao nista govoriti. I ja sam se nekako nadao da ce ostati nas, bas me je ovo pogodilo. Ali sta da se radi. Nije prvi, nazalost nece biti posljednji. Jbg.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 08 mar 2024, 21:59

ReX2 je napisao/la:
08 mar 2024, 21:48
"Godinu dana pokušavamo da ga ubijedimo da zaigra za BiH."
Kako može ovo izjaviti? Pa dečko je svojevoljno prekinuo igranje u reprezentaciji Austrije i najavio da će igrati za nas.
Rizikovao sve, sada ima probleme s Austrijom i još će mu i patriJote na kosti navalit. Sve mi se manje sviđa ovaj slatkoriječivi Janković. :thumbdown:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 mar 2024, 22:02

Cim nece da promijeni drzavljanstvo, ocigledno da racunaju na njega ozbiljno. Tako bi se i mi trebali boriti za svakog igraca. Vecinu smo izgubili bez da smo ista poduzeli. Osim ovog danasnjeg, gdje je savezova jedina krivica sto smo pustili da nas ovoliko vuce za nos i uslovljava.

Ali eto, bilo proslo. Kao sto drugi kazu, niti je prvi, a niti zadnji koji nas je odyebao. Staviti tacku na Sucica, eto mozda Jasica i da se potrudimo da imamo sto manje ovakvih slucajeva.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BosPos
Kontakt:

Post Postao/la BosPos » 08 mar 2024, 22:05

mostar35 je napisao/la:
08 mar 2024, 21:24
mostar35 je napisao/la:

U svakoj državi imaš tih međuregionalnih "zeza"....netko bi pomislio i mržnje . Što se tiče Hrvatske možeš naći i neke purgere koji mrze dalmatince ...i sve druge kombinacije. Ali kad treba svi se ujedine...bar je sa Hrvatima tako.
Osim kad trebas sklapati dogovore sa cetnicima pa se onda prodaje citava regija dje je zivilo ogroman broj Hrvata/Katolika.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 08 mar 2024, 22:12

Zna li iko hoce li i kada Bajraktarevic dobit pasos ili cemo jos jednog talenta izgubit. Momak je u gostovanju za novu bh rekao da ne zaboravlja odakl3 dolazi dakle ima osjecaja sigurno za razliku od vec pomenutih klosara. Standardan u klubu cak se i u listu strijelaca upisao.. 18 godina sigurno ogroman zalog za buducnost

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, forgempp, IgmanskiVukovi, L-Train i 33 gosta.