Moderator/ica: GracanicaAA
Puh, puno srece sa takvim razmisljanjem, a trebat ce vam sigurno.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:12Osvojit ćemo kako su osvojili i svi prije nas. Nek shvati ko kako hoće, jer drugačije ne može. Stupčanica je izabrala svoj put, mi ga slijedimo, pa vidit ćemo ko će bolje i spretnije. U međusobnom nas neće dobit nikad jer smo igrački duplo jači.
Vidjet ćeš kad se budete borili za ulazak, kako se ulaziredbull93 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:39Puh, puno srece sa takvim razmisljanjem, a trebat ce vam sigurno.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:12Osvojit ćemo kako su osvojili i svi prije nas. Nek shvati ko kako hoće, jer drugačije ne može. Stupčanica je izabrala svoj put, mi ga slijedimo, pa vidit ćemo ko će bolje i spretnije. U međusobnom nas neće dobit nikad jer smo igrački duplo jači.
Zar stvarno misle da se na posten nacin moze uci u PL iz ove lige? Eto sljedece sezone ce biti ili Sloboda ili Stupcanica (nadam se Stupcanicisimonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:53Vidjet ćeš kad se budete borili za ulazak, kako se ulaziredbull93 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:39Puh, puno srece sa takvim razmisljanjem, a trebat ce vam sigurno.simonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 20:12
Osvojit ćemo kako su osvojili i svi prije nas. Nek shvati ko kako hoće, jer drugačije ne može. Stupčanica je izabrala svoj put, mi ga slijedimo, pa vidit ćemo ko će bolje i spretnije. U međusobnom nas neće dobit nikad jer smo igrački duplo jači.![]()
Bolje i tapkanje u mjestu, nego gašenje. Iskreno ako ima puno dugova ni amaterizam pravi treći rang nije loš, ovako se bezveze pare bacaju na poluamatere u ovoj ligi.VivaLaStella je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:50Vratili su neke dugove, Suki Turs npr. koji se vuče od Bog zna kad. Rade momci korektan posao s obzirom na sredstva koja imaju..
Mada je meni sve to bezze iskreno, što se tiče "bigger picture" i dalje nisam optimističan, sve je to tapkanje u mjestu.
Ali zato sad ima ko drugi, a bit će i sljedeće sezone, zato mi sad idemo na ulazak svim silama, jer znamo šta bi značilo da sad ne uđemoTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:00Bolje i tapkanje u mjestu, nego gašenje. Iskreno ako ima puno dugova ni amaterizam pravi treći rang nije loš, ovako se bezveze pare bacaju na poluamatere u ovoj ligi.VivaLaStella je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:50Vratili su neke dugove, Suki Turs npr. koji se vuče od Bog zna kad. Rade momci korektan posao s obzirom na sredstva koja imaju..
Mada je meni sve to bezze iskreno, što se tiče "bigger picture" i dalje nisam optimističan, sve je to tapkanje u mjestu.
Igrački ste potanki, čini mi se da su Rudar i TOŠK jači poslje zime. Mladost, Zvijezda i Jedinstvo najtanji nekako, opet Mušija bi mogao šta srediti izvan terena. Sretno svakako![]()
@simone Gošk prošle sezone i Posušje prije dvije godine su ušli pošteno, jer niko drugi nije htio ući u PL![]()
Mi ćemo sačekati da nema drugog kandidatasimonknows je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:24Ali zato sad ima ko drugi, a bit će i sljedeće sezone, zato mi sad idemo na ulazak svim silama, jer znamo šta bi značilo da sad ne uđemoTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:00Bolje i tapkanje u mjestu, nego gašenje. Iskreno ako ima puno dugova ni amaterizam pravi treći rang nije loš, ovako se bezveze pare bacaju na poluamatere u ovoj ligi.VivaLaStella je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:50
Vratili su neke dugove, Suki Turs npr. koji se vuče od Bog zna kad. Rade momci korektan posao s obzirom na sredstva koja imaju..
Igrački ste potanki, čini mi se da su Rudar i TOŠK jači poslje zime. Mladost, Zvijezda i Jedinstvo najtanji nekako, opet Mušija bi mogao šta srediti izvan terena. Sretno svakako![]()
@simone Gošk prošle sezone i Posušje prije dvije godine su ušli pošteno, jer niko drugi nije htio ući u PL![]()
Jedva čekamo u Kaknju majstorije Saida, Dilavera, Komazeca i Ignjatovića. Klubovi strahuju i pribojavaju se matori kajli sa Tušnjamontolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:35Stupčanica nas je već zäjebala , uzeli su nam Delića, jednog od najboljih, ako ne i najboljeg igrača, uz Dervišagića Husejinovića. Stvarno ogromna šteta.![]()
![]()
Evo da ti ja kažem svoje mišljenje. Stoperski par Mujkić i Ignjatović su kombinaciju mladosti i iskustva. Mujkić je najbolji mladi stoper u ovoj ligi i već neko vrijeme na spisku Jankovića. Što se tiče Ignjatovića, on je za ovu ligu Maldini. Što se tiče Komazeca, on je došao i vjerovatno će biti rezerva, ali sigurno neće škoditi. Što se Dilavera tiče , on je došao u klub nakon godinu dana pauze i odradio je solidan posao, ali se vidi da ne može sam, zato je doveden Mihalj koji je planiran za prvog špica. Odlično je odigrao prvu polusezonu u Tomislavu i još je i U21 igrač. Što se tiče Husejinovića, nema potrebe ništa pričati. Samo njegovo prisustvo je dovoljno, čak i ako ne igra. On je daleko najveće ime u ovoj ligi.Truhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:45Jedva čekamo u Kaknju majstorije Saida, Dilavera, Komazeca i Ignjatovića. Klubovi strahuju i pribojavaju se matori kajli sa Tušnjamontolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:35Stupčanica nas je već zäjebala , uzeli su nam Delića, jednog od najboljih, ako ne i najboljeg igrača, uz Dervišagića Husejinovića. Stvarno ogromna šteta.![]()
![]()
![]()
*matoriHTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:45Jedva čekamo u Kaknju majstorije Saida, Dilavera, Komazeca i Ignjatovića. Klubovi strahuju i pribojavaju se matori kajli sa Tušnjamontolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:35Stupčanica nas je već zäjebala , uzeli su nam Delića, jednog od najboljih, ako ne i najboljeg igrača, uz Dervišagića Husejinovića. Stvarno ogromna šteta.![]()
![]()
![]()
Nemoj ih brate hvaliti svega ti, da ne useru Maldini i ostali već u Kaknju...montolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:06Evo da ti ja kažem svoje mišljenje. Stoperski par Mujkić i Ignjatović su kombinaciju mladosti i iskustva. Mujkić je najbolji mladi stoper u ovoj ligi i već neko vrijeme na spisku Jankovića. Što se tiče Ignjatovića, on je za ovu ligu Maldini. Što se tiče Komazeca, on je došao i vjerovatno će biti rezerva, ali sigurno neće škoditi. Što se Dilavera tiče , on je došao u klub nakon godinu dana pauze i odradio je solidan posao, ali se vidi da ne može sam, zato je doveden Mihalj koji je planiran za prvog špica. Odlično je odigrao prvu polusezonu u Tomislavu i još je i U21 igrač. Što se tiče Husejinovića, nema potrebe ništa pričati. Samo njegovo prisustvo je dovoljno, čak i ako ne igra. On je daleko najveće ime u ovoj ligi.Truhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:45Jedva čekamo u Kaknju majstorije Saida, Dilavera, Komazeca i Ignjatovića. Klubovi strahuju i pribojavaju se matori kajli sa Tušnjamontolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:35Stupčanica nas je već zäjebala , uzeli su nam Delića, jednog od najboljih, ako ne i najboljeg igrača, uz Dervišagića Husejinovića. Stvarno ogromna šteta.![]()
![]()
![]()
0:2 u Kaknju sigurno.Sky9 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:10Nemoj ih brate hvaliti svega ti, da ne useru Maldini i ostali već u Kaknju...montolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:06Evo da ti ja kažem svoje mišljenje. Stoperski par Mujkić i Ignjatović su kombinaciju mladosti i iskustva. Mujkić je najbolji mladi stoper u ovoj ligi i već neko vrijeme na spisku Jankovića. Što se tiče Ignjatovića, on je za ovu ligu Maldini. Što se tiče Komazeca, on je došao i vjerovatno će biti rezerva, ali sigurno neće škoditi. Što se Dilavera tiče , on je došao u klub nakon godinu dana pauze i odradio je solidan posao, ali se vidi da ne može sam, zato je doveden Mihalj koji je planiran za prvog špica. Odlično je odigrao prvu polusezonu u Tomislavu i još je i U21 igrač. Što se tiče Husejinovića, nema potrebe ništa pričati. Samo njegovo prisustvo je dovoljno, čak i ako ne igra. On je daleko najveće ime u ovoj ligi.
Tu sam kralju moj
Nije Bogu hvalamontolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:14Dobro je, već smo se bili zabrinuli da se nije šta ne daj Bože desilo.![]()
Sky9 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 22:08*matoriHTruhlo je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:45Jedva čekamo u Kaknju majstorije Saida, Dilavera, Komazeca i Ignjatovića. Klubovi strahuju i pribojavaju se matori kajli sa Tušnjamontolivo18 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 21:35Stupčanica nas je već zäjebala , uzeli su nam Delića, jednog od najboljih, ako ne i najboljeg igrača, uz Dervišagića Husejinovića. Stvarno ogromna šteta.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.