Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Idi na index koji ces nam klinac idi kod svojih
Ovo je bosanskoherecgovacki portal
Ovo je bosanskoherecgovacki portal
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Može biti da si iz mješanog braka, takvih znam dosta. Ali OK, znamo da u svakom žitu ima kukolja.JonSnow je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:43Jesam, samo nisam bolesnik poput tebe, pa to ne možeš pojmit. Ko da slijepcu objašnjavaš boje. Ne ide jednostavno.mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:30Ne znam šta si , ali nikakav Hrvati ti nisi.
Bošnje više trenirajte i učite...više volje za uspjehom, hrabrosti, samopouzdanja, patriotizma, pa će biti nešto od vas i neće morati plakati za četnicima iz RS-a ili kamenjarima. Oni idu gdje iz srce vuće...kao i vaši Ahmedi i slični dijasporaši koji izaberu vaše reprezentaciju jer se tamo osjećaju ko kod kuće.
Uglavnom nije to dovoljna brojka da pomogne Bošnjama da budU jaki i uspješni
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Veliki kamenjar, pardon hrvatina, dokazuje se tim istim bosnjama na njihovom forumu kako je on veliki hrvat 0/24 svaki dan 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Priznajem vam da ste zabavno pleme, nevjerojatnog mentalitetababoedindzeko09 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:56Veliki kamenjar, pardon hrvatina, dokazuje se tim istim bosnjama na njihovom forumu kako je on veliki hrvat 0/24 svaki dan![]()

-
- Kontakt:
A jeste mi vi jaki i uspjesni, zivite od kocke, alkohola ,kladionica, prostitucije, prevare i drugih harama. Naravno uveliko vas u tome drze dosta glupih, za metka zrelih bosnji koji vam održavaju te kladionice.mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:53Može biti da si iz mješanog braka, takvih znam dosta. Ali OK, znamo da u svakom žitu ima kukolja.JonSnow je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:43Jesam, samo nisam bolesnik poput tebe, pa to ne možeš pojmit. Ko da slijepcu objašnjavaš boje. Ne ide jednostavno.mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:30
Ne znam šta si , ali nikakav Hrvati ti nisi.
Bošnje više trenirajte i učite...više volje za uspjehom, hrabrosti, samopouzdanja, patriotizma, pa će biti nešto od vas i neće morati plakati za četnicima iz RS-a ili kamenjarima. Oni idu gdje iz srce vuće...kao i vaši Ahmedi i slični dijasporaši koji izaberu vaše reprezentaciju jer se tamo osjećaju ko kod kuće.
I ako imate neke firme, to su vecinom neke pljacke kroz poreze i budzete federacije.
Jednom riječju, vi ste evropski žIDOVI, hinje, sotone uvlakaci i zločinci koji vecinom zivite na tudji racun.
A zato i bosnji svakih 50 godina rat i genocidi, dok se Bosnjaci malo oporave ekonomski eto opet rata, pljacke i genocida i tako opet Bosnjaci,Bosanci na 0.
Pa vi dolje ujkani, i ti bi gore cetnici stoljecima kopate po ovoj državi i opet ne mozete nam nista iako sve moguce opstrukcije vrsite, lazete..i radite zlocine van civilizacijske po tome ste oboje poznati.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ne vidim nit jedan razlog zašto bi Sučić izabrao BiH?!?
Kao 100% invalid i dobrovoljac ARBiH, ja bih ovu zemlju najradije nabio nogom. Djecu učim i vaspitavam da bježe što dalje odavde. Svakom bih isto preporučio.
Uvijek mi, kad su ove i ovakve stvari u pitanju, padne mi jedan stari ratni vic na pamet:
Sreli se Suljo i Mujo '93 u ratnom Sarajevu.
- Đe si, bolan, Suljo?
- Đe si, Mujo.
- Viđaš li koga? Znaš li šta je sa Jovom?
- Otiš'o ljetos.
- Znao sam da će pobjeć, yebomater chetničku... Viđaš li Antu?
- Otiš'o i on još na početku.
- E znao sam, yebomater ustashku. Vazda je hinja bio. A gdje je Haso?
- Otiš'o i on još u maju u Njemačku.
- A šta će, jadan, mor'o je... Tamo mu i žena i djeca...
Tako, ne ser'te kvake bezveze, nego učinite reprezentaciju primamljivom, a ne ditipr naprazno. Po službenim podacima; od rata naovamo, 130.000 Bošnjaka je uzelo hrvatsko državljanstvo, a oko 50 građana dnevno se zauvijek odrekne bosanskog državljanstva. Sigurno zato što smo Švica.
Kao 100% invalid i dobrovoljac ARBiH, ja bih ovu zemlju najradije nabio nogom. Djecu učim i vaspitavam da bježe što dalje odavde. Svakom bih isto preporučio.
Uvijek mi, kad su ove i ovakve stvari u pitanju, padne mi jedan stari ratni vic na pamet:
Sreli se Suljo i Mujo '93 u ratnom Sarajevu.
- Đe si, bolan, Suljo?
- Đe si, Mujo.
- Viđaš li koga? Znaš li šta je sa Jovom?
- Otiš'o ljetos.
- Znao sam da će pobjeć, yebomater chetničku... Viđaš li Antu?
- Otiš'o i on još na početku.
- E znao sam, yebomater ustashku. Vazda je hinja bio. A gdje je Haso?
- Otiš'o i on još u maju u Njemačku.
- A šta će, jadan, mor'o je... Tamo mu i žena i djeca...
Tako, ne ser'te kvake bezveze, nego učinite reprezentaciju primamljivom, a ne ditipr naprazno. Po službenim podacima; od rata naovamo, 130.000 Bošnjaka je uzelo hrvatsko državljanstvo, a oko 50 građana dnevno se zauvijek odrekne bosanskog državljanstva. Sigurno zato što smo Švica.
Samo tražiš izuzetak je balkon mozak trokira. Teške su to muke, znam.mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:53Može biti da si iz mješanog braka, takvih znam dosta. Ali OK, znamo da u svakom žitu ima kukolja.JonSnow je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:43Jesam, samo nisam bolesnik poput tebe, pa to ne možeš pojmit. Ko da slijepcu objašnjavaš boje. Ne ide jednostavno.mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:30
Ne znam šta si , ali nikakav Hrvati ti nisi.
"Čistokrvan" , i pošto znam da ti je bitno ,kršten sam, pričešćen i krizman, samo mi roditelji (veliki ljudi) nisu dozvolili da život prođe u gađenju prema "nekakvim Ahmedima, Tahirima, Huseinima, Hadžikućima, i sličnima".
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hajde onda marš iz ove zemlje. Sve najgore želim kako tebi tako i tvojima. Daće Bog da vas što prije vidim kako bježite preko granicemostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:40Bošnje, vjerovali bi meni ili ne, ja vas stvarno ne mrzim. Ne treba mi to u životu.
Ali istina je da vas nikad nisam niit ću vas smatrati svojim sunarodnjacima, kao ni one iz RS-a.. Niti ću ikad prihvatiti vašu reprezentaciju kao svoju, pa čak i da osvoji 10 mundijala. I daleko od toga da sam manjina, među "katolicima"
Kao što sam rekao, čak i da uzmemo da govoriš istinu, nema nikakve sumnje da su takvi kao tvoji roditelji u debeloj manjini i nisu nekakva korist za Bošnje. BiH u ovim granicama postoji samo zato jer ju čuvaju strane sile, a ne voljom većina naroda. Ali nije dovoljno postojati samo na papiru, što se vidi na primjeru Beiha,JonSnow je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:10Samo tražiš izuzetak je balkon mozak trokira. Teške su to muke, znam.
"Čistokrvan" , i pošto znam da ti je bitno ,kršten sam, pričešćen i krizman, samo mi roditelji (veliki ljudi) nisu dozvolili da život prođe u gađenju prema "nekakvim Ahmedima, Tahirima, Huseinima, Hadžikućima, i sličnima".
Doce dan kad ce se ukinuti ti termini u BiH
Ostace samo bosanskoherecgovacko bosnjacko kako je i bilo
Mozes biti Hrvat, Srbin sta hoces nije problem ali kockice i orlove cemo ukinuti kad tad
Vas bezobrazluk ne prelazi granice koliko god mi dobri bili vi sve gori
Otice Covke ne brini poceo je i Amerikance nervirat
Fbi i interpool redaju dokumente hdz kriminala od kocke, prostitucije, sverca,droge do ubistava po HN kantonu
Ukinuce se i dvojno drzavljansto
Niste ni svjesni da Bosnjo ima katolika, pravoslavaca ,muslimana i jevreja koji ce to podrzati
Bice ko u Njemackoj vidjet ces bice Bosna ko sto je nekad bila
Ostace samo bosanskoherecgovacko bosnjacko kako je i bilo
Mozes biti Hrvat, Srbin sta hoces nije problem ali kockice i orlove cemo ukinuti kad tad
Vas bezobrazluk ne prelazi granice koliko god mi dobri bili vi sve gori
Otice Covke ne brini poceo je i Amerikance nervirat
Fbi i interpool redaju dokumente hdz kriminala od kocke, prostitucije, sverca,droge do ubistava po HN kantonu
Ukinuce se i dvojno drzavljansto
Niste ni svjesni da Bosnjo ima katolika, pravoslavaca ,muslimana i jevreja koji ce to podrzati
Bice ko u Njemackoj vidjet ces bice Bosna ko sto je nekad bila
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 mar 2024, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Evo i ja kontam da pocnem furat pricu da sam npr. Kinez, svakako imam veze sa Kinom ko i oni sa Hrvatskom, tj. ima i tamo muslimana.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:43mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:40Bošnje, vjerovali bi meni ili ne, ja vas stvarno ne mrzim. Ne treba mi to u životu.
Ali istina je da vas nikad nisam niit ću vas smatrati svojim sunarodnjacima, kao ni one iz RS-a.. Niti ću ikad prihvatiti vašu reprezentaciju kao svoju, pa čak i da osvoji 10 mundijala. I daleko od toga da sam manjina, među "katolicima"
Ali je ti shvatas da ti 'tvoji' te zovu Bosancem ? Ti za njih iz Mostara nikada neces biti Hrvat , sto prije shvatis bolje za tebe, yebo li ti Dragan i Hdz ras pale
Koja logika grob te ne yebo

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja tebi i tvojima iskreno želim sve najbolje, dobri moj Bošnjo.FoSte95 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:15Hajde onda marš iz ove zemlje. Sve najgore želim kako tebi tako i tvojima. Daće Bog da vas što prije vidim kako bježite preko granicemostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:40Bošnje, vjerovali bi meni ili ne, ja vas stvarno ne mrzim. Ne treba mi to u životu.

Treba uvest ugovore u mlade kategorije. Ako nastupas za mlade selekcije moras igrat za A reprezantaciju, ko hoce izvoli, ko nece nije problem. Cini mi se Australija ima nesto slicno za sve sportove.
Samo pogledas ko vedri i oblaci u savezu i shvatis da nazalost nema sanse za takvo nesto.
15.10.2013.
Misimović: Htjeli smo da Sučić igra za A reprezentaciju
"Obavijestio me izbornik da ga je zvao Sučić i da mu je rekao da je odabrao Hrvatsku. Naravno da nam nije svejedno, naša želja je bila da Sučić igra za A tim. Kada smo iz mlade reprezentacije prebacili Ivana Bašića u A selekciju, osobno sam kontaktirao Petra. On me preusmjerio na svoje agente", rekao je Misimović u intervjuu za SportSport pa nastavio:
"Razgovarao sam i s njima, no tada su mi rekli da je možda bolje da igra za mladu reprezentaciju jer kao nije još za 90 minuta u A selekciji. Rekao sam im da možda i nije trenutno, ali da je u našim najozbiljnijim planovima. Ali evo, odigralo se kako se odigralo."
prestanite s.rati po Misimoviću samo vec jednom
"Obavijestio me izbornik da ga je zvao Sučić i da mu je rekao da je odabrao Hrvatsku. Naravno da nam nije svejedno, naša želja je bila da Sučić igra za A tim. Kada smo iz mlade reprezentacije prebacili Ivana Bašića u A selekciju, osobno sam kontaktirao Petra. On me preusmjerio na svoje agente", rekao je Misimović u intervjuu za SportSport pa nastavio:
"Razgovarao sam i s njima, no tada su mi rekli da je možda bolje da igra za mladu reprezentaciju jer kao nije još za 90 minuta u A selekciji. Rekao sam im da možda i nije trenutno, ali da je u našim najozbiljnijim planovima. Ali evo, odigralo se kako se odigralo."
prestanite s.rati po Misimoviću samo vec jednom
Tako je Bošnjo historičaru. . Prava ti je usporedba i logika.Kaunas je napisao/la: ↑08 mar 2024, 19:22Evo i ja kontam da pocnem furat pricu da sam npr. Kinez, svakako imam veze sa Kinom ko i oni sa Hrvatskom, tj. ima i tamo muslimana.Meraak1921 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:43mostar35 je napisao/la: ↑08 mar 2024, 18:40Bošnje, vjerovali bi meni ili ne, ja vas stvarno ne mrzim. Ne treba mi to u životu.
Ali je ti shvatas da ti 'tvoji' te zovu Bosancem ? Ti za njih iz Mostara nikada neces biti Hrvat , sto prije shvatis bolje za tebe, yebo li ti Dragan i Hdz ras pale
Koja logika grob te ne yebo![]()

Šta ovaj gore Nodi80 lupeta.....odlepio momak.

Ehh onda smo ga i mi nahebali
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
A koja je tacno veza tebe iz Mostara sa Hrvatskom?

15.10.2013.