Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la NoDi80 » 08 mar 2024, 18:51

Idi na index koji ces nam klinac idi kod svojih
Ovo je bosanskoherecgovacki portal
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 18:53

JonSnow je napisao/la:
08 mar 2024, 18:43
mostar35 je napisao/la:
08 mar 2024, 18:30
JonSnow je napisao/la:
08 mar 2024, 18:21

Nisam Bošnjo, ali tvoj zatrovani mozak radi na principu
0 i 1, crnog i bijelog, "nas" i "njih".
Nisi sam, imaš braću i s "njihove strane" koji isto razmišljaju.
Ne znam šta si , ali nikakav Hrvati ti nisi.

Bošnje više trenirajte i učite...više volje za uspjehom, hrabrosti, samopouzdanja, patriotizma, pa će biti nešto od vas i neće morati plakati za četnicima iz RS-a ili kamenjarima. Oni idu gdje iz srce vuće...kao i vaši Ahmedi i slični dijasporaši koji izaberu vaše reprezentaciju jer se tamo osjećaju ko kod kuće.
Jesam, samo nisam bolesnik poput tebe, pa to ne možeš pojmit. Ko da slijepcu objašnjavaš boje. Ne ide jednostavno.
Može biti da si iz mješanog braka, takvih znam dosta. Ali OK, znamo da u svakom žitu ima kukolja.
Uglavnom nije to dovoljna brojka da pomogne Bošnjama da budU jaki i uspješni

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 18:55

NoDi80 je napisao/la:
08 mar 2024, 18:51
Idi na index koji ces nam klinac idi kod svojih
Ovo je bosanskoherecgovacki portal
Šta ću kad vidim da vam opet treba objasniit neke stvari što se tiče Hrvata i hrvatskih igrača.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 mar 2024, 18:56

Veliki kamenjar, pardon hrvatina, dokazuje se tim istim bosnjama na njihovom forumu kako je on veliki hrvat 0/24 svaki dan :rol:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 19:03

baboedindzeko09 je napisao/la:
08 mar 2024, 18:56
Veliki kamenjar, pardon hrvatina, dokazuje se tim istim bosnjama na njihovom forumu kako je on veliki hrvat 0/24 svaki dan :rol:
Priznajem vam da ste zabavno pleme, nevjerojatnog mentaliteta :lol: i zabavno je pokušati vam objasniti neke stvari i gledati kako divljate. Ali nemoj pretjerivati, nije 0/24, svaki dan. Nemam toliko vremena. :lol:

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 08 mar 2024, 19:08

mostar35 je napisao/la:
08 mar 2024, 18:53
JonSnow je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:

Bošnje više trenirajte i učite...više volje za uspjehom, hrabrosti, samopouzdanja, patriotizma, pa će biti nešto od vas i neće morati plakati za četnicima iz RS-a ili kamenjarima. Oni idu gdje iz srce vuće...kao i vaši Ahmedi i slični dijasporaši koji izaberu vaše reprezentaciju jer se tamo osjećaju ko kod kuće.
Jesam, samo nisam bolesnik poput tebe, pa to ne možeš pojmit. Ko da slijepcu objašnjavaš boje. Ne ide jednostavno.
Može biti da si iz mješanog braka, takvih znam dosta. Ali OK, znamo da u svakom žitu ima kukolja.
A jeste mi vi jaki i uspjesni, zivite od kocke, alkohola ,kladionica, prostitucije, prevare i drugih harama. Naravno uveliko vas u tome drze dosta glupih, za metka zrelih bosnji koji vam održavaju te kladionice.

I ako imate neke firme, to su vecinom neke pljacke kroz poreze i budzete federacije.

Jednom riječju, vi ste evropski žIDOVI, hinje, sotone uvlakaci i zločinci koji vecinom zivite na tudji racun.

A zato i bosnji svakih 50 godina rat i genocidi, dok se Bosnjaci malo oporave ekonomski eto opet rata, pljacke i genocida i tako opet Bosnjaci,Bosanci na 0.

Pa vi dolje ujkani, i ti bi gore cetnici stoljecima kopate po ovoj državi i opet ne mozete nam nista iako sve moguce opstrukcije vrsite, lazete..i radite zlocine van civilizacijske po tome ste oboje poznati.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 08 mar 2024, 19:08

Ne vidim nit jedan razlog zašto bi Sučić izabrao BiH?!?
Kao 100% invalid i dobrovoljac ARBiH, ja bih ovu zemlju najradije nabio nogom. Djecu učim i vaspitavam da bježe što dalje odavde. Svakom bih isto preporučio.
Uvijek mi, kad su ove i ovakve stvari u pitanju, padne mi jedan stari ratni vic na pamet:
Sreli se Suljo i Mujo '93 u ratnom Sarajevu.
- Đe si, bolan, Suljo?
- Đe si, Mujo.
- Viđaš li koga? Znaš li šta je sa Jovom?
- Otiš'o ljetos.
- Znao sam da će pobjeć, yebomater chetničku... Viđaš li Antu?
- Otiš'o i on još na početku.
- E znao sam, yebomater ustashku. Vazda je hinja bio. A gdje je Haso?
- Otiš'o i on još u maju u Njemačku.
- A šta će, jadan, mor'o je... Tamo mu i žena i djeca...
Tako, ne ser'te kvake bezveze, nego učinite reprezentaciju primamljivom, a ne ditipr naprazno. Po službenim podacima; od rata naovamo, 130.000 Bošnjaka je uzelo hrvatsko državljanstvo, a oko 50 građana dnevno se zauvijek odrekne bosanskog državljanstva. Sigurno zato što smo Švica.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 08 mar 2024, 19:10

mostar35 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:

Samo tražiš izuzetak je balkon mozak trokira. Teške su to muke, znam.

"Čistokrvan" , i pošto znam da ti je bitno ,kršten sam, pričešćen i krizman, samo mi roditelji (veliki ljudi) nisu dozvolili da život prođe u gađenju prema "nekakvim Ahmedima, Tahirima, Huseinima, Hadžikućima, i sličnima".
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 mar 2024, 19:15

mostar35 je napisao/la:
08 mar 2024, 18:40
Bošnje, vjerovali bi meni ili ne, ja vas stvarno ne mrzim. Ne treba mi to u životu.
Ali istina je da vas nikad nisam niit ću vas smatrati svojim sunarodnjacima, kao ni one iz RS-a.. Niti ću ikad prihvatiti vašu reprezentaciju kao svoju, pa čak i da osvoji 10 mundijala. I daleko od toga da sam manjina, među "katolicima"
Hajde onda marš iz ove zemlje. Sve najgore želim kako tebi tako i tvojima. Daće Bog da vas što prije vidim kako bježite preko granice

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 19:19

JonSnow je napisao/la:
08 mar 2024, 19:10
mostar35 je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:

Samo tražiš izuzetak je balkon mozak trokira. Teške su to muke, znam.

"Čistokrvan" , i pošto znam da ti je bitno ,kršten sam, pričešćen i krizman, samo mi roditelji (veliki ljudi) nisu dozvolili da život prođe u gađenju prema "nekakvim Ahmedima, Tahirima, Huseinima, Hadžikućima, i sličnima".
Kao što sam rekao, čak i da uzmemo da govoriš istinu, nema nikakve sumnje da su takvi kao tvoji roditelji u debeloj manjini i nisu nekakva korist za Bošnje. BiH u ovim granicama postoji samo zato jer ju čuvaju strane sile, a ne voljom većina naroda. Ali nije dovoljno postojati samo na papiru, što se vidi na primjeru Beiha,

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 mar 2024, 19:20

Doce dan kad ce se ukinuti ti termini u BiH
Ostace samo bosanskoherecgovacko bosnjacko kako je i bilo
Mozes biti Hrvat, Srbin sta hoces nije problem ali kockice i orlove cemo ukinuti kad tad
Vas bezobrazluk ne prelazi granice koliko god mi dobri bili vi sve gori
Otice Covke ne brini poceo je i Amerikance nervirat
Fbi i interpool redaju dokumente hdz kriminala od kocke, prostitucije, sverca,droge do ubistava po HN kantonu
Ukinuce se i dvojno drzavljansto
Niste ni svjesni da Bosnjo ima katolika, pravoslavaca ,muslimana i jevreja koji ce to podrzati
Bice ko u Njemackoj vidjet ces bice Bosna ko sto je nekad bila
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 mar 2024, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 08 mar 2024, 19:22

Meraak1921 je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:
Bošnje, vjerovali bi meni ili ne, ja vas stvarno ne mrzim. Ne treba mi to u životu.
Ali istina je da vas nikad nisam niit ću vas smatrati svojim sunarodnjacima, kao ni one iz RS-a.. Niti ću ikad prihvatiti vašu reprezentaciju kao svoju, pa čak i da osvoji 10 mundijala. I daleko od toga da sam manjina, među "katolicima"

Ali je ti shvatas da ti 'tvoji' te zovu Bosancem ? Ti za njih iz Mostara nikada neces biti Hrvat , sto prije shvatis bolje za tebe, yebo li ti Dragan i Hdz ras pale
Evo i ja kontam da pocnem furat pricu da sam npr. Kinez, svakako imam veze sa Kinom ko i oni sa Hrvatskom, tj. ima i tamo muslimana.
Koja logika grob te ne yebo :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 19:22

FoSte95 je napisao/la:
08 mar 2024, 19:15
mostar35 je napisao/la:
Hajde onda marš iz ove zemlje. Sve najgore želim kako tebi tako i tvojima. Daće Bog da vas što prije vidim kako bježite preko granice
Ja tebi i tvojima iskreno želim sve najbolje, dobri moj Bošnjo. :lol: Ali vidi momčića što si je uzeo za pravo da mene tjera iz BiH....evo krenuo se pakirati :lol:

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 08 mar 2024, 19:24

Treba uvest ugovore u mlade kategorije. Ako nastupas za mlade selekcije moras igrat za A reprezantaciju, ko hoce izvoli, ko nece nije problem. Cini mi se Australija ima nesto slicno za sve sportove.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 08 mar 2024, 19:25

Dariovfc je napisao/la:
08 mar 2024, 19:24
Treba uvest ugovore u mlade kategorije. Ako nastupas za mlade selekcije moras igrat za A reprezantaciju, ko hoce izvoli, ko nece nije problem. Cini mi se Australija ima nesto slicno za sve sportove.
Samo pogledas ko vedri i oblaci u savezu i shvatis da nazalost nema sanse za takvo nesto.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 08 mar 2024, 19:27

Misimović: Htjeli smo da Sučić igra za A reprezentaciju
"Obavijestio me izbornik da ga je zvao Sučić i da mu je rekao da je odabrao Hrvatsku. Naravno da nam nije svejedno, naša želja je bila da Sučić igra za A tim. Kada smo iz mlade reprezentacije prebacili Ivana Bašića u A selekciju, osobno sam kontaktirao Petra. On me preusmjerio na svoje agente", rekao je Misimović u intervjuu za SportSport pa nastavio:

"Razgovarao sam i s njima, no tada su mi rekli da je možda bolje da igra za mladu reprezentaciju jer kao nije još za 90 minuta u A selekciji. Rekao sam im da možda i nije trenutno, ali da je u našim najozbiljnijim planovima. Ali evo, odigralo se kako se odigralo."

prestanite s.rati po Misimoviću samo vec jednom

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 08 mar 2024, 19:27

Kaunas je napisao/la:
08 mar 2024, 19:22
Meraak1921 je napisao/la:
mostar35 je napisao/la:

Ali je ti shvatas da ti 'tvoji' te zovu Bosancem ? Ti za njih iz Mostara nikada neces biti Hrvat , sto prije shvatis bolje za tebe, yebo li ti Dragan i Hdz ras pale
Evo i ja kontam da pocnem furat pricu da sam npr. Kinez, svakako imam veze sa Kinom ko i oni sa Hrvatskom, tj. ima i tamo muslimana.
Koja logika grob te ne yebo :rol:
Tako je Bošnjo historičaru. . Prava ti je usporedba i logika. :urnebes:

Šta ovaj gore Nodi80 lupeta.....odlepio momak. :lol: Ajde kad si krenuo dodaj da će Bošnje postati ozbiljna reprezentacija u fudbalu i osvojit će medalju na OI :lol:

DUVNO1921
Kontakt:

Post Postao/la DUVNO1921 » 08 mar 2024, 19:28

Dariovfc je napisao/la:
Ehh onda smo ga i mi nahebali🤣🤣….
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT

Dariovfc
Kontakt:

Post Postao/la Dariovfc » 08 mar 2024, 19:35

DUVNO1921 je napisao/la:
08 mar 2024, 19:28
Dariovfc je napisao/la:
Ehh onda smo ga i mi nahebali🤣🤣….
Bolje i to nego da te pravi debil neki **** sucic ili ilinkovic.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 08 mar 2024, 19:38

mostar35 je napisao/la:
08 mar 2024, 19:27

Tako je Bošnjo historičaru. . Prava ti je usporedba i logika. :urnebes:
A koja je tacno veza tebe iz Mostara sa Hrvatskom? :rol:
15.10.2013.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, denza, Google Adsense [Bot] i 16 gostiju.