Raja se mijenja, remena se mijenjaju... Ja sam prije mogao propustiti sve u životu, ali utakmicu Želje NIKAKO!!! Sada imam malo ajde nazovimo "većih" obaveza i i teoretske šanse za odlazak na bilo koju utakmicu su mi ravne nuli osim ako me baš sreća posluži. Nisu u pitanju finansije, nije u pitanju ništa slično. Samo sam razmišljao ako smo mi "stariji" spriječeni da odemo na utakmicu, gdje je ova mlađa raja? Oni kao da nisu zainteresovani u opšte.miki 90 je napisao/la:zalite se koliko hocete , a pitjte se sta smo mi to uradili da rezultat bude bolji , realno nikad jadnija posjeta nije bila , zasto 2. na tabeli i u polufinalu kupa sto prije nekoliko godina nismo mogli ni sanjati i sad mi ljuti sto izgube . ma dajte 2.500 ljudi na stadionu , prosle godine na utakmici protiv slobode duplo vise a 5. na abeli bili , nezz jel se raja zasitila zbog titule pa ih sad nista vise ne zanima il ....![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ibrahim Crnkić (Sloboda): "Kad bi na svim terenima bili ovakvi uvjeti za igru, naš bi fudbal bio mnogo bolji."
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- slani grad
- Kontakt:
to je kurtoazija...gdje god ko klepi 3 boda na strani vazda iste izjaveStole iz Bora je napisao/la:Ibrahim Crnkić (Sloboda): "Kad bi na svim terenima bili ovakvi uvjeti za igru, naš bi fudbal bio mnogo bolji."

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Ide vlak, ide vlak.... 

Necu provocirati podjebavati,iako je to bila prva stvar koju ste vi radili na nasoj temi,velika vecina vas,meni je to ispod casti.Ali cu samo reci,nemojte NIKAD podcjenjivati protivnike!Ni nas,a bogami ni druge...Meni je uzasno drago sto vam se ovo desilo,jer su pojedinci,cast izuzetcima,svasta pisali,pravili neke racunice,prognoze,nama pripisivali poraze,sebi pobjede,jer ipak "vi ste Zeljeznicar,institucija",Borac moze i treba kiksati,vi ne,imate ultra mega giga turbo jaku ekipu,kojoj niko ne moze prismrditi,svakog protivnika cete ispracati sa 5,6,8:0.A onda vam naidju Siroki i Sloboda i tras,na zemlju.Prognoze su vam toliko samouvjerene,da i oni ljudi koji su vas gotivili pozeljeli su da izgubite,da se spustite malo.Onaj jedan napisa,i jos potvrdi,onaj Pirke,kaze Siroki nam je glavni konkurent,Borac veze,Borac pojma nema,onaj Amar vas govori:"Mislio sam da cemo Borac stici do 3 kola,ali sam se prevario jer banjalucani imaju puno jacu ekipu nego sto sam procjenio".
Samo hocu reci,izgubili ste,i to ne bi bio smak svijeta da niste toliko podcjenivacki gledali sve ostale.Malo objektivnosti nikome ne skodi.A ovako,predmet ste izrugivanja,ne zbog vase neke "velicine",vec jednostavno jer ste se prosuli ko vreca rize,kao i za one majice za Kup prosle sezone,visoko letjeli.
Aj pozdrav vama.
PS.Pirke je l i dalje "ostajes pri svome" da vam je Siroki glavni konkurent za titulu,ili si konacno promjenio misljenje?
Samo hocu reci,izgubili ste,i to ne bi bio smak svijeta da niste toliko podcjenivacki gledali sve ostale.Malo objektivnosti nikome ne skodi.A ovako,predmet ste izrugivanja,ne zbog vase neke "velicine",vec jednostavno jer ste se prosuli ko vreca rize,kao i za one majice za Kup prosle sezone,visoko letjeli.
Aj pozdrav vama.
PS.Pirke je l i dalje "ostajes pri svome" da vam je Siroki glavni konkurent za titulu,ili si konacno promjenio misljenje?

Ma zar je moguce da Zeljo izgubi na svetoj, rucno izradjenoj, njihovoj Grbavici? A pijesme o Grbavici prije utakmice, to nista nije pomoglo? Ma nista samo mogu reci: "Ide vlak, ide vlak, ide vlak..."
P.S. Nista, sada moate malo trpiti zezanje od strane ostalih ucesnika foruma

P.S. Nista, sada moate malo trpiti zezanje od strane ostalih ucesnika foruma

necu citirati nikoga ali volio bih imati vasu pamet pa da budem rahat,
izgubili -pa šta onda,
nismo dali dvije utakmice -pa šta onda,
nije valjo Lazar,sad ne valja ni Bajro,Mirsu treba otjerati,psovati Osima(citiram ...em ti oca slagiranog),
FUJ!!!
sve manje navijača na utakmici a sve više bolesnika koji lijece svoje frustracije na utakmici
ali sve prolazi samo je ŽELJO vjecan
izgubili -pa šta onda,
nije valjo Lazar,sad ne valja ni Bajro,Mirsu treba otjerati,psovati Osima(citiram ...em ti oca slagiranog),
FUJ!!!
sve manje navijača na utakmici a sve više bolesnika koji lijece svoje frustracije na utakmici
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
citam i ne mogu da vjerujem kako neki forumasi placu, kukaju itd zbog JEDNOG PORAZA...
pa vi sto placete, bolje vam je da se usutite... zeljo 4 godina tovari po sredini i dvije godine ne zna za pobjedu van sarajeva pa je opet bilo normalnijih komentara... sada smo drugi sa velikim sansama da igramo evropu naredne godine (ako nas ne suspenduju), igramo polufinale kupa i opet se zalite... nevjerovatno je kako neki ljudi imaju rezon razmisljanja...
naravno da poraz boli, ali ja sam vec ranije upozorio da je sloboda ekipa koja je cesto znala napraviti probleme nama... pa covjece nas skor s njima je takav, da imamo samo jednu pobjedu vise od njih, jednu! 33-32. jednostavno takve ekipe name ne leze... mi smo znali i da ne pobjedimo kuci slobodu i po 4 utakmice zaredom pa niko nije kukao ko sto ovi danas pojedini navijaci... valjda ocekuju da deremo sve po 8 razlike i da se s lakocom probijamo kroz premijer ligu...
ja sa moje strane mogu samo reci (jest ukradeno, ali koga vise briga)...
ako ne postanes novi prvak ti
mi cemo zaliti, oprosticemo ti
jer znamo svi, da najbolji si ti
i nikad ti necemo okrenut ledja mi
pa vi sto placete, bolje vam je da se usutite... zeljo 4 godina tovari po sredini i dvije godine ne zna za pobjedu van sarajeva pa je opet bilo normalnijih komentara... sada smo drugi sa velikim sansama da igramo evropu naredne godine (ako nas ne suspenduju), igramo polufinale kupa i opet se zalite... nevjerovatno je kako neki ljudi imaju rezon razmisljanja...
naravno da poraz boli, ali ja sam vec ranije upozorio da je sloboda ekipa koja je cesto znala napraviti probleme nama... pa covjece nas skor s njima je takav, da imamo samo jednu pobjedu vise od njih, jednu! 33-32. jednostavno takve ekipe name ne leze... mi smo znali i da ne pobjedimo kuci slobodu i po 4 utakmice zaredom pa niko nije kukao ko sto ovi danas pojedini navijaci... valjda ocekuju da deremo sve po 8 razlike i da se s lakocom probijamo kroz premijer ligu...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Slucajno sam usao na temu ovu i vidim ovaj post, fuj bas za to, covjek kiksa kuci jednu i smak svijeta... Mi smo najgori narod na planeti dok neko nam valja ma taj covjek je idol nacije, jel jednu podbaci sve mu odmah nabrajmo... sramota!gavran je napisao/la:necu citirati nikoga ali volio bih imati vasu pamet pa da budem rahat,
izgubili -pa šta onda,
FUJ!!!
Da nije Osima i ove uprave pa klub bi opet bio 9 na tabeli i 1 bod u cijeloj sezoni na strani uzeo.
2 na tabeli pa sta je tu lose.
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Haj ne serite zivota vam! Porazi su sastavni dio fudbala.Jedina dobra stvar u ovom porazu je cinjenica da ce se igraci malo spustiti na zemlju i razmisliti svojim glavama ko su i sta su i koji su im dometi! A amar ce imati jos vise razloga da im se najebe matere i dokaze da su limitirani igraci koji nikad nece postat igraci jer nemaju pobjednicki mentalitet! takvih igraca u Zelji je 95%. Ali nema veze poslije kise dodje sunce i tako ce i biti, jer mi smo ekipa koja se poslije otpisivanja uvijek vracala spremnija i jaca! **** nemoze se stalno pobjeđivat!
Zeljo institucija!
Zeljo institucija!
Htjela sam te staviti na ignore,ali ne mogu.Jeste,sveta je Grbavica!!!Toliko je sveta da nemaš pravo sa podsmijehom o njoj govoriti.Željo je klub koji je podijelio sudbinu svojih navijača.Istjeran je iz svoje kuće samo sa ličnom kartom u džepu,a onda je morao gledati kako mu kuću skrnave,ruše i pale. Hrabro je pogledao smrti u oči,i ,na vašu žalost, preživio.Poslije svega je ponosno i bez mržnje u srcu krenuo od nule,sa svojih deset prstiju.I imaće bolju kuću od one srušene.Mnogi su,i prije i poslije toga,pokušali da ponize i ismiju ovaj klub,ali su brzo shvatili: ŽELJO SE UVIJEK POSLJEDNJI SMIJESrdjanBL je napisao/la:Ma zar je moguce da Zeljo izgubi na svetoj, rucno izradjenoj, njihovoj Grbavici? A pijesme o Grbavici prije utakmice, to nista nije pomoglo? Ma nista samo mogu reci: "Ide vlak, ide vlak, ide vlak..."![]()
P.S. Nista, sada moate malo trpiti zezanje od strane ostalih ucesnika foruma![]()
![]()

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Ma kako da ne....
I onda je dvizac zamotao cokoladu

-
- Kontakt:
na ovom forumu ima neštoozbiljnih ljudi i zbog njih vrijedi čitati postove..lako ih je prepoznati.
zamolio bih ove koji odgovaraju na priproste komentare menralnih provincijalaca i seoskih lola da se ne uzbuđuju.. pa valjda će se prestati sa dječačkim prepucavanjima sa onima koji ismijavaju neke stvari zbog kojih bi se trebali, ako ne stidjeti, onda barem pokazati neki respekt.
ovaj grad se promjenio, mnoge stvari su u kur.c.u, djeca ne idu na tekme, ljudi su negativni i bezobrazni i sa malo duha...izgubili, i? naše lične životne poraze ne može Željo maskirati svojim pobjedama. kad budemo imali sportsku kulturu (ako govorimo o sportu i Želji ovdje) tada nam se neće dešavati mizerne posjete, negativni naboj sa tribina, i prepucavanja sa bezveznom frustriranom djecom koja i kad titulu slave izruguje se drugom i drugačijem.
zamolio bih ove koji odgovaraju na priproste komentare menralnih provincijalaca i seoskih lola da se ne uzbuđuju.. pa valjda će se prestati sa dječačkim prepucavanjima sa onima koji ismijavaju neke stvari zbog kojih bi se trebali, ako ne stidjeti, onda barem pokazati neki respekt.
ovaj grad se promjenio, mnoge stvari su u kur.c.u, djeca ne idu na tekme, ljudi su negativni i bezobrazni i sa malo duha...izgubili, i? naše lične životne poraze ne može Željo maskirati svojim pobjedama. kad budemo imali sportsku kulturu (ako govorimo o sportu i Želji ovdje) tada nam se neće dešavati mizerne posjete, negativni naboj sa tribina, i prepucavanja sa bezveznom frustriranom djecom koja i kad titulu slave izruguje se drugom i drugačijem.
Znam ja da ne treba ovakvima odgovarati,ali neke stvari stvarno ne mogu da otrpim.Uglavnom,bila na utakmici,sve vidjela i mogu reći da je Sloboda zasluženo pobijedila.Naši u zadnje dvije utakmice ko da su ograjisali.Amar treba da im dovede ili psihologa ili hodžu
.U godinama sam kad shvatam da ima prečih stvari u životu od jedne utakmice.Što bi rekao Murinjo-Vidi šta se dešava u Japanu.Svejedno,morala popiti sedativ da zaspim sinoć.Biće bolje,mislim da Amar neće dozvoliti da bude gore.

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
eee problem je sto vecina ovih forumasa prati zelju od prosle sezone tj proljetnog djela i navikli su na pobjede ....tm84 je napisao/la:citam i ne mogu da vjerujem kako neki forumasi placu, kukaju itd zbog JEDNOG PORAZA...
a kad je zeljo tavorio nije ih ni zanimao i nije ih ni bilo na tekmama (znalo je biti po 800 ljudi ) ,a sad kao seru s ovim rezultatima pa majko draga izgubili ste pa sta vise jbg koliko kuknjave i pljuvanja ccccc a do juce se kleli u te ljude !!!ee to su oni sezona naavijaci kad vide na dnevniku hahaha da je zeljo prvi onda kaze aj mogo sam otici na tekmu a do tada veze nema ni ko igra u zelji niti ista drugo!!!
vratice se simpatizeri zeljini cim zeljo bude dobijao i kuci i u gostima i bude bjezao minimum 5 bodova drugom!!!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KB-TM87
- Kontakt:
Na ovom forumu su najaktivnija djeca od 13-16 godina, nažalost i prosipaju svoju pamet i frustracije, nažalost. Drago mi je što ima normalnih sa svake strane, posebno kod komšija, nema potrebe za nekom mržnjom, jer to nigdje ne vodi. Poraz ili pobjeda, to je sastavni dio sporta, u ovom slučaju je to odlučilo titulu, Bože moj, idemo dalje. Ogorčen sam navijačima sinoć od spominjanja bližnjih Šehiću, Bešliji, Višći... Ne razumijem, sve neki instant navijači koji nisu bili utakmice u ovoj ili prethodnoj sezoni, i ne znaju koliko su svi ti momci gorili u svetom dresu ne samo prošle godine kada su osvojili titulu nego i ove. Imam osjećaj da je ovoj "objektivnoj" publici svako draži sa strane nego naša djeca. Dno dna što se toga tiče, a mislim da politika kluba i nas i Sarajeva treba biti drugačija, nemamo puno svoje djece u timu, a i ako se neko kad pojavi zabilježi desetak minuta, iako znam da nekad kad je utakmica teška mladi ni ne trebaju dobiti šansu ali kad onda da je dobivaju, protiv Bosne u Kupu ? Od naše djece koliko ja znam u prvom timu tu su Šehić i Svraka, na klupi ima Zola ( ispravite me ako griješim ). Ni kod komšija nije bolje, jučer sam se zaprepastio kad sam im vidio golmana, kaže tražio ispisnicu iz Zvezde samo da bi došao, samo iz koje Zvezde ? Da nije Irkstuk ? Branio u kadetima, nisam upućen šta je bilo sa Hamzićem, povreda ili nešto ali on i Šeha su daleko najbolji golmani i njih treba gurati. Ne znam više šta da kažem, poručio bih još samo Banjalučanima nek bace titulu košto su i kup i mirna Bosna, ionako ništa drugo ni ne znaju, mislim na ove provokatore a onim normalnim navijačima želim čestitati na zasluženoj tituli.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Da napisem i ja nesto nakon ''prespavane'' noci.Po meni sloboda nikada postenije nije uzela bodove,tu mislim na valjanja,prenemaganja,i sve ostalo cime su se sluzili kada dodju na grbavicu!Zeljo,za razliku od meca sa sirokim, fulio tri dobre sanse,imao loptu ali nekog konkretnijeg pritiska ne.Nasi igraci imaju psihicku barijeru,nemogu da se bore sa pritiskom,ako ne zabijemo u prvih 15 min to je tragedija i nemaju muda da krenu naprijed.Na tome se mora raditi!U neku ruku ova tekma je i zacepila usta levatima koji seru o ''nasem domacinstvu'' o ostalim sranjima.Sad se treba malo smiriti,odigrati koliko toliko dobro protiv dinama i vratiti uzdrmano samopouzdanje!
AMAR OSIM!!!
Smatram da je nas maksimum ove godine drugo mijesto i aBd ako uspijemo u Kup-u.
Ionako slijedi suspenzija pa mi i nije zao sto ce Borac osvojiti titulu, kako god nema Evrope za nikoga.

Ionako slijedi suspenzija pa mi i nije zao sto ce Borac osvojiti titulu, kako god nema Evrope za nikoga.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- nookey
- Kontakt:
Upravo sam to htio napisati, bio sam se zabrinuo zbog ove suspenzije, ali sad me iskreno zaboli ****.Elegant je napisao/la:Smatram da je nas maksimum ove godine drugo mijesto i aBd ako uspijemo u Kup-u.
Nek nas suspenduju, koji ćemo đavo u evropi, kad tri pasa ne znamo sastaviti, ne samo mi, ni taj 'nedostižni' Borac ne igra ništa bolje, ali jednostavno im ide kao nama prošle sezone...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Vas dvojica ste jedan potpuni primjer instant navijača, vidim da je to kod vas baš izražena pojava, te je poprimila oblik epidemije, srećom juče izgubiste, pa će vjerovatno biti izbjegnuta pandemija...nookey je napisao/la:Upravo sam to htio napisati, bio sam se zabrinuo zbog ove suspenzije, ali sad me iskreno zaboli ****.Elegant je napisao/la:Smatram da je nas maksimum ove godine drugo mijesto i aBd ako uspijemo u Kup-u.
Nek nas suspenduju, koji ćemo đavo u evropi, kad tri pasa ne znamo sastaviti, ne samo mi, ni taj 'nedostižni' Borac ne igra ništa bolje, ali jednostavno im ide kao nama prošle sezone...
Pa jel ti za svoj klub navijaš samo zbog evrope i plasmana u istu ili onako uopšteno...
Ja za svoj klub navijam i uvijek ga volim, bilo da igra na koševu, Vrapčićima ili u brčkom ili možda u Kharkovu...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bordo10, Hrasno15, Kajkutenjoyer, Lokomotifa, Proximic i 64 gosta.