Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

JayCatwright
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la JayCatwright » 08 mar 2024, 14:40

Jake persone, obični silovatelj.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2024, 14:44

BosniaBoston je napisao/la:
08 mar 2024, 14:40
alemsa je napisao/la:
08 mar 2024, 14:38
Marsal je napisao/la:
08 mar 2024, 14:23
Nikad nisam bio impresioniran sa Tajsonom, Lennox Lewis mi je bio i gotivniji i draži, a smatrao sam ga i za boljeg i kompletnijeg boksera.
Ti si u manjini :mrgreen: Mike je bio persona, flashy, stil, manji, knockouts, ista jacina udarca s obje ruke/sake, dok je Lewis vise bio tehnicar, kasno su se potukli 2002 jel ono, da su negdje pocetkom 90ih ili kad je Mike izaso iz zatvora drugacije bi bilo sigurno, posebno Mike prije zatvora, kad mu je box bio sve, kasnije vec pare, losi ljudi oko njeg (Don King), zatvor itd. Jebga rijetko neko stavlja Lewisa ispred Tysona na all time listi, i dalje je najmladji sampion ikad, nije imo ni 20 godina
Razgovarao sam sa nekoliko box poznavaoca, i svi kazu da je Lennox bolji, a Tyson spektakularniji. Nešto kao Djokovic i Federer
Mozes tako reci nemam nista protiv, ali ces rihetko naci all time listu gdje je Lewis ispred njeg, imas i onu pricu da ga je Mike izbio iz ringa kad su trenirali za OL.

@jay

Mozda je silejdjija ne znam nisam drzo svihecu jel, ali taj slucaj sto je presudjen mu je dosla u hotel u 2 sata noci, mozda je dosla da gleda film ne znam. Vecina bi pomislilo da je dosla da se guzi

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 08 mar 2024, 14:50

Ako cura pristane da ima sex s tobom, pa se predomisli imaš pravo da je siluješ, aha.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2024, 14:54

JayCatwright je napisao/la:
08 mar 2024, 14:50
Ako cura pristane da ima sex s tobom, pa se predomisli imaš pravo da je siluješ, aha.
Nemas pravo naravno, izvrces rijeci opasno. No, dosta poznatih likova su optuzeni za silovanje, ima slucajeva gdje sigurno jesu a ima i gdje im se hoce pare izbit, Kobe Bryant recimo, samo sto je Kobe platio njoj da se to zatiska.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 mar 2024, 14:58

Jbg pričamo o boksu, sportu znači.. kad bi ulazili u profile ličnosti, svakome bi mogli naći manu. :crazy:

Niđe veze, pisati samo da se nešto napiše. Kao da je farz ostaviti post jbt.

Inače se donekle slažem da je Lewis bio tehnički bolji, ali onaj Majk sa početka karijere je bio nešto neviđeno. Završavao borbe sa par udaraca, čisto sumnjam da ćemo nešto slično vidjeti u toku naših života.
The saddest thing in life is wasted talent.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 mar 2024, 15:08

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 08 mar 2024, 15:21

Ne pratim yt-ubere osim ako bas ne naletim na nesto privlacno (pa nasjednem :mrgreen:), ali na ovog lika sam relativno skoro naletio i od tada pogledao poprilican broj videa. Kulturan, gotovo bez ijedne psovke, zanimljiv sadrzaj i vrhunski edit videa.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2024, 15:27

scholsey je napisao/la:
08 mar 2024, 14:58
Jbg pričamo o boksu, sportu znači.. kad bi ulazili u profile ličnosti, svakome bi mogli naći manu. :crazy:

Niđe veze, pisati samo da se nešto napiše. Kao da je farz ostaviti post jbt.

Inače se donekle slažem da je Lewis bio tehnički bolji, ali onaj Majk sa početka karijere je bio nešto neviđeno. Završavao borbe sa par udaraca, čisto sumnjam da ćemo nešto slično vidjeti u toku naših života.
Naravno, razdvojiti privatni zivot i profesiju. Sto se toga tice u 99.9% slucajeva vjerujem zenama, nece dzaba nekog optuziti sigurno, jedino gdje sam malo skeptican je kad se radi o poznatim licnostima jer on ima previse da izgubi a ona previse da dobije, posebno nakon x slucajeva gdje dokazano da je cisto htijela lovu, no to ne znaci da poznata licnost ne cini taj akt, ima ih naravno bruku silovatelja.

A Mike 80ih i pocetkom 90ih je bio beast, bio neporazen 35-0 koliko vec i onog je Douglasa dobio, 16 secundi nije usto :rol:

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 08 mar 2024, 15:50

alemsa je napisao/la:
08 mar 2024, 15:27

Naravno, razdvojiti privatni zivot i profesiju. Sto se toga tice u 99.9% slucajeva vjerujem zenama, nece dzaba nekog optuziti sigurno, jedino gdje sam malo skeptican je kad se radi o poznatim licnostima jer on ima previse da izgubi a ona previse da dobije, posebno nakon x slucajeva gdje dokazano da je cisto htijela lovu, no to ne znaci da poznata licnost ne cini taj akt, ima ih naravno bruku silovatelja.

A Mike 80ih i pocetkom 90ih je bio beast, bio neporazen 35-0 koliko vec i onog je Douglasa dobio, 16 secundi nije usto :rol:
Ma sport je sport. Nikakve veze nema nečiji privatan život sa karijerom. Eno Giggs je neviđeno ljudsko vnogo, ali svejedno igračina i legenda Manchestera. To mu se ne može osporiti. Takvih primjera koliko hoćeš.

Niko nikad s njim iz toga doba! Predominantan je bio, bukvalno mu ništa nisi mogao. Mlatio ko očuh. :mrgreen:
The saddest thing in life is wasted talent.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2024, 16:18

scholsey je napisao/la:
08 mar 2024, 15:50

Ma sport je sport. Nikakve veze nema nečiji privatan život sa karijerom. Eno Giggs je neviđeno ljudsko vnogo, ali svejedno igračina i legenda Manchestera. To mu se ne može osporiti. Takvih primjera koliko hoćeš.

Niko nikad s njim iz toga doba! Predominantan je bio, bukvalno mu ništa nisi mogao. Mlatio ko očuh. :mrgreen:
Ma ja sam se prestao nadati da ce se za mog zivota pojaviti neko takav u boxu, ali morat ce kad tad. Box (teskasi) su jednostavno ubrzgani u ljudskom mozgu hiljade godina, gladiatori i ostalo, vazda su ljudi htijeli gledati te najjace jebga. Svaka cast UFC , ali hrvanje, noge itd. nea tu tezinu kao "saka, nos, patos". I ovo ce vjerovatno biti previse gledanosti, raja zeljna jebga.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 mar 2024, 16:43

I ja sam prije gotivio Tysona, a sada kako sam odrastao sam skontao da im je Evander tata.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2024, 17:03

tuzlak1987 je napisao/la:
08 mar 2024, 16:43
I ja sam prije gotivio Tysona, a sada kako sam odrastao sam skontao da im je Evander tata.
Meh pogledaj oba matcha detaljno, ili onaj famozni (uho), u oba matcha ga je Evander udaro glavom kad god bi bili blizu, on se zalio bezuspjesno, sudija pustao. I onda mu uho odgrizo

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 mar 2024, 17:04

Pucnjava na Baščaršiji, djevojka ranjena
Garant se bunila jer je dobila karanfil, a ne ružu, šalu na stranu mizoginija - najveća bolest Bošnje :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Pereira
Kontakt:

Post Postao/la Pereira » 08 mar 2024, 17:28

Tyson Lewisu moze samo da ga dudla, sto je uostalom vec i uradio u njihovom mecu :yawn:
Stone hands👊

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 08 mar 2024, 17:31

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 08 mar 2024, 17:41

RollMan je napisao/la:
08 mar 2024, 17:31
Monti Pajton
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 08 mar 2024, 17:47

Surreal je napisao/la:
08 mar 2024, 17:04
Pucnjava na Baščaršiji, djevojka ranjena
Garant se bunila jer je dobila karanfil, a ne ružu, šalu na stranu mizoginija - najveća bolest Bošnje :kafa:
Odkud znas da mizoginija ima veze sa ovim dansanjim slucajem ili nekim drugim?

Mizoginija je na danjasnjem vaktu ok i mislim da bi trebala biti mnogo rasprostranjenija ne bi li doslo do reseta u drustvu.
Naravno da pri tome ne mislim na neku agresivnu verziju koja bi rezultirala bilo kakvim i najmanjim nasiljem, nego pasivna verzija koja bi se ogledala u ignorisanju, smanjenoj komunikaciji i potrebi za bilo kakvim odnosom sa ogromnom vecinom danasnjih zena u bilo kojem obliku, pokazivanjem vlastitih kvaliteta da znamo da radimo sve "zenske stvari" ( kuhanje, spremanje, pranje, peglanje...) i da normalno obitavamo i bez njihovog prisustva itd...
Sad ne znam da li se ovo sto sam napisao i moze podvesti pod pojam mizoginija, ali vjerujem da ce to zene tako definisati.
Totalni otklon od danasnjih zena je zalog za buducnosti i spas covjecanstva.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 mar 2024, 18:02

alemsa je napisao/la:

Nema sumnje da je bio mašina. Ali treba dodati da je Mike gradio karijeru preko profi boksa, za razliku od recimo Evandera ili Lennoxa koji su karijeru gradili kroz amaterski boks. Zbog toga ima više pobjeda i taj veći niz.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 08 mar 2024, 18:18

ASD je napisao/la:
08 mar 2024, 18:02
alemsa je napisao/la:

Nema sumnje da je bio mašina. Ali treba dodati da je Mike gradio karijeru preko profi boksa, za razliku od recimo Evandera ili Lennoxa koji su karijeru gradili kroz amaterski boks. Zbog toga ima više pobjeda i taj veći niz.
Pa jebga sa 15-16 godina je osvojio zlato na OL, sa nepunih 20 posto prvak svijeta, logicno da je bio spreman za profi, "prije vremena". Do Douglasa je zivio box, nije imao sex mjesecima prije matcha jer ti testosteron daje vise snage, to su i gladiatori radili prije hiljadu godina+. Douglasa nije svato ozbiljno, nije ni treniro za taj match (sto je necuvo bilo za njeg), tad mu je vec fokus otisao u drugom smjeru.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 mar 2024, 18:21

alemsa je napisao/la:
08 mar 2024, 18:18
ASD je napisao/la:
08 mar 2024, 18:02
alemsa je napisao/la:

Pa jebga sa 15-16 godina je osvojio zlato na OL, sa nepunih 20 posto prvak svijeta, logicno da je bio spreman za profi, "prije vremena". Do Douglasa je zivio box, nije imao sex mjesecima prije matcha jer ti testosteron daje vise snage, to su i gladiatori radili prije hiljadu godina+. Douglasa nije svato ozbiljno, nije ni treniro za taj match (sto je necuvo bilo za njeg), tad mu je vec fokus otisao u drugom smjeru.
Tyson je bio premlad da ide na olimpijske igre. Zbog toga je izgubio od Tillmana tada dva puta i otišao je u profi boksere. Rijetko je ko čuo za njeg, ko prati amaterski boks.
Dok su Lennox i Evander ušli u profi svijet kao velika imena iz amaterskog boksa.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 5 gostiju.