Ja mislim da je jedina dilema da li Begic il Hamzic od prve.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 07:41Durmo, Sivac, Isakovic,Vardo,Bajramovic, Mehic,Begic, Tabakovic,Durmiš,Karalić i Mašić.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
-
- Kontakt:
Nema tu dileme Begic je u prvih 11NekiForumas je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:25Ja mislim da je jedina dilema da li Begic il Hamzic od prve.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 07:41Durmo, Sivac, Isakovic,Vardo,Bajramovic, Mehic,Begic, Tabakovic,Durmiš,Karalić i Mašić.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Kao i 15:00h?dinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:46Nema tu dileme Begic je u prvih 11NekiForumas je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:25Ja mislim da je jedina dilema da li Begic il Hamzic od prve.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 07:41Durmo, Sivac, Isakovic,Vardo,Bajramovic, Mehic,Begic, Tabakovic,Durmiš,Karalić i Mašić.

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
15:00 bilo u cometu pisalo, naknadno zbog tv prijenosa i nase zelje da igramo nocnu promijenjena satnica sasvim normalno.Convicts je napisao/la: ↑06 mar 2024, 14:08Kao i 15:00h?dinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:46Nema tu dileme Begic je u prvih 11NekiForumas je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:25
Ja mislim da je jedina dilema da li Begic il Hamzic od prve.![]()
Uz duzno postovanje tipovi poput tebe se samo popisase sami po sebi. Vi i takvi kao ti ste jedini koji su pravili halabuku. Klub niti je pravio kakvu halabuku niti se nesto kofrcio, a jos manje obecavao da ce nesto uraditi i kasnije povukao to obecanje. Klub se profesionalno ponio i rijesio situaciju na najbolji nacin za klub. Igrac kaznjen, igrac se izvinuo i to je to.RubikovaKocka je napisao/la: ↑06 mar 2024, 08:37Sad Sivac nakon svega regularno u prvoj postavi, kao da ništa nije bilo a toliko se halabuke digloAko tako bude klub se sam po sebi uveliko popišao ..
Ako je Sivac najbolji i najspremniji da odgovori zadatku zelim mu da igra svaku minutu u polusezoni. Na kraju ako se ne moze dogovoriti s klubom o nastavku saradnje, sretno mu.
Klub uvijek mora gledati svoje kratkorocne i dugorocne interese i mislim da u ovom slucaju nisu pogrijesili.
-
- Kontakt:
Ja bih rekao da li Mehic ili Hamzic od prveNekiForumas je napisao/la: ↑06 mar 2024, 13:25Ja mislim da je jedina dilema da li Begic il Hamzic od prve.dinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 07:41Durmo, Sivac, Isakovic,Vardo,Bajramovic, Mehic,Begic, Tabakovic,Durmiš,Karalić i Mašić.

Ja ne zelim da Sivac igra u Celiku ikad vise.
Lik je izdajica i mrs iz kluba.
Dok ne ode ja cu mu zvizdat .
I iskreno da mi za ljeka treba bek ja ga nebi uveo . Bolje dva golmana na teren.
Mrs prodana duso u Zelju
Lik je izdajica i mrs iz kluba.
Dok ne ode ja cu mu zvizdat .
I iskreno da mi za ljeka treba bek ja ga nebi uveo . Bolje dva golmana na teren.
Mrs prodana duso u Zelju
Svi bi vi zviždali i psovali a momak za vikend samo aplauze dobivao, uz maksimalno 5 dobacivanja limita “Željo”.
Ruku na srce momak je za vikend odigro jednu od boljih utakmica, levatio je igrače Budućnosti.

Ja mu do kraja sezone želim sve najbolje U DRESU ČELIKA!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Ma glupa prica vise. Uradio je to sto je uradio, nije nikako smio i zato je kaznjen. Uprava je odlicno rijesila ovu situaciju, trpice sankcije, a opet ce igrati. Taj kvaziponos po kojem ga treba zakucat na tribine moramo odyebat, jer smo u situaciji gdje nas ker nema za sta ujest. Avdije ni na mapi, a Ibrakovic nema kvalitet. Ne smijemo sebi dopustiti dam nam rezultati trpe. A sto se tice Sivca kad svane 30.6.2024 nek radi sta hoce.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Ima i Lovro, dobar igrač, ono što se kaže školovan.. prije bih on da igra nego Vardo...dinodino2019 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 07:41Durmo, Sivac, Isakovic,Vardo,Bajramovic, Mehic,Begic, Tabakovic,Durmiš,Karalić i Mašić.
Sad je baš nemoguće pogoditi ko će igrati, pogotovo u zadnjoj liniji i u veznom redu mimo Tabakovića
Ne znaju ni igrači ko igra
Jedan hrabar potez bi bio Lovro i Vardo stoperi, a Isaković zadnjih 30 minuta u napadu
Ne znaju ni igrači ko igra

Jedan hrabar potez bi bio Lovro i Vardo stoperi, a Isaković zadnjih 30 minuta u napadu

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Također mu i ja želim sreću, al neka ne ide u čmelju samo, jer nemaju za germe...sportski pozdrav
Nego jesu li vam braća iz Zemuna došla bezbjedno kući? Velike balije i patriote...
-
- Kontakt:
Zemunski klan s GrbaviceNulatridva je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:55Također mu i ja želim sreću, al neka ne ide u čmelju samo, jer nemaju za germe...sportski pozdrav
Nego jesu li vam braća iz Zemuna došla bezbjedno kući? Velike balije i patriote...

Ili će Stupčanica premirati da ne zapinjemo i laganih 2:1 za njih
Vrijeme je za prvu pobjedu protiv Stupčanice nakon 3 medjusobma susreta. Samo ako bude pristup kao protiv Slobode, odgovorno i agresivno.
Mislim da će doci pola Olova na utakmicu, najbolji mogući termin za jednu utakmicu.
Mislim da će doci pola Olova na utakmicu, najbolji mogući termin za jednu utakmicu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ako ćemo koju utakmicu izgubiti na Bilinom ove sezone, nemam ništa protiv da to bude ova protiv Stupčanice.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Drugi derbi, onaj koji će biti odigran u Zenici, pripao je Arminu Kukiću iz Bugojna, a pomagat će mu Almir Huskić također iz Bugojna, te Eldar Parla iz Sarajeva. Četvrti sudija je Ermin Hadžović iz Sarajeva.
Kenan Horić najveći profesionalac koji je kročio na BP 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.