FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Do kad je njemu posudba zna li se to??
- MocMahale444
E moj Amare pa nije Krpa ni 5% kao Lazo lazimir.MrAmarOsim je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:25
Nemoj tako Muha, naš je Krpa novi Lazar, ja sam to odmah nakon tekme napisao.
Niko ko Lazo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hoce li iko poloziti racun i odgovarati za zlocin prema klubu u vidu dovođenja onog arapskog diletanta Al-Tuwaijrija ? ili ce se preci preko toga, po obicaju
Taj koji je doveo tu neznalicu je veliki neprijatelj kluba.

Taj koji je doveo tu neznalicu je veliki neprijatelj kluba.
-
- Kontakt:
Karic standardan u21 reprezentativac, i kad nije igrao u klubu. Predje kod nas, gdje je standardan i medju boljim igracima, a za reprezentaciju nema poziva.
- MocMahale444
Dobro si to zapazio, jbga sigurno po naredbi saveza.
Od sudija po zadatku pa nadalje, savez je nas neprijatelj cak gori neprijatelj od jufki i bojca.
A najgori neprijatelji su “nasi” izdajnici i neuki ljudi.
@Let nece niko odgovarati za nista kao ni do sada, krivica se prebacuje s koljena na koljeno godinama.
Imaju levate sto ih pravdaju i brane po dm.
**** tako nam je grah pao ako sta napises protiv odma se javljaju advokati.
Onaj cak kaze da bi ja volio da Zeljo izgubi (e haram mu to bilo).
Kritikujemo @konzerva ili kako vec sto navija za 2 kluba Zelju i Velez a sutimo na neke kojima je NP broj 1 a ovdje pisu laganini.
Nesto sam siguran u 3 bobe protiv Zvijezde09.
Prva pobjeda u gostima.
Od sudija po zadatku pa nadalje, savez je nas neprijatelj cak gori neprijatelj od jufki i bojca.
A najgori neprijatelji su “nasi” izdajnici i neuki ljudi.
@Let nece niko odgovarati za nista kao ni do sada, krivica se prebacuje s koljena na koljeno godinama.
Kritikujemo @konzerva ili kako vec sto navija za 2 kluba Zelju i Velez a sutimo na neke kojima je NP broj 1 a ovdje pisu laganini.
Prva pobjeda u gostima.
- gegenpressing
- Kontakt:
Naravno da neće,meni ni ti ljudi nisu problem,nego oni što su sastavljali ljetos ekipu,bukvalno, nerealno kakvi su se poluigrači dovodili,ko je te ublehe aminovao?Kad čujem riječ stabilizacija,pucao bi sebi u glavu.
Priče da nema para su samo neznalice popušili,haj što je redovno,nego smo dali i dobre plate(onim i što treba,a već se isplaćuju) a to smo mogli hladno i ljetos uraditi,ali to neznalice nisu bile u stanju,stabilizatori.Zbog tih budala smo popušili više novca od posjete zbog lošeg plasmana nego što su uštedili.
Rumeni Kovačević i društvo.
Mamicu im ublehašku.
Brohra ribo se...
Drug, previse javasluka je i dovelo klub u ovu situaciju. Na kraju ce biti da se arapski ublehas sam doveo u ZeljuMocMahale444 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 18:48
Prva pobjeda u gostima.![]()

Neka nađu glavnog i odgovornog krivca, ne moze biti da ga nema. Nek okrive i Dinu Pekica ako treba

I stalno se guraju pod tepih ovakve katastrofalne greske uprave.
Vrijeme je za prve gostujuce bodove

E moj Muha, pa svjedok si da se godinama borim protiv dusmana koji se toboze predstavljaju kao navijaci Zeljeznicara poput caraparskog kretena, pa se ovdje to tolerise. Postali smo previse tolerantni, sve trpimo i satro smo mirni, a kad puknemo samo punimo stupce crne hronike, zato nam je stanje i u drzavi ovakvo kakvo jeste, pa je isto i preslikano na klub. Bilo kako bilo, ja cu uvijek stajati protiv kretena, kao sto mi trebamo stati protiv svakog ko ne radi u interesu kluba, a imamo priliku u nedjelju svjedociti potencijalnim prvim bodovima u gostima pa hajmo malog smrada s ekonomskim fakultetom ostaviti ovdje da smrdi, a mi da popunimo bus za sljedecu utakmicu
Svi u Gljevik!

Svi u Gljevik!

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Neka druga vremena Muhoni, Lazo je oko sebe imao Edu Višću, Bešliju, Bekrića, Svraku, a jadni Krpa oko sebe je imao pitara Mekića, tarabu Turanjanina, tokmake Drlju i Amoaha, i slične izvršioce raznoraznih fudbalskih egzibicija. Dakle porediš neuporedivo Muha.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 16:57E moj Amare pa nije Krpa ni 5% kao Lazo lazimir.MrAmarOsim je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:25
Niko ko Lazo![]()

Odakle nadanja za 3 bobe iz Ugljevika? Plaho me zanima ta tvoja šuhva.

"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
- MocMahale444
Kad ih Lazo razbaca oko sebe ko djubre u proljece i asistencija za Savica na sred BP.MrAmarOsim je napisao/la: ↑07 mar 2024, 22:00Neka druga vremena Muhoni, Lazo je oko sebe imao Edu Višću, Bešliju, Bekrića, Svraku, a jadni Krpa oko sebe je imao pitara Mekića, tarabu Turanjanina, tokmake Drlju i Amoaha, i slične izvršioce raznoraznih fudbalskih egzibicija. Dakle porediš neuporedivo Muha.MocMahale444 je napisao/la: ↑07 mar 2024, 16:57E moj Amare pa nije Krpa ni 5% kao Lazo lazimir.MrAmarOsim je napisao/la: ↑07 mar 2024, 12:25
Niko ko Lazo![]()
![]()
Odakle nadanja za 3 bobe iz Ugljevika? Plaho me zanima ta tvoja šuhva.![]()
@Let naravno da je Hakija arap doveo sam sebe, cak imao zelju da dovede sam sebi igrace ali halalio je on nas kad je u sred tekme zvao arape u pomoc “ ovo je dzehenem vadite me kako znate”
Jos se ufurao kao da zna bajagi nesto pa nas odj preko poruke.
@anonimni, svaka tebi cast odma detektujes aldin-amazon-banditosa. Nema i on izlapio ko Rifet.
Upravo to, najvise je kriv ko je sastavljao sastav i krojio sve, da je klopp dosao isti bi bilo. Ma svi u ugljevik prvo gostovanje manijaka ove godine!gegenpressing je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:12Naravno da neće,meni ni ti ljudi nisu problem,nego oni što su sastavljali ljetos ekipu,bukvalno, nerealno kakvi su se poluigrači dovodili,ko je te ublehe aminovao?Kad čujem riječ stabilizacija,pucao bi sebi u glavu.
Priče da nema para su samo neznalice popušili,haj što je redovno,nego smo dali i dobre plate(onim i što treba,a već se isplaćuju) a to smo mogli hladno i ljetos uraditi,ali to neznalice nisu bile u stanju,stabilizatori.Zbog tih budala smo popušili više novca od posjete zbog lošeg plasmana nego što su uštedili.
Mamicu im ublehašku.
Fk Željezničar.
Fuck you fighter
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Naime, Konyaspor nije isplatio dio novca Željezničaru nakon transfera Amira Hadžiahmetovića u Bešiktaš.
Također, Konyaspor ima i neisplaćenih obaveza prema Rijeci za Roberta Murića, ali i nekim svojim bivšim nogometašima. Ukupno Konyaspor duguje 1,4 miliona eura.
FIFA je zbog toga odlučila zabraniti ulazne transfere Konyasporu u trajanju od tri prijelazna roka.
To znači da turski klub neće moći dovoditi igrače ovog ljeta i zime, te u ljeto 2025. godine ukoliko ne isplati dugovanja.
"Ova kazna nije sportska. No, FIFA je prihvatila tužbe igrača i klubova. U što skorijem periodu ćemo isplatiti dugovanja", rekao je portparol Konyaspora Yunus Derebag.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Svi u Ugljevik!
Ne cekajte sutra, danas odma uplacujte.
Masovno, svi svi!

Ne cekajte sutra, danas odma uplacujte.
Masovno, svi svi!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I onda dođu brane Kovačevića, jer je vraćao dugove.gegenpressing je napisao/la: ↑07 mar 2024, 19:12Naravno da neće,meni ni ti ljudi nisu problem,nego oni što su sastavljali ljetos ekipu,bukvalno, nerealno kakvi su se poluigrači dovodili,ko je te ublehe aminovao?Kad čujem riječ stabilizacija,pucao bi sebi u glavu.
Mamicu im ublehašku.
Sve ok, fino se poslovalo, ali na fudbal se zaboravilo.
Čak se i javno hvalio kako je mjesečni budžet 70 000 za plate.
I onda seru na Bekrića..ni meni nije pretjerano drag, ali ga i ne mrzim.
Evo sad je dobio neke pare, pa je još u prvoj polusezoni doveo Boljevića i Selimovića.. sad je doveo Cavnića, Karića, Hiroša, Radinovića.. bar su se u 2 od 3 tekme pokazali kao pojačanja, a ne prinove.
Koliko para, toliko muzike.. ta politika iz prve polusezone nas je i dovela u situaciju da se borimo za opstanak. I garantujem, da navijači nisu donijeli neke bodove, mi bi sad bodovno bili u situaciji ko Zvijezda 09.
E tu se gospodin Kovačević opasno zayebao.. i sve nas skupa.
Izvinite na upadu, zanima me jel ovaj Mehmed Čosić kod vas i jednu utakmicu odigrao na svojoj poziciji desnog beka ? Čovjek evo vec par utakmica u Radničkom odličan na toj poziciji, prošli vikend bio u timu kola.
-
- Kontakt:
Par utakmica je igrao na lijevom beku, ne mogu se sjetiti da je desno igrao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakav video Manijaka je*o te!
Mislim da je ovo jedan od najboljih ako ne i najbolji video navijacki izvjestaj do sada. Bukvalno svako 10-15 sekundi je prikazano nesto od izdanja i to u vise kadrova, te koreografije, te pyro, dimovi, proslave golova, o navijanju da ne pricam pogotovo kada su se druge tribine ukljucile pa se citava Grbavica tresla. Takodjer ovi snimci drona su bomba! Milina za gledati

Jednostavno Manijaci nemaju konkurenciju u Bosni i Hercegovini i to je činjenica.
Pažljivo biram riječi jer klub si najveći! VTŽ
Sljedeca stanica je Ugljevik. SVI MASOVNO!
Trenutno korisnika/ca: antibot, Lokomotifa, MojaMalenkost i 39 gostiju.