FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

slani grad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2011, 01:22

Ma ni najmanje, samo mi je drago da ste pobjedili i da barem jednu godinu imate malo manji kompleks od glavnog grada, od momaka koji vam svake godine karnu više tuzlanki studentkinja nego vi samo vaših sugrađanki itd. itd. itd. Da ne nabrajam dalje...[/quote]

Mene samo zanima, što se ne spominje Glavni grad, kad pobjede Željo ili Sarajevo? Nego samo kada izgube...
Buraz, uz dužno poštovanje prema našem gradu Sarajevu, moram primjetiti da u Sa ima papanluka kao nikada do sad i da se većinom ti papci pokušavaju vaditi na račun Sarajeva-glavnoga grada BiH.

Ljudi su nas dobili, pa šta..? To nije bila nemoguća stvar.
Glupo mi je kad se neko vadi na jeftine fore...Šta fali Tuzli kao gradu? A ako si mislio da u Tuzli nema univerzitet i da na njemu ne studiraju Sarajke....Varaš se dečko.[/quote]

ma sta dijete zna sta je 300 kg :lol: :lol:
a vrhunac je sto momcina mrtav hladan pricu sa tekme okrenu na karanje i jos bi dalje nesto nabrajao :lol: :lol: ...vrh,vrhova...stvarno :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 21 mar 2011, 01:24

Kao sto sam napisao prije utakmice sa Slobodom..."da se stvara losa amosfera oko kluba i da je osjetno nezadovoljstvo navijaca, zbog slabijih igara u prvenstvu a pogotovo kupu, te da utakmica sa Slobodom mozda dolazi u nezgodnom trenutku"...nazalost se obistinila...
Velike sanse za osvajanje kupa postoje, za stizanje Borca mnogo manje, ali postoje...pa ako zelimo da prvenstvo budu zanimljivo do kraja, potrebno je promijeniti neke stvari...

Da li je moguce u ovom trenutku nesto mijenjati, a da ima pozitivan efekat?

Kada sam jos za vrijeme pauze i priprema postao na ovoj temi, izmeđulo ostalog sam spomenuo da se nasa igra uglavnom svodi na momenat inspiracije Z.Zebe i brzinu i sut E.Visce, s tim da im jako pomaze L.Popovic svojim građenjem, spustanjem lopte i asistiranjem, te da je takva igra u sustini procitana i da ce ekipe koje protiv nas budu igrale, jednostavno ici na zaustavljanje prije svega prve dvojice, a poslije ce im biti lakse ostvariti povoljna rezultat...mnogi su rekli da se nisam normalan i ismijavali me...danas mnogi to, nažalost, potvrđuju...

Spominjao sam da su dovođeni igraci, sjedili na klupi i jednostavno otisli a da im se nije dala prava prilika...(Kolobov, Pehilj, Gancev, pa i Rovcanin), neki su povrijeđeni ili nisu u najboljoj formi, tako da smo limitirani i sa te strane da uradimo neke znacajnije rezove i promjene...

Kakve su bile pripreme,sta se radilo u Puli i Međugorju, na sta se obracalo najvise paznje...u dosadasnjim utakmicama (proljetni dio i jedna kupa) igraci nisu pokazali mnogo...nisu cak ni ostali na onom nivou od lani kada su fizicki bili superiorni u ligi, slabiji su, a na taktickom dijelu se apsolutno nista ne vidi...

Gotovo isti igracki kadar kao od prosle godine, uz jako iskusnog Zebu, povratnika Jamaka i Stanceskog, je prosao pripreme zajedno, svi su igrali, svi su pokazali sta znaju, svako zna sta mu je posao, placeni su za to, pa nakon briljantne sezone prosle godine...normalno je da navijaci i simpatizeri ocekuju da se igra i ekipa podignu na visi nivo, na napravimo i malo veci iskorak u Europi, a igra i ekipa djeluju bar zasad slabije nego prosle godine...

Neko spomenu kako Cviko vodi trening umjesto Amara, ne znam koliko je tacno, ali recimo gdje je trening u ponoca poslije utakmice kao lani kada smo se vratili porazeni iz Tuzle, gdje je disciplina, gdje je borba, gdje je srce na teren?

Navijam za Zelju, ali ko god bude prvak ili bude igrao Europu predstavlja moju zemlju, domovinu, Bosnu i Hercegovinu, nikakve navijace, simpatizere, politicare, nego drzavu, zemlju, domovinu...tako da je i Banja Luka, Mostar, Siroki Brijeg, Tuzla moja domovina i moja drzava, i svaka njena promocija i uspjeh timova je uspjeh domovine, drzave i samo to ostaje i to se pamti, a ne ono sto pisemo po forumu...

Ako ce Strucni stab i Uprava praviti promjene, neka krenu sto prije, zelim im svu srecu...
Zadnja izmjena: lemi_kitao, dana/u 21 mar 2011, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 21 mar 2011, 01:25

eto vidite da ima igrac brkovic a vi mene uhvatili ismijavati prije :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 21 mar 2011, 01:26

nidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
iako vas bas i ne simpatisem zelio bi samo jedno reci
8 bodova i nije neka razlika s obzirom da imamo jos
11 kola do kraja znaci morate doma sve dobiti
a u gostima bar 3 pobijediti(na igru leotar) a na obraz
buducnost i eto od mene uzmite i moj celik na bilinom
jer ipak vas vise cijenim nego one iz krajine+sretno u nastavku ;)
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 mar 2011, 01:30

tareizo je napisao/la:
nidi je napisao/la:ne znam što se diže frka bezveze,izgubili pa šta ,idemo dalje nije smak svijeta,veličina kluba ogleda se u tome da što prije izađe iz krize,treba sad dobiti u trebinju i proći široki i opet će se zakuhati prvenstvo.Ne znam sad kakve veze ima nijaz sa ovom utakmicom,slaba posjeta ,ako nam treba nijaz da nam kaže kad igra željo bolje da ugasimo klub.
iako vas bas i ne simpatisem zelio bi samo jedno reci
8 bodova i nije neka razlika s obzirom da imamo jos
11 kola do kraja znaci morate doma sve dobiti
a u gostima bar 3 pobijediti(na igru leotar) a na obraz
buducnost i eto od mene uzmite i moj celik na bilinom
jer ipak vas vise cijenim nego one iz krajine+sretno u nastavku ;)
To bi bilo kad Borac više ne bi osvojio ni boda u gostima, što će se teško desiti...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 21 mar 2011, 01:42

hbg morate priznati da je Borac trenutno najjaca ekipa u BiH.....a nemoc Zelje se vidila na utakmici sa Slobodom...msm bas smo vas prosuli i zato sutite plavi strumfovi jer vi nemate kvalitete i znanja da budete prvaci... :x :x :x ...SLOBODA DO GROBA!!!!!!!!

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 21 mar 2011, 01:50

@lemi
Postoje neke stvari gdje se malo slazem, malo ne slazem s tobom, ali brate jedno si u potpunosti upravu. Do kraja. To je da se IZGUBIO ZELJIN DUH ! ! ! ! ! !
Sva ta prica sa bar salovima, transparentima stoji I slazem se. Sjetite se transova : I MRTVI ZIVE ZA ZELJU; ZELJO VOLE TE MANIJACI; one velike plavo-bijele zastave koja se razastirala preko citavog juga; sjetite se onih srcanih fanaticnih navijanja Mi smo Zeljini Zeljo je nas koje danas sve vise iscezavaju. To je ono sto je navijace I klub drzalo poslije rata dugo godina dok se nisu poceli pojavljivati Biticiji,Tarici I ostali kriminalci I sto se mene licno tice pokvarili I unistili svaki duh pravog Zeljinog navijanja...Ne zamjerite mi,ali ja na jug ne idem odavno upravo iz tih principa. Zasto da mi govori kako cu navijati neki debil I zasto skandirati imena pojedinih 'bodaca', zatvorenika? HALO BA KO STE STOKO! Odakle vama pravo da takve stvari radite na svetoj tribini, da se prepucavate, sefujete... Hocu starog Zelju, hocu najbolje navijace u drzavi, hocu gospodu na tribinama I u pobjedi I porazu!
SVI SMO PROLAZNI, SAMO ZELJO ZIVI VJECNO!
Halalite mi Manijaci braco, ako sam pretjerao.
Osim - drugo ime za Želju !

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 21 mar 2011, 01:59

Svaka cast druze,svaka je na mjestu.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 mar 2011, 02:08

Dajte više okanite se te paranoje...

Pogledajte samo broj stranica na ovoj temi, iako zvuči malo banalno...ali to nije slučajno.

Držimo se našeg nivoa, kad se iskrade neki poraz, nije propast Svijeta. Sjetimo se samo kako nam je bilo dvije tri sezone u nazad i budimo sretni što Željo svakoga dana u svakom pogledu napreduje.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 21 mar 2011, 02:09

sve ce to sredit SI ;) R OSIM AMAR
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 mar 2011, 02:14

Problem je nastao kad su određene persone pronašle utočište u navijačkim skupinama, koje su im služile kao paravan za njihova divljanja i krkanluk. Jer najlakše se sakriti iza recimo ugledne navijačke skupine Manijaci i napad na sebe radi divljanja okarakterisati kao napad na Manijake. Nije njima bitno ni kako Željo igra ni hoće li osvojiti šta, njima je samo bitno da po tučama, krađi i divljakluku budu "bolji" od svih ostalih, to je kao nešto čime se treba ponositi. Može mi sad doć ovdje 10 takvih i reć da nemam pojma šta se dešava, da pričam bezveze i da nije moje da se miješam, ali ja ću im glasno i jasno poručiti: Šta predstavlja krađa transparenta od Robijaša? Gdje su pjesme o Želji? "****** vam mater u *****" - jel se ovo treba pjevat, jel to to? Ja nisam neki ljubitelj kopa i kad god dođem na Grbavicu sjedim na zapadu, ali mislim da imam pravo da prigovorim na repertoar onoga šta se pjeva. Kakve 1312 grupe, kakvi bakrači... Neki dan na Baščaršiji hoću da uzmem kakav novi šal Želje, kad ono sve bar šalovi, jedva našao jedan jedini na kojem piše Željezničar i to nogometni klub, al hajd daj šta daš... slažem se sve sa @rossonerom, neki pokušavaju od Želje da prave nešto što nije... al neće još zadugo, sve će to proći...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 21 mar 2011, 02:57

Hawking je napisao/la:Problem je nastao kad su određene persone pronašle utočište u navijačkim skupinama, koje su im služile kao paravan za njihova divljanja i krkanluk. Jer najlakše se sakriti iza recimo ugledne navijačke skupine Manijaci i napad na sebe radi divljanja okarakterisati kao napad na Manijake. Nije njima bitno ni kako Željo igra ni hoće li osvojiti šta, njima je samo bitno da po tučama, krađi i divljakluku budu "bolji" od svih ostalih, to je kao nešto čime se treba ponositi. Može mi sad doć ovdje 10 takvih i reć da nemam pojma šta se dešava, da pričam bezveze i da nije moje da se miješam, ali ja ću im glasno i jasno poručiti: Šta predstavlja krađa transparenta od Robijaša? Gdje su pjesme o Želji? "****** vam mater u *****" - jel se ovo treba pjevat, jel to to? Ja nisam neki ljubitelj kopa i kad god dođem na Grbavicu sjedim na zapadu, ali mislim da imam pravo da prigovorim na repertoar onoga šta se pjeva. Kakve 1312 grupe, kakvi bakrači... Neki dan na Baščaršiji hoću da uzmem kakav novi šal Želje, kad ono sve bar šalovi, jedva našao jedan jedini na kojem piše Željezničar i to nogometni klub, al hajd daj šta daš... slažem se sve sa @rossonerom, neki pokušavaju od Želje da prave nešto što nije... al neće još zadugo, sve će to proći...
delegati i ti i ovaj ispred tebe ako nemate pametnijeg posla bolje vam je ne pisite gluposti pogotovo kad se vidi da o navijackoj grupi tm 87 pojma nemate,kao sto vidim nijedan niste iz sar a delegirate o nekim imenima i beze pisete licne stavove ,u svakoj navijackoj grupi ima i studenata ,pravnika ,mangupa ,ovakvih onakvih i svi oni vole zelju a njihov privatni zivot je njihova stvar ,ocigledno je da ste u onoj skupini koja je pripadal 1 eri amara osima ili ste neporedno vezani uz taj period koja se necekivano vratila na grbavicu povratkom titule pa vam nakon 2 utakmice lose daju pravo da pisete nebulozne stvari i opet cete se posvetiti nekim drugim stvarima (rossoner -milan ) i kad dodze neka povoljna prilika diviti se manijacima ,koreografijma ,brojati dali je bilo 15 ili 17 milja i tako u krug,da te napomenem da se salovi sa napisom zeljeznicar ne kupuju na bascarsiji nego u klubu imas takvih koliko hoces specijalno izradzenih ili jednostavnije odes u udruzenje navijaca(uskoro jos opremljenije i bolje) popricas sa momcima uzmes sal,majicu ,kapu privjesak i vidis da ce te tu docekati momci koji su skolovaniji i pismeniji od pola zapada i tih koji sjede pored tebe i prave se pametni na isti nacin ,danas se na utakmici mogla primetiti razlika ko je gdje i sta znaci biti navijac sjever psovanje od a do z ,zapad isto ,jug simpatizerski dio spominjanje famijilija ali KOP APLAUDIRA i isti taj ce kop ili vecina momak iz tog kopa ustati u 7 sati i krenuti put prema trebinja a vi isti cete ustati u 3h subotom i pripremiti se za nastavak svog delegiranja u slicnom stilu,ne volim pisati o navijakim stvarima i opcenito svemu oko toga ali ovo sto vi pisete je sramotno ,sto se igraca tice limitiranost vrlo lahko uocljiva i jedini koji vrijedi u ovom timu i ima kvalitet je ibrahim sehic i visca (kad protivnicki igrac kasno skonta da mu lijeva noga sluzi za oslanjanje i pomoc kod trcanja ),ni ostali u ligi nisu bolji nego su naprotiv slabiji osim borca koji je realno najkvalitetniji ,idemo dalje zeljo je zeljo institucija bh fudbala bio ,bice i to ce uvijek ostati ,izz se za duzinu i off

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 03:01

Cuspajz je rekao golu istinu.
Dosta kukanje, nismo žene :x :twisted: neki isto kao da su jedva docekali ovaj kiks pa da izbace svoj drek po manijacima...to nece moci, ove noci.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 21 mar 2011, 03:23

@Cuspajz

Vidi se da nismo iz istog miljea, a slobodno zadrži da je tvoj bolji, meni ne smeta. Vidiš, mene ti više zanimaju sportske stvari, više fudbal, više ono što se dešava na terenu, ali ne mogu začepit uši kad se pjeva to što se pjeva. Ja sam samo iznio svoje mišljenje glede toga, a na to nit hoću nit mogu uticati, samo se mogu nadati da toga više neće biti. Nije bitno jesu li tamo studenti, profesori, ajnštajni ili ne znam ti ko, ako pet vođa zapjeva to što zapjeva, pjevaće i ostali, dakle nije problematičan sastav nego organizacija. Udruženje... koje bolan udruženje, jer ja kao navijač (ili bilo ko drugi) trebamo da odemo u neku tamo prostoriju za koju niko ne zna gdje je da bi kupio rekvizit? Pa ako je stalo nekom iz udruženja da to proda, treba da izbije oči mušterijama, treba da se oko stadiona plavi sve, ali ne, ima tamo neko udruženje pa ako si ti vjerni navijač crknućeš tražeći ga na google earth-u (ako nisi iz Sarajeva), pa ćeš onda maksuz otić tamo da te ljubazni prodavač proda neoriginalni šal po originalnoj cijeni. Naravno, ne smijem ni da spomenem online prodaju, to je u domenu naučne fantastike. Onaj na Baščaršiji se makar potrudio da mi to iznese na štand, ili par ljudi koji to prodaju preko pika, pa ti to fino pošalju na adresu. Nisam ja Rockefeller pa da idem svaki dan u Sarajevo, meni odlazak u Sarajevo predstavlja i događaj i doživljaj. Kad neki ko ti shvatite da Željo nije klub ljudi od Čengić Vile do Marin Dvora, onda će te stvari same od sebe doći na svoje mjesto. Kakav bi to klub bila Barcelona ako bi za nju recimo navijali samo ljudi iz Barcelone... lokalni, seljački, ograničen! Željo možda nije globalni brend, ali sigurno jeste regionalni, a u najmanju ruku državni i to ne treba uništavati takvim plitkim stavovima. Željo treba da privlači navijače, ne da ih odbija.
Što se tiče igre, ona je mila majka, ma vrhunac naspram ovih stvari koji se događaju oko terena... sva sreća pa me više zanima igra, inače bih poludio...

Glory glory Man United!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 mar 2011, 03:38

Hawking je napisao/la:@Cuspajz

Vidi se da nismo iz istog miljea, a slobodno zadrži da je tvoj bolji, meni ne smeta. Vidiš, mene ti više zanimaju sportske stvari, više fudbal, više ono što se dešava na terenu, ali ne mogu začepit uši kad se pjeva to što se pjeva. Ja sam samo iznio svoje mišljenje glede toga, a na to nit hoću nit mogu uticati, samo se mogu nadati da toga više neće biti. Nije bitno jesu li tamo studenti, profesori, ajnštajni ili ne znam ti ko, ako pet vođa zapjeva to što zapjeva, pjevaće i ostali, dakle nije problematičan sastav nego organizacija. Udruženje... koje bolan udruženje, jer ja kao navijač (ili bilo ko drugi) trebamo da odemo u neku tamo prostoriju za koju niko ne zna gdje je da bi kupio rekvizit? Pa ako je stalo nekom iz udruženja da to proda, treba da izbije oči mušterijama, treba da se oko stadiona plavi sve, ali ne, ima tamo neko udruženje pa ako si ti vjerni navijač crknućeš tražeći ga na google earth-u (ako nisi iz Sarajeva), pa ćeš onda maksuz otić tamo da te ljubazni prodavač proda neoriginalni šal po originalnoj cijeni. Naravno, ne smijem ni da spomenem online prodaju, to je u domenu naučne fantastike. Onaj na Baščaršiji se makar potrudio da mi to iznese na štand, ili par ljudi koji to prodaju preko pika, pa ti to fino pošalju na adresu. Nisam ja Rockefeller pa da idem svaki dan u Sarajevo, meni odlazak u Sarajevo predstavlja i događaj i doživljaj. Kad neki ko ti shvatite da Željo nije klub ljudi od Čengić Vile do Marin Dvora, onda će te stvari same od sebe doći na svoje mjesto. Kakav bi to klub bila Barcelona ako bi za nju recimo navijali samo ljudi iz Barcelone... lokalni, seljački, ograničen! Željo možda nije globalni brend, ali sigurno jeste regionalni, a u najmanju ruku državni i to ne treba uništavati takvim plitkim stavovima. Željo treba da privlači navijače, ne da ih odbija.
Što se tiče igre, ona je mila majka, ma vrhunac naspram ovih stvari koji se događaju oko terena... sva sreća pa me više zanima igra, inače bih poludio...
:roll:
Zadnja izmjena: nick, dana/u 21 mar 2011, 04:31, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 21 mar 2011, 04:26

Izgubili pa sta?!
Gube mnogi drugi klubovi, niko ne dobiva uvijek.
Treba biti covjek i dostojanstveno prihvatiti poraz. Kod nas se nista ne moze desiti a da se neko ne optuzi za neku prevaru i prodaju. Sve da je ima, boli me vise briga. Hocu normalne komentare i normalne diskusije.

Nije Zeljo mahalski klub, bezze se trudite.

Arnel.S
Kontakt:

Post Postao/la Arnel.S » 21 mar 2011, 04:52

Joj boze ljudi izgubili od Slobode, i to je sad kraj svijeta ?
Boze, Barselona kod kuce izgubi od Herkulesa,a ipak su medju najboljim klubovima u Evropi.

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 21 mar 2011, 07:51

...porazi pobjede su sastavni dio zivota svakog covjeka; danas pobjedis, sutra izgubis i sta sad...priznajem i sam da mi je ovaj poraz s.ebo noc,, da mi je jutro totalno nakaradno pocelo, a li sta sad treba da uradim: plac, kuknjava, napadati i lajati na sve i svakoga, traziti glavu-e...mislim da ne treba padati ni u kakav ocaj, bez obzira sto ove zadnje dvije utakmice opominju, ali siguran sam da ono sto vidimo mi - navijaci, vidi i strucni stab i da ce uciniti najbolje sto znaju; i to je ono sto me smiruje i daje nadu i vjeru da ce stvari biti bolje, uvjerenje da oni znaju znanje...kako rekoh prije neki dan, nase je da budemo tu,vjerujemo, navijamo, dajemo podrsku, kupujemo...tako cemo najbolje pomoci svom klubu...zato na sljedecoj utakmici, momcima jos vesu podrsku...

...i okaniti se tih djecijih rasprava sa navijacima drugih timova

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 21 mar 2011, 07:59

Drug Hawking lijepo zboris!
Alexandre, molim te oprosti ako skrecem sa teme, ne zelim da pisem iskljucivo o navijacima, zelim pisati o klubu ali je nemoguce u ovom kontekstu bilo spomenuti to.
Necu duljiti, samo da kazem drugu cuspajzu da njegov post nije supalj vec ne bi trebao, kao sto rece Hawking, smatrati ljubitelje Zelje od Ilidze do Bascarsije. Ne zelim da te licitiram samo da znas da je meni pola familije iz Sarajeva I odem barem na pola utakmica domacih. Drugovi, ja ne kukam zbog poraza, izgubili smo-nije kraj svijeta. Vec sam rekao:Zeljo zivi vjecno!
A samo jos da kazem da ne kvarim temu da nismo ja I Hawking jedini pri ovoj pameti, imam mnostvo raje koji slicno misle I dozivljavaju te stvari. A Zelju pratim od '97 ako te zanima I imam 22 godine.
Sto se tice igre, vec sam rekao da je to bilo jalovo(gledao protiv Sirokog,sinoc po pricama zakljucio) I puno toga se mora popraviti. Popustili sarafi na lokomotivi...
Pozdrav dragi ljudi!
Osim - drugo ime za Želju !

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 21 mar 2011, 08:06

zalite se koliko hocete , a pitjte se sta smo mi to uradili da rezultat bude bolji , realno nikad jadnija posjeta nije bila , zasto 2. na tabeli i u polufinalu kupa sto prije nekoliko godina nismo mogli ni sanjati i sad mi ljuti sto izgube . ma dajte 2.500 ljudi na stadionu , prosle godine na utakmici protiv slobode duplo vise a 5. na abeli bili , nezz jel se raja zasitila zbog titule pa ih sad nista vise ne zanima il .... :roll: :roll: :(
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 19 gostiju.