Mozda je vise rentanje auta, tako da ide na osobufeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:20Kakve gluposti Crna Hronika pise.
Ne znam kako stranci uspijevaju izbjec placanje kazni vise ?
Je l postoji neki granicni prelaz da nije uvezan u sistem ocitavanja tablica ?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- Marsal
- Kontakt:
Dobro radi svaka čast a ovo kažem kao neko kome njegova njuška uopšte nije draga
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Bro ended poverty
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jok, ako Komšić glasa to onda znači da prolazi bez obzira na odluku Bećirovića. SNSD bi podržao Novalića.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 mar 2024, 21:24Lider libralne desnice Komsic bi vrlo rado glasao da zna da ce i Denis ali zna da Denis nece pa koristi priliku da kaze kako ne bi.
Uostalom, prvi je izašao sa tom informacijom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
A sumnjam, vjerojatno je to regulirano ugovorom. A i ostaje im kopija vozačke u arhivi.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:27Mozda je vise rentanje auta, tako da ide na osobufeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:20Kakve gluposti Crna Hronika pise.
@bombay kako ide kad stigne naknadno kazna za rentano vozilo ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Agencija daje podatke od vozača koji je u navedenom periodu koristio vozilo i kazna se upućuje njemu.feniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:46A sumnjam, vjerojatno je to regulirano ugovorom. A i ostaje im kopija vozačke u arhivi.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:27Mozda je vise rentanje auta, tako da ide na osobufeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:20Kakve gluposti Crna Hronika pise.
Stani upucuje mu se kazna da ide sud u BiH ili da plati prije suda, on negdje u Spaniji ne ode naravno libo ga = neplacena kazna? Valjda je tako. Ali nea auto nista s tim nego vozac ako je rento auto
- Marsal
- Kontakt:
Tako je kako je.
Moja sestra je rentala prošle godine i vratila se u USA. Nakon mjesec tek došla kazna. Sad da je neko đubre mogla je ne platit ali eto ja platio za nju.
Ko npr nema želju više vraćati se ovamo ne mora nikad platit.
Jel neplacena kazna niti pojavljivanje na sudu = nalog za hapsenje? Cini mi se da nije, cim ima ovih sto imaju po 10k neplacenih kazni, to da uvedete i tako taj slijedeci put kad dodje u BiH, kad ga murija zaustavi u zatvor lagano.
- Marsal
- Kontakt:
Nema ti kod nas suda i to ko u Americi za prekršajne naloge, jedino ne možeš registrovati auto na sebe kao i izvaditi/produžiti lične dokumente dok kazne ne platiš
- VensanKasel
- Kontakt:
Kao što je @Marsal napisao pošaljemo sliku vozačke , pasoša ili lične i pečat ulaska . Strancima ne možeš ništa nažalost , jer državu boli qrac . Zato svako ko ima rent a car masovno koristi tu rupu , npr. njega radar opali on pošalje ddokumenta od arapafeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:46A sumnjam, vjerojatno je to regulirano ugovorom. A i ostaje im kopija vozačke u arhivi.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:27Mozda je vise rentanje auta, tako da ide na osobufeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:20Kakve gluposti Crna Hronika pise.

Jedino se može naplatiti ako ga policija nafata dok još renta vozilo , npr . Kanton Sarajevo najbrže reaguje sa kaznama i tu se može nešto čvaknuti .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Skoro dolazila rodbina iz Pazara kad na granici u Priboju im oduzmu auto zbog neke kazne od prije par godina. Rođak uzeo auto od nekog čovjeka i nije nikad preveo a taj čovjek imao kaznu na Horgošu...a nije prvi put sa istim autom da je dolazio ovamo, ali eto, sad se potrefilo tako da provjeravaju i tup.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:27Mozda je vise rentanje auta, tako da ide na osobufeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:20Kakve gluposti Crna Hronika pise.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Marsal
- Kontakt:
E ako ste vi u KS brzi kakvi su ostaliVensanKasel je napisao/la: ↑06 mar 2024, 23:25Kao što je @Marsal napisao pošaljemo sliku vozačke , pasoša ili lične i pečat ulaska . Strancima ne možeš ništa nažalost , jer državu boli qrac . Zato svako ko ima rent a car masovno koristi tu rupu , npr. njega radar opali on pošalje ddokumenta od arapafeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:46A sumnjam, vjerojatno je to regulirano ugovorom. A i ostaje im kopija vozačke u arhivi.
@bombay kako ide kad stigne naknadno kazna za rentano vozilo ?![]()
Jedino se može naplatiti ako ga policija nafata dok još renta vozilo , npr . Kanton Sarajevo najbrže reaguje sa kaznama i tu se može nešto čvaknuti .

Dobio za Novu godinu kaznu od marta, izjasnim se da sam kriv i još mi nije stigao prekršajni nalog.
Pa to je na licno auto, onda se moze to sto je @feniks rekao. Medjutim ako je rento nista.Derdiyok je napisao/la: ↑06 mar 2024, 23:29Skoro dolazila rodbina iz Pazara kad na granici u Priboju im oduzmu auto zbog neke kazne od prije par godina. Rođak uzeo auto od nekog čovjeka i nije nikad preveo a taj čovjek imao kaznu na Horgošu...a nije prvi put sa istim autom da je dolazio ovamo, ali eto, sad se potrefilo tako da provjeravaju i tup.alemsa je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:27Mozda je vise rentanje auta, tako da ide na osobufeniksptica je napisao/la: ↑06 mar 2024, 22:20Kakve gluposti Crna Hronika pise.
- JohnCleese
- Kontakt:
Sto su se drotovi i mediji digli zbog nekog Eleka i ponizavanja policajca.
Isto ovako se drotovi ponasaju prema obicnim gradjanima.
Jos prilikom prolaska diplomata ponasaju se kako kerovi i sva ostale auta rastjeruju kao psi macke.
Elekovom podignutom kaziprstu dizem palac gore
Jos prilikom prolaska diplomata ponasaju se kako kerovi i sva ostale auta rastjeruju kao psi macke.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
tom eleku je trebalo nabiti prst u gujicu pred kamerama i da vristi kao da sina zeniJohnCleese je napisao/la: ↑07 mar 2024, 07:44Sto su se drotovi i mediji digli zbog nekog Eleka i ponizavanja policajca.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jos samo da zivis u iluziji gdje mislis da se mozes ponasati prema policajcu kao on prema tebi, ono mozes ali ne placi kasnijeJohnCleese je napisao/la: ↑07 mar 2024, 07:44Sto su se drotovi i mediji digli zbog nekog Eleka i ponizavanja policajca.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
[quote=Marsal post_id=9684264 time=1709763623 user_id=25222]
Nema ti kod nas suda i to ko u Americi za prekršajne naloge, jedino ne možeš registrovati auto na sebe kao i izvaditi/produžiti lične dokumente dok kazne ne platiš
[/quote]
sto je najjace ja prosle godine dva puta predavao vozacku na mjesec dana i oba puta je uredno podizao a imam neplacenih kazni na svoje ime..
za mjesec dana ide obnova vozacke ono posle 10godina, kontam ako mi nisu rekli da platim u ova dva slucaja prethodna ne bi trebali ni kad ova obnova bude?
npr. preglupo je sto je tako sad su imali idealnu priliku da me natjeraju da platim al eto nista.. plus zastarilo mi je preko 300km kazni i vise ih nema u sistemu obrisane su skroz.. i to ne treba da bude tako al eto sistem je tu da se rupe traze
[/quote]
sto je najjace ja prosle godine dva puta predavao vozacku na mjesec dana i oba puta je uredno podizao a imam neplacenih kazni na svoje ime..
za mjesec dana ide obnova vozacke ono posle 10godina, kontam ako mi nisu rekli da platim u ova dva slucaja prethodna ne bi trebali ni kad ova obnova bude?

npr. preglupo je sto je tako sad su imali idealnu priliku da me natjeraju da platim al eto nista.. plus zastarilo mi je preko 300km kazni i vise ih nema u sistemu obrisane su skroz.. i to ne treba da bude tako al eto sistem je tu da se rupe traze

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Reakcija MUP-a Kantona Sarajevo: Nakon što se bahatio ‘njegova ekselencija’ Nedeljko Elek će morati platiti kaznualemsa je napisao/la: ↑07 mar 2024, 13:45Jos samo da zivis u iluziji gdje mislis da se mozes ponasati prema policajcu kao on prema tebi, ono mozes ali ne placi kasnijeJohnCleese je napisao/la: ↑07 mar 2024, 07:44Sto su se drotovi i mediji digli zbog nekog Eleka i ponizavanja policajca.
Elekovom podignutom kaziprstu dizem palac gore![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️