mogu ti rec da si duhovitVAM je napisao/la:promjena plana.na koljena i igraci i vas dvojica(neutralan i ljuman),i jos treba da odradite da svi budu zadovoljni,e onda mozda i dobijete te prijeko potrebne bodove

Moderator/ica: GracanicaAA
mogu ti rec da si duhovitVAM je napisao/la:promjena plana.na koljena i igraci i vas dvojica(neutralan i ljuman),i jos treba da odradite da svi budu zadovoljni,e onda mozda i dobijete te prijeko potrebne bodove
cuuj pa on je to cuo od svojih kolega leseva,on je tada jos isao na tutuLjumani_Banovici je napisao/la:mogu ti rec da si duhovitVAM je napisao/la:promjena plana.na koljena i igraci i vas dvojica(neutralan i ljuman),i jos treba da odradite da svi budu zadovoljni,e onda mozda i dobijete te prijeko potrebne bodove... stvarno imas smisla za humor, nisi se promijenio jos od 2005
ma lud je on likneutralan__ je napisao/la:cuuj pa on je to cuo od svojih kolega leseva,on je tada jos isao na tutuLjumani_Banovici je napisao/la:mogu ti rec da si duhovitVAM je napisao/la:promjena plana.na koljena i igraci i vas dvojica(neutralan i ljuman),i jos treba da odradite da svi budu zadovoljni,e onda mozda i dobijete te prijeko potrebne bodove... stvarno imas smisla za humor, nisi se promijenio jos od 2005
Dobro nam došaoFKBB 1947 je napisao/la:Pozdrav za sve navijace Buducnosti,ja sam novi na forumu,bit ce mi cast sa vama pisati o nasem klubu!
dobro dosaoFKBB 1947 je napisao/la:Pozdrav za sve navijace Buducnosti,ja sam novi na forumu,bit ce mi cast sa vama pisati o nasem klubu!
danas je tuga,jad i čemerneutralan__ je napisao/la:Samo da se malo podjestimo,kako je nekad bilo dobro,bili Ljumani,tribine pune i na istoku i na zapadu....a sad......![]()
e jbg,nemoj da si tužan,biće boljeneutralan__ je napisao/la:Ni spikera vise nema,tuzno izgleda stadion,i Bog vise nije na nasoj strani,svaki put pred utakmicu ili kisa ili snijeg.....
ma daVAM je napisao/la:e jbg,nemoj da si tužan,biće boljeneutralan__ je napisao/la:Ni spikera vise nema,tuzno izgleda stadion,i Bog vise nije na nasoj strani,svaki put pred utakmicu ili kisa ili snijeg.....![]()
![]()
kao vi prije 6 godinaVAM je napisao/la:na koljena,na koljena...
2005VAM je napisao/la:ona dva tri igraca koji imaju zube moraju ih oprati,nemojte da vas opiminjemo
jao kako duhovito,a 2005.VAM je napisao/la:ona dva tri igraca koji imaju zube moraju ih oprati,nemojte da vas opiminjemo
Momak jel' ti imas kakve komplekse od FK Buducnost?...Od svojih 60 postova 20 si ovdje napisao i svih 20 nisu na nivou skolskog vec predskolskog uzrasta...Idi pisi po temi Borca svrsavaj po uspjesima svog kluba radi sta hoces samo nemoj smanjivat koeficijent inteligencije forumasa koji posjecuju ovu temu.Sa svojim debelim minusom bi dosta oslabio nas odlican prosjek...VAM je napisao/la:sta ti je baksuz.po klubu iz tvog grada s.e.r.e ko hoće,nabija ga ko kantu,krenes navijati za željezničar,titula ni na vidiku.![]()
![]()
![]()
dobre vam ove slike sa "stadiona"ali nema veze za 1.federalne i ne treba nista bolje
![]()
joj,jos malo pa kvalifikacije za lš
pa nesto slicno kao borca u sezoni 2004/2005 ,Zepce,Rudar....VAM je napisao/la:sta ti je baksuz.po klubu iz tvog grada s.e.r.e ko hoće,nabija ga ko kantu,krenes navijati za željezničar,titula ni na vidiku.![]()
![]()
![]()
dobre vam ove slike sa "stadiona"ali nema veze za 1.federalne i ne treba nista bolje
![]()
joj,jos malo pa kvalifikacije za lš
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.