FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2011, 00:24

ma izzo care, ali evo na snimku se bas i ne vidi da je covjek udario loptu ebiga...sumljivo je ovo pravo, ali eto na svu srecu nije ni bitan taj detalj vise...ako si ti bio na Jugu, pa mislim da je tebi bilo jako tesko vidjeti jeli ovo bila ruka ili ne...po meni ovako gledajuci, vise izgleda kao da je podigao ruku i da je lopta samo proletila, a to je malo prevarilo Sehica...sad mozda ipak nije tako, ali volio bi da se ovo prikaze u usporenom snimku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2011, 00:26

izzo je napisao/la: Bio i vidio svojim ocima, e jedino da ti bolje znaš od mene ;) ...namjerno rukom skrenuo loptu....zbog namjernog igranja rukom, dobija se žuti karton - zasluženo.
Ne moraš mi vjerovati, ne zanima me.
Eto vidis, ako mislis da ljudi ne zele da ti vjeruju, nema potrebe da ih uvjeravas u suprotno, jer nikad neces dostici cilj. ;)
izzo je napisao/la:Ofirni ste sa tim pokušajima provokacija i šukova...pobjedili ste i budite barem malo dostojanstveni...nemoj provocirati, nemoj biti papak u pobjedi, vec budi iznad toga
Ja iskreno ne vidim da je moj post izgledao kao provokacija. Tebe sam spomenuo jer si se prvi javio da das odgovor i opovrgnes tezu, iako je ona mozda i tacna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 00:31

SaltCityAttack je napisao/la:ma izzo care, ali evo na snimku se bas i ne vidi da je covjek udario loptu ebiga...sumljivo je ovo pravo, ali eto na svu srecu nije ni bitan taj detalj vise...ako si ti bio na Jugu, pa mislim da je tebi bilo jako tesko vidjeti jeli ovo bila ruka ili ne...po meni ovako gledajuci, vise izgleda kao da je podigao ruku i da je lopta samo proletila, a to je malo prevarilo Sehica...sad mozda ipak nije tako, ali volio bi da se ovo prikaze u usporenom snimku
Na sjeveru sam bio ,tu sam inace i frajer je igrao rukom i tako skrenuo loptu (kasnije dobio žuti karton zbog toga)...jbm, zar je to teško shvatiti :o nije mu sudija dao karton zato što mu se ne sviđa njegova frizura, ha ja jbg ti....ma ustvari, šta me boli briga - ne moraš mi vjerovati....bilo prošlo, yebat ga.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 00:46

slani grad je napisao/la:
izzo je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma izzo care, ali evo na snimku se bas i ne vidi da je covjek udario loptu ebiga...sumljivo je ovo pravo, ali eto na svu srecu nije ni bitan taj detalj vise...ako si ti bio na Jugu, pa mislim da je tebi bilo jako tesko vidjeti jeli ovo bila ruka ili ne...po meni ovako gledajuci, vise izgleda kao da je podigao ruku i da je lopta samo proletila, a to je malo prevarilo Sehica...sad mozda ipak nije tako, ali volio bi da se ovo prikaze u usporenom snimku
Na sjeveru sam bio ,tu sam inace i frajer je igrao rukom i tako skrenuo loptu (kasnije dobio žuti karton zbog toga)...jbm, zar je to teško shvatiti :o nije mu sudija dao karton zato što mu se ne sviđa njegova frizura, ha ja jbg ti....ma ustvari, šta me boli briga - ne moraš mi vjerovati....bilo prošlo, yebat ga.
coooovvvjjeeccceeee...koga boli k.u.r.a.c gdje si ti bio,sta si vidio,sta bi mi voljeli,sta bi vi voljeli,jel pobjeda zasluzena,jesmol sad cetnici,****-palac....kolko se sjecam ti rece da neces vise smarat ovdje al ti izgleda po starom.....uzeli smo vam bodove kuci,unistili snove o tituli i sad vam pijemo krv na slamku..sta hoces....bilo bi nam draze da borac uzme titulu...il trebamo u sarajevo ic da pitamo sta bi trebali da radimo i koga da simpatisemo...borac je BOSANSKO-HERCEGOVACKI klub i 100 puta mi je drazi od vas i pita....o.d.j.e.b.i sa teme vise...ja frajera bolesnog...nevjerovatno :o
Paša, kad ovaj forum bude tvoje vlasništvo ili tvoja babovina onda možeš mi takve poruke upucivati...ne znaš ti piti krv na slamku -nije to za tebe, vec si papak nedefinisani koji zna samo za jezik mržnje, uvrede i pljuvanja.
Srami se :oops: :oops:
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 21 mar 2011, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 mar 2011, 00:47

pa dobro svakako ti si vidjeo prepostavljam da je tako nisam ja rekao da nije, ali mi se na ovom snimku tako cini...zato kazem bilo bi dobro ovo pogledati uporeno...mislio sam da nije dobio zuti zbog prigovora, jer se bunio zbog takve odluce....samo i dalje je ovo sumljivo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 21 mar 2011, 00:50

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro svakako ti si vidjeo prepostavljam da je tako nisam ja rekao da nije, ali mi se na ovom snimku tako cini...zato kazem bilo bi dobro ovo pogledati uporeno...mislio sam da nije dobio zuti zbog prigovora, jer se bunio zbog takve odluce....samo i dalje je ovo sumljivo :)

Ako izzo kaze da nije sumnjivo onda nije i tacka :lol: :lol: :lol:
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 00:54

Eto nije gol bio i sta sad ?? :? :?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 21 mar 2011, 00:56

tuzlaci....imam veliku zamjerku na vas...ispada da sam vise ja vjerovao u vas nego vi sami,zato povecajte malo tu kolicinu samopostovanja,jer niste vi travnik,rudar ili olimpik......nakon sto sam prekjuce ovo napisao na vasoj temi bio sam bombardovan od vas kako vasi igraci nemaju ponos,kako bi se prodali za saku para,kako od boda nema nista....nije to u redu jer sloboda je KLUB!...evo sta je dule napisao,citiracu se da vidite sa kako pametnim momkom imate posla :D !

Dule 078 je napisao/la:malo se zayebavam,zbog ovih zeljovaca koji iz nedjelje u nedjelju mijenjaju najsimpaticniji klub (kako koji igra sa nama),ali vi ste mi stvarno simpaticni....dok sam ziv necu zaboraviti ono vase skandiranje jesenas "necemo pobjedu,necemo pobjedu" :D :D
odavno nisam vidio bolji navijacki fol,a ono zajebavanje za srbiju nije mi bilo ni 10% kao ovo skandiranje....

u svakom slucaju,prvi put cu se nakon tri utakmice na grbavici namontirati kraj teleteksta i navijati da im otkinete bar bod,a ove prethodne tri njihove domace (rudar,olimpik i travnik) nisam ni pratio jer se znalo sta ce biti.

vi se sigurno bar necete bez borbe predati jer imate ime i ponos,a ako pobjede-pobjede,yebiga!

srecno u nedjelju,nama dosta da odigrate i nerijeseno. :D
i jos na temi o 19 kolu premijer lige,prognoze
Željezničar Sloboda -X-Nakon Rudara,Olimpika i Travnika za koje se unaprijed znalo da gube, konacno na Grbavicu stize tim koji mi uliva nadu da moze uzeti bod jer igraju posteno na Grbavici i ne yebu zivu silu!Zeljo ce biti umoran....ma mora biti bar X (ajmo sloboda,srbija,srbija :D ,!) :D :D
znam da ste naravno igrali samo za sebe,svoj grad i svoj klub,ali ipak HVALA!!
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 21 mar 2011, 01:01, ukupno mijenjano 2 puta.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 21 mar 2011, 00:58

nije onaj dir'o loptu rukom, al' kako mi rece jaran onaj mahao nesto rukama ispred Sehe, sto ga je i omelo a to valjda ne smije raditi.. :roll: ... nezz stvarno

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 01:01

Dule tebi svaka cast na tomee, ali nasi sigurno nisu odigrali za Borac tako da osvjetlali su cijelu Tuzlu ovom pobjedom a ja sam se potajno nadao pobjedi jer znam da imamo kvalitet u nasoj ligi...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 21 mar 2011, 01:07

Evo ovaj rezultat je dokaz da Sloboda kad hoce da moze pobjediti bilo koju ekipu u ovoj napacenoj Premijer BiH ligi....A msm da su ova prepucavanja na forumu bezze....ybg ovo je ipak forum o Slobodi i tu prvenstveno treba da se mi Tuzlaci hvalimo** :D :D nasim uspjesima i pobjedama...a ne da nam neki sabani djaba trose prostor na forumu.. :D :D :D SLOBODA DO GROBA!!!!!!1

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2011, 01:31

Dule 078 je napisao/la:tuzlaci....imam veliku zamjerku na vas...ispada da sam vise ja vjerovao u vas nego vi sami,zato povecajte malo tu kolicinu samopostovanja,jer niste vi travnik,rudar ili olimpik......nakon sto sam prekjuce ovo napisao na vasoj temi bio sam bombardovan od vas kako vasi igraci nemaju ponos,kako bi se prodali za saku para,kako od boda nema nista....nije to u redu jer sloboda je KLUB!...evo sta je dule napisao,citiracu se da vidite sa kako pametnim momkom imate posla :D !

Dule 078 je napisao/la:malo se zayebavam,zbog ovih zeljovaca koji iz nedjelje u nedjelju mijenjaju najsimpaticniji klub (kako koji igra sa nama),ali vi ste mi stvarno simpaticni....dok sam ziv necu zaboraviti ono vase skandiranje jesenas "necemo pobjedu,necemo pobjedu" :D :D
odavno nisam vidio bolji navijacki fol,a ono zajebavanje za srbiju nije mi bilo ni 10% kao ovo skandiranje....

u svakom slucaju,prvi put cu se nakon tri utakmice na grbavici namontirati kraj teleteksta i navijati da im otkinete bar bod,a ove prethodne tri njihove domace (rudar,olimpik i travnik) nisam ni pratio jer se znalo sta ce biti.

vi se sigurno bar necete bez borbe predati jer imate ime i ponos,a ako pobjede-pobjede,yebiga!

srecno u nedjelju,nama dosta da odigrate i nerijeseno. :D
i jos na temi o 19 kolu premijer lige,prognoze
Željezničar Sloboda -X-Nakon Rudara,Olimpika i Travnika za koje se unaprijed znalo da gube, konacno na Grbavicu stize tim koji mi uliva nadu da moze uzeti bod jer igraju posteno na Grbavici i ne yebu zivu silu!Zeljo ce biti umoran....ma mora biti bar X (ajmo sloboda,srbija,srbija :D ,!) :D :D
znam da ste naravno igrali samo za sebe,svoj grad i svoj klub,ali ipak HVALA!!
dule,dule...puska te ubila :lol: :lol: ...i tebe i prognoze :lol:
al da nam zeljo nebi zahaterio i natovario kakvu urotu a vec pokusavaju morat cemo i vas uzet pa da nuliramo to gubljenje bodova i njih i vas :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 21 mar 2011, 01:35

ma nije to za nas nista novo,izgubiti u tuzli...navikli smo :D

mada ove godine pobjedjujemo gdje nikad nismo,kosevo,banovici,travnik,siroki brijeg...a u tuzli smo znali cak i pobjediti,tako da.... :D :D
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 21 mar 2011, 01:49

ma nije nama frka za Borac...lako cemo mi to ...nek padne jdeno 3 komada i dosta nama...a i vi zadovoljni :D :D :D

samo nek smo dobili one plave strumfove ....sarajevske laijke nafurane puuuuu....

SLOBODA DO GROBA!!!!!!!!!!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 21 mar 2011, 01:50

@FKR_1987 dje si danas u Sarajevu da bodris svoje ljubimce ??

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 21 mar 2011, 01:52

Dule 078 je napisao/la:ma nije to za nas nista novo,izgubiti u tuzli...navikli smo :D

mada ove godine pobjedjujemo gdje nikad nismo,kosevo,banovici,travnik,siroki brijeg...a u tuzli smo znali cak i pobjediti,tako da.... :D :D
ma necemo mi to radi sebe da uradimo....mi cemo radi zelje da vas uzmemo :lol: :lol:
al fakat...sad nesto kontam bez zezanja...nedo nam dragi bog da vas ne dobijemo....mislim da pljuvanje iz sehera nebi mjesec prestajalo....te izdajnici,te cetnici,te komunisti,zelju instituciju ste nasli da rusite,te izdaja Tuzle...nema sta se tu nebi udrobilo :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

FKBB 1947
Kontakt:

Post Postao/la FKBB 1947 » 21 mar 2011, 01:52

Komsije,cestitam vam na pobjedi,nije mala stvar pobijediti Zelju na Grbavici,jos jednom cestitke!

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 21 mar 2011, 01:54

FKR_1987 = FKBB 1947 jedan te isti bolesnik koji se veceras registrovao :oops:..

FKBB 1947
Kontakt:

Post Postao/la FKBB 1947 » 21 mar 2011, 01:56

mangupp je napisao/la:FKR_1987 = FKBB 1947 jedan te isti bolesnik koji se veceras registrovao :oops:
Ne znam na sta ciljas,ali ja dugo pratim ovaj forum,pa sam odlucio da se registrujem,ne znam samo zasto sam bolesnik? Jel mozda sto ne navijam za Zelju??

mangupp
Kontakt:

Post Postao/la mangupp » 21 mar 2011, 01:58

FKBB 1947 je napisao/la:
mangupp je napisao/la:FKR_1987 = FKBB 1947 jedan te isti bolesnik koji se veceras registrovao :oops:
Ne znam na sta ciljas,ali ja dugo pratim ovaj forum,pa sam odlucio da se registrujem,ne znam samo zasto sam bolesnik? Jel mozda sto ne navijam za Zelju??
:lol: :lol: :lol: oj suplje price, preofiran si ba :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.