topnik1 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 23:28Mozda mu je pukla kakva kost u stopalu ,nwvjerovatno mi je ako je uderac da nije mogao sam makar sepajuci izaci sa terena,a jos veca briga je sto se poslije nije pojavio na klupi da isprati mec ,i u svlacionicu su ga odnijeli.Steta ako se povrijedi sada kada je najpotrebnije.
Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ima da ga zovu sad svaka dva dana sa svojim ciganskim foramaMarsal je napisao/la: ↑06 mar 2024, 17:39| BREAKING: Barcelona have contacted Mikel Arteta. Laporta and Deco like him very much. Despite Arteta saying few weeks ago he isn't leaving, 'Relevo' can confirm that Barça have called him. However, the process is seen as complicated because of his contract with Arsenal until 2025. [@relevo] #fcblive

Nemaju ni pare i stvarno mogu samo da ga zovu onako
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Sad ce price kako ima katalonski DNA
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Bit ce sad na ljeto za dosta naših. Nisu htjeli prosle cekali da vide je l to samo jedne čudo.
Al kako nam promice lagano kako Arteta od stopera pravi odlicne bekove. Kako je White preuzeo Zinijev poso i obavlja ga korektnije.
Al kako nam promice lagano kako Arteta od stopera pravi odlicne bekove. Kako je White preuzeo Zinijev poso i obavlja ga korektnije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vec ih sad mnogi zele ali malo ih ko moze priustiti. Nije ovo onaj Arsenal kad uvijek ima igraca ili dva koji odskace a zna se da ostatak tima je ne moze dalje. Ovo je bukvalno uigrana masinerija i mozda najizbalansiranija ekipa na svijetu. A realno od ovih svih top ekipa u Evropi i dalje smo najmladji. I onako pitanje vremena kad ce ova ekipa poceti da ubire trofeje... Zato mislim da Arteta koji je isto cigan spanski nece nigdje. Ono napravis nesto gdje si Bog i batina u klubu. I Wengera je syebo po autoritetu i sad kad treba da ubire plodove svog rada treba da ide gdje na ponovni pocetak gdje nece biti ni glavni?!
Ali Barceloni svaka cast barabe su. Podsjecaju me na jednog mog rodjaka. Zove ljude hoce neku zemlju kupuje a nema pas za sta da ga ujede...
Ali Barceloni svaka cast barabe su. Podsjecaju me na jednog mog rodjaka. Zove ljude hoce neku zemlju kupuje a nema pas za sta da ga ujede...
Arsenal je zabio najvise golova glavom ove sezone, a Brentford ih je najvise primio glavom. Saliba i Gabriel su nutra na fentari 

ARSENAL4ever
Nevjerovatno kako nam sutra svaki rezultat istovremeno i odgovara i ne odgovara u isto vrijeme
Valja Jesusa gledat, a Trossard zasluzuje. Bice preslikano ko prosle sezone

- Marsal
- Kontakt:
Gledaću preko livescorea, odo na Čelika
inače nikad nisam manje utakmica gledao nego ove sezone, vazda me potrefi ili kad sam u noćnoj ili u prvoj.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Danas i 2-0 bilo bi dovoljno ne treba pretjerivati sad 

- feniksptica
- Kontakt:
Ajmoooo nasiiiii
COYG

COYG

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
bravo Rice, ovo nad odegaardom je moglo da se svira kao penal
Riza,Riza bejbiiiiiii
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Eto zašto ovog retarda treba prikovati za tribine a ne klupu
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.