nevjerujem ja da ce jakupovic imati pravo nastupa on je vec nastupao za a reprezentaciju svicarske a begovic bi imao posto je nastupao za maldu kanadelopta je okrugla je napisao/la:Ne bi se trebali bojati da imamo normalan savez,posto nemamo......sa ovim zakonom i ,pored stranog("naseg") saveza,da imamo normalnog selektora kao sto nemamo,selektor bi bio taj koji bi sa ovim novim pravilima,mogao da spasi dosta nasih talentovanih fudbalera,ali "nas" selektor voli da sa raznim mesetarima i kvazi novinarima-sastavlja RAGBI ekipe........anlayan je napisao/la:ako sve bude u redu nećemo se više bojati za mjesto na golu : Hasagić, Ramović, Begović, Jakupović i Supić
Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Zanima me jedna stvar. Obzirom na ovaj novi zakon FIFA-e, da li Jakupovic moze promijeniti svoju odluku?
"Srce mi se cijepa sto ne branim za Bosnu. I ovaj moj obilazak reprezentacije na Ilidzi sve najbolje govori. Tesko mi je zbog svega, ali FIFA i propisi su nemilosrdni." - rekao je Jakupovic za Sport.
"Srce mi se cijepa sto ne branim za Bosnu. I ovaj moj obilazak reprezentacije na Ilidzi sve najbolje govori. Tesko mi je zbog svega, ali FIFA i propisi su nemilosrdni." - rekao je Jakupovic za Sport.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Zanima me jedna stvar. Obzirom na ovaj novi zakon FIFA-e, da li Jakupovic moze promijeniti svoju odluku?
Vi kao da ništa ne pratite. Jakupović je već igrao za mladu U-21 BiH pa ju je zamijenio sa Švicarskom repkom, tako da on nema više pravo da MIJENJA DRŽAVE.
Koliko mu je stalo do repke pokazuje činjenica da je mijenjao sportsko državljanstvo nebi li nastupao na EP za Švicarce.Pustite sad šupljake!Lako je biti general poslije bitke.
Neko je na ovoj ili nekoj drugoj temi spomenuo Aleksandra Kosorica. Seljacina jedna izdajnicka. Kad mu je trebalo da se afirmise i proda igro je mladje selekcije BiH. A kad se seljo dokopo carsije i kad je namiriso Beogradski asfalt, poceo je nebuloze prosipat. Hvala Dragom Allahu pa imamo kvalitetne igrace u reprezentaciji (i Srbe, i Hrvate, i Muslimane) i ne moramo zavisit od (ne)milosti Subotica, Kosorica i njima slicnih...
Evo link pa procitajte...
http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=342566
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
vidim navijaci su ga fino prihvatilicobratz je napisao/la:Neko je na ovoj ili nekoj drugoj temi spomenuo Aleksandra Kosorica. Seljacina jedna izdajnicka. Kad mu je trebalo da se afirmise i proda igro je mladje selekcije BiH. A kad se seljo dokopo carsije i kad je namiriso Beogradski asfalt, poceo je nebuloze prosipat. Hvala Dragom Allahu pa imamo kvalitetne igrace u reprezentaciji (i Srbe, i Hrvate, i Muslimane) i ne moramo zavisit od (ne)milosti Subotica, Kosorica i njima slicnih...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ne mogu reći da to on nije izjavio,ali svi znate kakvi su srspki mediji...Oni šire takve laži,da bi dva brata posvađali. Nemojte vjerovati svemu što oni objave,pa znamo iz iskustva kakvi su im mediji.cobratz je napisao/la:Neko je na ovoj ili nekoj drugoj temi spomenuo Aleksandra Kosorica. Seljacina jedna izdajnicka. Kad mu je trebalo da se afirmise i proda igro je mladje selekcije BiH. A kad se seljo dokopo carsije i kad je namiriso Beogradski asfalt, poceo je nebuloze prosipat. Hvala Dragom Allahu pa imamo kvalitetne igrace u reprezentaciji (i Srbe, i Hrvate, i Muslimane) i ne moramo zavisit od (ne)milosti Subotica, Kosorica i njima slicnih...
ma hebo kosorica ljudi neg gledaj te ovo..
imacemo aBd 4 igraca u premiershipu.. pa srba i hrvata je toliko zajedno..
Dzeko Chelsea FC
Begovic Portsmouth FC
Hadziresic West Ham
Pandza Stoke
imacemo aBd 4 igraca u premiershipu.. pa srba i hrvata je toliko zajedno..
Dzeko Chelsea FC
Begovic Portsmouth FC
Hadziresic West Ham
Pandza Stoke
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Složio bi se za srpske medije u globalu al bi iz te kvalifikacije izostavio pomenuti B92, B92 je vjerovatno najprofesionalnija TV kuća u bivšoj Jugi, a u Srbiji sigurno.Njima se može vjerovati.ra1981 je napisao/la:Ne mogu reći da to on nije izjavio,ali svi znate kakvi su srspki mediji...Oni šire takve laži,da bi dva brata posvađali. Nemojte vjerovati svemu što oni objave,pa znamo iz iskustva kakvi su im mediji.cobratz je napisao/la:Neko je na ovoj ili nekoj drugoj temi spomenuo Aleksandra Kosorica. Seljacina jedna izdajnicka. Kad mu je trebalo da se afirmise i proda igro je mladje selekcije BiH. A kad se seljo dokopo carsije i kad je namiriso Beogradski asfalt, poceo je nebuloze prosipat. Hvala Dragom Allahu pa imamo kvalitetne igrace u reprezentaciji (i Srbe, i Hrvate, i Muslimane) i ne moramo zavisit od (ne)milosti Subotica, Kosorica i njima slicnih...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Bošnjake Elhamdulilahcobratz je napisao/la:Neko je na ovoj ili nekoj drugoj temi spomenuo Aleksandra Kosorica. Seljacina jedna izdajnicka. Kad mu je trebalo da se afirmise i proda igro je mladje selekcije BiH. A kad se seljo dokopo carsije i kad je namiriso Beogradski asfalt, poceo je nebuloze prosipat. Hvala Dragom Allahu pa imamo kvalitetne igrace u reprezentaciji (i Srbe, i Hrvate, i Muslimane) i ne moramo zavisit od (ne)milosti Subotica, Kosorica i njima slicnih...
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- el-fighter
- Kontakt:
Sva sreća da je naša repka multietnička pa da nezavisimo od nekog Kosorića i Subotića. I onako imaju kvalitete za Orašja. Ev večeras protiv ovih novinara pa da vidimo mlade momke na djelu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Dobro to za Kosorica i ne mora bit istina, znate da komsije (i zapadne i istocne) strasno boli sto nam je repka u najmanju ruku na istom nivou kao i njihova pa onda svasta izmisljaju. Na primjer da je Bajic izjavio da ce igrat za RS (a momak je to demantovao, i bio je u Zenici protiv Belgije gledo tekmu) i da ce Ciro preuzet Srbiju. Bio je i kasnije intervju sa tim Kosoricem i reko je da zeli da igra za BiH. Mislim mozda i jest istina da je to izjavio za Srbiju, ali nemojte vjerovat sve sto procitate u srpskim i hrvatskim medijima. Licno samo vjerujem sportsportu i sajtu reprezentacija . net.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
sta je sa harisom medunjaninom ako sada moze igrati treba sve uciniti da igra za svoju repku ipak igra on u valladolidu nije to mala stvar !!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Ma...nije to neki igrac. Sigurno nije zasluzio da ga molimo da igra za nas.CRNI_SA je napisao/la:sta je sa harisom medunjaninom ako sada moze igrati treba sve uciniti da igra za svoju repku ipak igra on u valladolidu nije to mala stvar !!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
nije moj **** nebi igrao u primeri a molili smo nekle igrace koji su 10 slabiji od njega ne znam sto nebi njega !!!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
ljudi to za kosorica je istina...ja sam gledao konfereciju gdje je on izjavio da vise ne zeli da igra za nasu repku i da mu je zivotni san da jednog dana obuce dres reprezentacije srbije... mediji to u srbiji ne izmisljaju... ne mogu se sad tacno sjetiti na kojoj sam tv stanici gledao al mislim da je to avala.!!! jednostavno ne zeli da igra za nas i to je to...nek mu je sa srecom mada mislim da on nece nikad dobiti priliku da igra za srbiju jer su oni na toj poziciji gdje on igra vec odavno popunjeni (subotic, vidic, ivanovic, rajkovic, stepanov, bisevac, lukovic i mnogi drugi)
mislim da ce ista situacija biti i sa Ognjenoim Vranjesom!!!!!!!!!pozzz
ako nece da igra nek i nemora!......bolje nam je bez njega,jer nebi ostavljao srce na terenu!edo07 je napisao/la:ljudi to za kosorica je istina...ja sam gledao konfereciju gdje je on izjavio da vise ne zeli da igra za nasu repku i da mu je zivotni san da jednog dana obuce dres reprezentacije srbije... mediji to u srbiji ne izmisljaju... ne mogu se sad tacno sjetiti na kojoj sam tv stanici gledao al mislim da je to avala.!!! jednostavno ne zeli da igra za nas i to je to...nek mu je sa srecom mada mislim da on nece nikad dobiti priliku da igra za srbiju jer su oni na toj poziciji gdje on igra vec odavno popunjeni (subotic, vidic, ivanovic, rajkovic, stepanov, bisevac, lukovic i mnogi drugi)
- Bez_komentara
- Kontakt:
Vranješ za primjer
Ognjen Vranješ je sa oduševljenjem dočekao i prihvatio poziv Dragana Jovića, selektora novinarske selekcije. On je dijete Borca, kao izrazito talentirani defanzivac dospio je u beogradsku Zvezdu. Na okupljanje, iako povrijeđen, stigao je prvi, otišao na pregled i vratio se kući. Pokazao je ovom gestom koliko mu je stalo do reprezentacije.
Ovo je pisalo u dnevnoj novini "SAN",a Kosoric sada i definitivno moze igrati za Srbiju,posto FIFA dozvoljava nakon 21 god da promijenis drzavljanstvo.Mada cisto sumnjam da ce uspjeti u tome.Tamo ce i Subotic cekati na mjesto u A-timu a Subotic je u idealnom timu Bundeslige ove sezone,tako da nek sanja.Srbi imaju jednu od najjacih zadnjih linija na svijetu,bas kao mi napad.
Ognjen Vranješ je sa oduševljenjem dočekao i prihvatio poziv Dragana Jovića, selektora novinarske selekcije. On je dijete Borca, kao izrazito talentirani defanzivac dospio je u beogradsku Zvezdu. Na okupljanje, iako povrijeđen, stigao je prvi, otišao na pregled i vratio se kući. Pokazao je ovom gestom koliko mu je stalo do reprezentacije.
Ovo je pisalo u dnevnoj novini "SAN",a Kosoric sada i definitivno moze igrati za Srbiju,posto FIFA dozvoljava nakon 21 god da promijenis drzavljanstvo.Mada cisto sumnjam da ce uspjeti u tome.Tamo ce i Subotic cekati na mjesto u A-timu a Subotic je u idealnom timu Bundeslige ove sezone,tako da nek sanja.Srbi imaju jednu od najjacih zadnjih linija na svijetu,bas kao mi napad.
- el-fighter
- Kontakt:
E ako mu je životna želja da obuče dres reprezentacije Srbije, onda nek ga kupi na pijaci i nek ga nosa čitav život. Sva sreća da je naša zemlja veliki rasipnik talenata, pa ne zavisimo od takvih igrača.edo07 je napisao/la:ljudi to za kosorica je istina...ja sam gledao konfereciju gdje je on izjavio da vise ne zeli da igra za nasu repku i da mu je zivotni san da jednog dana obuce dres reprezentacije srbije... mediji to u srbiji ne izmisljaju... ne mogu se sad tacno sjetiti na kojoj sam tv stanici gledao al mislim da je to avala.!!! jednostavno ne zeli da igra za nas i to je to...nek mu je sa srecom mada mislim da on nece nikad dobiti priliku da igra za srbiju jer su oni na toj poziciji gdje on igra vec odavno popunjeni (subotic, vidic, ivanovic, rajkovic, stepanov, bisevac, lukovic i mnogi drugi)
Velež do groba života mi moga
tako je imali smo mi i većih talenata kao što je Ibrahimović koji ne igraju za BIH pa da sad žalimo za j..... kosorićem. imaćemo mi aBd igrača sa ovim novim zakonom fife samo ako ova mafija iz saveza ne zajebe stvar ponovo..el-fighter je napisao/la:E ako mu je životna želja da obuče dres reprezentacije Srbije, onda nek ga kupi na pijaci i nek ga nosa čitav život. Sva sreća da je naša zemlja veliki rasipnik talenata, pa ne zavisimo od takvih igrača.edo07 je napisao/la:ljudi to za kosorica je istina...ja sam gledao konfereciju gdje je on izjavio da vise ne zeli da igra za nasu repku i da mu je zivotni san da jednog dana obuce dres reprezentacije srbije... mediji to u srbiji ne izmisljaju... ne mogu se sad tacno sjetiti na kojoj sam tv stanici gledao al mislim da je to avala.!!! jednostavno ne zeli da igra za nas i to je to...nek mu je sa srecom mada mislim da on nece nikad dobiti priliku da igra za srbiju jer su oni na toj poziciji gdje on igra vec odavno popunjeni (subotic, vidic, ivanovic, rajkovic, stepanov, bisevac, lukovic i mnogi drugi)
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Bing [Bot], budzak, eleGancy, Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.