La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 22:35

Svi koji misle da ima bolja liga od primere slobodno neka pogledaju u snimku Bilbao-Villareal ili Valencia-Sevilla zapravo ovaj drugi još traje tako da može i uživo 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

polga
Kontakt:

Re: Sevilla FC

Post Postao/la polga » 20 mar 2011, 22:57

Na kraju, pobjeda Seville na gostovanju kod Valencije sa 1:0, golom Rakitica iz 70. minute.

Nisam gledao prvo poluvrijeme, no u drugom se igrao prelijep fudbal, sa obje strane. Mnogo sansi, pogotovo za Valenciju, ali je Javi Varas sve zivo branio.

Sa druge strane, Sevilla je takoder stvarala sanse, naravno mnogo manje, ali je jedna takva zavrsila u golu, kada je Rakitic, nakon odbijene lopte, ljevicom poslao loptu u mrezu. Do kraja, i Negredo je imao jednu stopostotnu sansu, kada je izasao sam ispred golmana Guaite, ali ga je ovaj procitao.

Sevilla se sada popela na sedmo mjesto na tabeli, ima isto bodova kao i Bilbao, 42, te zaostaje jedan bod za Espanyolom, koji je peti. Villareal, trenutno cetvrti, je ipak nedostizan.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 21 mar 2011, 00:10

slika
slika 8-) Valencia
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 mar 2011, 00:18

zanimljiv i lijep gest 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2011, 18:59

Ima li potrebe o ovom raspravljat svi znaju ko je Raul 8-)
Puno bolja anketa bi bila ko osvaja španski kup/ligu,da li će španci osvojiti jedan evropski trofej EL i LP...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 mar 2011, 19:01

LBJ MVP je napisao/la:Ima li potrebe o ovom raspravljat svi znaju ko je Raul 8-)
Puno bolja anketa bi bila ko osvaja španski kup/ligu,da li će španci osvojiti jedan evropski trofej EL i LP...
neka,neka malo..promijenit ce se...

da vidimo jel bolji El Siete il onaj sto od 2008 igra na velikom nivou...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 mar 2011, 19:11

Posto nema Mendiete moram glasati za Raula. :lol:
Mogli ste i Di Stefana ubaciti i on je veci deo zivota Spanac,a svakako da je pre Xavia i Inieste.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2011, 19:13

Devil je napisao/la:Posto nema Mendiete moram glasati za Raula. :lol:
Mogli ste i Di Stefana ubaciti i on je veci deo zivota Spanac,a svakako da je pre Xavia i Inieste.
Villa i Iniesta sigurno nisu prije Mendiete pa i za Xavija je diskutabilno :?
I po tom tvom može i Ferenc Puskas u izbor :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 mar 2011, 19:16

Puskas je druga stvar,on je odigrao utakmica i utakmica za "Laku Konjicu",85 ako se ne varam,dok za Spance nije odigrao ni dvocifreni broj,susta suprotnost Di Stefanu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 mar 2011, 19:21

Devil je napisao/la:Posto nema Mendiete moram glasati za Raula. :lol:
Ne htjedoh ove konvertite ubacivati. Nisam ih zaboravio, samo i sam znaš zbog čega ih ne stavih(ne, nije to zato što bi bilo previše Madriđana :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 22 mar 2011, 19:27

jbg glupo je poredit raula i xavija jer ipak oni ne igraju u na istim pozicijama.... oba su bila dobra u repki raul je najbolji strijelac ali ipak njegova generacija nije nista uspjela dok je ova s xavijem puno bolja jer tu su iniesta iker puyol villa torres... po meni je xavi vazniji za ekipu al ne bi nista mogao bez dobrih suigraca :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 mar 2011, 19:28

adas_barca je napisao/la:jbg glupo je poredit raula i xavija jer ipak oni ne igraju u na istim pozicijama.... oba su bila dobra u repki raul je najbolji strijelac ali ipak njegova generacija nije nista uspjela dok je ova s xavijem puno bolja jer tu su iniesta iker puyol villa torres... po meni je xavi vazniji za ekipu al ne bi nista mogao bez dobrih suigraca :D
znaci ti si ovaj jedan :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 22 mar 2011, 19:57

Ko prati nogomet zna staje Raul za Spaniju..

Xavi-Iniesta-Villa, Casillas jesu prvaci Europe, SP, ali..
Jedan je Raul 8-)

On je u svojoj eri uradio puno, a da ima 22,3,4g sa ovom generacijom, na celu sa vrh. strcnjakom V.Del Bosqueom, nebi im bilo kraja :)

Xavi je u skolopu sa jakim timom tj.predvodjeni vrh.strucnjacima, svoj vrh je dostigao od 2008-2011 rep.Spanije /Barca, koliko ce jos da traje :?
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 mar 2011, 21:49

Ne znam kako neko moze staviti Xavija ispred Raula, Emilia, Fernanda, Ikera i Antonia..
Sve u svemu Raul daleko najbolji,Guardiola i Luis Enrique su cak ispred Inieste i Xavija, Villa je dobar,,
Da dodam tu jos: El Moro-a, Baraju, Mendietu, ...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 mar 2011, 21:59

Ja sam glaso zna se za koga (najboljeg igrača svih vremena :lol: )nadam se da će se Izo složiti samnom ;) :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 22 mar 2011, 22:11

legenda reala je napisao/la:Ja sam glaso zna se za koga (najboljeg igrača svih vremena :lol: )nadam se da će se Izo složiti samnom ;) :)
Pretpostavljam da si ti napravio ovu lakrdiju od ankete...a koliko je ona realna, svakom realnijem covjek dođe muka da se ispovraca.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 mar 2011, 22:15

izzo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ja sam glaso zna se za koga (najboljeg igrača svih vremena :lol: )nadam se da će se Izo složiti samnom ;) :)
Pretpostavljam da si ti napravio ovu lakrdiju od ankete...a koliko je ona realna, svakom realnijem covjek dođe muka da se ispovraca.
ma nisam ,znaš da mene to ne ineresuje i da sam ja realan :lol: ,ali uz Raula sam odrastao i ne bi mogao glasati ni za koga drugog ,šapnski najbolji igrač jeste ,najbolji svih vremena nije ,a nije ni u top 5 pitanje jel i u top 10
pa eto ti napravi bolju anketu ,da vidimo kakva je tvoja ,hoće li biti realna ,a ja znam da i ti znaš da je Raul najveći Španac nego samo podjebaješ Portila i kompaniju ,a oni nasjedaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 22 mar 2011, 22:19

legenda reala je napisao/la:
izzo je napisao/la:
ma nisam ,znaš da mene to ne ineresuje i da sam ja realan :lol: ,ali uz Raula sam odrastao i ne bi mogao glasati ni za koga drugog ,šapnski najbolji igrač jeste ,najbolji svih vremena nije ,a nije ni u top 5 pitanje jel i u top 10
Nije bitan uopšte Raul, vec ovih samo 8 ponuda u anketi....pa ljudi da bi se glasalo za najboljeg igraca Španije, treba da bude najmanje 30 ponuda a ne 8 (pa ne pricamo o reprezentaciji Bangladeša, vec o svjetskim i evropskim prvacima, o najjacoj ligi svijeta i vi sve to svedete na 8 igraca :o :o )....druga stvar su kriteriji....ako je nekome glavna furka ko je zabio više golova i da kroz to gledaju najveceg igraca, onda pogotovu je ova anketa cirkus.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 mar 2011, 22:26

Jarane, ti možeš ovdje napisati ko je tebi najbolji i argumentovati tu tvrdnju. Ko se još vodi nekom anketom(ako ćemo realno pričati)? Nego, de ti meni reci, koga bismo trebali staviti na ovaj spisak(konvertite koji su igrali za 213 reprezentacija ne računam - Di Stefano i Puškaš)? Dakako, imaš pravo navesti još 2 imena, jer anketa na ovom forumu može sadržavati maksimalno 10 opcija. Nije da se ograđujem(svejedno mi je koga ćete vi izglasati za najboljeg), al' mislim da je ovo sasvim normalna lista(imate osobe koje su učestvovale u najvećim španskim uspjesima, te osobe koje su najviše puta zabijala za repku i najviše nastupa sakupile). Činjenica je da se simpatizeri Barcelone i Reala ne mogu dogovoriti ni oko čega.

Mlijeko je bijelo; sad vi:"Kakvo je mlijeko?"
- Simpatizeri Barcelone: Zeleno :!:
- Simpatizeri Reala: Plavo :!:

Vi jednostavno ne možete diskutovati, a da ne potegnete za teškim riječima(nazivajući jedni druge glupanima, metuzalemima(stekoh utisak da neki i ne znaju značenje ovog pojma)...). Najbolje je da iznajmite teren za paintball, pa da se tamo češljate. :mrgreen: Jbt, na podforumu Serie A su navijači 3 velika tima, pa opet ne padaju ovakve riječi. Zar je to tako teško? :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 mar 2011, 22:29

Nema Suareza u ponudi a co'ek jedini španjolac koji je uzeo Balon'd'or :D
Koja kontradiktornost jbt, po vama Xavi digao kante sa Španijom zato što je imao prejaku ekipu iza sebe, a šta Raul je sam predvodio Real do silnih trofeja iako je imao prosjecnu ekipu iza sebe :lol:
Don't hate what you don't understand.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.