nekoliko dana ni skim nisam prico kako me izjebase pa evo tek sad da i ja dam neki osvrt
Klafa promasio formaciju i prvih 11 od igraca koje imamo.Mene je najvise izivciro Suljic i Halilovic

,pa ta dva lika veze nisu imali niti su se trudili ni trcali,prehodali citavu utakmicu,tacno bi im klempu opalio i sve sasuo u lice da sam bio tu blizu,kako se odnose prema dresu.Zvonic isto katastrofa,ali posto smo deficitarni na stoperskom mjestu(ne njegovom krivicom) necu njega puno kritikovati za kattastrofalnu igru nego upravu sa Klafom koji su dozvolili da mi ostanemo na Zvonicu sto se nije smjelo dogoditi,da smo doveli novog stopera i da moze odmah igrati onda nek ide Bruno gdje god hoce,ovako prevelika greska(pitanje je kakav ce biti homeini i kad ce poceti igrati)Zvonic ni kriv ni duzan je moro igrati i igro je koliko objektivno moze,a moze jako malo.Posto je on nas dugogodisnji kaopiten ne treba ga sad omalovazavati,samo reci istinu,nisi brate dobar i gotovo.
O dzaficu necu nista reci taj lik nije za fudbala ni da gleda na tv-u uz cevape i pivu,ne znam sta vide u njemu.Cajic isto podbacio ali ok nemozes ni svaku odigrati dobro ali nije bio prelos.Mali Sikalo mi odavno ide na neku stvar,vidi se da je fin momak ali brate on ne zna osnovnu stvar da ustopa loptu(odbija se od njega ko od direka),druga stvar nikad nista ne iskreira u igri,kad primi loptu povede je svaki put nazad i vrati loptu unazad,nepamtim da je ijad dao neki lucidan pas sto se od njega ocekuje.Majstore nauci prvo stopati loptu kako treba pa ce mo dalje.Ostali se utopili u sivilo i bili ispodprosjeka osim Hadjukica koji nas je spasio jos vece bruke.
Svi su zasluzili 20% od plate,prvo trener pa svi za njim za ovu blamazu.
Zao mi je sto Peco ne igra on mi se najvise svidio na pripremama,covjek trci i bori se citavu utakmicu za razliku od Suljica,Halilovica i Dzafica

.Nije pproblem izgubiti,problem je igrati ko ckapi i jos se smiju po terenu ko da vode
Nadam se i mora biti sutra daaaaleko bolje inace ce otici u 100 qraca.
Klafa nadam se da je uvidio da neki igraci ne mogu i neka ih na klupi.
Sutra bi bila ovo moja formacija:
Hadjikic
Orec-Ante-Domic-Sturm
Kuko-Vehabovic-D.Halilovic/cajic-Peco
Haskic-Puce
(da vidimo vise i ove juniore,kako bilo bolji ce biti od panja Suljica i Halilovica,valjda mogu trcati,nek trcu dok se ne umore pa onda u xzadnjih 15 minuta probati Suljica mozda moze nesto na svjezinu a ovi ce biti umorni.
Igrajte manekeni ,rog vas nejebo

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA