FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Esii TM87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Esii TM87 » 20 mar 2011, 23:31

fukara87 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Ako vam nesto znaci dobili ste aplauz na kraju tekme.Takva gesta kod vas je strani pojam,realno 8-)
Kad nas pobijedite na Tusnju posteno mi cemo vam aplaudirati ;) pozdrav
Hmm..da nisam bio 3-4 puta,u zadnje 2-3 godine konto bi da je tako.

Ali dobra 9,25 km :roll:
Suspenzija :?
1921-2011

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 20 mar 2011, 23:31

BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
izzo je napisao/la:Što se tice Slobode kao kluba, igraca, vecerašnje tekme - zasluženo pobjedili jer su se znalacki branili i zabili iz kontre i svaka cast ljudima....pa na koncu, i sam Osim im je sportski cestitao na pobjedi... Aplauz koji su dobili od publike poslije tekme dovoljno govori o tome :!: ali ono što sam ja pisao nema veze sa FK Slobodom, niti sa njenim igracima, niti sa strucnim štabom vec sa likovima sa ovog foruma tj. navijacima koji se slave "izbijanje Želji titule" a ne pobjedu svog kluba, kojiima je draže da titula ode onima koji uopšte ne podržavaju zemlju u kojoj žive, koji se dodvoravaju i ulizuju takvim likovima i slicno....o toga mi je muka više.
drug samo cu te malo citirati to stoji sto pises al ne zaboravi bilo je i manijaka koji su pisali na temi Celika da navijaju za borac i cekaju da nas dobije SAMI SMO SEBI KRIVI
Što se mene tice, to za mene nisu manijaci vec izrodi najgore vrste.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 mar 2011, 23:32

uffff golcine :o nego mi sega sto ovi neki kazu Sloboda se branila,pa po ovome izvjestaju su imali bolje prilike od melje...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 mar 2011, 23:33

fukara87 je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la:Kakva pobjeda.. :D
Danas je Liverpool pobijedio jos i Sloboda nema nista ljepse , kakav lijep osjecaj :mrgreen:
Ma nisam baš neka prava fukara,ali često idem na domaće utakmice,pogotovo kada neki jači protivnik dolazi. :)
Ovo je dosada i najveća pobjeda u sezoni.
You'll never walk alone.

BRIGATE ROSSONERE
Kontakt:

Post Postao/la BRIGATE ROSSONERE » 20 mar 2011, 23:33

izzo je napisao/la:
BRIGATE ROSSONERE je napisao/la:
izzo je napisao/la:Što se tice Slobode kao kluba, igraca, vecerašnje tekme - zasluženo pobjedili jer su se znalacki branili i zabili iz kontre i svaka cast ljudima....pa na koncu, i sam Osim im je sportski cestitao na pobjedi... Aplauz koji su dobili od publike poslije tekme dovoljno govori o tome :!: ali ono što sam ja pisao nema veze sa FK Slobodom, niti sa njenim igracima, niti sa strucnim štabom vec sa likovima sa ovog foruma tj. navijacima koji se slave "izbijanje Želji titule" a ne pobjedu svog kluba, kojiima je draže da titula ode onima koji uopšte ne podržavaju zemlju u kojoj žive, koji se dodvoravaju i ulizuju takvim likovima i slicno....o toga mi je muka više.
drug samo cu te malo citirati to stoji sto pises al ne zaboravi bilo je i manijaka koji su pisali na temi Celika da navijaju za borac i cekaju da nas dobije SAMI SMO SEBI KRIVI
Što se mene tice, to za mene nisu manijaci vec izrodi najgore vrste.
Ma zovi ih kako hoces al onda se nemoj cuditi provokacijama najbitnije je da se ne uzimaju svi u globali negativno radi pojedinaca ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 mar 2011, 23:36

Et je.bem ga ja kad preskocim pregled. Bolje receno nisam ja kriv, slika mi je nestala iz cista mira. :?

Kakva je mogucnost da taj pregled ubrzo bude na youtube?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 20 mar 2011, 23:49

Esii TM87 je napisao/la:Ako vam nesto znaci dobili ste aplauz na kraju tekme.Takva gesta kod vas je strani pojam,realno 8-)
Apsolutno tacno,dole umjesto aplauza fasujes kamencugu,ili ti pozele dobrodoslicu cim udjes kamencugom da ti oko izbiju!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 20 mar 2011, 23:49

Efendic Samir :roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 mar 2011, 23:53

scudetto je napisao/la:Efendic Samir :roll:
Navikli smo na njegove promasaje pogotov u Kupu kad je profulao kljucni penal...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2011, 23:54

padobranac1978 je napisao/la:uffff golcine :o nego mi sega sto ovi neki kazu Sloboda se branila,pa po ovome izvjestaju su imali bolje prilike od melje...
samo nekako mi izgleda, kao da Bosnjak uopste nije dirao onu loptu koja je usla u gol, a samo je na onaj nacin malo prevario Sehica....trebali su ovo prikazati usporeno, jer zaista ne vidi se ovako...mozda je ponisten i regularan gol ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 mar 2011, 23:58

Omerbavarac je napisao/la:Et je.bem ga ja kad preskocim pregled. Bolje receno nisam ja kriv, slika mi je nestala iz cista mira. :?

Kakva je mogucnost da taj pregled ubrzo bude na youtube?
[youtube][/youtube]

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 mar 2011, 00:00

SaltCityAttack je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:uffff golcine :o nego mi sega sto ovi neki kazu Sloboda se branila,pa po ovome izvjestaju su imali bolje prilike od melje...
samo nekako mi izgleda, kao da Bosnjak uopste nije dirao onu loptu koja je usla u gol, a samo je na onaj nacin malo prevario Sehica....trebali su ovo prikazati usporeno, jer zaista ne vidi se ovako...mozda je ponisten i regularan gol ebiga
kao da vam je sad bitno :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 21 mar 2011, 00:01

SaltCityAttack je napisao/la:
Drug mi rece da je gol bio regularan,inace sjedio je na sjeveru pa ako ima ko od plavaca da potvrdi bujrum jer na ovom snimku se ne moze nista vidjeti ?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 00:02

nema veze dal je regularan gol ili nijee, bitno je da su nasa 3 boda ...

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 00:09

Taj navodno "gol" je bilo igranje rukom ispred Šehića, za šta je i dobio zasluženo žuti karton ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 mar 2011, 00:12

Ko ce drugi da otkrije misteriju nego majstor Izzo. :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 mar 2011, 00:14

Omerbavarac je napisao/la:Ko ce drugi da otkrije misteriju nego majstor Izzo. :roll:
ma Izzo je najbolji stvarnoo, previse place na nasoj temi ... Izzoo trebal ti maramicaa mozda ?

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 21 mar 2011, 00:15

Omerbavarac je napisao/la:Ko ce drugi da otkrije misteriju nego majstor Izzo. :roll:
Bio i vidio svojim ocima, e jedino da ti bolje znaš od mene ;) ...namjerno rukom skrenuo loptu....zbog namjernog igranja rukom, dobija se žuti karton - zasluženo.
Ne moraš mi vjerovati, ne zanima me.

Ofirni ste sa tim pokušajima provokacija i šukova...pobjedili ste i budite barem malo dostojanstveni...nemoj provocirati, nemoj biti papak u pobjedi, vec budi iznad toga
Zadnja izmjena: izzo, dana/u 21 mar 2011, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

Stokan
Kontakt:

Post Postao/la Stokan » 21 mar 2011, 00:17

slani grad je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:Strasna podrska gostujucih navijaca na Grbavici :D
nije niko imao hrabrosti otic...bilo je nekih pokusaja al strah je ucinio svoje....i ovako smo vas uzeli ...zamisli da smo jos i mi bili tu :lol: ...a sad poslije deranja guzova,prebacite lopticu na to zasto i kako mi nismo dosli :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Stokan, dana/u 21 mar 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Biti fudbalski navijac nije isto sto i gledati sjajan nogomet !
Radi se o ulaganju vremena u nesto , o pripadanju necemu , entitetu !

A.C.A.B All around the world.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 21 mar 2011, 00:22

Inače danas Slobodni kadeti odnosno juniori upisali pobjede u Travniku , Sloboda seniroi takođe uzela čitav plijen ali iz Sarajeva . Svi se vratili sretni i zadovoljni . 8-)
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.