FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
SRAMOTA! BRUKA! P.I.C.K.A.S.T.O!
Neke stvari se hitno moraju rijesiti, pojedinim igracima za njihov "trud" pokloniti klupu, sram vas bilo kako igrate. Nemam rijeci za ovo vcrs. Daj Boze da sta bude bolje, ali definitivno trebaju pojacanja, ne da dolazi na probu vec POJACANJE, Zujo odrijesi kesu.
Neke stvari se hitno moraju rijesiti, pojedinim igracima za njihov "trud" pokloniti klupu, sram vas bilo kako igrate. Nemam rijeci za ovo vcrs. Daj Boze da sta bude bolje, ali definitivno trebaju pojacanja, ne da dolazi na probu vec POJACANJE, Zujo odrijesi kesu.
Nama je Željo svetinja jedina.
VOLIM TE ZELJO
,

- pintol_TM87
- Kontakt:
Cuspajz je napisao/la:VOLIM TE ZELJO![]()
,
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
izgubili pa šta, nije kraj svijeta - nije problem u tome
problem je u tome sto nam igrači cugaju po čitavu noc i onda kad dođe utakmica normalno ne mogu meda a ne da trče ili da igraju a pogotovo da pobjede. Ne kontam samo zašto im to Amar toleriše
ne kontam ali jbg boli me briga kad sam siguran da od ove utakmice okrecemo drugi list i idemo do duple krune
Proljece jos nije počelo, samo lakapo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
problem je u tome sto nam igrači cugaju po čitavu noc i onda kad dođe utakmica normalno ne mogu meda a ne da trče ili da igraju a pogotovo da pobjede. Ne kontam samo zašto im to Amar toleriše
ne kontam ali jbg boli me briga kad sam siguran da od ove utakmice okrecemo drugi list i idemo do duple krune
Proljece jos nije počelo, samo lakapo
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
Odlicno napisano.kralj_je_mrtav je napisao/la:Udaljavanje Nijaza je najveci poraz Zeljeznicara. Ne zbog prica o namjestanju, nego zbog organitzacije kluba. Uz duzno postovanje Đelo direktor, Buki marketing, Cviko team menadzer. Ljudi o cemu se prica ovdje. Pa na Grbavicu dolazi 3.000 u prosjeku, nakon osvojene titule. Zujo supljira o nekakvoj mega novoj Grbavici. Ne budimo jadni. Nijaze vrati se, predji preko nekih stvari preko kojih ja ne bih, ali vrati se jer sve se ponavlja.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- pintol_TM87
- Kontakt:
nijaz je tu uz zelju...njegovi licni poslovi su ga malo na pocetku gurnuli od zelje ali je i dalje tu...kralj_je_mrtav je napisao/la:Udaljavanje Nijaza je najveci poraz Zeljeznicara. Ne zbog prica o namjestanju, nego zbog organitzacije kluba. Uz duzno postovanje Đelo direktor, Buki marketing, Cviko team menadzer. Ljudi o cemu se prica ovdje. Pa na Grbavicu dolazi 3.000 u prosjeku, nakon osvojene titule. Zujo supljira o nekakvoj mega novoj Grbavici. Ne budimo jadni. Nijaze vrati se, predji preko nekih stvari preko kojih ja ne bih, ali vrati se jer sve se ponavlja.
Ma ni najmanje, samo mi je drago da ste pobjedili i da barem jednu godinu imate malo manji kompleks od glavnog grada, od momaka koji vam svake godine karnu više tuzlanki studentkinja nego vi samo vaših sugrađanki itd. itd. itd. Da ne nabrajam dalje...slani grad je napisao/la:jel tako da je teskoBIG je napisao/la:Drago mi je da smo ovim smećarima poklonili 3 boda, sada možda i ostanu u društvu najboljih.....smecari,srbi,urote
http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
Potpuno se slažem, marketing je postao kritičan od kako je otišao Nijaz, a to je najvažnija stvar kad je u pitanju posjećenost, uz rezultate, koji su kako god okreneš puno bolji nego prije ponovnog dolaska Amara. Ja sam sat vremena prije početka utakmice protiv Širokog bio ispred Grbavice (nisam mogao na utakmicu, jer je zadnji bus za Lukavac išao na poluvremenu nekad) i ni po čemu nisam mogao primjetiti da se uopšte igra utakmica. Jedino je neki lik prodavao zastave i šalove tu ispred, a taj naravno nema veze sa klubom. To se mora mijenjati ako hoćemo da pričamo o nekakvoj 10,000 i većoj posjeti...kralj_je_mrtav je napisao/la:Udaljavanje Nijaza je najveci poraz Zeljeznicara. Ne zbog prica o namjestanju, nego zbog organitzacije kluba. Uz duzno postovanje Đelo direktor, Buki marketing, Cviko team menadzer. Ljudi o cemu se prica ovdje. Pa na Grbavicu dolazi 3.000 u prosjeku, nakon osvojene titule. Zujo supljira o nekakvoj mega novoj Grbavici. Ne budimo jadni. Nijaze vrati se, predji preko nekih stvari preko kojih ja ne bih, ali vrati se jer sve se ponavlja.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Znači Stane dobar, ma ja, pa znao sam ja da je on dobar, šteta je jedino što je ostatak ekipe kramp teški pa njegov mega giga tera kvalitet ne može da dođe do izražaja...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
mah dobri smo i bez stane, vama bez problema uvalimo 3-4 komada...RBA 1987 je napisao/la:Znači Stane dobar, ma ja, pa znao sam ja da je on dobar, šteta je jedino što je ostatak ekipe kramp teški pa njegov mega giga tera kvalitet ne može da dođe do izražaja...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
da to nije onaj NIJAZ sto nije odigrao ni jednu utakmicu u prvom dijelu sezone - kako rece biser iz BLpintol_TM87 je napisao/la:nijaz je tu uz zelju...njegovi licni poslovi su ga malo na pocetku gurnuli od zelje ali je i dalje tu...kralj_je_mrtav je napisao/la:Udaljavanje Nijaza je najveci poraz Zeljeznicara. Ne zbog prica o namjestanju, nego zbog organitzacije kluba. Uz duzno postovanje Đelo direktor, Buki marketing, Cviko team menadzer. Ljudi o cemu se prica ovdje. Pa na Grbavicu dolazi 3.000 u prosjeku, nakon osvojene titule. Zujo supljira o nekakvoj mega novoj Grbavici. Ne budimo jadni. Nijaze vrati se, predji preko nekih stvari preko kojih ja ne bih, ali vrati se jer sve se ponavlja.
Ma da, pa on je ćudo od igraća, možda se malo teže privikava na hranu i to, al za tri četri godine, ima da igra ko lud, ništa se ne brini...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- pintol_TM87
- Kontakt:
pogledaj slike s tekme zeljine..slika 1 ovaj lik pored zuje je nijaz...mislim da je jasno da li je nijaz udaljen...Hawking je napisao/la:Potpuno se slažem, marketing je postao kritičan od kako je otišao Nijaz, a to je najvažnija stvar kad je u pitanju posjećenost, uz rezultate, koji su kako god okreneš puno bolji nego prije ponovnog dolaska Amara. Ja sam sat vremena prije početka utakmice protiv Širokog bio ispred Grbavice (nisam mogao na utakmicu, jer je zadnji bus za Lukavac išao na poluvremenu nekad) i ni po čemu nisam mogao primjetiti da se uopšte igra utakmica. Jedino je neki lik prodavao zastave i šalove tu ispred, a taj naravno nema veze sa klubom. To se mora mijenjati ako hoćemo da pričamo o nekakvoj 10,000 i većoj posjeti...kralj_je_mrtav je napisao/la:Udaljavanje Nijaza je najveci poraz Zeljeznicara. Ne zbog prica o namjestanju, nego zbog organitzacije kluba. Uz duzno postovanje Đelo direktor, Buki marketing, Cviko team menadzer. Ljudi o cemu se prica ovdje. Pa na Grbavicu dolazi 3.000 u prosjeku, nakon osvojene titule. Zujo supljira o nekakvoj mega novoj Grbavici. Ne budimo jadni. Nijaze vrati se, predji preko nekih stvari preko kojih ja ne bih, ali vrati se jer sve se ponavlja.
Zadnja izmjena: pintol_TM87, dana/u 20 mar 2011, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
i bez njega 3-4 komada vama...RBA 1987 je napisao/la:Ma da, pa on je ćudo od igraća, možda se malo teže privikava na hranu i to, al za tri četri godine, ima da igra ko lud, ništa se ne brini...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma da, pa mi vama na Grbavici u dvije utakmice uvaljali četri gola, pa vi toliko golova niste dali na svim svojim gostovanjima u zadnjih deset godina, zato smo vam i prodali momka, da vam popravi taj segment igre...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Gledah na oficijelnoj i ne nađoh te slike koju ti spominješ... moguće je da je čovjek došao da odgleda utakmicu, ništa službeno... mada se nadam da važi ona gdje ima dima ima i vatre, iskreno želim da si upravu...pintol_TM87 je napisao/la:pogledaj slike s tekme zeljine..slika 1 ovaj lik pored zuje je nijaz...mislim da je jasno da li je nijaz udaljen...Hawking je napisao/la:Potpuno se slažem, marketing je postao kritičan od kako je otišao Nijaz, a to je najvažnija stvar kad je u pitanju posjećenost, uz rezultate, koji su kako god okreneš puno bolji nego prije ponovnog dolaska Amara. Ja sam sat vremena prije početka utakmice protiv Širokog bio ispred Grbavice (nisam mogao na utakmicu, jer je zadnji bus za Lukavac išao na poluvremenu nekad) i ni po čemu nisam mogao primjetiti da se uopšte igra utakmica. Jedino je neki lik prodavao zastave i šalove tu ispred, a taj naravno nema veze sa klubom. To se mora mijenjati ako hoćemo da pričamo o nekakvoj 10,000 i većoj posjeti...kralj_je_mrtav je napisao/la:Udaljavanje Nijaza je najveci poraz Zeljeznicara. Ne zbog prica o namjestanju, nego zbog organitzacije kluba. Uz duzno postovanje Đelo direktor, Buki marketing, Cviko team menadzer. Ljudi o cemu se prica ovdje. Pa na Grbavicu dolazi 3.000 u prosjeku, nakon osvojene titule. Zujo supljira o nekakvoj mega novoj Grbavici. Ne budimo jadni. Nijaze vrati se, predji preko nekih stvari preko kojih ja ne bih, ali vrati se jer sve se ponavlja.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- storm_raider
- Kontakt:
SABURA BRACO!
Vidite li da jedva cekaju ove price? Drugi smo, da je malo, malo je, ali da je dobro dobro je. Zadovoljan nisam i ne treba biti, ali ako necemo uciti na nekim prijasnjim greskama (Hearts), na cemu cemo? Sabura i idemo naprijed.
Vidite li da jedva cekaju ove price? Drugi smo, da je malo, malo je, ali da je dobro dobro je. Zadovoljan nisam i ne treba biti, ali ako necemo uciti na nekim prijasnjim greskama (Hearts), na cemu cemo? Sabura i idemo naprijed.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ko bi rekao sjeb..še vas domaće utakmice, a da ste sami pravili raspored ne bi ga ovako udesili
- Capt_Billy
- Kontakt:
Svaka tebi cast za ovo, i mogu ti reci da si u potpunosti u pravo. Ja ne znam zasto se Nijaz udaljio od kluba toliko, ali bih svakako volio saznati sta je problem.??Hawking je napisao/la:Potpuno se slažem, marketing je postao kritičan od kako je otišao Nijaz, a to je najvažnija stvar kad je u pitanju posjećenost, uz rezultate, koji su kako god okreneš puno bolji nego prije ponovnog dolaska Amara. Ja sam sat vremena prije početka utakmice protiv Širokog bio ispred Grbavice (nisam mogao na utakmicu, jer je zadnji bus za Lukavac išao na poluvremenu nekad) i ni po čemu nisam mogao primjetiti da se uopšte igra utakmica. Jedino je neki lik prodavao zastave i šalove tu ispred, a taj naravno nema veze sa klubom. To se mora mijenjati ako hoćemo da pričamo o nekakvoj 10,000 i većoj posjeti...kralj_je_mrtav je napisao/la:Udaljavanje Nijaza je najveci poraz Zeljeznicara. Ne zbog prica o namjestanju, nego zbog organitzacije kluba. Uz duzno postovanje Đelo direktor, Buki marketing, Cviko team menadzer. Ljudi o cemu se prica ovdje. Pa na Grbavicu dolazi 3.000 u prosjeku, nakon osvojene titule. Zujo supljira o nekakvoj mega novoj Grbavici. Ne budimo jadni. Nijaze vrati se, predji preko nekih stvari preko kojih ja ne bih, ali vrati se jer sve se ponavlja.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Svaka cast,suspenzija je posljednja stvar koja igracima smije posluziti kao opravdanje za nezalaganje i odnos prema igri i klubu za koji nastupaju.Neka se cestito bore pa im niko nece zamjeriti i da ispadnu u nizi rang.Klub je svetinja i moju ljubav prema njemu nemogu promjeniti lose igre,rezultati i neuspjesi i uvjek cu ga voljeti isto bio prvi ili zadnji, pa tako treba da i igraci postuju dres koji nose i u kojem zaradjuju,ne moraju ga voljeti ali se moraju se odnositi profesionalno i posteno dok u njemu nastupaju.Price o losim igrama radi suspenzije su samo opravdanje za losu igru i zalaganje,sta su trebali raditi Englezi koji su nakon nereda na Hejselu kada su igrali Liverpul i Juventus bili suspendovani na pet godina,da li su i tamo igraci smjeli da traze slucajno opravdanje za lose igre zbog suspezije,malo sutra.Igrajte borbeno, posteno i srcem i mi kao navijaci nikada vam necemo zamjeriti koje god mjesto osvojite.A za ove sto spominju neke minuse od osam i jedanaest na Grbavici i Kosevu neka se puno ne sjekiraju za nas nego neka prvo rasciste sami sa sobom za koga navijaju za zvezdu,partizan ili borac mi ovdje znamo da smo i da cemo uvjek navijati za Zelju ili Sarajevo i da nas drugi ne zanimaju.Daddo_tm je napisao/la:Mozda je malo off, ali ne zelim se uvlaciti u vasa "navijačka" prepucavanja.
Kao navijač Želje želio bih istaci samo jednu stvar za ove mlađe i naravno buduće naraštaje koji tek dolaze.
Sa imenom, tradicijom, i svim onim što postoji već 90 godina se ne smije niko poigravati, a to se odnosi na floskulu kao "igrači znaju da će nas suspendovati pa nece da pruzaju svoj maksimum". Bilo da je to u njihovim glavama ili ne oni moraju znati da je Željo iznad njih sviu, da je Željo institucija, Željo je ogledalo jednog dijela društva koje ga voli i koje za njega navija, Željo je sve ono što njegov navijač želi da bude, dakle Željo je samo jedan i vječan a svi igrači su prolazni. Ovo govorim samo iz razloga sto je neminovno da nasi igraci moraju promjeniti svoj odnos prema svetom plavom dresu i ponašati se u skladu sa očekivanjima NAS navijača a to je borbenost, požrtvovanost, borba za svaku loptu, a rezultat kakv god da bude, vjerujte mi navijači če više cijeniti ovo nabrojano nego rezultat pa samim tim i poraz koji je sastavni dio igre.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.