Kamo sreće da vi slušate vaše harise umjesto da ih proglašavate nesrbimajedanjeborac je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:41Haris je potpuno u pravu. Bošnjački radikalizam i šovinizam su najveća opasnost za opstanak zajednice Federacije Bih i Republike Srpske.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
- jedanjeborac
- Kontakt:
Haris je svjestan trenutka i činjenice da svaka radikalizacija može preći u eskalaciju sa nesagledivim posljedicama. Ne očekuje se da to razumiju internet patriote i naročito ne gastarbajteri koji su trčali kros devedesetih.
Mir nema alternativu.
I mir je u najvećem interesu Bošnjaka. Iscrpili su resurse. A i saveznike.
Mir nema alternativu.
Za Srbiju!
jedanjeborac je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:46Haris je svjestan trenutka i činjenice da svaka radikalizacija može preći u eskalaciju sa nesagledivim posljedicama. Ne očekuje se da to razumiju internet patriote i naročito ne gastarbajteri koji su trčali kros devedesetih.
Mir nema alternativu.

Mi smo 34 puta jaci u odnosu na '92, Srbi su su slabiji 340 puta u odnosu na '92.
Toliko smo iscrpili resurse, a i saveznike.
Bosanski pravoslavci se zalažu za mir. 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Eto kao svaka radikalizacija a s druge strane ta radikalizacija vec postoji od kad ikad...ja ne branim vehabije(koji se smatraju olicenjem radikalizma (ali ljudi jos uvijek ne potkopavaju drzavu)), a nije radikalno kad neko ne priznaje institucije(koje su prethodnici potpisali)....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Za razliku od cetnickog radikalizma i povika za svaki pravoslavni praznik tipa "Ustajte balije" i "Noz zica Srebrenica"...jedanjeborac je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:41Haris je potpuno u pravu. Bošnjački radikalizam i šovinizam su najveća opasnost za opstanak zajednice Federacije Bih i Republike Srpske.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VensanKasel
- Kontakt:
Srpski radikalizam i šovinizam živi od Bošnjačkog radikalizma i šovinizma , naravno i obrnuto . Nema potrebe da se lažemojedanjeborac je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:41Haris je potpuno u pravu. Bošnjački radikalizam i šovinizam su najveća opasnost za opstanak zajednice Federacije Bih i Republike Srpske.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- muhamedhulk
- Kontakt:
djes mirotvorac?...zajednice Federacije Bih i rs.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- VensanKasel
- Kontakt:
De ba buraz , ja mislio da si pametniji . Sve je to politika , nađu se debili i plate , portali objave i eto ga ... Kome odgovaraju ti incidenti ? Uključi malo mozak i razmišljaj svojom glavom , nemoj da ti portali rukovode mozgomDamirT je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:14Za razliku od cetnickog radikalizma i povika za svaki pravoslavni praznik tipa "Ustajte balije" i "Noz zica Srebrenica"...jedanjeborac je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:41Haris je potpuno u pravu. Bošnjački radikalizam i šovinizam su najveća opasnost za opstanak zajednice Federacije Bih i Republike Srpske.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Los botox
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
hebo majku lik izgleda ko neki Sirijac/Arap i drzi neka predavanja.
Najveci problem koji mi trenutno imamo su divljanje i ubistva bosnjak na bosnjaka, gazenje nevine djece na ulicama itd.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Bosnjaci na Novalicevim aparatima.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:37hebo majku lik izgleda ko neki Sirijac/Arap i drzi neka predavanja.
Najveci problem koji mi trenutno imamo su divljanje i ubistva bosnjak na bosnjaka.
-
- Kontakt:
Daj ime i prezime postenog srpskog politicara ili politicarke vrjedno glasanja?jedanjeborac je napisao/la: ↑04 mar 2024, 20:46Haris je svjestan trenutka i činjenice da svaka radikalizacija može preći u eskalaciju sa nesagledivim posljedicama. Ne očekuje se da to razumiju internet patriote i naročito ne gastarbajteri koji su trčali kros devedesetih.
Mir nema alternativu.
-
- Kontakt:
Poznajes vehabiju koji placa porez?Sage je napisao/la: ↑04 mar 2024, 21:01Eto kao svaka radikalizacija a s druge strane ta radikalizacija vec postoji od kad ikad...ja ne branim vehabije(koji se smatraju olicenjem radikalizma (ali ljudi jos uvijek ne potkopavaju drzavu)), a nije radikalno kad neko ne priznaje institucije(koje su prethodnici potpisali)....
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije problem četničko orgijanje svaki drugi dan, nepoštivanje bilo čega vezanog za ovu zemlju, rafali na pravoslavne praznike ispred kuća povratnika i premlaćivanje istih svaki dan, ali je problem i to najveći bošnjaćki radikalizam

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- feniksptica
- Kontakt:
Selma nezasitna a on u godinama.
Tz grad jednog lica.
Tz grad jednog lica.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sviđa mi se kako si svjesno učitao prve tri stvari u post koji to uopće ni ne spominje da bi dokazao neku kvazi poentu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 23:10Nije problem četničko orgijanje svaki drugi dan, nepoštivanje bilo čega vezanog za ovu zemlju, rafali na pravoslavne praznike ispred kuća povratnika i premlaćivanje istih svaki dan, ali je problem i to najveći bošnjaćki radikalizam![]()
![]()
Problem je sve navedeno. Niko ovdje na temi nijednom nije branio orgijanje, premlaćivanje i nepoštivanje ove zemlje. Čak šta više, nijednom nije ni prešućen na temi bilo koji od četničkih incidenata, svaki put se isto diskutovalo i osudilo.
Doslovno si samo dokazao svojim postom da izvrćete sve moguće da bi napravili žrtve od sebe.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bosnjaci se jedini moraju stiditi svog nacionalizma i pravdati nekom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.