Arsenal
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Havertz u zadnje vrijeme bas dobar, mora se priznati.
Yebo ga povreda, gdje Martinellija u pizdu materinu
Ulazi rahmetlija partey
-
- Kontakt:
Da Arteta ima oko za detalje vidio bi da su ga "ubijali" i u prvom poluvremenu, trebao izaci na poluvremenu
Udario ga ovaj špicem izgleda u kost
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj Vieira uspijeva bit los i u ovakvoj utakmici. Halal ti cufte majstore, makar si konstantan.
Ka vieira je najgore pojacanje daleko unazad
Jesus je glup redovno, yebo majku ona prva sezona prodao se fino, isplivao sad koliko je los
Jesus dragi, godina da doneses odluku haha
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jesus je fakat taraba
Previse mi dobro i tecno igramo za ove Jesusove gluposti
- AshburtonG
- Kontakt:
Tacno sam ovo htio napisat. Idi igraj futsal ako ti je do rollinga, yebo ti on mater. Havertz nek igra, makar se baca na svaku loptu i ima solidnu skok igru.
Partey izgleda kao da nije igrao 8 godina.
Evo opet, dva igraca mu slobodna on ceka da sudija svira faul da bi valjda nekom dokazao da moze zadrzati loptu.AshburtonG je napisao/la: ↑04 mar 2024, 22:51Tacno sam ovo htio napisat. Idi igraj futsal ako ti je do rollinga, yebo ti on mater. Havertz nek igra, makar se baca na svaku loptu i ima solidnu skok igru.
Partey izgleda kao da nije igrao 8 godina.
Gluposti koje nam nisu potrebne. Ekipa je uigrana masinerija bez njega
Yebo mater Havertz je kad god pogledam uvijek negdje gdje je lopta, bilo da je na nasoj polovini ili njihovog, frajera je veceras svugdje bilo.
Mnogo bolji u spicu kad igra, ovako sav neproporcionalan je nezgodan za protivnike - mora se reci da je zasluzio pohvale.
Mnogo bolji u spicu kad igra, ovako sav neproporcionalan je nezgodan za protivnike - mora se reci da je zasluzio pohvale.
- feniksptica
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Viera je ko pojava iritantan
valjda Martineli nije nistao ozbiljno
valjda Martineli nije nistao ozbiljno
Jbg za Martinelija fkt je djelovalo da ga je igrac udario spicem kopacke. Ne znam kako to moze biti ozbiljno, pa valjda i nije
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zato sam i napisao da na poluvremenu moraju napolje pomenuta četvorka (pogotovo Saka i Martinelli), nadam se da nije ništa ozbiljno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Mozda mu je pukla kakva kost u stopalu ,nwvjerovatno mi je ako je uderac da nije mogao sam makar sepajuci izaci sa terena,a jos veca briga je sto se poslije nije pojavio na klupi da isprati mec ,i u svlacionicu su ga odnijeli.Steta ako se povrijedi sada kada je najpotrebnije.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.