RŠD Velež Mostar

MostarskiVelez
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la MostarskiVelez » 04 mar 2024, 14:49

Dosta ce se moci napraviti vec naredni prelazni rok.

Ugovor do 1 juna imaju sljedeci igraci :

Emir Halilovic (Adio)
Dino Hasanovic
Sasa Domic (Adio)
Adnan Dzafic (Adio)
Denis Zvonic (Adio)
Giorgi Guliashvili
Vito Caic
Klemen Sturm (sam napusta)

Vjerovatno Guliashvili napusta sto je steta a sta ce se odluciti za Caica i Hasanovica ne znam.
Nedaj Boze da zadrze Zvonica sto uopste nije nemoguce.

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 04 mar 2024, 15:07

Protiv TC u ponedjeljak, 18h

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 04 mar 2024, 15:10

VVM je napisao/la:
04 mar 2024, 14:45
fudbalfudbal je napisao/la:
04 mar 2024, 13:14
Znaš, nikad mi neće biti jasno da ne možeš kritikovati igru i zalaganje ekipe. To zavisi od utakmice do utakmice, ili jest na nivou ili nije.

Naravno pojavila se sada masa ljudi koja prati Velež i cijenim to jer masovnost je bitna u svakom procesu pa tako i u rastu i razvoju kluba.

Jucer su igrali kao pi.de obicne i to ne mijenja ništa u mojoj ljubavi prema klubu niti u mišljenju da je Klafurić odličan trener i da leži našem stilu kako trenutno tako i kroz historiju.

Ali ne, ne možeš dati konstruktivnu kritiku jer pođu te pratiti mazlumi kao sto su karcici, omer akut a sa druge strane te pođu yebat pojedinci sa ,,navijaci veleza a ne rezultata itd”.

Šabani jedni, KONSTRUKTIVNA KRITIKA NIJE ISTO KAO KRITIKA KOJA TJERA LJUDE OD KLUBA.

I ja, onaj mi brani Zvonu, ne brani ga, ne može biti u prvih 11 da se rodio na vrh planine Velež.

Podrška Kevelju, upravi, Klafuriću.

Upravu si prijatelju,
Svi vidimo da Zvona više ne može, iz utakmice u utakmicu kiksa, njemu svaka čast što je do sad napravio, dosta je dao za Velež.
Došao je trenutak da sam sebi kaže da je kraj, nek ga prebace sa omladincima da radi ili neku drugu funkciju.

Još kad počnem čitati ova pljuvanja na trenera Klafija i upravu, bez komentara ostanem, kakvih paćenika ima.
Klafi uz tebe smo uz poraze i pobjede!!!

Još ova priča o “našoj djeci” i toj ljubavi prema klubu, u stručnom štabu imamo Avdu, Jazu, Merzića, kondicioni Jazvin, svi su naši, šta vam još treba??????
Klafurić kad je stigao mogao je rastjerati pola navedenih, ali srećnom nije.

Okrenimo se novim utakmicama, srijeda Siroki, vikend Tuzla, nadamo se pobjedama.

SVI NA STADION PROTIV TUZLE!!!!
nije problem klaf, nije problem ni nedostatak "nase djece", problem je sto su neki izgubili viber veze sa trenerom i uzim rukovodstvom tako da se sad ne mogu dijeliti screenshotovi razmjene poruka kao sa dudicem i ostalima...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 04 mar 2024, 15:26

mobih je napisao/la:
04 mar 2024, 15:10
VVM je napisao/la:
04 mar 2024, 14:45
fudbalfudbal je napisao/la:
04 mar 2024, 13:14
Znaš, nikad mi neće biti jasno da ne možeš kritikovati igru i zalaganje ekipe. To zavisi od utakmice do utakmice, ili jest na nivou ili nije.

Naravno pojavila se sada masa ljudi koja prati Velež i cijenim to jer masovnost je bitna u svakom procesu pa tako i u rastu i razvoju kluba.

Jucer su igrali kao pi.de obicne i to ne mijenja ništa u mojoj ljubavi prema klubu niti u mišljenju da je Klafurić odličan trener i da leži našem stilu kako trenutno tako i kroz historiju.

Ali ne, ne možeš dati konstruktivnu kritiku jer pođu te pratiti mazlumi kao sto su karcici, omer akut a sa druge strane te pođu yebat pojedinci sa ,,navijaci veleza a ne rezultata itd”.

Šabani jedni, KONSTRUKTIVNA KRITIKA NIJE ISTO KAO KRITIKA KOJA TJERA LJUDE OD KLUBA.

I ja, onaj mi brani Zvonu, ne brani ga, ne može biti u prvih 11 da se rodio na vrh planine Velež.

Podrška Kevelju, upravi, Klafuriću.

Upravu si prijatelju,
Svi vidimo da Zvona više ne može, iz utakmice u utakmicu kiksa, njemu svaka čast što je do sad napravio, dosta je dao za Velež.
Došao je trenutak da sam sebi kaže da je kraj, nek ga prebace sa omladincima da radi ili neku drugu funkciju.

Još kad počnem čitati ova pljuvanja na trenera Klafija i upravu, bez komentara ostanem, kakvih paćenika ima.
Klafi uz tebe smo uz poraze i pobjede!!!

Još ova priča o “našoj djeci” i toj ljubavi prema klubu, u stručnom štabu imamo Avdu, Jazu, Merzića, kondicioni Jazvin, svi su naši, šta vam još treba??????
Klafurić kad je stigao mogao je rastjerati pola navedenih, ali srećnom nije.

Okrenimo se novim utakmicama, srijeda Siroki, vikend Tuzla, nadamo se pobjedama.

SVI NA STADION PROTIV TUZLE!!!!
nije problem klaf, nije problem ni nedostatak "nase djece", problem je sto su neki izgubili viber veze sa trenerom i uzim rukovodstvom tako da se sad ne mogu dijeliti screenshotovi razmjene poruka kao sa dudicem i ostalima...
U srž :clap:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 04 mar 2024, 16:19

pon 11.3.
18h Vel-Tuz

@mobih :thumbup: :thumbup: :salut:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 mar 2024, 18:26

Pretpostavljam da ćete me sad razapeti, i vjerovatno prozvati Karcicem, ali je Klaf jučer osim nikakvog pripagođavanja protivniku, imao i udjela u porazu juniora od Zrinjskog. Sedam juniora smo jučer imali u Posušju, a igrala su standardna dvojica koja inače igraju. Nadat se da se ovakvi promašaji neće više dešavati zaista. I nemojte mi priče nije imao koga povest, jer je svejedno bila trojica na klupi ili desetorica od koji sedam nećeš koristiti...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 04 mar 2024, 18:57

*p!p!t@* je napisao/la:
04 mar 2024, 18:26
Pretpostavljam da ćete me sad razapeti, i vjerovatno prozvati Karcicem, ali je Klaf jučer osim nikakvog pripagođavanja protivniku, imao i udjela u porazu juniora od Zrinjskog. Sedam juniora smo jučer imali u Posušju, a igrala su standardna dvojica koja inače igraju. Nadat se da se ovakvi promašaji neće više dešavati zaista. I nemojte mi priče nije imao koga povest, jer je svejedno bila trojica na klupi ili desetorica od koji sedam nećeš koristiti...
niko te nece razapeti, ta jasno je da juce nista nije stimalo, pa ni klaf nije bez krivice u porazu .. tegliti tolike juniore gore bez da neko zaigra, guranje staraca, teskasa i nezainteresovanost glavnih igraca mi nije jasna. nadam se da je vidio sta je pogeresno i da ce se ispraviti uskoro... po meni je veci propust nerijeseno sa Igmanom kuci od ovog poraza jer Posusje nije uopste losa ekipa pogotovo kako je Coric trener. sa ovakvim goskom nam je uze dva boda u Mostaru...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 mar 2024, 19:08

mobih je napisao/la:
04 mar 2024, 18:57
*p!p!t@* je napisao/la:
04 mar 2024, 18:26
niko te nece razapeti, ta jasno je da juce nista nije stimalo, pa ni klaf nije bez krivice u porazu .. tegliti tolike juniore gore bez da neko zaigra, guranje staraca, teskasa i nezainteresovanost glavnih igraca mi nije jasna. nadam se da je vidio sta je pogeresno i da ce se ispraviti uskoro... po meni je veci propust nerijeseno sa Igmanom kuci od ovog poraza jer Posusje nije uopste losa ekipa pogotovo kako je Coric trener. sa ovakvim goskom nam je uze dva boda u Mostaru...
Poraz kao poraz irelevantan posebno jer dolazi nakon 10 utakmica. Ali pristup, priprema, i realizacija utakmice užas...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Mostarac1922
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1922 » 05 mar 2024, 01:01

Neke sankcije mozda uvest da se zna neki red, ko pije a ko placa.
o Denijalu necu nista, krivo mu sto nije u tim viber grupama i sto nema info iz prve ruke, isto kao onaj novinar neki dan.

slika

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 05 mar 2024, 08:37

Sutra nas ocekuje isti teren kao u Posusju

Haskic
Guliashvili - Vehabovic - Peco
Prses - D. Halilovic
Sturm - Zvonic - Hrkac - Orec
Hadzikic

Mozda da ovako probamo. Pa nek Suljic udje u drugom
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 05 mar 2024, 10:19

Mostarac1922 je napisao/la:
05 mar 2024, 01:01
Neke sankcije mozda uvest da se zna neki red, ko pije a ko placa.
o Denijalu necu nista, krivo mu sto nije u tim viber grupama i sto nema info iz prve ruke, isto kao onaj novinar neki dan.

slika
Ne kontam ovaj dio sa Ajdinom, kakav je njegov komentar ili reakcija? A ovo za Denija je smjesno. Presmjesno unositi nered i nemir u nase redove nakon jednog **** poraz a stanje na tabeli jos uvijek nepromjenjeno?? Zaima doziva u pomoc??? Poltronski pravo Najgori i najveci neprijatelj kluba smo mi sami, ne treba nama niko drugi.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 05 mar 2024, 10:28

Uvijek je bilo i uvijek ce biti licnih interesa.

Nema nas puno pacenika kojima je Velez jedini interes

AGRESIVNO RODJENI !
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 05 mar 2024, 10:34

OnlyLeft22 je napisao/la:
05 mar 2024, 10:28

AGRESIVNO RODJENI !
Pa jašta su nego lični interesi.
Evo i Vela nešto piše,pa jesu ga zvali deset puta da dođe.
Neću čekam za Saudiju pa ne mogu onda Velež ostaviti na cjedilu,sad kad je i to propalo i GOŠK onda druga priča.
Onaj iz Njemačke pljuje sve živo zato što mu malog nisu ljetos potpisali.
Plaćali članke po portalima,pa majstore ako ti je tako talentovan što ne nađe angažman negdje drugo nego u 6 ligi.
Nek svak krene od sebe i svojih motiva.
Recimo o čemu se ne piše da je Kevelj i kada je otišao iz kluba cijelo vrijeme ostao sponzor.
Kakav je god to mu niko ne može osporiti.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 05 mar 2024, 10:42

Espiritosanto je napisao/la:
05 mar 2024, 10:34

AGRESIVNO RODJENI !
Neću čekam za Saudiju pa ne mogu onda Velež ostaviti na cjedilu,sad kad je i to propalo i GOŠK onda druga priča.
Plaćali članke po portalima,pa majstore ako ti je tako talentovan što ne nađe angažman negdje drugo nego u 6 ligi.
Recimo o čemu se ne piše da je Kevelj i kada je otišao iz kluba cijelo vrijeme ostao sponzor.
Ovo je jedan od glavnih razloga zašto su nekada ljudi koji dođu sa konstruktivnom kritikom sasječeni u startu, ja sam prvi koji prvo pomisli na neke lične interese jer je kod nas more takvih likova.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 05 mar 2024, 10:51

Espiritosanto je napisao/la:
05 mar 2024, 10:34

AGRESIVNO RODJENI !
Svaka ti je na mjestu. Ima jos milion takvih primjera. Nekima je najteze kada je situacija dobra u Velezu, jedva cekaju losu situaciju ili neki kiks. Pa svi znamo stanje na facebooku i na forumu nakon nekog kiksa.

I ne zelim sad poceti pisati o mostarskoj djeci i o nasim velikim legendama
Jedno cu reci. Bruno Oliveira i Fejsal Mulic su vece legende od svih ovih nasih legenda poslije rata. Najvise su uradili za klub
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

THOMASSHELBY
Kontakt:

Post Postao/la THOMASSHELBY » 05 mar 2024, 10:53

Ko ovakve likove kao Behram uopste shvata ozbiljno? Ali sto jest jest, ima lik rješenje, vratit Remu i Zaima i to sto prije dok ih neko ne pokupi. A Kevelj I uprava samo nek se snalaze za pare i neka se ne miješaju u kadrovsku politiku.
Smuči mi se od likova koji nikad nisu bili ni f od frajera pa pokušavaju u 50+

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 05 mar 2024, 11:01

Pogotovo Remu fudbalskog eksperta. :D

Frajer bio na probi u svinjskom i da su ga tamo primili nikad kod nas ne bi zavrsio. Zaim kada se dokaze u nekom, bilo kojem drugom klubu? Zasto da ne. Ali dozivati njega a lik nije nigdje neko enormno znanje pokazao je dozivanje nekog s kim si blizak i dokazujes mu svoju bliskost i kontra je ljubavi prema Velezu. Nesto sto bi trebalo na prvom mjestu da nam bude.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 05 mar 2024, 11:19

Klafuric nije doveo ni jednog ovog igraca osim mozda Duke i Caica koji je na posudbi. Kada pogledas mi smo treci na tabeli sa Zvonicem Domicem Suljicem Dzaficem E Halilovicem Prsesom i jos smo pored toga uzeli pola miliona maraka za Brunu :tokralju:

Lik hendla i izvlaci nemoguce iz ove ekipe. Preuzeo je veliki rizik na sebe da ne otpusta ove igrace kako klub nebi morao placati raskide u vjerovanju da moze sa njima izboriti evropu. Potez za koji trebaju ogromna muda jer bi 90% trenera reklo boli me qrac sto cete placati raskide i bacati klub na glavu dajte mi igracine. Na kraju sezone skoro svi ovi su slobodni a umjesto njih ce se sigurno dovesti duplo bolji igraci

Nadam se da ce spin sizofrenih pljuvaca pomjesanih sa objektivnom mostarskom publikom ostati udusen u masi normalne raje koja razumije situaciju

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 05 mar 2024, 12:17

Golemo je tražiti smjenu Upravnog Odbora i Stručnog Štaba nakon jednog poraza, mislim da smo unikatni po tome u svijetu.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 05 mar 2024, 12:17

Najbitnije je da igrači shvate da još nismo izborili Evropu i da moraju ozbiljno shvatiti svaku utakmicu.

Hoće li biti prenosa sutra?
Uefa Cup 1/4

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.