FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irridu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 22:46

vlakanje je napisao/la:
irridu je napisao/la:odicno hajmo sad svi odgovarat na strane provokacije hajmo se svi posvadjat izmedju sebe idila nema sta pa nek ukinu i forum zakljucaju temu sve banuju ;) CCC
...i jos da reprezentaciju suspenduju i ja potpisujem odmah!!!!
idi drkaj na CZV I PAR ;)
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 20 mar 2011, 22:47

Hawking je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubio
Pa nije druze, ja postujem njegovo misljenje, a on na moje pljuje!! Pa dokle vise!!! Pa sta ako smo izgubli, nismo Real da smo milione ulozili, pa sada glavu razbijati. Sve je to to sastavni dio nogometa. I iz ovoga se treba veoma dobra zadaca izvuci. Ja to pokusav istaci, a on odmah, pocne desete stvari!!!!
Slažem se da je prvi sasjeko, ali najbolje da ti ne reaguješ, valjda će i on malo lakše da reaguje... nas koji navijamo za Želju ima puno, nismo mi tam neki poluklub koji je više vremena proveo u cvajti... ja mislim da bi se ljudi trebali više poštovati, više cijeniti tuđa mišljenja... ako tamo neko kaže da Lazo nije dobar, odma ga zaskoči neko i počne mu psovat redom, i obrnuto... jedan igrač od sveca do idiota, a vrijeđanja na sve strane... ja mislim da bi najbolje bilo da se ovdje nefrustrirano iznose mišljenja i da niko nikog ne vrijeđa, barem da se mi navijači Želje ne vrijeđamo... mislim, teško će to ovdje da se desi, ali vrijedi pokušati, svako od sebe nek krene...
pa ta cvajta vam bjezi 8 bodova,tako velikom klubu kao sto je zeljenićar ovakve stvari se ne bi trebale dogadjati :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 mar 2011, 22:47

Aleksandre veliki, presijeci ovaj Gordijev cvor. :D
Dosta su vala svrsavali metuzalemi (ograniceni ko balkon) iz Banjaluke po nasoj temi. 8-)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 20 mar 2011, 22:47

irridu je napisao/la:
vlakanje je napisao/la:
irridu je napisao/la:odicno hajmo sad svi odgovarat na strane provokacije hajmo se svi posvadjat izmedju sebe idila nema sta pa nek ukinu i forum zakljucaju temu sve banuju ;) CCC
idi drkaj na CZV I PAR ;)
ne treba, karamo zeljeznicar ;)

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 22:47

Vremenska prognoza: Trenutna temparatura u Banja Luci je +8 C, a ocekuje se suncano vrijeme i dalji rast temparature sa novim toplim strujanjem.Ovaj topli talas ce zaobici sarajevo, u kojem ce i dalje biti minus, te se ocekuje dodatno zahladjenje sa kisom i maglom.
Samo Borac

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 mar 2011, 22:48

vlakanje je napisao/la:

idi lizi beogradzane mozda te koji usvoji!!! :D :D

a fakate nezz sta radi administracija ode ovo sve u ****!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 20 mar 2011, 22:48

tanzla je napisao/la:Aleksandre veliki, presijeci ovaj Gordijev cvor. :D
Dosta su vala svrsavali metuzalemi (ograniceni ko balkon) iz Banjaluke po nasoj temi. 8-)
Zovi i Incka!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 mar 2011, 22:49

Gazimestanac87 je napisao/la:Vremenska prognoza: Trenutna temparatura u Banja Luci je +8 C, a ocekuje se suncano vrijeme i dalji rast temparature sa novim toplim strujanjem.Ovaj topli talas ce zaobici sarajevo, u kojem ce i dalje biti minus, te se ocekuje dodatno zahladjenje sa kisom i maglom.
znas da si dosadan kralju...ajd molim tee budi covjek i nemoj vise..idi molim te..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 mar 2011, 22:49

Gazimestanac87 je napisao/la:
Buddy je napisao/la:[quote="Gazimestanac87"zimestanac ne odgovori ti meni na pitanje :mrgreen:

ljudi moji nezz zasto se nervirate, opustite se. Mi lose igrali Sloboda nas kaznila i to je to. Sad ce se igraci malo spustit, doci sebi i pocet igrati kako treba. :)
A kokoske pustite da kokodacu bas su simpa. :mrgreen:
Braco pogledaj malo tabelu bice ti jasnije neke stvari ;)
gledam i nista nevidim posebno :)[/quote]

Kakvo je vrijeme kod vas ? Cujem da je kod vas -8 a blizu Koseva jos hladnije, cak -11.. Jel istina to ? :mrgreen: :mrgreen:[/quote]
nista se ti ne sekiraj, sutra pocinje proljece otoplit ce kod nas. samo pazi se ti da u BL opet nebude -8 usred proljeca :mrgreen:[/quote]
Opet kazem.. Tjesi se tjesi se tjesi :)[/quote]

nema potrebe, ja vjerujem u ŽELJU i znam da me nece razocarat ;)

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 22:49

tanzla je napisao/la:Aleksandre veliki, presijeci ovaj Gordijev cvor. :D
Tema nije naša... svaK ima pravo da kaže šta misli...ali ipak neka mišljenja koja su iskazana, nemaju veze sa pojmom "forum".
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2011, 22:50

Pa šta, demokratija, sloboda govora, mogućnost podjebavanja manjih od sebe, valjda to nije zabranjeno...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 22:50

Gazimestanac87 je napisao/la:Vremenska prognoza: Trenutna temparatura u Banja Luci je +8 C, a ocekuje se suncano vrijeme i dalji rast temparature sa novim toplim strujanjem.Ovaj topli talas ce zaobici sarajevo, u kojem ce i dalje biti minus, te se ocekuje dodatno zahladjenje sa kisom i maglom.
dobro **** TE B*G vise dragi skontali smo da vodite 8 bodova da ce dobiti titulu koja vam ne treba jer BOSNA nije vas drzava da ce te je bacit u vrbas,da smo izgubili 0 1 od slobode ,da necemo osvojit titulu,da je vlado reko osimu da na kurcu nosa,,,,aj sad idi fino SLAVI NAJVECI USPJEH SVOGA KLUBA TO STO ZELJO NIJE OSVOJI TITULU i drkaj na ZVEZDU I PARTIZAN ,radi sta hoces samo ****.i vise sa teme :twisted:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 mar 2011, 22:51

]
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Capt_Billy je napisao/la:
Vas dvojica malo poštovanja jedan prema drugom, nije dosta što su se ovi troprstaši nakačili ko krpelji, sad se trebamo i međusobno svađati... dajte ljudi, mi navijamo za Želju, samo zamisli šta bi sad da navijaš za nekakav Borac tam... ja bih se tačno ubio
Pa nije druze, ja postujem njegovo misljenje, a on na moje pljuje!! Pa dokle vise!!! Pa sta ako smo izgubli, nismo Real da smo milione ulozili, pa sada glavu razbijati. Sve je to to sastavni dio nogometa. I iz ovoga se treba veoma dobra zadaca izvuci. Ja to pokusav istaci, a on odmah, pocne desete stvari!!!!
[quotesta pokusavas istaci, cim izgubimo utakmicu svi zivi su protiv nas, jel to ?]

Ma ajde, ok. To sto ti ne znas izvuci iz konteksta sta je problem i sto se palis na prvu. Tvoja stvar. Druga, stvar, dobro ovaj kaze smirite se, necemo se sada izmedu sebe svadati. Ima private message, pa pisi tu ako ti se nesto moje ne svida!!! Sada. Samo da znas, ja postujem tvoje misljenje, a ti moje pljujes!!!

Ajde sada dosta od nas dvojice i pruzanje prilike da se nasladuju ovi pitari i lesinari. Tema je FK Zeljeznicar
[/quote]
ma sve uredu druze, nego me nervira kad neko umisli cim se izgubi utakmica da su svi protiv nas, svi se nasladjuju zeljinim mukama ha hu, pa i ti bi to isto radio da je obrnuta situacija, yebo njih ba, bitan je zeljo ;)
Za zivot cijeli!

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 20 mar 2011, 22:52

irridu je napisao/la:
dobro **** TE B*G vise dragi skontali smo da vodite 8 bodova da ce dobiti titulu koja vam ne treba jer BOSNA nije vas drzava da ce te je bacit u vrbas,da smo izgubili 0 1 od slobode ,da necemo osvojit titulu,da je vlado reko osimu da na kurcu nosa,,,,aj sad idi fino SLAVI NAJVECI USPJEH SVOGA KLUBA TO STO ZELJO NIJE OSVOJI TITULU i drkaj na ZVEZDU I PARTIZAN ,radi sta hoces samo ****.i vise sa teme :twisted:
Bilo kakvo tjeranje sa teme je zabranjeno, svojatanje iste itd itd itd... pa onda samo opušteno, pisaćemo dok nam to bude pričinjavalo zadovoljstvo...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 22:52

irridu je napisao/la:
Pa nisam te valjda naljutio ? :lol: :lol: :lol:
Samo Borac

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 22:53

provociranje zabranjeno ,ustvari ovo je jos i spamanje ;)

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 20 mar 2011, 22:53

irridu je napisao/la:
U Crkvenu ne Vrbas, ipak nam je ekologija na prvom mjestu 8-)

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 mar 2011, 22:54

Ništa moramo ići sutra na trening da kažemo Bešliji da poćera ostale. Joge treba da bude primjer on je svoje poćero. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 mar 2011, 22:55

irridu je napisao/la:

Jarane bezveze se nerviras, opusti se :)

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 mar 2011, 22:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Džoka_TM, luckyh, vlakanje I Gazimestanac87 po sedam dana na odmoru. Jbg, nema Ace odmah pizdarije. Upozorenje svima, i provokatorima i onim koji odgovaraju na iste. Odsad idu trajni.
Hvala lijepo drug...suzdrzao sam se od znas i sam cega...lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Kockoglavi i 53 gosta.