FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

VAM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la VAM » 20 mar 2011, 21:52

tm-ovac iz mase je napisao/la:Najgore mi je sto sad ide ta "slavljenicka" utakmica sa Dinamom, na koju neće doć više od 3000-4000 ! :o
e to me najviše boli :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 mar 2011, 21:54

Zabavne ove kokoske iz BL :mrgreen:
Jbg i najbolji moraju nekad izgubit :)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 mar 2011, 21:56

Izgubili smo i neka smo, neka se ovi momci malo opamete! Ako je neko morao pobjediti na grbavici, neka je to bila Sloboda, ekipa kojoj trebaju bodovi za opstanak! Ova pobjeda Slobode danas na Grbavici je ocit dokaz kakvo je sudjenje na Grbavici, a to kakvo je sudjenje govori i sam trener. Mi nismo ekipa kojoj se poklanjaju penali, jer titula preko penala nam ne treba, nismo ekipa kojoj sudije natezu pobjede i remije na strani nego smo ekipa koja kad igra onda igra. Prosle godine smo proljece zacinili nizom pobjeda i to nisu bile pobjede na penale, nego pobjede ostvarene snagom i golovima iz igre. Bice bolje, nema veze. Glavu gore i idemo dalje ;)

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 mar 2011, 21:56

Buddy je napisao/la:Zabavne ove kokoske iz BL :mrgreen:
Oni to samo da nas nervira iz federacije, da nam skoči pritisak otkaže srce i sve ostalo :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 21:56

E jos da ste najbolji..
Samo Borac

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 20 mar 2011, 21:57

Buddy je napisao/la: Jbg i najbolji moraju nekad izgubit :)
ma kakav,nece borac izgubit niti jednu tekmu do kraja sezone...nista se i ne brini,vidi sta ces sa svojim zeljom :lol:

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 mar 2011, 21:57

Mene najviše bole komentari o nekakvim namještanjima,jednostavno ne mogu biti imun na te komentare to me pojede.Kao što smi mi kiksali danas tako može i Borac ima još dosta bodova i ništa nije gotovo iako je Borac u veeeelikoj prednosti.NEMA PREDAJE :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 20 mar 2011, 21:57

e sad ozbiljno,zajebanciju na stranu.nemate zavrsnicu,klasicnog spica koji ce da daje golove.lazar je nula,ovaj bajro takođe pa vam predlazem da u vase redove dođe FADILJ VOKRI :lol:
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 20 mar 2011, 21:57

cuo sam izjavu koja je najveca utakmica sarajeva od ISOVICA ,mislim da je danasnji poraz to potvrdio al ne samo to nego da i drugim navijacima najveci uspjeh ustvari ZELJIN neuspjeh ;) "j.ebo sto ce borac osvojit,jesi cuo da zeljo nece :o "...."j.ebo sto nasi igraci nemaju sta jest,jesi cuo da zeljo nece osvojiti :o "...."j.ebo sto mi gubimo sa 6 1 jesi cuo da zeljo nece osvojiti :o "....OVAKVE RIJECI DOKAZUJU SAMI NAVIJACI POMENUTIH KLUBOVA DOSTA CE SE VAS PRONACI ;)

sto se tice igre veceras,pa iskreno solidino u neku ruku i bolje od onog protiv sirokog ali JA SE NE SJECAM KADA SAM VIDO MANJE VOLJE ZA POBJEDOM :? i to mi stvarno nikako ne ide u glavu :? besilija je iskreno odsluzio svoje za fudbal siguran sam da je i sam to shvatio i da ce se oprostiti,kolko god vi srali zebi on je opet bio korektan bar po meni dns,visca sve vise igra i ponasa se kao neko na terminu :? radovanovic ja ne mogu shvatiti da neko od 30+ centarsuteva ne moze JEDNOM pogoditi naseg igraca,bajro opet po svom niti je pokazo niti zakazo,sad vi mozete opet srat za lazara ,ne kazem da je bajro nesto bolji al iskreno i da je lazar igro cisto sumnjam da bi bolje bilo,jer prvo zaliti za igracem koji je dao 2 gola u 15 utakmica ...po kojoj osnovi ste mogli ocekivat da ce ga dns dat? haj sad nek m neko kaze nikad se ne zna,,,jest jest i da su babi mu.da... :!: jbg sta je tu je prvo tesko bi borac stigli i da smo dobili dns jer vidjelo se iz aviona da ovo nije ni P od plavog proljeca,treba se posvetiti kupu i potruditi da se ostane na 2 poziciji ,tj evropa(ako je i bude zbg suspenzije),sto se tice ovoga sto je neko napiso za amara slazem se jbg mislim svaka mu cast al sta mi mozemo ocekivat kada se dovedu kao pojacanja samo slobodni igrace kada se samo gleda da se ustedi isto ko da smo kaka banka a ne klub,a amar nije kriv realno i MURINHO je najbolji na svijetu pa real popusi od gijona ili tako nekih provincija... ;) sto stole postavi LIGA A SAD ADIOOO,dat sve na kup pa sta bude :!: I DA GUBIS 10 0 S JUGA BI SE PJESMA CULA
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 20 mar 2011, 21:58

ma brate nasladjujte se koliko hocete opet imate negativan skor sa nama i opet cete ga popusit na grbavici ne mozemo mi bit ovako losi 3 utakmicu za redom
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 21:59

zubanovic89 je napisao/la:ma brate nasladjujte se koliko hocete opet imate negativan skor sa nama i opet cete ga popusit na grbavici ne mozemo mi bit ovako losi 3 utakmicu za redom
Tjesi se tjesi se tjesi...
Samo Borac

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 mar 2011, 21:59

Gazimestanac87 je napisao/la:
E jos da ste najbolji..
Mi 5 titula koliko ono vi ? :mrgreen:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 20 mar 2011, 22:00

9.25 KM :?
Sigurica dana 8-)
1921-2011

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 20 mar 2011, 22:00

Buddy je napisao/la:
E jos da ste najbolji..
Pet u otadžbini :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 20 mar 2011, 22:00

Pirke_TM87 je napisao/la:Izgubili smo i neka smo, neka se ovi momci malo opamete! Ako je neko morao pobjediti na grbavici, neka je to bila Sloboda, ekipa kojoj trebaju bodovi za opstanak! Ova pobjeda Slobode danas na Grbavici je ocit dokaz kakvo je sudjenje na Grbavici, a to kakvo je sudjenje govori i sam trener. Mi nismo ekipa kojoj se poklanjaju penali, jer titula preko penala nam ne treba, nismo ekipa kojoj sudije natezu pobjede i remije na strani nego smo ekipa koja kad igra onda igra. Prosle godine smo proljece zacinili nizom pobjeda i to nisu bile pobjede na penale, nego pobjede ostvarene snagom i golovima iz igre. Bice bolje, nema veze. Glavu gore i idemo dalje ;)
sve sto si napisao stoji, ali nama nije trebalo 3 boda za opstanak/pogledaj malo tabelu/, a da ste provjerili da je sloboda u zadnjih 10 utakmica premijer lige izgubila samo jednom sigurno ne bi sebi prije utakmice upisali tri boda- misljenja sam da vam se to i osvetilo

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 22:01

Buddy je napisao/la:
E jos da ste najbolji..
Mi 1-0 koliko ono vi :?:
Samo Borac

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 20 mar 2011, 22:02

zubanovic89 je napisao/la:ma brate nasladjujte se koliko hocete opet imate negativan skor sa nama i opet cete ga popusit na grbavici ne mozemo mi bit ovako losi 3 utakmicu za redom
hahahah hoces to da kazes da borac igra nesto bolje od zelje :P
da vas podsjetim vi ste ispali od drugoligasa mi od ekipe koja je igrala grupnu fazu lige prvaka
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 20 mar 2011, 22:03

[quote="Gazimestanac87"
E jos da ste najbolji..[/quote]

Mi 5 titula koliko ono vi ? :mrgreen:[/quote]
Mi 1-0 koliko ono vi :?:[/quote]

Budi direktniji nekontam nasta ciljas :mrgreen:

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 22:03

zubanovic89 je napisao/la:
hahahah hoces to da kazes da borac igra nesto bolje od zelje :P
da vas podsjetim vi ste ispali od drugoligasa mi od ekipe koja je igrala grupnu fazu lige prvaka
Hoces reci da Lozana nije igrala grupnu fazu lige Evrope ?
Samo Borac

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 20 mar 2011, 22:05

Buddy je napisao/la:
Gazimestanac87 je napisao/la: E jos da ste najbolji..
Mi 1-0 koliko ono vi :?:
Samo 3-0 :roll:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Anpa i 24 gosta.