e to me najviše bolitm-ovac iz mase je napisao/la:Najgore mi je sto sad ide ta "slavljenicka" utakmica sa Dinamom, na koju neće doć više od 3000-4000 !

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
e to me najviše bolitm-ovac iz mase je napisao/la:Najgore mi je sto sad ide ta "slavljenicka" utakmica sa Dinamom, na koju neće doć više od 3000-4000 !
Oni to samo da nas nervira iz federacije, da nam skoči pritisak otkaže srce i sve ostaloBuddy je napisao/la:Zabavne ove kokoske iz BL![]()
Jbg i najbolji moraju nekad izgubit
E jos da ste najbolji..Buddy je napisao/la:Zabavne ove kokoske iz BL![]()
ma kakav,nece borac izgubit niti jednu tekmu do kraja sezone...nista se i ne brini,vidi sta ces sa svojim zeljomBuddy je napisao/la: Jbg i najbolji moraju nekad izgubit
Tjesi se tjesi se tjesi...zubanovic89 je napisao/la:ma brate nasladjujte se koliko hocete opet imate negativan skor sa nama i opet cete ga popusit na grbavici ne mozemo mi bit ovako losi 3 utakmicu za redom
Mi 5 titula koliko ono vi ?Gazimestanac87 je napisao/la:E jos da ste najbolji..Buddy je napisao/la:Zabavne ove kokoske iz BL![]()
Pet u otadžbiniBuddy je napisao/la:Mi 5 titula koliko ono vi ?Gazimestanac87 je napisao/la:E jos da ste najbolji..Buddy je napisao/la:Zabavne ove kokoske iz BL![]()
sve sto si napisao stoji, ali nama nije trebalo 3 boda za opstanak/pogledaj malo tabelu/, a da ste provjerili da je sloboda u zadnjih 10 utakmica premijer lige izgubila samo jednom sigurno ne bi sebi prije utakmice upisali tri boda- misljenja sam da vam se to i osvetiloPirke_TM87 je napisao/la:Izgubili smo i neka smo, neka se ovi momci malo opamete! Ako je neko morao pobjediti na grbavici, neka je to bila Sloboda, ekipa kojoj trebaju bodovi za opstanak! Ova pobjeda Slobode danas na Grbavici je ocit dokaz kakvo je sudjenje na Grbavici, a to kakvo je sudjenje govori i sam trener. Mi nismo ekipa kojoj se poklanjaju penali, jer titula preko penala nam ne treba, nismo ekipa kojoj sudije natezu pobjede i remije na strani nego smo ekipa koja kad igra onda igra. Prosle godine smo proljece zacinili nizom pobjeda i to nisu bile pobjede na penale, nego pobjede ostvarene snagom i golovima iz igre. Bice bolje, nema veze. Glavu gore i idemo dalje
Mi 1-0 koliko ono viBuddy je napisao/la:Mi 5 titula koliko ono vi ?Gazimestanac87 je napisao/la:E jos da ste najbolji..Buddy je napisao/la:Zabavne ove kokoske iz BL![]()
hahahah hoces to da kazes da borac igra nesto bolje od zeljeGazimestanac87 je napisao/la:Tjesi se tjesi se tjesi...zubanovic89 je napisao/la:ma brate nasladjujte se koliko hocete opet imate negativan skor sa nama i opet cete ga popusit na grbavici ne mozemo mi bit ovako losi 3 utakmicu za redom
E jos da ste najbolji..[/quote]Buddy je napisao/la:Zabavne ove kokoske iz BL![]()
Hoces reci da Lozana nije igrala grupnu fazu lige Evrope ?zubanovic89 je napisao/la:hahahah hoces to da kazes da borac igra nesto bolje od zeljeGazimestanac87 je napisao/la:Tjesi se tjesi se tjesi...zubanovic89 je napisao/la:ma brate nasladjujte se koliko hocete opet imate negativan skor sa nama i opet cete ga popusit na grbavici ne mozemo mi bit ovako losi 3 utakmicu za redom![]()
da vas podsjetim vi ste ispali od drugoligasa mi od ekipe koja je igrala grupnu fazu lige prvaka
Samo 3-0Gazimestanac87 je napisao/la:Mi 1-0 koliko ono viBuddy je napisao/la:Mi 5 titula koliko ono vi ?Gazimestanac87 je napisao/la: E jos da ste najbolji..