RŠD Velež Mostar

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la *p!p!t@* » 03 mar 2024, 16:02

Najsterilniji vezni red je upotpunio mlaki Vito Čaić, idemo dalje...

Nadam se da je Klaf preuzeo odgovornost za poraz, jer ovo je muka bilo gledat, plus se smrzo ko pichka...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 03 mar 2024, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 03 mar 2024, 16:03

mozak je napisao/la:
03 mar 2024, 15:58
Ljudi kakve sankcije spominjete?
Prodajom Brune ušli smo u rizik loših rezultata, rekao bih očekivano sa Zvonićem u odbrani.
Kad se tome doda izostanak danas dva standardna igraĉa iz veznog reda koji energetski drže sredinu terena, dobiješ ovo danas.
Sve su oči uprte u tog iranca...od njeg zavisi Evropa rekao bih.
E pa vidis sta ces ocekivat sad od toga ako je stvarno takav stav da su oci uprte u njega. Promjenio kontinent, nije igrao dugo, ne zna jezik, nespreman. Ja ocekujem od iranca da bude promasaj ako ces iskreno, sli nisam htio pretjerivati pa sam pravio zayebancije tipa da ce se uklopit u mostarluk jer zna tavle igrati. Ja nista od tog momka ne ocekujem, a ako nam ista da dobro i jest, bit ce mi drago sto sam pogrijesio

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 03 mar 2024, 16:03

Kakav Iranac i ove menadzerske seme. Za 200K ti dovodis svoju sezonu u pitanje.
I onda ocekujes da te neko shvata ozbiljnim.
Neznam mozda im Hurda obeco sredit Evropu pa kontaju da se usicari sta se moze.
Nema drugog objasnjenja.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 03 mar 2024, 16:03

Izgleda da pocinjemo iskihivati los prelazni rok, sve dodje na naplatu kad tad kad se nesto ne odradi kako treba.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 03 mar 2024, 16:05

Espiritosanto je napisao/la:
03 mar 2024, 15:48
mujoisuljo je napisao/la:
03 mar 2024, 15:45
mostar_mo je napisao/la:
03 mar 2024, 15:41
Ne sjecam se ovako lose utakmice. Da Hadzikic nije bio odlican bila bi jos veca bruka.
Ni ja se ne sjećam stvarno.
Pa protiv Sloge prije par sedmica, Zvijezda i Tuzla ove sezone.
Nije da ih nije bilo.
Nemože se mjeriti ova utakmica i ona protiv Sloge.Zrinjski jučer je slabije odigrao od nas gore, Sloga je ozbiljna ekipa kući.Ovo danas je očajno bilo, ja stvarno neznam da smo u zadnjih nekoliko godina odigrali kao danas loše.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 03 mar 2024, 16:09

03 mar 2024, 16:05
03 mar 2024, 15:45

Ni ja se ne sjećam stvarno.
Nije da ih nije bilo.
Nemože se mjeriti ova utakmica i ona protiv Sloge.Zrinjski jučer je slabije odigrao od nas gore, Sloga je ozbiljna ekipa kući.Ovo danas je očajno bilo, ja stvarno neznam da smo u zadnjih nekoliko godina odigrali kao danas loše.
Pa Posušje je pobijedilo komšije.
Sve su to ozbiljne ekipe u rangu sa nama.
To što smo mi umislili da smo neka sila,ybg to je naš problem.
Pogledaj rostere i sve će ti biti jasno i Široki i Posušje imaju sličan kadar i vrijednost tima kao mi.
Sad da nije bilo loših utakmica pa Sloga nas je prošle sezone dobila 3:0 ,samo zaboravljamo.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 mar 2024, 16:19

Mostarac12345 je napisao/la:
03 mar 2024, 14:48
Nikad gori velez nisam gledao
Ne pratiš Velež baš dugo?

Elem, čista katastrofa danas, daleko najgora utakmica pod Klafurićem. Nepostojeći vezni red, ništa ni sa čim, niko ni s kim. Zvonić, Šikalo i Emir Halilović nisu igrači ni za Prve lige Federacije, a ne za trećeplanirani tim u državi. Džafića realno i ne treba računati kao profi igrača.

Nadam se da ćemo se opametiti nakon ovog poraza, šteta nije prevelika jer nas ostali rezultati "maze" već nekoliko kola, ali se moraju uozbiljiti.

Inače, fb stručnjaci su već počeli mijenjati Klafa :mrgreen: Kakvi mozgovi, treće mjesto na tabeli, poraz nakon 10 utakmica i odmah bi mijenjali i dovodili Zaima :kralj:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2024, 16:21

Konzerva je napisao/la:
03 mar 2024, 16:03
Izgleda da pocinjemo iskihivati los prelazni rok, sve dodje na naplatu kad tad kad se nesto ne odradi kako treba.
Na vrijeme smo dobili samar i nek se pojedinci u ekipi spuste na zemlju jer je liga bara-bara. Ovo danas je 0. Bolje da nisu isli u goste.

Zvonic i stari Halilovic su najlosiji dio ovog Veleza uz jalovog Dzafica i sva trojica moraju ici na kraju sezone.

Zasto nije igrao Domic koji je mnogo bolji i borbeniji igrac od Zvonica? Mlinaric i mladji Halilovic moraju igrati umjesto starijeg Halilovica koji je igrac manje.

U napadu ubacivati Pucu nek se kali sa Haskicem.

Edo puno fali u veznom redu.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 03 mar 2024, 16:30

03 mar 2024, 16:09
03 mar 2024, 16:05

Nije da ih nije bilo.
Pa Posušje je pobijedilo komšije.
Sve su to ozbiljne ekipe u rangu sa nama.
To što smo mi umislili da smo neka sila,ybg to je naš problem.
Pogledaj rostere i sve će ti biti jasno i Široki i Posušje imaju sličan kadar i vrijednost tima kao mi.
Sad da nije bilo loših utakmica pa Sloga nas je prošle sezone dobila 3:0 ,samo zaboravljamo.
Lično mislim da smo bolji od ekipa tipa Sloga, Široki i Posušje za nekih 20%.Utakmice kao što je ona sa Slogom mogu proći, tvrda je bila i nismo izgubili.Ali ovo danas je bilo za robije.Nismo mi nikakva sila, mi smo po kvalitetu četvrta ekipa lige sa ne puno većim budzetom od ovih ispod nas.Puno veća je razlika u budzetu prve tri ekipe i mi.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 03 mar 2024, 16:46

Hoćemo Zaima i Remetića našu djecu, Klaf odlazi
:urnebes:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 mar 2024, 16:54

Fino ih kazniti novcano pa nek opet se vuku ko prebijene macke po terenu :x

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 03 mar 2024, 17:01

Rodjeni81 je napisao/la:
03 mar 2024, 16:46
Hoćemo Zaima i Remetića našu djecu, Klaf odlazi
:urnebes:
:tokralju: :rol: a i uprava napolje.

Navikli na bolje yebiga, slabo je treće mjesto i 10 utakmica bez poraza.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

salmy

Post Postao/la salmy » 03 mar 2024, 17:01

TNT je napisao/la:
03 mar 2024, 16:03
Kakav Iranac i ove menadzerske seme. Za 200K ti dovodis svoju sezonu u pitanje.
I onda ocekujes da te neko shvata ozbiljnim.
Neznam mozda im Hurda obeco sredit Evropu pa kontaju da se usicari sta se moze.
Nema drugog objasnjenja.
Ma ako ništa drugo, iranac će biti brži od Zvonica...danas su i Šturm i Oreč podbacili ko amateri, tanko je ovo danas bilo i totalno bezidejno...daj bože da Željo danas pobjedi u derbiju, iako ih očima ne mogu gledati.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

MostarskiVelez
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiVelez » 03 mar 2024, 17:05

Mozes kakav moras biti **** mentol da trazis ostavku trenera koji je treci na tabeli - ispred Sarajeva i Zeljeznicara.
Trener koji je do danas imao 10 utakmica bez poraza.

I to jos standardni bolesnici zna se ko su traze da Kevelj "pokaze muda" sta da uradi da mu da otkaz?

Kako ovi ljudi sami sebi svezu tene meni nije jasno.

Elem da je Klauf danas zajebo jeste, Coric ga je skrsio. Da je skenjo prelazni rok zimus jeste i to.

Ali covjek do sada obavlja da ne kazem fenomenalan posao kakve ostavke bolesnici.

No treba definitivno na ljeto ocistiti ovaj skart iz ekipe. Zvonic prvi pa onda ovi penzioneri Halilovici, Dzafici, Suljici.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 03 mar 2024, 17:07

Jesmo odigrali lose ali nevjerovatno koja kolicina sizofrenije nakon prvog poraza od 18.10.2023 :rol:

Mozda i dobra samarcina pred Siroki koji nam je puno vaznija utakmica od ove jer nam rezultati u ligi odavno idu na ruku. Ove degenerike koji prizivaju Zaimovica iz Stupcanice da zamjeni Klafurica necu komentarisati nikako

Srijeda Siroki i pokusati izvuci pozitivan rezultat pred revans. Nakon te dvije kuci Tuzla i ta sa Sirokim. Idemo Rodjeni glavu gore nadam se da ce ih Kevelj dobro naruzit za pristup danas

Addo1922
Kontakt:

Post Postao/la Addo1922 » 03 mar 2024, 17:19

Nemam komentara na šizofrene postove ovdje na forumu i komentare na fejsu.

:sick:

Kakve ostavke i sankcije?? Da li ste normalni?

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 03 mar 2024, 17:27

Ja nevidim uopste sizofrene postove ovdje na forumu vec dosta realnosti i normala price.
Nikad nisam mogao one sto stalno tjeraju i crnjake ali isto tako nekontam ni vas koji pronadjete izgovor za svaku losu utakmicu i potez kako uprave tako i igraca.
Placas jednog Emira H vise vec Sloga jednog Vidica i kao ovo je udure.
Nisu rezultati dosadasnji problem uopste vec igra i nezalaganje igraca.
Vuku se ko drolje po terenu i samo pogledom isprate igraca.

Xenophon
Kontakt:

Post Postao/la Xenophon » 03 mar 2024, 17:29

Sve je manje-više napisano.

Dizelaški vezni red uz par igrača koji su za Prvu Federalnu ligu a ne za FK Velež.

I lijepo napisano, doveli sezonu u pitanje zbog 200-300k €, što je apsurdnost samo po sebi. Ne čudi to s predsjednikom koji je kupovao diplome.

Na kraju nismo mi toliko kvalitetni koliko su drugi nekvalitetni, prvenstveno trenerskim izborom. Nekako da završimo na 4. mjestu uz sreće u kupu da je uzme neko više nas i šuti, dobro je.

Za narednu sezonu znamo već mnogo toga:

Šturm odlazi, ne želi produžiti ugovor.
Oreč domaćinski igrač, od potpisa novog ugovora neprepoznatljiv.
Halilović, Suljić, Džafić, osim što su preplaćeni, veze nemaju i moraju ići. Pod hitno rezervni napadač.
Zvoniću i Domiću se zahvaliti i reći zbogom.
Potrebno je osvježenje u veznom redu, ne mogu igrati tromi igrači zajedno u veznom redu bez k od kreacije.

Idemo dalje, užasna postavka igre od Klafurića.
Republika Bosna i Hercegovina

doox
Kontakt:

Post Postao/la doox » 03 mar 2024, 17:31

Druga utakmica za redom koju smo odigrali loše ispod našeg nivoa. Loš prelazni rok gdje nemamo nikakve zamjene za bekove, napadača, krilo... Odavno govorim da je Ćorić jedan od najboljih trenera u ligi i mislio sam da će nam on doći nakon Jusufbegovića, ali šteta što nam je ovaj mamićev bezmudi lik došao. To što smo treći, možemo samo zahvatiti nikad lošijoj konkurenciji, a manje našoj igri. Podilazite mu "sir Klaf", ali lik je diletant, ne radi ove 2 loše utakmice i katastrofalnog prelaznog roka nego sveukupno. Ili je bolje pravit se lud..." Hehe pritegnut će to Klaf, zna on najbolje." Niko nije slijep pored očiju ili se pretvaramo u pitare i čekati da se posloži.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 03 mar 2024, 17:35

doox je napisao/la:
03 mar 2024, 17:31
Druga utakmica za redom koju smo odigrali loše ispod našeg nivoa. Loš prelazni rok gdje nemamo nikakve zamjene za bekove, napadača, krilo... Odavno govorim da je Ćorić jedan od najboljih trenera u ligi i mislio sam da će nam on doći nakon Jusufbegovića, ali šteta što nam je ovaj mamićev bezmudi lik došao. To što smo treći, možemo samo zahvatiti nikad lošijoj konkurenciji, a manje našoj igri. Podilazite mu "sir Klaf", ali lik je diletant, ne radi ove 2 loše utakmice i katastrofalnog prelaznog roka nego sveukupno. Ili je bolje pravit se lud..." Hehe pritegnut će to Klaf, zna on najbolje." Niko nije slijep pored očiju ili se pretvaramo u pitare i čekati da se posloži.
Guess whos back
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.