FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Morao nas je stici ciganluk kad-tad
-
- Kontakt:
dobro , jasno je da komentare forumaša niko iz kluba ne ferma ni 5 posto , a pogotovo da se preko foruma išta moze uticati , al eto ... bila,ne bila suspenzija krajnje je vrijeme da se bude ozbiljan i samokritičan - ove sezone tim je što se tiče osvajanja bilo kojeg trofeja zaista limitiran , Amar nije bezgriješan ( ima i on potrebe za još trenerskog usavršavanja ) - makar ( jer je svjestan dometa većine igrača) da ne govori kako ćemo se boriti za obje titule , ...nije problem kad se izgubi ako u tom meču igraš dobro te daš bar jedan gol ...znam da je Zeljo dao najviše golova dosad , al čini se nema sistema igre dovoljno efikasnog da se bude ponovo prvak ...neko reče da je pad u igri i rezultat umora - kakvog crnog umora !? ...ni pola prvenstva nije proteklo ...
ma ...dzaba sva priča ...
ako je neko zadovoljan da Zeljo ove ( a ovo je godina jubileja ) se plasira u pretkola EL onda neka sada prati rezultate Sarajeva , Olimpica i Rudara , jer to će nam biti glavni konkurenti za 2. mjesto ...
Šteta što ovaj jublej ne obiljezismo titulom ... baš jazuk ...
ma ...dzaba sva priča ...
ako je neko zadovoljan da Zeljo ove ( a ovo je godina jubileja ) se plasira u pretkola EL onda neka sada prati rezultate Sarajeva , Olimpica i Rudara , jer to će nam biti glavni konkurenti za 2. mjesto ...
Šteta što ovaj jublej ne obiljezismo titulom ... baš jazuk ...
-
- Kontakt:
ja nezz sta je s vama poraz ko poraz to se moralo nekad desiti...al nije mi jasno sto u predhodnim postovima neki pisu amare odlazi , izgubite jednu tekmu i odmah amare odlazi ! samo trazite krivca za izgubljenu tekmu gdje ste da se sjetite prosle sezone ko je zasluzan za osvojenu titulu ...ako kome trebate zahvaliti onda je to amaru i ne pisite djabe nebuloze... kad bi tako govorili za svaku izgubljenu utakmicu svakom treneru ODLAZI! pa vise bi trenera izmjenjali neg sho bi ukupno igraca doslo i otislo
POZZZ
POZZZ
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Eh ovo je razlika...Mi kad igramo loše mi izgubimo...Borac kad igra loše dobije penal i pobjedi !
Ovo ne opravdava nasu losu igru i pomankanje truda i želje. Igrači su počeli razmišljt na način da će pobjede same dolazit...E PA NEĆE...ZA SVAKI SE BOD TREBA POŠTENO OZNOJIT !

Ovo ne opravdava nasu losu igru i pomankanje truda i želje. Igrači su počeli razmišljt na način da će pobjede same dolazit...E PA NEĆE...ZA SVAKI SE BOD TREBA POŠTENO OZNOJIT !
TM87
neću žaliti banova za one koji ne znaju normalno proslaviti pobjedu ili istrpiti poraz.
-
- Kontakt:
Isti pocetni sastav i protiv Sirokog i protiv Slobode, ocajna igra i protiv Sirokog i protiv Slobode
U ovom slučaju navijači boJca provociraju !admin je napisao/la:neću žaliti banova za one koji ne znaju normalno proslaviti pobjedu ili istrpiti poraz.
Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove... 

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
a vi ne mozete da podneseteDžoka_TM je napisao/la:U ovom slučaju navijači boJca provociraju !admin je napisao/la:neću žaliti banova za one koji ne znaju normalno proslaviti pobjedu ili istrpiti poraz.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
- Kontakt:
Cuo sam da im je bio ogromno pojacanjeRBA 1987 je napisao/la:Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove...

Samo Borac
Drago mi je da smo ovim smećarima poklonili 3 boda, sada možda i ostanu u društvu najboljih 

http://www.youtube.com/watch?v=A4IRDnDrXac
On je u ono kratko vrijeme bolje odigrao nego beslija i savic za 90 minRBA 1987 je napisao/la:Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove...
Ma stvarno pitam ljude, kako im se čini pošto je kod nas bio ključni igrač...Gazimestanac87 je napisao/la:Cuo sam da im je bio ogromno pojacanjeRBA 1987 je napisao/la:Ej, ma samo da pitam kakav je Stančeski, imali potencijala u njemu za šampionske snove...![]()
![]()

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve je vec receno, ostaje nam samo pjesma da zakljuci sve to:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
- Kontakt:
ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO ! 

-
- Kontakt:
I sta je bilo kad si se probudio ?netko_i_nesto je napisao/la:ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO !
Samo Borac
-
- Kontakt:
nisam ni spavaoGazimestanac87 je napisao/la:I sta je bilo kad si se probudio ?netko_i_nesto je napisao/la:ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO !

- slani grad
- Kontakt:
jel tako da je teskoBIG je napisao/la:Drago mi je da smo ovim smećarima poklonili 3 boda, sada možda i ostanu u društvu najboljih

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
-
- Kontakt:
vi ne trebate ici na tusanj - vama je (hladan) tus na grbavici veceras bionetko_i_nesto je napisao/la:ahh ovih lesinara misle da im je sloboda ucinila uslugu eh Sloboda je samo sebi ucinila uslugu a vidjet cete vi "uslugu" kad odete na tusanj... kad vas nakantaju LAGANOOOOOOO !