NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Drago mi je sto ne odoh.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Sta je ovo kratka klupa
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Tri bolesna igrača (Arnautović, Begić i Isaković), Vršajević standardno, juiore ne uzimaju jer se spremaju za početak svoje sezone
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
1-0 Masic...Dobri smo !!!
2-0 Bašić, Mašić asistencija
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Jako dobra uakmica, fina kombinatorika. Sviđa mi se sto se igra gradi od golmana. Samo previse srljamo, tesko stajemo na loptu, zato su nam u prvom poluvremenu uzeli posjed. Onaj njihov zdepasti petica je pokazatelj sta znaci imati dobrog veznjaka, slao je lopte kao rukom. Uglavnom igra nam ima i glavu i rep i to je najbitnije, tranzicija po osvojenoj lopti nam moze bit dobro oruzje u nastavku, ako vec ne mozemo igrat na posjed. Talha i Masic odlicni, Basic jako dobar. Krila malo stekaju, Karalic i Durmis slabi lijevom nogom. Pogotvo to smeta Karalicu jer igra na desnoj strani. Treba mu minut da se nastima. Durmis mora mijenjati nacin izvođenja penala, malo bolji golman i ono je lagana odbrana.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Jest da je prijateljska ali izgledali smo puno bolje nego čitavu prošlu polusezonu. Da ga ne ureknem, čini mi se da smo u Musi dobili pravo pojačanje. Mimo ova 4 gola imali smo jos 2-3 100% šanse koje Mašić mora zabijat. Džaba onakva golčina kad je dva zicera promašio.
Talha ubija, stvarno momak igra fantastično. Žao mi je što je potisnuo Alija ali nažalost trenutna forma mu nije ni do koljena.
Talha ubija, stvarno momak igra fantastično. Žao mi je što je potisnuo Alija ali nažalost trenutna forma mu nije ni do koljena.
Svi pišu o igračima, niko da Darija spomene...ccc 

Prijateljske nisu neko mjerilo, ali fino je rasuti generalku pred prvenstvo. Najviše me strah povreda i kartona Mašića, Karalića ili Durmiša. Nemamo ni jedne zamjene na krilnim pozicijama i napadača. Kao što rekoh ranije, ogromna kocka je puštanje Šarića i Salkanovića, kakvi god bili neki su prosjek lige i mogli bi uskočiti sa klupe kada ovu gore trojicu ne ide, ili kada nakupe kartona.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Karalic i Durmis u vecini utakmica Koje su igrali isto kao i da nisu Tako da Bez njih se itekako moze.. Masic je dobar Ali fula..Truhlo je napisao/la: ↑02 mar 2024, 20:43Prijateljske nisu neko mjerilo, ali fino je rasuti generalku pred prvenstvo. Najviše me strah povreda i kartona Mašića, Karalića ili Durmiša. Nemamo ni jedne zamjene na krilnim pozicijama i napadača. Kao što rekoh ranije, ogromna kocka je puštanje Šarića i Salkanovića, kakvi god bili neki su prosjek lige i mogli bi uskočiti sa klupe kada ovu gore trojicu ne ide, ili kada nakupe kartona.
Nije bitno kakvi su, poenta je da imaš samo 3 igrača na poziciji krila i napadača. Jedna povreda i kartoni, nećemo moći 11 sastaviti da igraju na prirodnim pozicijama...Premier1988 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 20:47Karalic i Durmis u vecini utakmica Koje su igrali isto kao i da nisu Tako da Bez njih se itekako moze.. Masic je dobar Ali fula..Truhlo je napisao/la: ↑02 mar 2024, 20:43Prijateljske nisu neko mjerilo, ali fino je rasuti generalku pred prvenstvo. Najviše me strah povreda i kartona Mašića, Karalića ili Durmiša. Nemamo ni jedne zamjene na krilnim pozicijama i napadača. Kao što rekoh ranije, ogromna kocka je puštanje Šarića i Salkanovića, kakvi god bili neki su prosjek lige i mogli bi uskočiti sa klupe kada ovu gore trojicu ne ide, ili kada nakupe kartona.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Idemo lagano pripreme za subotu, da grmi najjače.
Nadam se da će Dela nastaviti Maidovim stopama i da će himna biti na vrijeme

Hajd bar u 17.00

Termin od 18h subota najjači ikad, kako ide prema ljetu, pomjerati dalje 19, 20h. Marketing na ispitu, čeka se bombardovanje, bilo bi fino preći 500 članova do početka polusezone.
Inače dobro smo igrali kući protiv ekipa iz vrha, red je da dobijemo i ovu Stupčanicu, 1 remi i 2 poraza, loš omjer skroz.
Inače dobro smo igrali kući protiv ekipa iz vrha, red je da dobijemo i ovu Stupčanicu, 1 remi i 2 poraza, loš omjer skroz.
Po meni najbolji termin mi je kad prvo poluvrijeme igramo bez reflektora a drugo s reflektorima,mislim da je tako i ugodjaj ljepši a i struje se duplo manje troši! Mada je ovaj mjesec baraž pa ako savez struju plača onda u 21 sat staviti termin
Nadam se večem hajpu ove sedmice i da svako ko može uzme makar jednu kartu više
Pozvat svakako gostujuče navijače i sve ljude iz Olova i obezbjediti i otvoriti ljudima sjevernu tribinu! Nadam se dobroj igri i da nas Sloboda premira s 40000 km da mlatnemo Stupčanicu

::::SAMO ČELIK::::
-
- Kontakt:
Subota od 15:00 protiv Stupčanice zvaničan termin. To je vjerovatno zbog tv prenosa, volio sam da je nocna utakmica, ali opet nije ni ovo los termin, subotom ima raje u gradu, prvo na kafu negdje, pa onda na tekmu, nadam se dobrom vremenu i jedno 4000 na stadionu.
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Loš termin.
Može se tražiti promjena termina.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 13:10Subota od 15:00 protiv Stupčanice zvaničan termin. To je vjerovatno zbog tv prenosa, volio sam da je nocna utakmica, ali opet nije ni ovo los termin, subotom ima raje u gradu, prvo na kafu negdje, pa onda na tekmu, nadam se dobrom vremenu i jedno 4000 na stadionu.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Meni ne pase zbog posla.Da je nocna valjalo bi.Dosao ili ne karta se kupuje.dinodino2019 je napisao/la: ↑04 mar 2024, 13:10Subota od 15:00 protiv Stupčanice zvaničan termin. To je vjerovatno zbog tv prenosa, volio sam da je nocna utakmica, ali opet nije ni ovo los termin, subotom ima raje u gradu, prvo na kafu negdje, pa onda na tekmu, nadam se dobrom vremenu i jedno 4000 na stadionu.