NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ama nijedan napadac nece zabijati golove u ovoj ekipi, zivi bili pa vidjeli. Dao bog da ja grijesim pa Jusufbasic zabije 10 ovu polusezonu, ako dodje uopce.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Upravo sam to juče rekao samo što sam spomenuo Luku Merdovića i ovog Hadžikadunića.Imamagić je odigrao protiv iskusnih Šunjića i Magdića a nije imao kome dodati loptu.
-
- Kontakt:
Dajte nam Urosa Stojanova da vidimo hoce li zabijati 
Pravo nam je težak raspored, slaba nam je efikasnost, tako da nas čeka prava patnja do kraja sezone...

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Prva 4 kola su nam haos, mislim da ako osvojio i 1 bod mozemo biti sretni. A onda svaka sljedeca utakmica ce biti biti ili ne biti..
Daj Boze da krenemo sa pobjedom pa da se ovdje pobijemo sa Slobodom ali cisto sumnjam
Daj Boze da krenemo sa pobjedom pa da se ovdje pobijemo sa Slobodom ali cisto sumnjam
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
kad se boris za opstanak svaka ti je utakmica i vise nego teska, po meni je ovo pretanko ja bi dodao po 2 igraca u svakoj liniji, mozda u odbrani jednoga
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Neko od nasih jazavaca platio onu objavu na stranici Prve lige fbih
sami sebi podapinjemo noge, pa do kada vise.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To je ono što ovo društvo uništava a djecu tjera iz države.Zavist,pohlepa,ljubomora kako god da nazoveš.Važno je nešto reći,objaviti ili popljuvati a nebitno je li istina.Svi mi imamo informacija na pretek ali bi se normalan čovjek ipak trebalo da zapita da li to treba objaviti,u kom momentu i kako to prenijeti pogotovo ako mu je do nečega stalo.Ovi jazavci,kako ih ti nazva,nit imaju čime razmišljati niti im je stalo do kluba.Ali eto jednostavno probati ignorisati jer mišljenje danas ima svako kao i guzi..POZDRAV tebi druže i ne očajavaj nego daj malo optimizma pred ovu tekmu Sim bau ili kako se već zovu!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa drug moj forum je podijelio momak misljenje, pogledaj po komentarima da niko nista lose nije rekao, za jako Jedisntvo svi moramo biti jedinstveni.ammimr je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:43To je ono što ovo društvo uništava a djecu tjera iz države.Zavist,pohlepa,ljubomora kako god da nazoveš.Važno je nešto reći,objaviti ili popljuvati a nebitno je li istina.Svi mi imamo informacija na pretek ali bi se normalan čovjek ipak trebalo da zapita da li to treba objaviti,u kom momentu i kako to prenijeti pogotovo ako mu je do nečega stalo.Ovi jazavci,kako ih ti nazva,nit imaju čime razmišljati niti im je stalo do kluba.Ali eto jednostavno probati ignorisati jer mišljenje danas ima svako kao i guzi..POZDRAV tebi druže i ne očajavaj nego daj malo optimizma pred ovu tekmu Sim bau ili kako se već zovu!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ma ne ocajavam ali tesko ce biti ikakvog poboljsanja dokle god je ovakva situacija da se boris protiv likova koji bi trebali biti na tvojoj strani.ammimr je napisao/la: ↑04 mar 2024, 17:43To je ono što ovo društvo uništava a djecu tjera iz države.Zavist,pohlepa,ljubomora kako god da nazoveš.Važno je nešto reći,objaviti ili popljuvati a nebitno je li istina.Svi mi imamo informacija na pretek ali bi se normalan čovjek ipak trebalo da zapita da li to treba objaviti,u kom momentu i kako to prenijeti pogotovo ako mu je do nečega stalo.Ovi jazavci,kako ih ti nazva,nit imaju čime razmišljati niti im je stalo do kluba.Ali eto jednostavno probati ignorisati jer mišljenje danas ima svako kao i guzi..POZDRAV tebi druže i ne očajavaj nego daj malo optimizma pred ovu tekmu Sim bau ili kako se već zovu!
Meni je ( a vjerujem i vama ) Jedinstvo puno vise od ove sezone, polusezone, borbe za opstanak, Prve lige FBiH i tako... sada sam siguran da znam ko je rekao Beganovicu da ne dolazi, nevjerovatno cim se Hasan bori otkako je usao u klub. Nadam se da ce ustrajati u inat njima.
Pozdrav i tebi svakako

-
- Kontakt:
Uvijek ce biti takvih da kazem govana kojima smeta normalno Jedinstvo, krivo im jer ne mogu krasti dalje. Izvlaciti pare, muljati i bogatiti sami sebe. Ja sam ovu stranicu prva liga davno prestao da pratim jer to je obicna seljacina koja samo provocira. Ne treba mi davati paznje nikako.
Mislim da Hasan nece moci dugo na ovaj način jer puno ljudi želi da ga otjera i da covjeku nisu potrebni svi ovi problemi. Sta ce tek biti ako klub pocne funkcionirati. Ne mogu ni zamisliti
Mislim da Hasan nece moci dugo na ovaj način jer puno ljudi želi da ga otjera i da covjeku nisu potrebni svi ovi problemi. Sta ce tek biti ako klub pocne funkcionirati. Ne mogu ni zamisliti
-
- Kontakt:
Pisu evo da dolazi Jusufbasic
Ovaj A.K. je fkt pretjerao haha, nevjerovatno
Ovaj A.K. je fkt pretjerao haha, nevjerovatno
Ne treba uopće nešto posebno doživljavati ono što objavi stranica Prva liga, ali da bi bio uspješan predsjednik treba se znati nositi i sa tim vidom "pritiska".
Ko me poznaje i ko prati moje komentare na forumu zna da ja Jedinstvu želim sve najbolje, ali s druge strane ne moraju nam mišljenja uvijek biti ista.
Baš iz razloga što je kako svi kažu sa Hasanom Semanićem u klub došlo i poštenje bilo bi šteta ispasti iz Prve lige FBiH. Zvijeda se ozbiljno pojačala, iza Mladosti stoji ponovo Mušija, Rudar konsolidovao redove i ima kvalitetnog trenera, u Tešnju ima novca, tako da nam svi pušu za vrat, a na to sve svi imaju bolji raspored od nas.
Mi smo pod euforijom zbog izbacivanja Goška i utakmice protiv Zrinjskog, ali s druge strane pripremne utakmice su nam kriminalne. Ko iole ozbiljnije prati Prvu ligu FBiH zna koliko je ova liga teška i koliko tu ima nečasnih radnji, tako da ne treba biti posebno nešto pametan kako bi shvatili da nam trebaju za siguran opstanak pojačanja, to je samo realnost. Da bi opstali nama treba igrač kao Merdović koji će iz ničega tako reći dati 10tak golova, mi trenutno takvog igrača nemamo u ekipi.
Ko me poznaje i ko prati moje komentare na forumu zna da ja Jedinstvu želim sve najbolje, ali s druge strane ne moraju nam mišljenja uvijek biti ista.
Baš iz razloga što je kako svi kažu sa Hasanom Semanićem u klub došlo i poštenje bilo bi šteta ispasti iz Prve lige FBiH. Zvijeda se ozbiljno pojačala, iza Mladosti stoji ponovo Mušija, Rudar konsolidovao redove i ima kvalitetnog trenera, u Tešnju ima novca, tako da nam svi pušu za vrat, a na to sve svi imaju bolji raspored od nas.
Mi smo pod euforijom zbog izbacivanja Goška i utakmice protiv Zrinjskog, ali s druge strane pripremne utakmice su nam kriminalne. Ko iole ozbiljnije prati Prvu ligu FBiH zna koliko je ova liga teška i koliko tu ima nečasnih radnji, tako da ne treba biti posebno nešto pametan kako bi shvatili da nam trebaju za siguran opstanak pojačanja, to je samo realnost. Da bi opstali nama treba igrač kao Merdović koji će iz ničega tako reći dati 10tak golova, mi trenutno takvog igrača nemamo u ekipi.
Tačno će čirevi popucati pojedinima 

Ima u cetvrtak press eto pa cemo vidjeti sta kazu
Ne treba se obazirati na šljam, taj isti šljam je uništio klub i taj isti šljam i dalje želi da uništi klub.
Istrajati treba, kao u svim sverama života jednom kad se istraje i pokaže šljam gdje mu je mjesto...
Istrajati treba, kao u svim sverama života jednom kad se istraje i pokaže šljam gdje mu je mjesto...
-
- Kontakt:
U subotu u 15:00 igramo sa Simm Bau
Prvo kolo kod nas je bilo 2:2 .
Nadam se da cemo i mi odigrati barem nerijeseno jer nama svaki bod znaci. Prvo je kolo, nisu ni oni nesto toliko spremni, tek pocinje sezona tako da mislim da mozemo izvuci bod, a tri bi bila savrseno da onda docekamo Slobodu
Vidjecemo na sta ovo sve liči
Prvo kolo kod nas je bilo 2:2 .
Nadam se da cemo i mi odigrati barem nerijeseno jer nama svaki bod znaci. Prvo je kolo, nisu ni oni nesto toliko spremni, tek pocinje sezona tako da mislim da mozemo izvuci bod, a tri bi bila savrseno da onda docekamo Slobodu
Vidjecemo na sta ovo sve liči
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
auu kakav potez Semanica kakva pressica, kako se covjek popisao na uhljube koji bockaju iza ledja, sve u fening obrazlozi od ulaznica do svega
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Predsjednik Upravnog odbora Hasan Semanić je potvrdio sve ono što sam pisao vezano za posjetu na utakmici protiv Zrinjskog. Svakako da je prihod od ulaznica u visini preko 18.000KM odličan za klub koji se nalazi malo iznad zone ispadanja Prve lige FBiH.
Pohvalio bih i njegov poziv prema navijačkoj skupini Sila Nebeska, jer je njihova podrška bitan faktor, pogotovo u trenucima kada klub nije u mogućnosti angažovati kvalitetna pojačanja.
Po njegovim riječima cilj jeste opstanak, ali se na neki način već ogradio u slučaju eventualnog ispadanja, jer kako kako imdž kluba je loš, teren je loš, uslovi su loši, igrači ne žele da igraju za NK Jedinstvo itd., nije ni ispadanje problem ukoliko tek onda ne uslijedi raspad sistema.
@InatSilniBosanski pošto sam ja u više navrata pisao o financijama moguće da je ovaj tvoj post upućen prema meni, pa bih se osvrnuo na isti bez obzira na sve.
Ništa nije obrazloženo izuzev broja prodanih ulaznica i cijene semafora. Kako sam već napisao, ja kao simpatizer/navijač ovoga kluba želim na uvid pisani finacijski izvještaj o prihodima i rashodima u prvom dijelu sezone, te reviziju poslovanja i stvarno dugovanje kluba prema PUFBiH, igračima, te trećim licima. Stalno se priča o dugovanjima, o troškovima, a niko da napokon o tome počne javno i transparentno obavještavati javnost. Ja vjerujem da je trenuti sastav Upravnog odbora kako kažete oličenje poštenja, ali ako su se već prihvatili toga posla poslovanje kluba mora biti transparentno i javno pogotovo dok smo na ovome nivou na kojem jesmo. Preko 80% prihoda kluba se odnosi na novac iz Budžeta Grada Bihaća, to je novac sa grbače građana i javnost mora znati kako je utrošen.
Ja ako vidim finacijski izvještaj primjera radi da je prvi dio sezone prihodovano samo 150.000 KM i rashodovano ne više od toga, pa ja ću reći svaka čast ovaj rezultat je vrhunski. Ako će UO za drugi sezone imati recimo 200.000 KM ne mogu ja očekivati da Hasan dovede Halanda, baš iz tog razloga finacijski izvještaji su bitni.
Pohvalio bih i njegov poziv prema navijačkoj skupini Sila Nebeska, jer je njihova podrška bitan faktor, pogotovo u trenucima kada klub nije u mogućnosti angažovati kvalitetna pojačanja.
Po njegovim riječima cilj jeste opstanak, ali se na neki način već ogradio u slučaju eventualnog ispadanja, jer kako kako imdž kluba je loš, teren je loš, uslovi su loši, igrači ne žele da igraju za NK Jedinstvo itd., nije ni ispadanje problem ukoliko tek onda ne uslijedi raspad sistema.
@InatSilniBosanski pošto sam ja u više navrata pisao o financijama moguće da je ovaj tvoj post upućen prema meni, pa bih se osvrnuo na isti bez obzira na sve.
Ništa nije obrazloženo izuzev broja prodanih ulaznica i cijene semafora. Kako sam već napisao, ja kao simpatizer/navijač ovoga kluba želim na uvid pisani finacijski izvještaj o prihodima i rashodima u prvom dijelu sezone, te reviziju poslovanja i stvarno dugovanje kluba prema PUFBiH, igračima, te trećim licima. Stalno se priča o dugovanjima, o troškovima, a niko da napokon o tome počne javno i transparentno obavještavati javnost. Ja vjerujem da je trenuti sastav Upravnog odbora kako kažete oličenje poštenja, ali ako su se već prihvatili toga posla poslovanje kluba mora biti transparentno i javno pogotovo dok smo na ovome nivou na kojem jesmo. Preko 80% prihoda kluba se odnosi na novac iz Budžeta Grada Bihaća, to je novac sa grbače građana i javnost mora znati kako je utrošen.
Ja ako vidim finacijski izvještaj primjera radi da je prvi dio sezone prihodovano samo 150.000 KM i rashodovano ne više od toga, pa ja ću reći svaka čast ovaj rezultat je vrhunski. Ako će UO za drugi sezone imati recimo 200.000 KM ne mogu ja očekivati da Hasan dovede Halanda, baš iz tog razloga finacijski izvještaji su bitni.
Imao sam neprovjerenu informaciju da je Jedinstvo trebalo da ide na jedan dan u Mostar na revanš a da su se iz Zrinjskog ponudili da plate hotel za cijeli tim.Tako bi valjda iskazali zahvalnost za predivno vrijeme i gostoprimstvo u Bihaću.Ako neko ima više informacija o ovom slučaju bio bih zahvalan da se i to iznse u javnost.Naravno da se javno zahvali Zrinjskom ipak je to sjajna stvar za ovo naše podneblje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.