FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 20 mar 2011, 20:40

[quote="Gazimestanac87"]Jbg dosao je nas red da gazimo... To vas isto ocekuje a mozda i gore kad dodjemo mi na Grbavicu

KO STE VI ZIVOTA TI???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 20 mar 2011, 20:40

Gazimestanac87 je napisao/la:Jbg dosao je nas red da gazimo... To vas isto ocekuje a mozda i gore kad dodjemo mi na Grbavicu...
vi imate vise godina DRUGE LIGE nego ti godina zivota
zato , ne prosipaj se ko riza
nase komsije vas deru na grbi milion %

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 20 mar 2011, 20:41

**** ga izgubili... kiks, desava se... malo nas je i umor stigao i sve... ali nema veze
samo su mi smijesni ovi sto govore da nas je sloboda zgazila :O imali smo nekih 5 stopostotnih al jbg... nece lopta u gol savic promasio ne moguce. BIce bolje... xd

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 20 mar 2011, 20:42

Razocarani jesmo ali i to je dio sporta i fudbala...
Jbt kad procitam neke od postova kontam ode sve u pm :D . Idemo dalje,pokusati anulirati ovaj gubitak bodova danas,i pripremiti se za utakmicu u listici..
VOLIM TE ZELJO
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 mar 2011, 20:42

Nešto mi i nije žao jer će ionako suspenzija uslijedit. **** ligu u kojoj znaš za svaku godinu koji tim je osvaja, zato jedva čekam suspenziju, FCS slažem se sa svime, umjesto da se Željo i Sarajevo između sebe svage godine nadmeću ko će biti šampion tu su neki "velikani" iz BL-a, Širokog i ostalih nedođija.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 20:43

FCS-FCS je napisao/la:
Gazimestanac87 je napisao/la:Jbg dosao je nas red da gazimo... To vas isto ocekuje a mozda i gore kad dodjemo mi na Grbavicu...
Ma da isto ko sto ste vi nas poderali na Kosevu... Cek... Ili smo mi vas ?!
Samo Borac

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 mar 2011, 20:43

FCS-FCS je napisao/la:Nasa greska sto ne mozemo otjerati "FAMILIJU"
vasa greska sto je sve KAKO AMAR KAZE..i nema dalje price
fakat ne provociram ali je tako
uzmite one sto vole zastave sa svastikom i zavrsena prica
ne znam, drugi smo igramo polufinale kupa... prva izgubljena kuci...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 mar 2011, 20:43

FCS-FCS je napisao/la:Nasa greska sto ne mozemo otjerati "FAMILIJU"
vasa greska sto je sve KAKO AMAR KAZE..i nema dalje price
fakat ne provociram ali je tako
uzmite one sto vole zastave sa svastikom i zavrsena prica

Amar ima dovoljno trofeja da mu se vjeruje a vasi problemi-----No me interesirati :mrgreen: :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 20 mar 2011, 20:44

FCS-FCS je napisao/la:
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 mar 2011, 20:45

Ova **** Sloboda u zadnje vrijeme nam je cesto pravila probleme na grbavici, ma dobro je ba sve ovo kad vidim ko nam igra u napadu i kolko smo bezopasni nije ni cudo sto sam pofalickom gol mozemo dat.
Lazar Popovic

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 mar 2011, 20:46

O igri rezultatu necu nista govoriti ima strucni stab pa neka on analizira,licno nikada nisam ocekivao da svaku utakmicu pobjedjujemo i odigramo dobro pa to ni Real ili Barsa ne mogu.Licno mi smeta manjak borbenosti i malo stvorenih prilika,ali bice bolje i ne treba sad pljuvati po igracima i strucnom stabu pobjede i porazi su sastavni dio sporta.Danas sam gledao obadvije utakmice,nasu i Sarajeva(koje je bilo za klasu bolje od Zrinjskog a ljudi su ipak izgubili radi katastrofalnih gresaka odbrane) i svi smo mogli primjetiti da komsije u jednoj utakmici stvore vise sansi za go nego mi u nekoliko i na tom planu treba poraditi. Pobjeda Slobode potpuno zasluzena i ne vidim razlog zasto se to nebi priznalo i ljudima iskreno cestitalo.Jedina stvar koja mi smeta u ovome je ta da nemogu shvatiti koji kreten odlucuje o terminu odigravanja utakmice.J... ga otac njegov pa nije ovaj grad u Africi pa da igramo ovako kasno po ovakvoj zimi,smrzli smo se i mi i igraci.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 mar 2011, 20:47

prije 2-3 sezone su nas isto ovako dobili, opali bunker, parkiraj autobuse pred gol i hop 0:1... :evil:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 20 mar 2011, 20:49

Ćuj onog klošara Fukarskog voli gostovati na Grbavici,naravno da voli nismo mi mesari kao oni pa da koljemo na svom terenu.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 mar 2011, 20:49

Sloboda je na Grbavici uzela potpuno neočekivano sva tri boda, pa je Željo, vjerovatno, ostao bez titule. Nakon meča je trener Slobode Ibrahim Crnkić bio prezadovoljan.

"Više volim gostovati Želji nego naprimjer ići u Trebinje, jer je ovdje gušt igrati. Šzo se tiče utakmice mogu da kažem da smo imali više sreće, nisam ni pomišljao na bod, možda se potajno nadao", kaže Crnkić.

"Ovaj pobjeda je višestruko vrijedna, jer Željo je najkvalitetnija ekipa u ligi. Gledao sam ih protiv Širokog, slabo su odigrali, pa sam vidio tu našu šansu. Sretan sam zbog ove pobjede".

"Odlučujuće je bilo to što nismo imali pritisak, zahvaljujem se domaćinu na gostoprimstvu, da je više ovakvih gostovanja liga bi bila bolja.", ističe Crnkić i dodaje kako ne razmišlja o izlasku u Evropu iako je Sloboda na samo četiri boda od pozicije koja vodi u Evropu.

"Čak i da nas ne suspenzuju ne želimo misliti o Evropi, jer nemamo uslove za to. Nemamo finansijske uslove da igramo u Evropi, pa ćemo se usredotočiti na domaće prvenstvo", zaključio je Crnkić.

sportsport.ba
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 20 mar 2011, 20:50

zlaya_tm87 je napisao/la:prije 2-3 sezone su nas isto ovako dobili, opali bunker, parkiraj autobuse pred gol i hop 0:1... :evil:
Ma pusti se toga...ko je kriv što Višča ne zna zabiti sa 5 metara u situaciji 1 na 1 sa golmanom?? ili što Savić puca u golmana sa manje od 5 metara?? ili što Marković i Radovanović upute 100 centaršuteva sa strane od kojih niti jedan nije pronašao igraca??
Ljudi se muški branili 90 minuta ,sacekali kontru i vozdra...to je sva mudrost.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 mar 2011, 20:51

jbg sad vam haman nece trebat bodovi,pa neka oni ipak ostanu u Banovicima :P
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Gazimestanac87
Kontakt:

Post Postao/la Gazimestanac87 » 20 mar 2011, 20:52

izzo je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:prije 2-3 sezone su nas isto ovako dobili, opali bunker, parkiraj autobuse pred gol i hop 0:1... :evil:
Ma pusti se toga...ko je kriv što Višča ne zna zabiti sa 5 metara u situaciji 1 na 1 sa golmanom?? ili što Savić puca u golmana sa manje od 5 metara?? ili što Marković i Radovanović upute 100 centaršuteva sa strane od kojih niti jedan nije pronašao igraca??
A Stanceski ? :lol:
Samo Borac

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 mar 2011, 20:53

izzo je napisao/la:
ima i ta mjesta...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 20 mar 2011, 20:53

Pratim Želju decenijama i ovaj poraz je sastavni dio sporta i igre, dakle ne treba se sada nesto previse sikirati treba imati vjere u Amara i igrace i nastaviti prema zacrtanim ciljevima, a na kraju šta bude ja znam da cu opet doci sjesti na svoje mjesto i pruziti podrsku voljenom klubu. Veceras su svi nasi igraci podbacili jednostavno ne smijemo sebi dopustiti da se onakvi ziceri-Višća ne pretvaraju u pogotke, pa zatim i Savic udrugom pouvremenu kada sa tri metra neometan fula prazan gol. Sve u svemu mi imamo limitirane pojedine igrace tako da se nesto u samoj koncepciji igre od strane igraca mora promjeniti.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 mar 2011, 20:53

A ovi sto govore da vole sto ce nas Uef-a suspendovati volio bi da objasne razlog,zar zbog jednog poraza treba unistavati klubove i reprezentaciju i ici u korist rusiteljima BiH koji jedva cekaju da je diskredituju.Da Bog da nas nikad ne suspendovali i da Bog da Zeljo, Sarajevo i reprezentacija svake godine igrali zvanicne Evropske utakmice.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic i 39 gostiju.